مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
آقا من دیگه خیلی بامرامم.
تو سبد من یه اشتباهی شذه.چهارشنبه برای من 0.23 درصد سود از فجامح محاسبه شده که باید کم بشه.آخه 4شنبه که نیومده با این کار خودمو بدبخت کردم شدم جز آخریها.حالا ستاره که نمی گیریم هیچ ستاره نداشتمونم میگیرن.اما تو این بازار که هیچکی بهت رحم نداره می خواستم بگم اخلاق رو فراموش نکنید
تو لیست نفراتم 2 تا کوثر ثبت شده فکر کنم ردیف 26 و 27
نظر
-
در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Postآقا من دیگه خیلی بامرامم.
تو سبد من یه اشتباهی شذه.چهارشنبه برای من 0.23 درصد سود از فجامح محاسبه شده که باید کم بشه.آخه 4شنبه که نیومده با این کار خودمو بدبخت کردم شدم جز آخریها.حالا ستاره که نمی گیریم هیچ ستاره نداشتمونم میگیرن.اما تو این بازار که هیچکی بهت رحم نداره می خواستم بگم اخلاق رو فراموش نکنید
تو لیست نفراتم 2 تا کوثر ثبت شده فکر کنم ردیف 26 و 27إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که تو دومین سری حضورم در مسابقه جزء نفرات بالای جدول هستم. (فقط اگه فردا کسعدی خرابش نکنه)
جناب شریعت دستت درد نکنه. از اینکه هر روز نتایج رو اعلام می کنی تشکر می کنم. واقعا جذابیت رو چند برابر کرده.
راستی اون "کوثر" اصلاح نشده ها امروز هم دو تا کوثر هست. ردیف 24 و 25
نظر
-
در اصل توسط nasernet پست شده است View Postسلام دوستان
خیلی خوشحالم که تو دومین سری حضورم در مسابقه جزء نفرات بالای جدول هستم. (فقط اگه فردا کسعدی خرابش نکنه)
جناب شریعت دستت درد نکنه. از اینکه هر روز نتایج رو اعلام می کنی تشکر می کنم. واقعا جذابیت رو چند برابر کرده.
راستی اون "کوثر" اصلاح نشده ها امروز هم دو تا کوثر هست. ردیف 24 و 25
راجع به دو "کوثر" هم چون ایشون در دو مقطع مختلف دو سبد یکسان ارائه کرده و هر دو مورد قبول قرار گرفته (سبدهایی 11 و 32 اگه اشتباه نکنم) اگه می خواستم حذف کنم باید فرمول هارو از اول می نوشتم که بی خیالش شدم ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دوست من از لحاظ مسابقه که تا حدودی خیالم راحت ه. ولی در مورد خودم بهتر عنوان کنم که متاسفانه من هیچ کدام از این دو سهم رو ندارم و سهم های من بیشتر بلند مدتی و میان مدتی است و الان در ضرر. بنابراین نمی تونم بفروشمش و بیام تو سهم های دیگه. راستش قانون 30 درصد نقد رو هم اجرا نکردم و پولی برای خریدشون این هفته نداشتم. :))
نظر
-
با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان؛ ان شاالله که هفته آتی بازار مثبتی داشته باشیم>:D<
و اما برنده این هفته مسابقه و دارنده نشان ستاره کسی نیست جز..... alireza184
http://www.img4up.com/up2/31694870010096505550.jpgإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط nasernet پست شده است View Postسلام دوستان
آقای شریعت بازم تشکر
آقای علیرضا 184 تبریک می گم ستاره مبارکتون باشه =d> =D>إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
ضمن تشکر از اقای شریعت و برادران وتبریک به نفرات برتر آقایان علیر ضا و ناصر خوشبختانه هر دو سهم قشکر وقمرو را در سبد خود دارم به سایر دوستان هم پیشنهاد میکنم حتما قندی ها را در سبد خود جای بدند من که ضررهای این چند ماه را با قندی ها جبران کردم امید وارم که سایر دوستان هم اگه در ضرر هستند با جابجایی بموقع سبد خود را با قندی ها جابجا کنند
نظر
-
سید یاسر عزیز
کار پر زحمتی را بر عهده ای گرفته ای
از زحمات شما در طول برگزاری مسابقه سپاسگزارم.
به جناب علیرضا۱۸۴ هم تبریک میگم.
نظر
نظر