کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همانگونه که اطلاع دارید از این هفته مسابقه ماهانه نیز افتتاح شده است دوستانی که تمایل دارند در بخش اعلام نتایج مسابقه ماهانه همکاری کنند لطفا مراتب را از طریق پیام شخصی به اینجانب اعلام کنند . با تشکر .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
با عرض سلام خدمت دوستان
سبد این هفته من
1:بیمه دی: تشکیل الگوی صعودی و رقابت مدیریتی در سهم و در پیش بودن اعلام درامد سال 91 با تعدیل بالا
2:بانک دی:اتمام فروش حقها و رشد سهم بعلت تعدیل
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
کهرام - اشباع فروش و اصلاح کافی قیمت - اقبال مجدد به گروه کاشی
کحافظ : اصلاح قیمتی - پیش بینی عالی سال 91
----------------------
پس از اصلاح گروه کاشی - تنها بهانه عدم رشد این گروه
عرضه پارسان بود که اون هم عرضه شد
من هفته خوبی رو برای کاشیها پیش بینی می کنم
با سلام و عرض تبریک به نفرات برتر مسابقه
1- ثاباد به دلیل اصلاح مناسب صورت گرفته و افزایش حجم معاملات و مثبت بودن جو گروه ساختمان
2- رتاپ به دلیل افزایش حجم معاملات و حمایت سهامدار عمده
3-فولازبه دلیل حمایت سهامدار عمده و اصلاح مناسب صورت گرفته
4- فاذر به دلیل اصلاح مناسب و افزایش حجم معاملات و قرار گرفتن در نقاط حمایتی خود
5- فسرب به دلیل اصلاح صورت گرفته و قرار داشتن در نقاط حمایتی خود.
باسلام و درود :
1) کمرجان : بازگشایی در قیمت مناسب و اصلاح نسبی جهت شروع رشد مجدد سهم
2) کحافظ: اصلاح سهم ، پیش بینی خوب سال آتی و روندمثبت گروه
3)کرماشا : اصلاح قابل توجه سهم و تاثیر پذیری از رشد پارسان
4) آس پ : کمترین p/e و اصلاح مختصر سهم جهت شروع رشد گروه
با سلام و ضمن تبریک به نفرات برتر هفته قبل
وساپا: افت سهم و قرار داستن در نقطه حمایتی و به زودی اگهی فروش فملی ارسال میشه
صدرا: به کف یکسال اخیر خودش واکنش نشون داد و گزارش 9 ماهه خوبی مبتونه بده
سلام دوستان
سبد این هفته من
1- کفرا : به دلیل اینکه بنیادی خوبی داره و گزارش 9 ماهه 87 درصد پوشش روی سود سالانه 80 تومان. یعنی راحت بین 95 تا 105 پوشش می ده. نمی دونم چرا بازار این سهم رو تا 305 هم پایین کشید. شاید تکنیکالش بود ولی باید صعودش نزدیک باشه.
2- پارسان: چون به نظر اکثر کارشناسان پایین باز شد و در 3 دقیقه ....
جناب برادران نمی دونم طبق قوانین می توانم پارسان رو انتخاب کنم یا نه ؟ ولی اگر مورد قبول نبود شماره 2 را با خصدرا تعویض می کنم: دلیلش اینه که تو این قیمتها واقعا تو کف و اگه گزارش 9 ماهه خوبی بده صعود تا 180 رو شاخشه.
بدرود.ناظر : پارسان قابل قبول نیست سبد شما با دو سهم کفرا و خصدرا تائید شد .
19_ سبد تائید شد . سبد شما با دو سهم خصدرا و کفرا تائید شد .
با سپاس بر جنابان برادران وشریعت وتبریک به علیرضا148
1-کسعدی: انتظار رشد قیمتی گروه کاشی وساختمانی که با عرضه پارسان در هفته قبل ناتمام ماند واین هفته ادامه می یابد -فروش زمین وشناسایی سود از ان طریق -بنیادی قوی وجرو سهمای لیدر گروه
2-شپدیس:تاثیر مثبت صف خرید پارسان بر سهمای زیر مجموعه بخصوص که پردیس بنیاد عالی وp/eمناسب دارد. کاهش قیمت در هفته گدشته بطوریکه و وروذ به منطقه فروش هیجانی طبق اسیلاتورRSI
ناظر مسابقه : کسعدی به دلیل صف خرید قابل قبول نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .
نظر