مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

و اما مشروح عملکرد اسباد تا کنون:

http://www.img4up.com/up2/99030425173021348954.jpg
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• 664
      عضو فعال
      • May 2011
      • 424

سلام آقا سید گل

کجایی ؟؟؟؟

سید جان در محاسبات سبد روز شنبه من فکر کنم در مورد کفرا اشتباه کردین ، بیزحمت دوباره یک نگاه بهش بندازی ممنون میشم .

با تشکر .
      حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

دوستان شرمنده، بنده همین الان رسیدم خونه دسترسی هم به اینترنت نداشتم. اگر بتونم نتایج رو شب می زنم اگه نه با شرمندگی فردا میزنم

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • May 2011
          • 808

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          دوستان شرمنده، بنده همین الان رسیدم خونه دسترسی هم به اینترنت نداشتم. اگر بتونم نتایج رو شب می زنم اگه نه با شرمندگی فردا میزنم
          شرمنده چیه یاسرجان...ازاین حرفت من واقعاشرمنده شدم.بسیارسپاسگزارم اززحمات شما...

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

با عرض سلام، تبریک به خاطر بازار گل و بلبل و عدرخواهی مجدد بابت دیروز;;)
            نتایج راند چهارم مسابقه به شرح زیر است:

http://www.img4up.com/up2/37047391256270584076.jpg

پ.ن: سبدهای برخی دوستان واقعا عالی بوده و جای تبریک داره
            در ضمن اگر جایی اشتباه شده در نتایج حتما اطلاع دهید، اصلاح می کنم;;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

و اما مشروع عملکرد اسباد:

http://www.img4up.com/up2/79314317839970691386.jpg

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

واما بعد....
                نتیجه روز پایانی مسابقه جذاب این هفته به شرح زیر اعلام می گردد<:-P

مقام اول و ستاره این هفته مسابقات بورسی اعطا می شود به........ rajoooo
                تبریک بنده را پذیرا باشید جناب راجو، آیهان و یوسف عزیز. واقعا بازده ها

http://www.img4up.com/up2/07215076770187295868.jpg

نظر

• nasernet
                  عضو عادی
                  • Oct 2011
                  • 42

سلام
                  ماشالله، چه بازده داره سبد 3 نفر اول، فکر کنم تو اول هام اول شدید. دمتون گرم. مبارکه

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

با سلام و عرض ادب

یکی از پر بازده ترین هفته های سال 90 رو پشت سر گذاشتیم و به نظر میرسه امسال که شروع خوبی داشت پایان مثبتی هم برای بورس داشته باشه .
                    سبد های این هفته همه پر و پیمان بود و نفرات برتر بازدهی عالی داشتند.
                    به جناب rajoo کسب اولین ستاره رو با این بازدهی بسیار خوب تبریک عرض میکنم <:-p>:D<و همنطور به دوستان عزیز آیهان و yousef هم که این دو عزیز هم بازدهی خیلی خوبی داشتند تبریک عرض میکنم .>:D<>:D<
                    و ازجناب شریعت عزیز هم بابت تلاش صادقانه شون تشکر میکنم .
                    برای مسابقه این هفته هم قوانین بدون تغییر است .
                    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/22, 20:28.
                    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• VM511
                      تحلیلگر
                      • Jan 2012
                      • 109

سلام به همه دوستان و تبریک ستاره به راجو عزیز

این هفته سوم من هست که در مسابقه شرکت میکنم (هفته اول مقام 21 و این هفته مقام 8) و اینکه همیشه سعی میکنم جزء اولین کسانی باشم که سبد رو اعلام میکنم (چون دید تکنیکالی خودمو بسنجم)(با حداکثر سهم) که اینجا جا داره از مسئولین مسابقه و مدیریت تشکر کنم

برای این هفته سبد من به قرار زیر است (البته با 2 سهم):

ثتران : توجه به اقبال گروه ؛ حمایت حقوقی ؛ بازده کم نسبت به بازگشایی نسبت به سایر گروه ؛
                      ودی : حمایت حقوقی ؛ قرار گرفتن سهم در رالی صعودی ؛ p/e مناسب نسبت به گروه ؛ بالا اومدن کف سهم نسبت به هفته گذشته

البته نظر من اینه که هر دو از اویل هفته شروع میکنن و این دو رو در سبد ماهانه هم دارم

سپاس و تشکر

1_ سبد تائید شد .
                      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/22, 22:30.
                      [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• Fmoradi
                        كاربر فعال
                        • Nov 2011
                        • 279

ا ث ب
                        ثشرق
                        ثتران

همگي به علت جو گروه ساختماني و موج سه

2_ سبد تائید شد .
                        جناب مرادی لطفا در آینده دلایل کاملتری ارائه کنید .
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/23, 08:33.

نظر

• amirreza6790
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 328

تبریک به نفراته برتر

کپشیر :رسیدن دوباره سهم به حمایته 175-180-------پولبکی دوباره به الگوی کاپش

وپترو: سهم روی مقاومته افقی 80 تومن خودشه..که با توجه به حمایت ردش میکنه..احتمال ایجاد الگویab=cd

ناظر مسابقه : وپترو به دلیل صف خرید قابل قبول نیست لطفا سبد اصلاح شده را مجددا ارسال کنید .
                          آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/23, 08:34.
                          هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• baradaran
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 545

<:-p قوانین مسابقه هفته ای سایت بورسی<:-p

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                            2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
                            3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                            4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
                            5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                            6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
                            7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه و تنها از طریق پیام خصوصی با اینجانب قابل تغییراست .
                            8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.)
                            9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
                            10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود)
                            11-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
                            12_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
                            از اهداف مسابقه:
                            1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
                            2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
                            1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تایید اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن.
                            2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
                            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• Fmoradi
                              كاربر فعال
                              • Nov 2011
                              • 279

جناب برادران از موج سوم يك سهم مهمتر هم داريم

نظر

• عبدالله محمدی
                                ستاره‌دار(26)
                                • Mar 2011
                                • 1166

سلام
                                تبریک به دوستان برترهفته وعرض خسته نباشید خدمت جناب برادران وسید یاسر عزیز
                                سبد این هفته
                                کترام وکهرام هر دو به خاطر اتمام موج 4 نزولی واغاز موج 5 افزایش حجم معاملات درهفته گذشته و جو بازار روی این گروه است

3_ سبد تائيد شد .
                                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/23, 11:43.

نظر

در حال کار...
                                X