سبد شماره 5 توی تصویر نیست؟!!
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postآقای analyst، قبل از هر چیز از زحمات شما تشکر میکنم.
پیشنهاد میکنم جدولی شبیه جدول زیر رو هم که نشون میده چه سهمی بیشتر از همه انتخاب شده، و در کل چقدر موفق بوده، هر روز بگذارید.
دوست گرامی، روزی که این مسابقه طراحی شد، هیچ وقت فکر نمیکردیم. اینقدر وقت گیر باشه، اما دوست داریم با تمام مشکلاتش پایدار باشه، بنده از همه مخصوصا جناب آنالیست (شاه داماد) تشکر ویژه دارم. بیایید با هم همت کنیم. برای استفاده بهتره خودمون هر کس گوشه ای از این کار رو بگیره. مثلا گاها جناب عمو حسین به صورت افتخاری، آمار های سبد ها رو آخر وقت میزاره. واقعا کار جالبیه، که ما هم استفاده میکنیم.
این پیشنهاد هم خوبه، دوستانی که به اکسل اشراف دارند. به صورت داوطلبانه، بد نیست؛ این رو تهیه کنند و در تاپیک قرار بدهند. هیچ اجباری در تهیه روزانه این آمار ها نیست. هر دوستی فکر میکنه میتونه با رعایت قوانین مسابقه اقدامی رو انجام بده؛ همینطور که جناب آنالیست بی هیچ چشمداشتی روزانه وقت میگذارن و آمار روزانه رو تهیه میکنند و ما استفاده میکنیم؛ ما استقبال میکنیم. از این به بعدش فکر میکنم نوبت ماست که خستگی ایشون رو در ببریم. موفق باشید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
خوب قبل از هر چیز عرض کنم شاخص شنبه به مرز 25000 میرسه که در صورت واکنش میتونیم هفته ای کوتاه مدت مثبت داشته باشیم و در صورت عدم حمایت باید منتظر 23000 باشیم
در این بین از دید من
فسرب ح
با توجه به افت شدید قیمتی و افزایش قیمتهای جهانی میتونه گزینه خوبی باشه
ثباغ
با توجه به برخورد قیمت به قیمت عرضه اولیه احتمال عذم کاهش قیمتی در بازار منفی را برای این سهم متصورم
در صورت مثبت شدن بازار در محدوده جذابی برای خرید قرار گرفته است
کطبس
بازهم با فراز و نشیب به 420 رسید که احتمال افت بیشتر از این قیمت را برای سهم متصور نیستم و خرید در این محدوده را جذاب ارزیابی میکنم
1-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/26, 08:25.
نظر
-
با سلام به همه
این هفته نه چندان خوب، هم گذشت اما خوشبختانه مازیار خان تونست با کسب بازدهی 3.01 با قاطعیت اول بشه و baradaran و al_t_2005 هم نفرات دوم و سوم شدند.
امروز سهام مثبت نداشتیم و میانگین سهام در امروز 3-% شد که با افت زیاد شاخص قابل انتظار بود. ریز نتایج به شرح ذیل است:
آخرین ویرایش توسط analyst؛ 2011/05/25, 14:17.
نظر
-
سلام به همگی
اوضاع بازار رو که دیدید امروز چقدر منفی بود. به نظر من اگر بازار بخواد برگرده، و جایگاه هفته قبلش رو پیدا کنه، سهمهایی که این هفته دوستان پیشنهاد دادند، و بیشترین کاهش رو داشتند، هفته دیگه بیشترین افزایش رو خواهند داشت. اما به احتمال خیلی قویتر بازار منفی ادامه دار خواهد بود، چون به نظر من جنگ و دعواهای مجلس و دولت ادامه دار خواهد بود. بنابراین توصیه میکنم اگر پولی دارید که می خواید تو بازار سرمایه گذاری کنید، حتما تا یه مدتی از خرید دست نگه دارید، و شاید بهتر باشه با فروش سهمهای با ریسک بالا حجم نقدینگیتون رو زیاد کنید، تا در یک فرصت مناسب دوباره وارد بشید.
با تحلیل فوق من سهمهای زیر رو برای هفته پیش رو انتخاب میکنم:
1- وساپاح - قرار گرفتن سهم در کف قیمت، و بیشترین کاهش در هفته جاری
2- شپدیس - بالا رفتن قیمت محصولات، و احتمال بالای تعدیل مثبت
3- ثباغ - افت زیاد در این هفته، و نزدیک شدن قیمت به قیمت عرضه اولیه
2-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/26, 08:52.
نظر
-
سلام
به نظر بنده حقیر هفته بعد بازار به شدت مثبت خواهد بود!می گی نه؟نگاه کن اگر نصف بیشتر سبدها مثبت نبودند تف بکن تو سورت ا.ن!اوکی؟
خوب سبد من با خیال راحت:
1-وپست :ساختن دو قلوی کف!برخورد با میانگین 20 روزه!نزدیک شدن به مجمع و شانس افزایش سرمایه!
2-خفناور!شناوری کم سهم و اصلاح وحشتناک که با بازگشت بازار حتما مثبت خواهد بود!
3-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/26, 09:03.
نظر
-
جناب مازیار عزیز واقعا عالی بود فقط میتونم بگم عالی و هوشمندانه بود ...و هزاران تبریک منو پذیر ا باش:x
baradaran و al_t_2005 هم عالی کار کردن به این دوستان خودم هم تبریک میگم ...
امیدوارم همیشه سبد هایی سبز داشته باشین و همیشه تو سود
موفق باشینریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
در اصل توسط rise2rise پست شده است View Postجناب مازيار ، برادران ( دوست عزيزم ) ، alt+shift ببخشيد al_t_2005 تبريك . من كه هفته قبل ترسيدم سبد بدهم چون با اين وضعيت سبدم پاره شود. حالا اين هفته چه كنم ؟ تا بعد;)
ما خیلی مخلصیم جناب شریف.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
نظر