مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امپراتور7
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
    جناب امپراتور در صدرا 1899 که بالاترین قیمت روز نبود، شما اگر دقت بفرمایید 1919 بالاترین قیمت معامله بوده. حالا شما برو یک میلیارد صف بچین روی دو ریال پایین تر، از لحاظ قانون مسابقه صف حساب نمیشه، در کل سخت نگیرید زیاد.
    ارادتمندم.
    بنده هم حرفم اینه دیگه حجت جان 1899 ریال صف امروز بود نه 4 شنبه پس عملا نمیشد خرید
    بنده با شما موافقم بحث من مقایسه سرمایه و صدرا بود که جناب برادران انجام دادن اگر سرمایه خلاف قوانین باشه پس صدرا هم خلاف قوانینه در صورتی که هیچ کدوم قانونی رو نقض نمیکنن.
    پرسود باشید حجت جان .
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

با اجازه جناب حجت
      صدرا رو اگه کسی می خواست چهارشنبه بخره می تونست از صف فروش برداره یعنی 1776
      در ضمن تا ساعت 11:30 چهارشنبه بالاترین قیمت سهم حدود 184 بود
      با توجه به این موارد ملاک قرار دادن صف خرید آخر وقت یا قیمت 191 تومن آخر وقت درست نیست
      من فکر کنم بهتر باشه سبدهایی که اعلام میشه سه شنبه بعد از ساعت 12 باشه تا 8 صبح چهارشنبه بعد اگر سهم بدون صف بود سبد تایید بشه
      ولی بازدهی سبد باید از آخر وقت چهارشنبه محاسبه بشه چون چهارشنبه روز خرید حساب میشه
      آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2011/06/06, 16:58.
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

نظر بهنام خان هم خوبه،
        اما کلا نظرها با هم فرق داره در هر نظری هم نکات مثبت هست و هم نکات منفی هست؛ فعلا همین روش فعلی رو ادامه میدیم. از هر شرایطی استفاده کنیم، برای همه یکسانه، هدف ما هم سود و برنده شدن نیست، هدف آموزش هست. این شوخیها هم که با دوستان میکنیم برای این هست، که کمی مسابقه جذاب تر بشه. و فانی داشته باشیم.
        ممنون از همه که در بحث شرکت کردند.
        لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

البته قصد دخالت در حرف بزرگان را ندارم
          اما طبق قانون معاملات اگر شما بعد از ساعت 12 هم صف بچینید با توجه به اوردر گیری در ساعت 30/8 فردا تمام ان صف از نو باید چیده شود
          مگر صف از روز قبل چیده شده باشد و قیمت پایانی تغیییر نداشته که در اینصورت ترتیب صف برای روز بعد منظور میگردد مگر شما اخر وقت کنسل کنید و روز بعد وارد سیستم کنید که در ایم صورت به انتهای صف می روید
          این یعنی اگر صف فروش سهمی در روزی جمع می شود و در ساعت یعد از 12 برای 4 مثبت فردا صف میچینند ارزش معاملاتی ندارد

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

حجت جان به نظر منه حقیر برای تعداد سهمهای تکراری هم فکری بکنید
            مثلا اگر اقای ایکس در ساعات اولیه سهم فلان را اتنخاب کرد
            این سهم تنها اجازه یک بار تکرار را داردتعداد سهمهای مثبت بازار را با تعداد سهمهای گنجاندخ شده در سبدها مقایسه کنید
            از نظر من الویت زمانی هم لحاظ شود
            شما تعداد بانک سرمایه
            حق بانک سرمایه
            وساپا ح
            و فاذر
            وصدرا را در سبدهای تکراری ببینید
            به نظرتون تکرار این سهمها چه بار علمی برای تاپیک داره
            وقتی اینهمه سهم زیر خاکی مستعد رشد هست

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 1043

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
              البته قصد دخالت در حرف بزرگان را ندارم
              اما طبق قانون معاملات اگر شما بعد از ساعت 12 هم صف بچینید با توجه به اوردر گیری در ساعت 30/8 فردا تمام ان صف از نو باید چیده شود
              مگر صف از روز قبل چیده شده باشد و قیمت پایانی تغیییر نداشته که در اینصورت ترتیب صف برای روز بعد منظور میگردد مگر شما اخر وقت کنسل کنید و روز بعد وارد سیستم کنید که در ایم صورت به انتهای صف می روید
              این یعنی اگر صف فروش سهمی در روزی جمع می شود و در ساعت یعد از 12 برای 4 مثبت فردا صف میچینند ارزش معاملاتی ندارد
              خیر بارید جان اگر بعد از 12 صف بچینی یعنی اگر 4 مثبت یا منفی فردا در دامنه باشه و معتبر تا لغو بکنی ناظر نمیتونه حذف کنه 200 هزار از 400 هزار صف چهارشنبه فاذر متعلق به بنده بود ناظرم نتونست امروز حذف کنه ! صف صدرا هم همینطور بود حتی برای سمایه هم در 2071 تومن صف معتبر تا لغو زده بودن که اولین نفر بنده بودم در ساعت 11.55 زدم محدوده 206 تا 208 ریال به ریال نشسته بودم ولی 2071 شد من بقیه رو حذف کردم و اون معتبر تا لغو شد که اقایون ساعت 12.48 معامله کردن پایانی 1 ریال تغییر کرد نقشه های ما بر اب شد !!!:((
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!

نظر

• analyst
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 446

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                با اجازه جناب حجت
                صدرا رو اگه کسی می خواست چهارشنبه بخره می تونست از صف فروش برداره یعنی 1776
                در ضمن تا ساعت 11:30 چهارشنبه بالاترین قیمت سهم حدود 184 بود
                با توجه به این موارد ملاک قرار دادن صف خرید آخر وقت یا قیمت 191 تومن آخر وقت درست نیست
                من فکر کنم بهتر باشه سبدهایی که اعلام میشه سه شنبه بعد از ساعت 12 باشه تا 8 صبح چهارشنبه بعد اگر سهم بدون صف بود سبد تایید بشه
                ولی بازدهی سبد باید از آخر وقت چهارشنبه محاسبه بشه چون چهارشنبه روز خرید حساب میشه
                در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                نظر بهنام خان هم خوبه،
                اما کلا نظرها با هم فرق داره در هر نظری هم نکات مثبت هست و هم نکات منفی هست؛ فعلا همین روش فعلی رو ادامه میدیم. از هر شرایطی استفاده کنیم، برای همه یکسانه، هدف ما هم سود و برنده شدن نیست، هدف آموزش هست. این شوخیها هم که با دوستان میکنیم برای این هست، که کمی مسابقه جذاب تر بشه. و فانی داشته باشیم.
                ممنون از همه که در بحث شرکت کردند.
                من هم با نظر حجت خان موافقم، اگر بخواهیم طبق نظر آقا بهنام عمل کنیم مهلت ارایه سبدها خیلی کم می شود.
                اما بنظر من استثناتی مثل صدرا همچنان مثل قبل توسط ناظر تایید بشه چون رسیدگی به تعداد سهام زیاد سخت هست و تایید سبدها با مشکل مواجه می شود. اما ناظر این اختیار رو داشته باشه که علاوه بر قوانین مسابقه قبل از اینکه عده زیادی این سهم خاص رو انتخاب کرده باشند، انتخاب این سهم رو ممنوع کنه ولی اگر عده زیادی سهم رو انتخاب کردن جهت بهم نخوردن نظم مسابقه سهم مورد نظر همچنان تایید بشه . و دیگران میتونن اگر همچین مواردی رو می بینن در روز اول ارایه سبدها به ناظر تایید کننده اطلاع بدهند. در هر صورت اختیار با ناظر است.
                می توان تبصره ای به شکل زیر به ماده 4 قوانین اضافه کرد:
                - ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.

در هر صورت مهمترین هدف اینه که اینجا خودمون رو محک بزنیم و همیشه موقعیت خرید نداریم ولی اینجا می تونیم همیشه سبد انتخاب کنیم و روش های انتخاب سبد را با هم مقایسه کنیم.

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                  خیر بارید جان اگر بعد از 12 صف بچینی یعنی اگر 4 مثبت یا منفی فردا در دامنه باشه و معتبر تا لغو بکنی ناظر نمیتونه حذف کنه 200 هزار از 400 هزار صف چهارشنبه فاذر متعلق به بنده بود ناظرم نتونست امروز حذف کنه ! صف صدرا هم همینطور بود حتی برای سمایه هم در 2071 تومن صف معتبر تا لغو زده بودن که اولین نفر بنده بودم در ساعت 11.55 زدم محدوده 206 تا 208 ریال به ریال نشسته بودم ولی 2071 شد من بقیه رو حذف کردم و اون معتبر تا لغو شد که اقایون ساعت 12.48 معامله کردن پایانی 1 ریال تغییر کرد نقشه های ما بر اب شد !!!:((
                  البته امپراطور جان
                  ساید اطلاعات بنده بروز نیست
                  اما عملا ساعت 12 به بعد انلاین سفارش نمیگیره
                  در ساعت معاملات هم بالاتر از حد 4 مثبت نمیگیره
                  میمونه استیشنها
                  اونام که تا اونجا که من یاد دارم طبق یک بخشنامه از این امر منع شدند( اگر چه اجرا نمیشه)
                  اما در مورد سرمایه شما نمیدونم چگونه نشسته ای برای خرید
                  چون انلاین بسته بود اما چون محدوده نوسان نداشته کارگزارت میتونسته روی صف فردا برای همانروز بشینه
                  منظور من مثلا همین سرمایه برای امروز هست
                  شما میتونستی امروز روی 5 مثبت فردا اوردر بگذاری؟
                  اگر اینطور بود ساعت سفارش گیری را از 12 تا 5/12 قرار میداند نه 5/8 فردا صبح
                  البته استثنا همیشه پیش میاد

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

سلام مجدد من از بعد از ظهر که مطلب زدم نبودم و میبینم دوستان چه بحث جذاب و در عین حال با احترام متقابل داشتن که باعث خوشحالیه .
                    آقا رضا با ور کن اصلا بحث اینکه چه کسی اول بشه نیست حتی من منظورم این هفته هم نیست بلکه واسه هفته های بعد میگم و در واقع پیشنهاد میدم که ممکنه پذیرفته هم نشه .
                    و اما در مورد مقایسه صدرا و سمایه که فرمودید با اینکه با مقایسه شما موافق نیستم ولی این رو هم میشه به عنوان پیشنهاد مطرح کرد .
                    به هر حال این شرایط برای همه یکسان بود ولی من دیشب هم میدونستم اوضاع سمایه امروز چه جوری میشه و به جناب حجت هم عرض کردم .
                    به هرحال من هم قبول دارم چون قانون مسابقه این رو پیش بینی نکرده بود این هفته رو به همین شکل ادامه بدیم ولی برای هفته های بعد میشه با مشارکت بقیه یه طرح بهتر داد .
                    البته من هم با وضع قوانین زیاد مخالفم چون اولا ممکنه کسانی که تازه شرکت میکنن با مشکل مواجه بشن و هم کنترل سخت میشه .
                    بهترین روش به نظر من هم اینه که همین قانون باشه ولی اگه موارد اینطوری بود همون روز چهارشنبه اعلام بشه این سهامها رو نمیشه انتخاب کرد .
                    بازم هر چی آقا معلم بگه قبوله .
                    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• analyst
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 446

از آنجایی که دوستان درخواست داشتند که اطلاعات بیشتری در مورد سهام منتخب ارایه گردد. سیستم گزارشگیری تعداد و بازده سهام رو هم راه اندازی کردم. حالشو ببرین:-bd
                      جدول بر اساس بازده سهام sort شده است.

هر رو پولدارتر از دیروز باشید

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                        البته امپراطور جان
                        ساید اطلاعات بنده بروز نیست
                        اما عملا ساعت 12 به بعد انلاین سفارش نمیگیره
                        در ساعت معاملات هم بالاتر از حد 4 مثبت نمیگیره
                        میمونه استیشنها
                        اونام که تا اونجا که من یاد دارم طبق یک بخشنامه از این امر منع شدند( اگر چه اجرا نمیشه)
                        اما در مورد سرمایه شما نمیدونم چگونه نشسته ای برای خرید
                        چون انلاین بسته بود اما چون محدوده نوسان نداشته کارگزارت میتونسته روی صف فردا برای همانروز بشینه
                        منظور من مثلا همین سرمایه برای امروز هست
                        شما میتونستی امروز روی 5 مثبت فردا اوردر بگذاری؟
                        اگر اینطور بود ساعت سفارش گیری را از 12 تا 5/12 قرار میداند نه 5/8 فردا صبح
                        البته استثنا همیشه پیش میاد
                        بارید عزیز برای فردا نمیشه صف زد چون فردا حدودا میشه 216 تومن به طور مثال گفتم اونم در دامنه مجاز امروز نبود پس نمیشه صف زد
                        بنده انلاین کار مکینم و با استیشن کار میکنم از لحاظ اعتبار و گردش هم نفر سوم کارگزاری هستم (البته چون پرتفوی زیادی در اختیار دارم گردشم بالایت وگرنه ما پولمون کجا بود ! ) پس مطمئن باشید به من هیچ وقت نمیتونن نه بگن بنده از ساعت 11.55 شروع کردم به اردر دادن از 206 تا 208 ریال به ریال 500 هزار تا در هر ریال سفارش وارد کردم تا اینکه 11.59.59 معلوم شد درصد مثبت امروز میشه 207 که بنده حدود 2 میلیونی زدم البته قصد خرید این همه رو نداشتم و قطعا اونایی که خوب افتاده بودم رو نگه میداشتم . به خاطر همین 2071 رو گذاشتم موند و بقیه حذف کردم از شانس ما هم ساعت 12.748 معامله انجام شد حالا نمیدونم چطوری و پایانی 1 ریال اومد پایین و همه زحمتهام به باد رفت
                        هیچ قانونی کارگزاری هارو از زدن سفارش بعد 12 منع نمیکنه فقط سفارش بدون پشتوانه ( برگ دستور خرید امضا شده) میتونه مشکل پیش بیاره که اونم خودش امضا میکنه. پس زیاد هم کسی تابع قانون نیست
                        موفق باشید
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                          سلام مجدد من از بعد از ظهر که مطلب زدم نبودم و میبینم دوستان چه بحث جذاب و در عین حال با احترام متقابل داشتن که باعث خوشحالیه .
                          آقا رضا با ور کن اصلا بحث اینکه چه کسی اول بشه نیست حتی من منظورم این هفته هم نیست بلکه واسه هفته های بعد میگم و در واقع پیشنهاد میدم که ممکنه پذیرفته هم نشه .
                          و اما در مورد مقایسه صدرا و سمایه که فرمودید با اینکه با مقایسه شما موافق نیستم ولی این رو هم میشه به عنوان پیشنهاد مطرح کرد .
                          به هر حال این شرایط برای همه یکسان بود ولی من دیشب هم میدونستم اوضاع سمایه امروز چه جوری میشه و به جناب حجت هم عرض کردم .
                          به هرحال من هم قبول دارم چون قانون مسابقه این رو پیش بینی نکرده بود این هفته رو به همین شکل ادامه بدیم ولی برای هفته های بعد میشه با مشارکت بقیه یه طرح بهتر داد .
                          البته من هم با وضع قوانین زیاد مخالفم چون اولا ممکنه کسانی که تازه شرکت میکنن با مشکل مواجه بشن و هم کنترل سخت میشه .
                          بهترین روش به نظر من هم اینه که همین قانون باشه ولی اگه موارد اینطوری بود همون روز چهارشنبه اعلام بشه این سهامها رو نمیشه انتخاب کرد .
                          بازم هر چی آقا معلم بگه قبوله .
                          بنده هم با فرمایشات شما موافقم جناب برادران عزیز همونطور که حجت و انالیست عزیز هم فرمودن قوانین کمی مشکل داره و میشه به قول معروف دورش زد مثلا همین سمایه درسته صف اش دیده نمیشد ولی کارگزار ها میگفتن 20 میلیون اردر خرید برای مثبت کامل امروز 4 شنبه رو سیستم بود
                          یا همین صدرا که دیده هم میشد 4.5 میلیون صف بود پس عملا کسی نمیتونست این دو سهم رو بخره ولی به قول شما شرایط برای همه یکسان بوده و باید از هفته بعد تا جایی که میشه به پویا تر شدن مسابقه کمک کنیم
                          امیدوارم پرسود باشید جناب برادران باز هم عذر میخوام اگر جسارتی کردم فقط من بابه بحث دوستانه بود و بنده به هیچ وجه قصد بی ادبی به استاد خودم رو نداشتم
                          پرسود باشید
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!

نظر

• rise2rise
                            کاربر فعال
                            • Apr 2011
                            • 106

لطفا اين هفته و هفته بعد جدا باشد چون قبلا اعلام نشده بود:-| و من اين هفته مي خواهم اول شوم:d
                            [COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]

نظر

• baradaran
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 545

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                              بنده هم با فرمایشات شما موافقم جناب برادران عزیز همونطور که حجت و انالیست عزیز هم فرمودن قوانین کمی مشکل داره و میشه به قول معروف دورش زد مثلا همین سمایه درسته صف اش دیده نمیشد ولی کارگزار ها میگفتن 20 میلیون اردر خرید برای مثبت کامل امروز 4 شنبه رو سیستم بود
                              یا همین صدرا که دیده هم میشد 4.5 میلیون صف بود پس عملا کسی نمیتونست این دو سهم رو بخره ولی به قول شما شرایط برای همه یکسان بوده و باید از هفته بعد تا جایی که میشه به پویا تر شدن مسابقه کمک کنیم
                              امیدوارم پرسود باشید جناب برادران باز هم عذر میخوام اگر جسارتی کردم فقط من بابه بحث دوستانه بود و بنده به هیچ وجه قصد بی ادبی به استاد خودم رو نداشتم
                              پرسود باشید
                              نه خواهش میکنم آقا رضا من هم همیشه مطالب شما رو با دقت میخونم چون میدونم همیشه یک نکته و تیزبینی که مختص شماست در مطالبتون هست . موفق باشید .
                              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• analyst
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 446

با سلام به دوستان گرامی
                                امروز منفی رمپناح باعث شد سبد شماره 5 با 2 پله نزول از جایگاه اول سوم بشه و سبد 22 با 6 پله صعود به جایگاه اول صعود کرد. تا الان سمایه با 10% بازده مهمترین دلیل برای رشد سبدهای پیشتاز بوده.

نظر

در حال کار...
                                X