کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با اجازه اقایان انالیست و حجت عزیز.
تو مسابقه این هفته که تعداد سبدها 20 عدد میباشد .سهامی که تو سبدها تکراری بود به قرار زیر است.
کاذر 7 مرتبه.
صدرا 5 مرتبه.
مپنا . وصنعت . شبریز . فاراک . ودی 4 مرتبه.
فاذر . رپارس . فسرب 3 مرتبه.
وساخت . پارسیان . خاور . حفاری 2 مرتبه.
به نظر من تو سهامی که بیش از 2 مرتبه تکرار شده اند میشه سهم جالبی شکار کرد.
وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
با تشکر از analyst من سوال داشتم اگه سهمی مثل رنا بسته باشه اینو نباید حذف کرد از سبد و دوم بهتر نیست همه تعداد سهم یکسانی بدهند اینجوری 5 تایی ها شاید در حقشون اجحاف بشه
باتشکر مجدد
با تشکر از analyst من سوال داشتم اگه سهمی مثل رنا بسته باشه اینو نباید حذف کرد از سبد و دوم بهتر نیست همه تعداد سهم یکسانی بدهند اینجوری 5 تایی ها شاید در حقشون اجحاف بشه
باتشکر مجدد
جناب آقای محسنی
با سلام، شما اینطور فرض کنید من نوعی، میام سبد شما رو می خرم و 20% سرمایه ام رو صرف خرید رنا می کنم آیا می تونم این سهم رو در زمانی که بسته هست بفروشم؟ اگر هم بگیم زمانی که باز شد محاسبه کنیم نشدنی هست چون ممکنه چند هفته طول بکشه! مگر اینکه چون مسابقه هست استثنا اگر آخر هفته باز نشد حذف کنیم!! اینم در صورتی هست که اگر سهمی سه روز 4% مثبت خورد و بسته شد و تا آخر هفته باز نشد صاحبش نگه حذف نکنید چون 12% مثبت خورده!!
در مورد دوم وقتی سود کل بر تعداد سهام سبد تقسیم میشه و میانگین رشد سبد حساب میشه چه اجحافی میشه صورت بگیره؟ با خود صاحب سبد هست می خواد ریسک سبدش رو تا چه حد پایین بیاره! شاید من نوعی توی این هفته یک سهم مناسب بیشتر پیدا نکنم، درست نیست که به زور بگیم الا و بلا شما 5 تا سهم بگو!!
سلام به همه
دوستان بنده مشغله کاری جدید برام ایجاد شده، شاید کمتر بتونم بنویسم، اما تلاش میکنم. حضور داشته باشم و از مطالب استفاده کنم.
در خصوص بسته شدن نماد سبد و تعداد سبد؛ بنده هم با آنالیست عزیز موافقم کسی که سبد انتخاب میکنه هر چی تعداد سهماش بیشتر باشه ریسکش کمتر میشه و اینو خودش پذیرفته؛(با اینکه الان اگر یکی از نمادهای من حذف بشه رتبم بیشتر میشه). پیشنهاد میکنم دوستان در خصوص تغییرات در قوانین اگر دیدگاهی دارند اعلام کنند، و دیگران در موردش موافق و مخالف صحبت کنند. در صورت موافقت اکثریت میشه اون رو در هفته های بعد اعمال کرد.
همه پر سود باشید.
با این روش مسابقه ضعیف می شه.
من شخصا هفته آینده حداکثر 2 سهم معرفی می کنم چون اگه فرضا هم 5 تا سهم داشته باشم 2 تا بیشتر معرفی نمی کنم اینجوری ریسکش برام کمتر می شه چون اگه قرار باشه میانگین گیری بشه چه فرقی می کنه 8 درصد تقسیم بر 2 بشه یا 20 درصد تقسیم بر 5 !!!؟
من نظرم اینه که یه استراتژی مشخص کنیم تا دوستان تلاش بیشتری کنند و تو سهم های مختلف جستجوی های بیشتری داشته باشن و بتونن تحلیل بیشتری کنند اینجوری تمرین خوبیه و آموزش بیشتری. در مجموع با نظر دوم محسن موافقم جای بررسی داره. لطفا دوستان نظر بدهند
متشکرم
سلام
مثلا من اگر اینطور که شما میگی دو سهم معرفی میکردم و مانند (سبد خودم رو مثال میزنم، سبد ششم) وساخت و وصنعت یکیش که بسته شد، یکی دیگه هم بازده چندانی نداشته. اونوقت این میانگین که از چهار تا سهم گرفتم تاکنون نگرفته بودم. برای همین میگن سبد که ریسک بیاد پایین. اگر در تحلیل یکی دوتا اشتباه کردیم، باقی برامون جبران کنند. یعنی این به نظر شما اشتباهه؟ در اون صورت خوبه اگر نوسترداموس باشیم.؟!
جناب رستمی تبریک میگم، پشتکار شما عالیه، دوستان اگر یادتون باشه، آقای رستمی رو برای انتخاب سبد چقدر اذیت کردیم. بنده خدا هر چی معرفی میکرد، پذیرفته نمیشد. اما پشتکار نشون داد، با صبر و حوصله با رعایت قوانین تونسته جایگاه خوبی داشته باشه، برای ایشون سلامتی آرزومندم، و امیدوارم در تمام عرصه های زندگی موفق باشند.
جناب رستمی تبریک میگم، پشتکار شما عالیه، دوستان اگر یادتون باشه، آقای رستمی رو برای انتخاب سبد چقدر اذیت کردیم. بنده خدا هر چی معرفی میکرد، پذیرفته نمیشد. اما پشتکار نشون داد، با صبر و حوصله با رعایت قوانین تونسته جایگاه خوبی داشته باشه، برای ایشون سلامتی آرزومندم، و امیدوارم در تمام عرصه های زندگی موفق باشند.
ديدم تنها دكمه تشكر كافي نيست گفتم بنويسم.
خيلي محبت داريد دوست عزيز
اميدوارم همه دوستان سلامت باشند و پر سود.
من اگر مطلبي رو فرا گرفتم از اساتيدي است كه تو همين سايتها مينويسند.
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر