در اصل توسط بابای دارا پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
باز می شه انشاءالله
مطالبی هم در این خصوص در لینک ذیل آورده شده. نظر دوستان مورد امتنان است.
در ضمن روی روند صعودی هم قرار داره. مابقی مباحث تکنیکال باشه وقتی باز شد.مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postبسته بودن مانعی نداره. چون ممکنه باز بشه و قیمت بالایی بخوره. مثل این مطلب که یک نماد بین هفته ممکنه بسته بشه. انتخاب کنند ریسکش رو پذیرفته.
اجازه دارم سبدم را عوض كنم؟؟
1- فراوري
2-گل گهر
3-طبس
اگر ممكنه سبدم را تغيير دهيد.
ممنونخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postمن اين قانون را نميدانستم.
اجازه دارم سبدم را عوض كنم؟؟
1- فراوري
2-گل گهر
3-طبس
اگر ممكنه سبدم را تغيير دهيد.
ممنون
بررسی میکنم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postقانون نیست، منطقی هست. اما عوض کردن رو استثنا برای شما انجام دادیم. امیدوارم دوستان با تشکر از شما نشون بدن که به این مطلب اعتراضی ندارن. ضمن اینکه عزیز دل فراور صف خرید هست. اصلاح بفرمایید.
پر سود باشید.
2-گل گهر
3-طبس
ممنونم
1- سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/21, 20:30.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
سلام به همه
در خصوص انتخاب نمادهای بسته، من فکر میکردم نباید موردی داشته باشه، اما دوستان تذکر دادند که به جا بود،
، هدف ما این هست که یک نماد در شنبه قابل خرید و فروش باشه و درستش این هست. این هفته در این خصوص مشورت میکنیم. دوستان اگر نظری دارند، اعلام کنند، اگر نتونیم به نتیجه برسیم. از هفته آینده سهمهایی که بسته باشند، قابل انتخاب نخواهند بود.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
نظر