مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

با سلام
    1-کساوه: به دلیل استقبال از گروه کاشی
    2-فسرب: به دلیل اصلاح قیمت و افزایش قیمت محصولات در بازار داخل و احتمال تعدیل مثبت

30_ سبد تائید شد .
    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/03, 20:57.
    ///

نظر

• baradaran
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 545

با سلام وعرض ادب
      1_ رتکو : این سهم بیش از یک ماهه در منطقه 265 خوب حمایت میشه و همچنین الگویی شبیه به مثبث با هدف 300 دیده میشه و حجم معاملات چهارشنبه نیز افزایش نشان میده و آخرین کندل معاملات هم مثبت دیده میشه با توجه به p/e مناسب من با دید میان مدت خرید در قیمت کنونی با رعایت حد ضرر در 260 رو کم ریسک میدونم .

2_ خصدرا : کلا گروه تجهیزات رو مستعد یه رشد خوب با دید میان مدت میدونم فاذر که هفته گذشته اعلام کردم رشد خوبی داشت و صدرا با توجه به در پیش بودن گزارش نه ماهه درجا زد به هر حال اگه گزارش نه ماهه صدرا بد باشه احتمال داره قیمت یکم دیگه هم افت داشته باشه ولی با توجه به موضوع تجدید ارزیابی دارائیها و احتمال بخشودگی بخشی از جرایم بانکی من با دید میان مدت انتظار رشد مناسبی دارم از نظر تکنیکال هم در 160 حمایت خیلی خوبی داره و البته فعلا در 170 با اولین مقاومت مواجه شده ولی از نظر تکنیکال هم در صورتی که 170 رو کاملا به بالا بشکنه جای رشد در مرحله اول تا 190 خواهد داشت .

31_ سبد تائید شد .
      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/03, 20:57.
      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• amirreza6790
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 328

بیشتره مسابقه کبافقه اون موقع خبرای خوب داشت بالا نمیرفت حالا چی شده؟!!

من سهام دارشم ولی تو سبدم نبود که تبلیغ نشه:d
        هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• محمد ساده
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 934

باسلام و تشکر از همه دوستان که لطف داشتن و تشکر ویژه از جناب برادران وهمه دوستانی که در این سایت زحمت میکشن....@};-
          غدیر:عرضه سهم ارزنده نفت و گاز و....
          ثشرق:سهم شفاف و کوچیک و پر پتانسیل این گروه...
          بالاس:کف قیمتی و حرکت لیدر صدرا در هفته آینده و در نتیجه....
          بافق:اصلاح مناسب و کف قیمتی و رشد قیمت روی و جهانی در هفته پیش رو...
          کچینی:اصلاح مناسب و جو گروه و حرکت شارپ گروه بعد از یه استراحت کوتاه...

32_ سبد تائید شد .
          آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/03, 21:24.

نظر

• 664
            عضو فعال
            • May 2011
            • 424

با سلام وعرض ادب وتبریک به نفرات اول و همچنین تشکر از جناب برادران و سید یاسر عزیز بابت زحماتی که میکشند .

سبد این هفته من :

وغدیر: روند صعودی سهم و عرضه نفت و گاز پارسیان و نزدیک بودن مجمع این سهم .

خصدرا: احتمال اومدن گزارش 9 ماهه خوب از این شرکت و اقبال دوباره به گروه تجهیزات .

کساوه : افزایش حجم معاملات در هفته گذشته ، اصلاح مناسب قیمت و جو مثبت گروه .

کچینی : افزایش حجم معاملات در هفته گذشته ، اصلاح مناسب قیمت و جو مثبت گروه .

بالاس: رسیدن دوباره قیمت به کف کانال ، مناقصه ای که در پیش رو داره و همچنین کاهش قیمت قابل توجه در چند روز اخیر .

با تشکر

33_ سبد تائید شد.
            آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/03, 21:25.
            حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• Ali
              ستاره‌دار(64)
              • Mar 2011
              • 2536

وزمین : افت قیمتی سهم و احتمال توجه مجدد بازار به گروه بانکی و تاثیر معامله حق دی بر دی و اثر روانی بر وزمین
              کساوه : روند رو به رشد گروه و وضعیت معاملاتی روز چهارشنبه
              وگستر : با توجه به رشد قیمتی سهم احتمالا روند حفظ خواهد شد ضمنا شرکت در زمینه تجارت شکر فعال است از طرفی یکی از زیر مجموعه هایش در حال ورود به فرابورس باشد.

34_سبد تائید شد .
              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/03, 21:32.

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

سلام ضمن تبریک به نفرات برتر
                کبافق و فسرب رو برای هفته ی پیش رو انتخاب میکنم
                کبافق به خاطر اصلاح قیمت ، و رشد شدید قیمت جهانی روی (هم اکنون بیش از 2.16 درصد مثبته )
                فسرب رو بدلیل رشد مناسب قیمت این محصول در بازارهای جهانی انتخاب میکنم .

35_ سبد تائید شد .
                به درخواست شما فسرب جایگزین پلوله شد .
                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/03, 22:01.
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• محاد
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 601

تبریک به نفرات برتر
                  ---------------------------
                  سبد من:

1- بالاس:
                  احتمال ab=cd

2-فرآور:
                  قرار گرفتن در کف کانال

3-لکما:
                  احتمال butterfly

36_ سبد تائید شد .
                  لطفا در آینده دلایل رو کاملتر بیان کنید .
                  آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/03, 21:34.

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

اگر پلوله مورد موافقت قرار نگرفت
                    فسرب رو بدلیل رشد مناسب قیمت این محصول در بازارهای جهانی انتخاب میکنم .
                    ممنون
                    یل یاتار ، طوفان یاتار
                    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

با تشکر از دوستانی که مشارکت داشتند با توجه به پایان زمان در صورت ارسال سبد جدید حذف خواهد شد ولی دوستانی که سبدشون تائید نشده تا ساعت 10.30 فرصت ارسال سبد اصلاح شده را خواهند داشت . با آرزوی سلامت و موفقیت برای تک تک دوستان با مطلب آزاد هفته مسابقه رو به پایان میبریم .

جور دیگر باید دید

زن و مرد جوانی به محله جدیدی اسباب کشی کردند. روز بعد ضمن صرف صبحانه، زن متوجه شد که همسایهاش درحال

آویزان کردن رختهای شسته است و گفت: لباسها چندان تمیز نیست. انگار نمیداند چطور لباس بشوید. احتمالا باید

پودر لباسشویی بهتری بخرد.همسرش نگاهی کرد اما چیزی نگفت. هربار که زن همسایه لباسهای شسته اش را برای خشک شدن آویزان میکرد،

زن جوان همان حرف را تکرار میکرد تا اینکه حدود یک ماه بعد، روزی از دیدن لباسهای تمیز روی بند رخت تعجب کرد وبه همسرش گفت:

"یاد گرفته چطور لباس بشوید. مانده ام که چه کسی درست لباس شستن را یادش داده.."

مرد پاسخ داد: من امروز صبح زود بیدار شدم و پنجره هایمان را تمیز کردم!

زندگی هم همینطور است. وقتی که رفتار دیگران را مشاهده میکنیم، آنچه میبینیم به درجه شفافیت پنجره ای که از آن مشغول

نگاه کردن هستیم بستگی دارد. قبل از هرگونه انتقادی، بد نیست توجه کنیم به اینکه خود در آن لحظه چه ذهنیتی داریم و از خودمان بپرسیم آیا

آمادگی آن را داریم که به جای قضاوت کردن فردی که میبینیم، در پی دیدن جنبه های مثبت او باشیم؟
                      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/03, 22:11.
                      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• mamati
                        عضو جدید
                        • Jan 2012
                        • 2

سلام
                        سبد پیشنهادی بنده
                        1- کبافق: تعدیل مثبت اخیر، اصلاح و درجا زدن زیاد سهم در این محدوده قیمتی، افزایش قیمت های جهانی
                        2- وغدیر: عرضه نفت و گاز پارسیان، حمایت زیاد در این محدوده در روزهای قبل
                        3- ثشرق: جابجایی بلوکی و عدم تمایل فروشنده در قیمتهایی پایین تر از این

یاحق
                        آخرین ویرایش توسط mamati؛ 2012/02/03, 22:43.

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

سبد این هفته:
                          وغدیر : عرضه نفت و گاز پارسیان و تعدیل شرکت زیر مجموعه ساختمان
                          مداران:اعلام نهایی دو قرارداد تامین اجتماعی و....
                          ومعادن:تعدیل پیش رو زیر مجموعه صبانور
                          فاراک:اغاز روند صعودی تجهیزات

.................................................. .................................................. ..............................
                          اولین قانون من در بورس: اگر قادربه شناسایی سود نیستید ، سرمایه خود را حفظ کنید
                          آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2012/02/03, 23:07.

نظر

• Pooya
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 26

خب سبد رو بدون کخاک میبندم با 1-کساوه این هم به دلیل اصلاح زمانی و قیمتی مناسب 2-کبافق این هم به خاطر تعدیل مناسب که سوخت شد با بسته شدن باما برای افزایش سرمایه به نظرم نگاهها بیشتر بیاد روش

37_ سبد تائید شد .
                            سبد اصلاحی شما بادو سهم کبافق و کساوه تائید شد .
                            آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/03, 23:42.
                            if you want to be successful in life specially in economy try to avoid these 3 step :1-graves 2-graves3-graves

نظر

• mamati
                              عضو جدید
                              • Jan 2012
                              • 2

سلام
                              من که سبدمو، پستمو، و هرچی داشتیم و نداشتیمو حذف کردن
                              لابد به صلاح نبوده

ناظر مسابقه : دوست عزیز اگه قوانین رو مطالعه کنید و حتی آخرین مطلب بنده رو دیده باشید گفته شده سبدهایی که پس از پایان مسابقه ارسال شود حذف خواهد شد و سبد شما هم به همین دلیل حذف شده بود و به خاطر اینکه براتون سوءتفاهم پیش نیاد باز کردم ولی سبدتون در مسابقه حضور نخواهد داشت امیدوارم هفته های بعد در خدمتتون باشیم .
                              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/04, 00:46.

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

در اصل توسط mamati پست شده است View Post
                                سلام
                                من که سبدمو، پستمو، و هرچی داشتیم و نداشتیمو حذف کردن
                                لابد به صلاح نبوده
                                با اجازه جناب برادران شما سبدتون رو دير اعلام كرديد بايد تا ساعت 21:30اعلام ميكرديد وقتي قصه جناب برادران نوشته ميشه ديگر هيچ سبدي قبول نيست
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X