مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alielmi
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 36

آقاي رستمي از توضيحات كامل وراهنمايي هاي خوبتون خيلي متشكرم اميدوارم امسال براتون سال پرسودي باشه:)

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
      باسلام خدمت مدیریت و دوستان زحمت کش اتاق بخصوص حجت جان
      از این که در مسابقه برنده شده ام خوشحالم واز لطف تمامی دوستان هم که به بنده لطف دارند پیام خصوصی تبریک هم دادند ممنونم
      وامااولین سهم پیشنهادی این هفته ی بنده وصندق است میدانم که امروز صف خرید بود وبا قوانین مسابقه مغایرت دارد ولی از انجایی که بنده درست سه روز پیش وقتی که سهم متعادل بود وبسیاری از افراد روند سهم را نزولی میدانستند تایپکی تحت عنوان سهام زیر خاکی ایجاد کردم وتحلیلی هم از این سهم ارایه کردم وعنوان کردم که نه تنها نزولی در کار نخواهد بود بلکه تا مجمع سالیانه با توجه به معاملات بلوکی که در نیمه اول سال خواهد داشت صعودی خواد بود پس امیدوارم این سهم که بنده همان طور که در تحلیل هم به ان اشاره داشتم که هنوز بازار پی به ارزش واقعیش نبرده به نام بنده ثبت شود
      سهم دیگر پیشنهادیم همان فاسمین است که هفته ی پیش هم ارایه داده بودم وهرکس هم که بخواهد دلایلی هم از این سهم در تایپک(بنیادی بهترین روش خرید فروش؟) موجود است ومیتواند مطالعه کند بنده معتقدم این سهم تا زمان مجمع با توجه به پتانسیل بالایی که دارد به محدوده ی 1600تومان خواهد رسید
      واما این بار میخواهم سبد پیشنهادیم رو از 2 سهم که هفته قبل بود به سهم ارتقا بدم وگزینه ی سوم پیشنهادیم خفناور است که در تایک سهمهای زیر خاکی تحلیلش هم زده شده
      با تشکر
      سلام حامد جان، خیلی ارادت دارم. بنده هم از تاپیک شما خیلی استفاده کردم. روزهای اول که ما در سایت شروع کردیم، کمبود تحلیلگران بنیادی کار کاملا محسوس بود. اما اکنون که به طور میانگین سایت بالای 8000 بازدید کننده در روز داره، بخشی از این بازدید رو مدیون شما و دوستان دیگه مانند جناب استادان بزرگوار نظری و پناهی، راشین، رستمی،... هست. برای همتون آرزوی سلامتی و شادکامی در کنار خانواده دارم.
      اما در خصوص مسابقه، شما استادی؛ شکی درش نیست. اما برای اجرای مسابقه و بودن مساوات و عدالت مجبور شدیم قوانینی رو برای مسابقه بنویسیم، البته در نوشتن قوانین به واقعی بودن معاملات و ریسک و بازده توجه خاصی شده، دیده شده در سایتهای دیگه در این قبل رقابتها کاربر سالاری شکل گرفته، که باعث شده مثلا بنده به نحوی معرفی بشم که بهترین هستم و بعد سهمی رو بخرم و از این طریق در سقف قیمت به دیگران بفروشم، که این مطلب هم در زمان نوشتن قوانین در نظر گرفتیم. برای همین تلاش کردیم، با اجرای درست اون از ایجاد شبهه جلوگیری کنیم. بارها دوستانی که برای بنده خیلی عزیز بودن، سبدهایی معرفی کردند. که با این شرایط منافات داشته و پذیرفته نشده، بنده از شما استدعا دارم. برای اینکه دیگران حکم بر عدم رعایت عدالت نکنند بر ما منت بزارید و سبدتون رو اصلاح بفرمایید.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

در اصل توسط چشمه پست شده است View Post
        ابتدا تبریک به جناب حامد خان و تشکر از آقا حجت و آقای گنابادی
        یک پیشنهاد داشتم و اون اینکه برای تعداد سهام پیشنهادی سبد یک ضریب مثبت اعمال بشه تا افرادی که سبد با تعداد سهم بیشتری معرفی میکنن و طبیعتا سبد مناسبتر و کم ریسکتری پیشنهاد میدن, امتیازشون محفوظ باشه.
        با تشکر
        سلام،پیشنهاد خیلی خوبیه،
        اما، با این هدف ما که مداوم تلاش کردیم، معرفی سبد و قابل معامله بودن و بازده اونها به واقعیت نزدیک باشه، منافات داره. شما در ترید واقعی خودتون میتونید حتی یک سهم بخرید، چون ریسکش رو میپذیرید. گاها خودم این کار رو انجام دادم (البته اعتراف میکنم که اشتباه بوده). از طرفی ضریب باعث میشه، شما در زمان اعلام نتایج آخر هفته نتونی بازده اصلی سبد رو بفهمی، بنده شخصا موافق نیستم. با توجه به اینکه همه میتونن سبد دو سهمی اعلام کنند، به نظر این حقیر عدالت در معرفی سبد حفظ شده.
        پر سود باشید.

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام جناب رستمی، شما استادی، ما استفاده میکنیم، امیدوارم تجدید نظر بفرمایید و سبد مناسب برای این هفته، از دیدگاه شما رو هم ببینیم.

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
            سلام جناب رستمی، شما استادی، ما استفاده میکنیم، امیدوارم تجدید نظر بفرمایید و سبد مناسب برای این هفته، از دیدگاه شما رو هم ببینیم.
            حجت جان قول ميدم هفته هاي اتي بازم شركت كنم:">
            فعلا دوستان سهمهايي كه بالا توضيح دادم رو بخرند و چند هفته اي بروند مسافرت و بازار رو هم نگاه نكنند تا وسوسه بشند و سهم را بفروشند:d
            ببخشيد كه تاپيك مسابقه تان را به هم ريختم
            خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Post
              سلام
              من تازه کارم و برای دور اول مسابقات نفر اخر شدنممم خو.به!اگر با حضور اساتید رتبه بالا می گرفتم تعجب داشت:D
              ولی این هفته سبدم جزء 5 تای اوله!می گید نه؟نگاه کنید!!
              1.پست بانک:رسیدن به کف قیمتی و برخورد با سطح مقاومتی فیبوناچی(اخرش تا 670 بیاد پایین) و حجم معاملات مطلوب!احتمال تشکیل کف دقلو!نزدیک بودن به ماه اردیبهش و خبرهایی از افزایش سرمایه و ورود افراد حقوقی به سهم
              2.وتوشه:شکستن خط مقاومت 220 تومان با حجم بسیار بالای 2.7 ملیون(که برای این سهم خیلی بالاست) و با p/e بسیار پایین
              3.کهمدا:تشکیل مثلث افزایشی (اگر داوران قبول کنند چون فقط فروشنده نداره و خریدارهاشم حدودا سر جمع 16 هزار هم نمی شن که میشه راحت شنبه این سهم رو خرید).
              4.اخرین گزینه دپارس به علت تشکیل نعلبکی:D
              امیدوارم داورا با ارفاق منو قبول کنن!
              سلام وجید خان،
              دوست گرامی؛ نماد کهمدا با 77 هزار حجم مبنا، به نظر بنده 10000 تا درخواست روی سقف قیمت؛ براش میشه صفه خرید، ضمن اینکه روز آخر معاملات از این قیمت یک ریال هم پایین تر نیومده، اصلاح بفرمایید در خدمتتون هستیم.

نظر

• vahid_lok
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 145

سلام وجید خان،
                دوست گرامی؛ نماد کهمدا با 77 هزار حجم مبنا، به نظر بنده 10000 تا درخواست روی سقف قیمت؛ براش میشه صفه خرید، ضمن اینکه روز آخر معاملات از این قیمت یک ریال هم پایین تر نیومده، اصلاح بفرمایید در خدمتتون هستیم.
                شما حق دارید ولی روز اخر 80 هزار تا هم معامله شد!پس لطف کنید برای من
                1.پست بانک:رسیدن به کف قیمتی و برخورد با سطح مقاومتی فیبوناچی(اخرش تا 670 بیاد پایین) و حجم معاملات مطلوب!احتمال تشکیل کف دقلو!نزدیک بودن به ماه اردیبهش و خبرهایی از افزایش سرمایه و ورود افراد حقوقی به سهم
                2.وتوشه:شکستن خط مقاومت 220 تومان با حجم بسیار بالای 2.7 ملیون(که برای این سهم خیلی بالاست) و با p/e بسیار پایین
                3.اخرین گزینه دپارس به علت تشکیل نعلبکی
                همین 3 تا رو در نظر بگیرید

4-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/07, 11:00.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

:(fight) قوانین مسابقه :

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.

2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.

3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.

4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.

6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.

7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.

8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)

9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.

10-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.

:-Bاز اهداف مسابقه:
                  1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
                  2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

نظر

• چشمه
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 41

سبد پيشنهادي:
                    1- شبريز - به علت بنيادي قوي و افزايش قيمت جهاني نفت (در آغاز راه رشد)
                    2- بكام - قراردادهاي جديد بسيار مناسب.(بعد از اصلاح آخر هفته)

5-سبد شما مورد تایید است.
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/07, 15:25.

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

برای هفته ی پیش رو بنده یک سهم پرتانسل وبا بنیادی مناسب از گروه تجهیزات یعنی فاراک رو برای سبدم انتخاب میکنم روز گذشته جمع اوری بسیار مناسبی در درصدهای منفی صورت گرفت که نوید هفته ی پربار توام با معاملاتی مثبت را برای این سهم دارد ضمن اینکه با تعدیل مثبت صدرا که احتمالا بزودی اعلام شود پیش بینی میکنم بالای 300 تومان را هم تجربه کند (کلا فاراک برای میان مدت گزینه ی بسیار مناسبیست)
                      وسپه هم گزینه ی دوم است این سهم سرمایه گذاری های مناسب و سودآوری را روی سنگ اهنی ها انجام داده که باتوجه به رشد شرکت های این گروه و در پیش بودن اخبار خوب گزارش ۱۲ ماهه کچاد وکگل و تعدیل سود سال ۹۰ این شرکت ها ، رشد ارزش ذاتی سپه را میتوان تا ۲۴۰۰ ریال در میان مدت تصورشد ضمن اینکه مجمع سالیانه این سهم هم 30فروردین است و تا ان موقع قطعا حمایتاهی مناسبی از این سهم به عمل خواهد آمد
                      وگزینه ی سوم سبد پیشنهادی بنده غدیر به خاطرهافزایش سرمایه 97.5درصدی است که این افزایش سرمایه از محل های اندوخته به مبلغ 2421 میلیارد ریال، و سود انباشته به مبلغ 1410 میلیارد ریال و مطالبات و آورده نقدی سهامداران به مبلغ 1794 میلیارد ریال انجام خواهد شد
                      به احتمال زیاد با توجه به نزدیکی مجمع افزایش سرمایه ؛ در هفته ی پیش رو بازهم مورد استقبال هرچه بیشتر سهامداران (چه حقیقی و چه حقوقی) قرار خواهد گرفت
                      در ضمن این سهم به طور کلی برای نگهداری با دید میان مدت وبلند مدت سوداوری مطمعن وقابل قبولی خواهد داشت.

6-سبد شما مورد تایید است.
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/07, 15:34.
                      یل یاتار ، طوفان یاتار
                      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• حامد24
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2532

برای هفته ی پیش رو بنده یک سهم پرتانسل وبا بنیادی مناسب از گروه تجهیزات یعنی فاراک رو برای سبدم انتخاب میکنم روز گذشته جمع اوری بسیار مناسبی در درصدهای منفی صورت گرفت که نوید هفته ی پربار توام با معاملاتی مثبت را برای این سهم دارد ضمن اینکه با تعدیل مثبت صدرا که احتمالا بزودی اعلام شود پیش بینی میکنم بالای 300 تومان را هم تجربه کند (کلا فاراک برای میان مدت گزینه ی بسیار مناسبیست)
                        وسپه هم گزینه ی دوم است این سهم سرمایه گذاری های مناسب و سودآوری را روی سنگ اهنی ها انجام داده که باتوجه به رشد شرکت های این گروه و در پیش بودن اخبار خوب گزارش ۱۲ ماهه کچاد وکگل و تعدیل سود سال ۹۰ این شرکت ها ، رشد ارزش ذاتی سپه را میتوان تا ۲۴۰۰ ریال در میان مدت تصورشد ضمن اینکه مجمع سالیانه این سهم هم 30فروردین است و تا ان موقع قطعا حمایتاهی مناسبی از این سهم به عمل خواهد آمد
                        وگزینه ی سوم سبد پیشنهادی بنده غدیر به خاطرهافزایش سرمایه 97.5درصدی است که این افزایش سرمایه از محل های اندوخته به مبلغ 2421 میلیارد ریال، و سود انباشته به مبلغ 1410 میلیارد ریال و مطالبات و آورده نقدی سهامداران به مبلغ 1794 میلیارد ریال انجام خواهد شد
                        به احتمال زیاد با توجه به نزدیکی مجمع افزایش سرمایه ؛ در هفته ی پیش رو بازهم مورد استقبال هرچه بیشتر سهامداران (چه حقیقی و چه حقوقی) قرار خواهد گرفت
                        در ضمن این سهم به طور کلی برای نگهداری با دید میان مدت وبلند مدت سوداوری مطمعن وقابل قبولی خواهد داشت.
                        یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• vahid_lok
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 145

:(fight) قوانین مسابقه :

:-Bاز اهداف مسابقه:
                          1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
                          2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
                          می دونید ولی به نظرمن بهترین هدفش اینکه من به شخصه می فهمم چقدر تو این بازار ضعیف هستم و اگر کمک دوستان نبود هفته پیش کلی ضرر کرده بودم!(یه مقدارم کردم)می فهمم چقدر باید تلاش کنم تا خودم رو به دیگران برسونم.و بیشتر توجه می کنم به نکات ریز و درشت سهام.مخصوصا برترین ها

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

سلام حامد جان، خیلی ارادت دارم. بنده هم از تاپیک شما خیلی استفاده کردم. روزهای اول که ما در سایت شروع کردیم، کمبود تحلیلگران بنیادی کار کاملا محسوس بود. اما اکنون که به طور میانگین سایت بالای 8000 بازدید کننده در روز داره، بخشی از این بازدید رو مدیون شما و دوستان دیگه مانند جناب استادان بزرگوار نظری و پناهی، راشین، رستمی،... هست. برای همتون آرزوی سلامتی و شادکامی در کنار خانواده دارم.
                            اما در خصوص مسابقه، شما استادی؛ شکی درش نیست. اما برای اجرای مسابقه و بودن مساوات و عدالت مجبور شدیم قوانینی رو برای مسابقه بنویسیم، البته در نوشتن قوانین به واقعی بودن معاملات و ریسک و بازده توجه خاصی شده، دیده شده در سایتهای دیگه در این قبل رقابتها کاربر سالاری شکل گرفته، که باعث شده مثلا بنده به نحوی معرفی بشم که بهترین هستم و بعد سهمی رو بخرم و از این طریق در سقف قیمت به دیگران بفروشم، که این مطلب هم در زمان نوشتن قوانین در نظر گرفتیم. برای همین تلاش کردیم، با اجرای درست اون از ایجاد شبهه جلوگیری کنیم. بارها دوستانی که برای بنده خیلی عزیز بودن، سبدهایی معرفی کردند. که با این شرایط منافات داشته و پذیرفته نشده، بنده از شما استدعا دارم. برای اینکه دیگران حکم بر عدم رعایت عدالت نکنند بر ما منت بزارید و سبدتون رو اصلاح بفرمایید.
                            ممنون حجت جان این نهایت لطف مدیر واستادی چون شما رو نسبت به بنده میرسونه
                            سبدی دیگر با دلایل تقریبا کافی ارایه کردم که امیدوارم برای دوستان وکاربران عزیز در هفته ی پیش رو سود رسان باشد منبعد هم سعی خواهم کرد در این اتاق فعالیت بیشتری نسبت به دیگر فرو مها که در انها عضو هستم داشته باشم امیدوارم فعالیتم در اتاق مثمر ثمر واقع شود.
                            یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• پر ریسک
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 66

من هم دو تا سهم بگم ببینیم چی میشه :
                              1- فخاس :
                              واگرایی مخفی مثبت در مکدی وارس ای در کف وتشکیل مثل صعودی در نمودار هفتگی وجو مثبت گروه
                              2-قشکر :
                              واگرایی مخفی مثبت در مکدی وار اس ای در کف وبه نظرم سهم روند نزولی رو شکسته هر چند با مقاومت روانی 200 درگیره ولی به نظرم رد می کنه

7-سبد شما مورد تایید است.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/07, 15:43.
                              [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
                              تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
                              [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• سعید امینی
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 92

با سلام و درود این هم سبد سهام بنده

صنایع لاستیکی سهند (پسهند) :
                                شکستن خط بالایی مثلث صعودی با هدف کلاسیک 3.000 و هیجانی 3.500 و معامله حدودا یک درصد سهام این شرکت در اخرین روز کاری و تایید بنیادی کاران
                                کویر تایر (پکویر) :
                                روند صعودی و مناسب سهم و همین طور تایید اسیلاتور های rsi . Macd گذشتن از مقاومت 1.800 و بسته شدن gap به وجود امده در سهم
                                پاكسان ( شپاكسا ) :
                                تلاش برای بستن gap به وجود امده و وضعیت مناسب بنیادی سهم

8-سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/07, 20:04.
                                [LEFT][B]website :
                                [URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]

نظر

در حال کار...
                                X