مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
    با اجازه صاحب تاپيک و نيز جناب آقاي اراک بورس

...............
    سلام جناب آریانا
    قدم رنجه فرمودید. استاد تاپیک مالکیت نداره، تاپیک برای دوستانی هست که در اون مینویسن. پر سود باشید.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• Comprehension of Markets
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 166

با سلام
      تبریک به جناب حامد24 بابت سبد خوب هفته قبلشون. دیدم بعضی دوستان وتوشه را معرفی کردن، چون این سهم را خودم داشتم معاملات سهم را پیگیری کردم. این سهم صف خرید داشت و با صف خرید بالای 340هزار اگه اشتباه نکنم معاملات را به پایان برد. حدود ساعت 12:30 صف را برداشتن(سیاستشونه برای جمع کردنه سهم!)
      سهمهای پیشنهادی این هفته
      وپست:ساخت الگوی دو قلوی کف، سهم در کف قیمتی قرار داره و حقوقی ها دارند سهم را جمع میکنند،اگر شنبه هم منفی بخوره حدس میزنم همراه با صف خرید تا بالای 800 بره.
      ثشاهد: این سهم بخاطر عرضه حقوقی جلوی رشدش گرفته شده، حقوقی عرضه کننده 4 شنبه رفت زیر 1 درصد، اگر حجم معاملات شنبه و یکشنبه بالا باشه فکر میکنم سهام عرضه کننده به اتمام برسه و رشد سهم از 2 شنبه شروع بشه. در صورت اتمام عرضه حقوقی با p به e که سهم داره و گزارش مناسب 6 ماهه، فکر میکنم با صف خرید خوبی مواجه بشه.

14-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 11:36.

نظر

• اقلیدس
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 219

اون دفعه که نفر اخر شدم. حالا این هفته ببینم یکی مونده به اخر میشم یا نه؟ سبد پیشنهادی من.

کاما بخاطر اینکه همه هم گروهیها تو یماه گذشته رشد بالای 30 درصدی کردند ولی این مظلوم واقع شد. از همه هم گروهیها هم بیشتر سرب تولید میکنه. سرب شده بالای 2800 دلار.

فاذر بخاطر حجم معاملات خارق العاده چهارشنبه. و احتمال وصول مطالبات فنرژی از وزارت نیرو ( وقتی مپنا عدد به اون بزرگی وصول میکنه فنرژی هم میتونه 20 میلیارد وصول کنه)

15-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 11:39.
        وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
        در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• Amo Hoseian
          عضو عادی
          • Oct 2010
          • 212

با سلام عرض ارادت به علاقه مندان به مسابقه
          گزارش اول از هفته چهارم فروردین 90 تا ساعت 12 در غالب 13 سبد و 26 سهم به تایید رسیده که در یک نگاه به شرح ذیل تقدیم می گردد.
          [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• Amo Hoseian
            عضو عادی
            • Oct 2010
            • 212

سبد پیشنهادی این هفته:
            1- سفارود : نمودار قیمت در نزدیکی خط روند نزولی و افزایش حجم معاملات نشان از آمادگی قیمت برای شکستن خط روند نزولی میان مدت را دارد که با تشکیل الگوی پرچم ادامه دهنده این مطلب نیز تایید شده است.
            2- خعتبار : در معاملات 2 روز گذشته توانسته از الگوی پرچم و کانال قیمتی میان مدت خود عبور نماید و در روز چهارشنبه با پول بک به خط بالای کانال آماده صعود گردیده است.
            پاینده و پیروز باشید.

16-سبد شما مورد تایید است.
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 11:41.
            [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط 85200558 پست شده است View Post
              با سلام
              تبریک به جناب حامد24 بابت سبد خوب هفته قبلشون. دیدم بعضی دوستان وتوشه را معرفی کردن، چون این سهم را خودم داشتم معاملات سهم را پیگیری کردم. این سهم صف خرید داشت و با صف خرید بالای 340هزار اگه اشتباه نکنم معاملات را به پایان برد. حدود ساعت 12:30 صف را برداشتن(سیاستشونه برای جمع کردنه سهم!)
              سهمهای پیشنهادی این هفته
              وپست:ساخت الگوی دو قلوی کف، سهم در کف قیمتی قرار داره و حقوقی ها دارند سهم را جمع میکنند،اگر شنبه هم منفی بخوره حدس میزنم همراه با صف خرید تا بالای 800 بره.
              ثشاهد: این سهم بخاطر عرضه حقوقی جلوی رشدش گرفته شده، حقوقی عرضه کننده 4 شنبه رفت زیر 1 درصد، اگر حجم معاملات شنبه و یکشنبه بالا باشه فکر میکنم سهام عرضه کننده به اتمام برسه و رشد سهم از 2 شنبه شروع بشه. در صورت اتمام عرضه حقوقی با p به e که سهم داره و گزارش مناسب 6 ماهه، فکر میکنم با صف خرید خوبی مواجه بشه.
              سلام دوست گرامی،
              ممکنه، صف ایجاد بشه، ممکن هم هست نشه. ما بر اساس اون چیزی که هست تایید میکنیم.

نظر

عضو عادی
                • Feb 2011
                • 166

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                سلام دوست گرامی،
                ممکنه، صف ایجاد بشه، ممکن هم هست نشه. ما بر اساس اون چیزی که هست تایید میکنیم.
                سلام
                بابت وقتی که میذارین ممنونم.
                من بر اساس قانون شماره 4(سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد) گفتم، این قانون نمیگه روز بعد صف داشته باشه میگه آخرین روز صف داشته باشه. خوب طبیعیه که این قانون باید برای ساعت کاری(تا 12) برقرار باشه چون بعد از ساعت کاری معاملات ممکنه صوری برای یک سهم صف بچینند یا گروهی که تو صف خرید بودند صف را بردارند.
                به هر حال ببخشین که جسارت کردم.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط 85200558 پست شده است View Post
                  سلام
                  بابت وقتی که میذارین ممنونم.
                  من بر اساس قانون شماره 4(سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد) گفتم، این قانون نمیگه روز بعد صف داشته باشه میگه آخرین روز صف داشته باشه. خوب طبیعیه که این قانون باید برای ساعت کاری(تا 12) برقرار باشه چون بعد از ساعت کاری معاملات ممکنه صوری برای یک سهم صف بچینند یا گروهی که تو صف خرید بودند صف را بردارند.
                  به هر حال ببخشین که جسارت کردم.
                  سلام، خواهش میکنم. شما بزرگواری، معمولا اگر در طی روز نمادی صف باشه، در پایان وقت هم صفش میمونه، در این خصوص اگر از راه دیگه ای اقدام کنیم، کار بررسی خیلی سخت میشه. فعلا این روش بهترین راه هست. اگر پیشنهاد در این خصوص دارید که به نظرتون کارامد هست، در طی هفته اعلام کنید، اجرایی باشه و اکثریت موافق باشند، استقبال میکنیم.

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

با سلام

کاذر:تحلیل این سهم رو سه -چهار روز پیش در تاپیک کاذر قرار دادم
                    سهم مثلث رو رو به بالا شکست و در معاملات چهارشنبه پول بک به ضلع بالای مثلث داشته

[IMG][/IMG]

در ضمن سهم در حال تشکیل الگوی هارمونیک با توجه به شکل زیر میباشد.کمترین صعود را میتوان با الگوی گارتلی به میزان 1.27 تا 1.618 بازوی xaتصور کرد یعنی:157 و 170 تومان

[IMG][/IMG]

2-فاراک
                    تحلیل مفصل این سهم را در تاپیک(فاراک) قرار داد ه ام.
                    دلایل:پول بک به میدل لاین چنگال و حمایت بسیار قوی در سطح 261-264 و احتمال بسته شدن فاذر و احتمال یه رنج از منفی کامل تا مثبت کامل در معاملات شنبه

3-شبریز:انتظار صعود سهم در مرحله اول تا سطح 300 و 320(طبق الگوی AB=CD , 0.786 AB=CD

17-سبد شما مورد تایید است.
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 15:19.

نظر

عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 166

ببخسید که باز مطلب در خصوص یخث صف خرید بودن میزنم، ولی بررسیش اصلا کاری نداره، چون تو سایت tsetmc آمار معاملات و میزان صف لحظه به لحظه وحود داره، بر اساس اطلاعات همین سایت بود که گفتم تا 12:30 هم بالای 300 هزار صف خرید وجود داشته و بعد صف را برداشتن. باز اگه مجالی شد و لازم بود در طول هفته بیشتر صحبت مبکنیم. ممنون از توجهتون

نظر

• hamyy26
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 73

سلام.
                        وساپا :به دليل مجمع افزايش سرمايه در پيش رو و ارزندگي سهم.زيرا متوسط پي بر اي گروه سرمايه گذاري 7.3 است و اي پي اس سهم حدود 130 است پس با يك حساب سر انگشتي ميتوان سهم را ارزنده يافت.حالا خودتون قيمت اصلي سهم رو حساب كنيد.و به اين موضوع هم توجه كنيد كه سايپا تنها 18 ميليون ديگه عرضه خواهد كرد.
                        وصنعت:به دليل پرتفوي قوي سهم

18-سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 15:24.

نظر

• fm2006
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 825

با سلام خدمت اساتید و بزگواران :

1- وبیمه : قرار داشتن سهم در کف کانال صعودی واگرایی مثبت در macd و rsi عبور از مویینگر 20 روزه در 94 تومان

2- خفناور : شناور بسیار پایین همگرایی با گروه خودرویی وضغیت بنیادی مناسب و حمایت در 527 تومان

3- باما : شناور پایین و همگرایی با جو گروه روی و عدم رشد نسبت به همگروهی ها . راستش خیلی دوست داشتم فرآوری رو با هدف 1100 معرفی کنم که خب متاسفانه صف خرید داره پس به همین باما اکتفا میکنیم .

موفق و پر سود باشین

19-سبد شما مورد تایید است.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 15:28.
                          فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• آريانا
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 599

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                            سلام جناب آریانا
                            قدم رنجه فرمودید. استاد تاپیک مالکیت نداره، تاپیک برای دوستانی هست که در اون مینویسن. پر سود باشید.
                            خواهش ميکنم
                            بله دقيقا" ولي به خاطر پست قبلي آقاي اراک بورس در تاپيک ديگري, ادب حکم مي کرد که اجازه ايشان را بطلبم.

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                              خواهش ميکنم
                              بله دقيقا" ولي به خاطر پست قبلي آقاي اراک بورس در تاپيک ديگري, ادب حکم مي کرد که اجازه ايشان را بطلبم.
                              استاد آريانا سلام
                              شما بيش از حد بنده را خجالت مي دهيد. اخلاق خوب شما باعث شرمندگي بنده است.
                              خداوند شما را در همه امور توفيق دهد.
                              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• analyst
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 446

با سلام
                                1. فاراک
                                خبرهای خوبی که از تجهیزاتی ها میرسد و احتمال باز شدن صدرا در هفته آینده
                                2. کویر تایر (پکویر)
                                روند صعودی و مناسب سهم و همین طور تایید اسیلاتور های rsi . Macd گذشتن از مقاومت 1.800

20-سبد بیستم
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 19:00.

نظر

در حال کار...
                                X