مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید درخشانی
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 286

یه سوال دارم .بازدهی هفتگی میره به سمت کوتاه مدت . ایا ابتدا و اخر هفته ملاکه یا بازدهی مثبت ؟ یعنی مثلا سهمی اول هفته 100 تومنه سهشنبه میشه 112 تومن بعد برمیگرده 106 تومن اوضاع چطور میشه ؟ بازدهی چقدر ثبت میشه ؟ اگر 6 درصد شاید من میخواستم 112 خالی کنم اینطوری چی خواهد شد ؟

ممنون میشم از مساعدت دوستان

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
      یه سوال دارم .بازدهی هفتگی میره به سمت کوتاه مدت . ایا ابتدا و اخر هفته ملاکه یا بازدهی مثبت ؟ یعنی مثلا سهمی اول هفته 100 تومنه سهشنبه میشه 112 تومن بعد برمیگرده 106 تومن اوضاع چطور میشه ؟ بازدهی چقدر ثبت میشه ؟ اگر 6 درصد شاید من میخواستم 112 خالی کنم اینطوری چی خواهد شد ؟

ممنون میشم از مساعدت دوستان
      نه دیگه اگه بره بالا برگرده پایین اخرین قیمت سهم محاسبه میشه . یعنی قیمت موقع معرفی و قیمت اخرین روزی که مسابقه تموم میشه ملاکه
      ///

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

با عرض تبریک خدمت parsa_798 عزیز به جهت کسب رتبه اول

sara90 و وحید20 عزیز هم دوم و سوم شدند

نتایج نهایی (چهارشنبه)

آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/05/23, 12:16.
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

با سلام
          من هم کسب ستاره رو به کاربر parsa_798 عزیز و همچنین کسب رتبه دوم رو به کاربر sara90 عزیز تبریک میگم انشالله همیشه موفق و سلامت باشند.:)
          من که سه هفته متوالیه جزو نفرات برتر میشم ولی.....:-w
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

قوانین مسابقه هفته ای سایت بورسی

1_کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
            2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21.30 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
            3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
            4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
            5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
            6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
            7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه قابل تغییراست .
            8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما نماد را انتخاب کنید.)
            9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
            10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در انتهای جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از انتهای جدول خلع ستاره می شود)
            11-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
            12_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
            اهداف مسابقه:
            1-شناسایی سهامهای برتر
            2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

دوستان لطفا در موعد مقرر سبدهای خود رو ارسال کنن و بعد از مهلت تعیین شده هیچ سبدی حتی سبدهای اصلاحی تائید نخواهند شد.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

با سلام و تبریک به نفرات برتر و عرض خسته نباشید خدمت دوستان مسابقه
              1- ولساپاح: رسیدن خود سهم به محدوده های حمایتی و بازگشت قیمت، پی به ای خجالت آور سهم، درصد خوردن بیشتر حق تقدم نسبت به خود سهم در صورت صعود

2- شمواد: افزایش حجم معاملات روزهای اخیر در درصد های مثبت و محدوده های مقاومتی سهم نوید شکسته شدن آن را می دهد. ضمنا از لحاظ بنیادی امسال حتما با تعدیل مثبت روبرو خواهد بود و محدوده های قیمتی بالایی را خواهد دید.

با تشکر

1_سبد تائید شد.
              آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/23, 13:58.
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• nour547
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 88

فايرا فسرب و فاسمين بدليل انتظار تعديل مثبت شركتها و به نتيجه نرسيدن مذاكرات و تثبت دلار در بالاي 16000 ريال و در كفبودن قيمت فسرب و فاسمين

2_سبد تائید شد.
                آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/23, 14:47.

نظر

• پاپیلو
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 224

آقا ما تو مسابقات خوش شانسیم
                  سدور بکام کسعدی
                  سیمانیها شروع رشد و ملغی شدن طرح تحول بکام کم شدن شناور بنیادی خوب +بودن و 2جانبه بودن در مورد مذاکرات فروش زمین کسعدی هم قرار داشتن در کف کانال بقیه اش رو حافظ میدونه

3_سبد تائید شد.
                  آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/23, 16:06.

نظر

• mohsen1344
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 66

حفاری و شیران بعلت گزارش 12ماهه و عقد قرار داد جدید

4_سبد تائید شد.
                    آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/23, 16:58.

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

با سلام و عرض ادب
                      به جناب parsa 798 که در اخرین روز موفق شد به صدر جدول صعود کند کسب اولین ستاره را تبریک عرض میکنم همچنین به خانم sara90 نیز رتبه دوم را تبریک عرض میکنم و با تبریک به دوست عزیزم وحید آقا . این آخرین هفته ای که به عنوان مسئول مسابقه در خدمت دوستان هستم و مجددا از همکاری همه تشکر میکنم .
                      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• بنان
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 840

با سلام و عرض ادب و احترام
                        وتوکا: تو کف قیمتی و برگشت قیمت از محدوده حمایت
                        ولغدر:برگشت قیمت از محدوده حمایت 542
                        بترانس:شکست مثلث متقارن بسمت بالا در جهت روند صعودی

ناظر مسابقه : ولغدر و بترانس به دلیل صف خرید قابل پذیرش نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/05/23, 20:59.

نظر

• parham 82
                          Banned
                          • Sep 2011
                          • 259

L-)

جسارت منو ببخشید ولی
                          من موندم
                          در حالیکه از نتیجه مذاکرات خبری نداریم
                          و این مذاکرات تاثیر 100 درصدی روی همه سهمها برای
                          هفته بعد داره
                          دوستان چه جوری می تونن سهم پیشنهادی رو ارائه بدن ؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

سلام بر همگی
                            تبریک به نفر اول
                            تشکر از وحید بیست
                            یه تبریکم به وحید میگم واسه اینکه همیشه بین نفرات برتره.این همون مثل معروفه که میگه ره رو آنست که آهسته و پیوسته رود.

سبد بنده :
                            1- شمواد : رنج مثبت آخر وقت ، افزایش چشمگیر حجم معاملات ، نزدیک بودن ارائه گزارش عملکرد
                            2-افست :برگشت از کف قیمتی، وضعیت مناسب اندیکاتورها

5_ سبد تائید شد .
                            آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/05/23, 21:01.
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• VM511
                              تحلیلگر
                              • Jan 2012
                              • 109

سلام به دوستان و تبریک به نفرات برتر

با توجه به خروج 80% از بازار و کم بودن زمان تحلیل ؛ سبد بنده شامل

1- کچینی : معتبر بودن منطقه prz و واکنش اسیلاتور های حجمی و الگوی گارتلی صعودی
                              2- کسعدی : با توجه به اینکه حرکت مثبتی رو شاهد نیستم اما اصلاح تند تیز و قرار داشتن در منطقه prz و نزدیک شدن به منطقه حمایتی اسیلاتور های حجمی میتونه شاهد برگشت سهم از حوالی 3150 باشه
                              ------------------------------------------
                              در مورد مسابقه هفته ای بنده فکر میکنم دست بچه های بنیادی کار از تکنیکالیست ها جلوتر باشه. بنظر حقیر سهام های تکنیکی میتونند در مسابقه هفته ای پیروز باشند که اول از لحاظ حجمی مورد بررسی قرار گیرند؛ یعنی حجم معاملات بتونن روند حرکتی سهم رو تایید و تغییر بدند؛ نظر دوستان چیست؟
                              باتشکر

6_ سبد تائید شد .
                              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/05/23, 21:02.
                              [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

با سلام ؛در کنار بزرگان جسارت می خواد تا سبدی اعلام کرد .......شرمنده پا تو کفش بزرگای بورس کردیم غرض از این جسارت فقط محک زدن خودم است که کجای کارم

1_وبملت ,p/e و eps مناسب ؛ صعود بعداز کف قیمت ؛ورو آوردن بازار بعد از مثبت بودن 1+5به این سهم
                                2_سغرب ,رو آوردن بازار به سیمانیها ،حجم خوب خوردن بعد از مجمع
                                3_حتاید ,بالاترین تقسیم سود در بین شرکتهای هم گروه خودش و پی به ای پایین

ناظر مسابقه : حتاید و سغرب به دلیل صف خرید قابل پذیرش نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .
                                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/05/23, 21:07.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

در حال کار...
                                X