مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

سلام بر همه دوستان..........

1-شپارس: احتمال انتشار گزارش 6 ماهه مناسب.....صدور مجوز افزایش سرمایه 150% تماما از محل سود انباشته.....به صعود این سهم تا 500 زمان مجمع افزایش سرمایه امیدوارم...

2-وساپا ح :اصلاح بسیار مناسب...امکان حرکت روند صعودی وساپا تا مجمع و پیوستگی سهم و حق تقدمش....دامنه نوسان 8 درصدی

3-بانک سرمایه: جذاب بودن قیمت های زیر 200 برای خریداران و خرید های زیر 200 و حتی تا مرز 220 تومان حقوقی ها<البته کلا با این سهم تو این قیمتا موافق نیستم و فک میکنم گرون باشه اما واسه یه نوسان خوب مناسبه فقط باید واسه خروج مراقب بود>ضمنا بسیاری از معاملات فراتر از قیمت پایانی انجام شد....

4-فسرب ح :احتمال حرکت صعودی گروه روی ...اختلاف قیمتی مناسب با خود سهم ...

5-خصدرا... اصلاح قیمتی بسیار مناسب...جو مثبت گروه تجهیزات....احتمال اومدن خبر افزایش سرمایه

23-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 21:08.

نظر

• Ali
      ستاره‌دار(64)
      • Mar 2011
      • 2536

وساپا ====> اصلاح قیمتی مناسب / حمایت شدید حقوقی/ حدود 20 م وساپا و وساپا ح در چهارشنبه معامله شد و جزو 4 سهم پر معامله بوده است در عین حال منفی هم بوده است / برگشت قیمتی هم گروه ها /

وآتی ====> دارا بودن ذخیره قابل توجه کاهش ارزش سرمایه گزاری ها / تقسیم مناسب سود شیران/ حمایت های وصنعت در بازار+ / اطلاح قیمتی مناسب

فاذر ====> جو مناسب تجهیزاتی ها و برگشت مناسب در بازار + احتمالی هفته آینده

24-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 21:12.

نظر

• malavan
        عضو عادی
        • Jul 2025
        • 294

با سلام و عرض خدا قوت به مدیران فهیم این سایت و به خصوص بخش مسابقه

بنده از دوستداران این بخش هستم ولی نکته ای هست که دوست داشتم با شما مطرح کنم
        درست است که هدف این بخش پالایش افراد خبره از سایر افرادی است که به صورت جوگیر شدن پیشنهاد مطرح می کنند ،

ولی آیا این که کاربری مثل من بیاد بعد از چند هفته آزمون و خطا یک سبدی را معرفی کند و از قضا اون سبد امتیاز کسب کرده و ستاره دار هم شود

چه اطمینانی است سبدهای بعدیم هم این روال را داشته باشند

چه اطمینانی است کاربرانی مثل خودم که صرفا و با توجه به ستاره دار بودن افراد به سبدهای آنها توجه کرده و اقدام به خرید کند ...سر آخر متضرر نشود...

حالا چون کسی مثل من یک بار بنا به دلایل مختلف ستاره دار شده آیا میزان راندمان سبد های بعدی در اعتبار ستاره من تاثیر نداشته باشد

آیا از این به بعد صد تا سبد معرفی کردم که همه آنها منفی شدند ، باز ستاره دار بودن من سر جای خودش باقی خواهد ماند.

اما پیشنهاد :
        به عنوان یک پیشنهاد از مبندی ترین کاربر این سایت وزین

پیشنها می کنم برای ستاره ها اعتبار بگذارید
        یعنی اینکه اگر در چند هفته بعد از آن سبدهای کابر مورد نظر جزء چند سبد اول نبود ستاره پس گرفته شود.

در کل مطلب خودم را خطاب قرار دادم تا احیاناً کوچکترین توهینی به کسی نکرده باشم.
        [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام ملوان جان
          کار شما درسته، اما اگر دقت کنی تقریبا همه بجز آقای رستمی یک ستاره دارن، اما نمیتونن دومیش رو کسب کنن، مثل من. پس تقریبا همه این مطلب شما رو میدونن. بعد هم ما قرار نبوده و قرار نیست سیگنال خرید بدیم، قراره اینجا تکنیکال و فاندامنتال یاد بگیریم (یاد بگیریم کسانی که موفق تر هستند چه دلایلی برای انتخابهاشون دارن) و بدونیم برترین سهمهای هفته کدومهاست. اگر صدرا در چند سبد جای میگیره پس معلومه با سهگمت با پی بر ای پایین که در هیچ سبدی نیست، یک فرقی داره.
          برای اون مطلب شما هم مسابقه ماهانه طراحی کردیم؛ که ستاره داران سایت از یک تعدادی بیشتر نشن، و مداوم در حال فیلتر شدن باشن. اما متاسفانه (به نظر من دوستان از ترس اینکه ستاره هاشون رو از دست ندن) ازش استقبال نکردن.
          توی برنامه آینده یک فکرایی برای اون قضیه (تعداد ستاره داران) داریم.
          اما شما هم اگر پیشنهاد دیگه ای داری در این خصوص طی هفته مطرح کن ما استقبال میکنیم.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• malavan
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 294

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
            سلام ملوان جان
            کار شما درسته، اما اگر دقت کنی تقریبا همه بجز آقای رستمی یک ستاره دارن، اما نمیتونن دومیش رو کسب کنن، مثل من. پس تقریبا همه این مطلب شما رو میدونن. بعد هم ما قرار نبوده و قرار نیست سیگنال خرید بدیم، قراره اینجا تکنیکال و فاندامنتال یاد بگیریم (یاد بگیریم کسانی که موفق تر هستند چه دلایلی برای انتخابهاشون دارن) و بدونیم برترین سهمهای هفته کدومهاست. اگر صدرا در چند سبد جای میگیره پس معلومه با سهگمت با پی بر ای پایین که در هیچ سبدی نیست، یک فرقی داره.
            برای اون مطلب شما هم مسابقه ماهانه طراحی کردیم؛ که ستاره داران سایت از یک تعدادی بیشتر نشن، و مداوم در حال فیلتر شدن باشن. اما متاسفانه (به نظر من دوستان از ترس اینکه ستاره هاشون رو از دست ندن) ازش استقبال نکردن.
            اما شما هم اگر پیشنهاد دیگه ای داری در این خصوص طی هفته مطرح کن ما استقبال میکنیم.
            از پاسخ تان بسیار ممنون

از جناب برادران هم پوزش می خام که فرموده بودند این تاپیک چت روم شخصی نشود...ولی چون به نظرم این بحث عمومی بود مطرح کردم...

استاد عزیزم بنده فعلا پیش دبستانی تکنیکال هستم ... و حضور اساتید محترم جسارت نمی کنم....
            [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• چشمه
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 41

سبد پیشنهادی:
              1- کالسیمین - رشد قیمت جهانی و بنیادی قوی و اخبار جدید مثبت در مورد سهم
              2- تمحرکه - واگرایی مثبت در macd و اصلاح 100% فیبو

25-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 21:15.

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

سلام ملوان جان
                با عرض شرمندگی جناب مازیار خان هم دو ستاره دارن، از همین طریق از ایشون عذر خواهی میکنم.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                  سلام حجت خان
                  چون تاپیک مسابقه رو بستین یه قفل هم زدین فرستادین واسه شمارش آراء( البته خوبه اینجا تقلب نمیشه ) به ناچار تو این تاپیک عرض میکنم .
                  در مورد مسابقه من هم با نظر ملوان عزیز موافقم هرچند جواب شما هم قانع کننده بود و خدمت ایشون عارضم منظور من از اینکه تو تاپیک مسابقه گفتگوی دونفره انجام نشه موضوعات شخصی و شوخی و کلا موارد غیر مرتبط با تاپیک بود و گرنه مطالبی از نوع مطلب ملوان کاملا با همون تاپیک ارتباط داره و بیانش هم خیلی مفیده .
                  مورد دیگه به نظرم تو قوانین یه تجدید نظری باید بشه چون قراره سهمی که شنبه میشه خرید معرفی بشه اگه دقت کنید مثلا بانک سرمایه قیمت پایانی 197 شده ولی آخرین قیمتها همه بالای 220 بوده بنابراین معلومه فردا کسی نمیتونه تو محدوده 200 بخره کسانی که این سهم رو معرفی کردن بر مبنای قیمت 197 احتمالا 4 درصد مثبت میگیرن در حالی که از الان مشخصه تو قیمت 197 نمیشه خرید کرد .
                  در بقیه موارد هم ممکنه تو قیمت پایانی چهارشنبه نتونیم خرید کنیم ولی از الان مشخص نیست فردا معلوم میشه ولی در مورد بانک سرمایه از الان مشخصه .
                  نکته دیگه چرا بعد از پایان مهلت تاپیک رو تعطیل میکنید اتفاقا بعد ازپایان وقت و معرفی تمام سهامها فرصت خوبیه برای طرح پیشنهادات و انتقادات و تشکر کردن حداقل تا ساعت 12 باز بذارین فکر کنم بد نباشه . البته باز هم هرچی استادمون حجت خان امر کنن اطاعت میکنیم .
                  سلام چناب برادران
                  اول مثل همیشه استاد خودتی و هفت ....
                  دوم در خصوص بانک سرمایه، اگر همه چیز کاملا قطعی بود (که احتمال درست بودن حدث شما 99 به یک هست.) پس باید همه این نماد رو بخاطر چهار درصد فردا انتخاب میکردن. اما این کار رو انجام ندادن، بعد هم این قانون کلی نوشته شده، نمیتونیم برای جزئی ترین تغییرات در کمترین موارد براش تبصره بیاریم. راستش موافق پیچیده کردن قوانین نیستم.
                  سوم در خصوص بسته شدن تاپیک، دوستان زیادی بعد از بسته شدن، تلاش میکنن در تاپیک اعلام سبد کنند. این ناراحت کننده هست که کاربری بعد از زمان مقرر سبد معرفی کنه و بهشون بگیم وقت تمام شده، از طرفی نمی خواهیم قوانین رو هم زیر پا بزاریم. با این روش تلاش میکنیم شرایط یکسانی رو برای همه برقرار کرده و تاپیک رو مدیریت کنیم.
                  ممنون. که مشارکت میکنی و نسبت به اقداماتی که انجام میشه انتقاد میکنی. سلامت باشی و پر سود.

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

قرار بود جناب آنالیست خودشون این مطلب رو درج کنند،
                    با هماهنگی بعمل آمده، سبدهای معرفی شده برای این هفته و هفته آینده میباشد.

نظر

• امپراتور7
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 1043

حجت جان خب ما این سبدها رو واسه 3 روز تنظیم کردیم خیلی هاشون هفته بعد منفی خواهند شد تکلیف چیه برادر ؟ کاش زودتر میگفتین:((
                      به جان خودت بیفت!
                      خودت خودت را بساز!
                      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

حجت عزیز با تشکر از زحمات شما و همکارانتان
                        به نظر من هم بهتر بود از قبل اعلام میکردید که قرار است سبدها برای هفته بعد هم لحاظ شود.
                        کسانی که سهم هارو معرفی کردن برای 3روز شرایط رو لحاظ کردن و اگر اطلاع از این داشتند که هفته بعد هم همین سهم ها باقی خواهد بود بعضی از سهم ها ممکن بود تغییر کند.
                        ضمن اینکه برخی از سهم ها قراره چهارشنبه برای مجمع ببنده از جمله فاذر و افرادی که این سهم رو معرفی کردن 3روز رو در نظر داشتند یا اینکه بقیه سبد ها هم ممکنه اگر برای هفته بعد هم باشه دچار تغییراتی بشه.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

اگر موافق نیستین مشکلی نیست، من فکر کردم همه موافقن، پیشنهادش رو به آنالیست دادم. دوباره بررسی کن، تا پنج شنبه وقت زیاده، اگر یک نفر هم مخالف باشه. دوباره پنج شنبه و جمعه تعیین سبد میکنیم.

ما کوچیکیم داداش چرا ناراحت میشی.

نظر

• امپراتور7
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 1043

اگر موافق نیستین مشکلی نیست، من فکر کردم همه موافقن، پیشنهادش رو به آنالیست دادم. دوباره بررسی کن، تا پنج شنبه وقت زیاده، اگر یک نفر هم مخالف باشه. دوباره پنج شنبه و جمعه تعیین سبد میکنیم.

ما کوچیکیم داداش چرا ناراحت میشی.
                            حجت جان کوچکتیم ولی من عدالت رو عرض کردم چون ما نمیدونستیم سبدها هفته بعدم پا برجاست حتی اگه بنده هم مخالف نباشم اون فردی که چهارشنبه اول میشه قطعا مخالفت خواهد کرد باز تصمیم با شما . مخلصیم
                            به جان خودت بیفت!
                            خودت خودت را بساز!
                            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

شما بزرگواری
                              مسابقه مال من نیست، برای شرکت کنندگانش هست. حرف شما متینه، برای هفته بعد مجدد سبد گیری میکنیم.

نظر

• analyst
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 446

با سلام به همه
                                امروز همگی کولاک کردن و سبد منفی نداریم!<:-p

نظر

در حال کار...
                                X