مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي رستمي
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1159

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
    سلام آقا مصطفی نگرانت شده بودیم، استاد؛
    انشاء الله همیشه سلامت و شاد و پر سود باشی.
    در خصوص بازار شما فرمودید که استراتژی نقد بودن دارین،اما خوشحال میشیم در طی بازار از نظرات شما بهره ببریم. این مطلب آخر که فرموده بودید. عالی بود.
    سلام حجت جان
    تو اين مدتي كه تو بورس كار كردم هيچ دوره اي به اين اندازه نقد نبودم(از نظر زماني عرض ميكنم). امروز با اعلام نرخ دلار دولتي شركتهايي كه صادرات بالايي دارند و قبلا مجبور بودند دلار را به نرخ دولتي حساب كنند حدود 10 درصد به فروششون اضافه ميشه(دوستان توجه كنند به فروش اضافه ميشه و سود شركت بسيار بالاتر ميره).
    فرض كنيم شركتي 1 ميليون دلار فروش داره و حاشيه سودش هم 5درصده يعني 50 هزار دلار سود ميكنه (نرخ دلار را 1000 تومان در نظر بگيريم). حال نرخ دلار بشه 1100 قبلا فروشش بوده 1 ميليارد تومان و قيمت تمام شده كالاش بوده 950 ميليون تومان(حاشيه سود 5 درصد) و 50 ميليون تومان سود ميكرده . اكنون فروشش ميشه 1 ميليارد و يكصد ميليون تومان و قيمت تمام شده همان 950 ميليون تومان و سودش ميشه 150 ميليون تومان(يعني سودش 3 برابر ميشه). به نظرم اگر اين خبر درست باشه دوستان هرچه سريعتر سبدشون رو از سهام شركتهايي كه صادرات بالايي دارند پر كنند . من كمي دير رسيدم و اكثر سهم ها صف شده بودند و فولاد و غدير برداشتم.
    به نظرم اگر نرخهاي جهاني اذيت نكنند فراور از اين بابت سود خوبي نصيبش ميشه .
    از همه دوستان بابت اينكه تاپيك كمي منحرف شد عذرخواهي ميكنم ولي لازم بود كه توضيح بدهم.
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

نه، عالی بود. ممنون.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

با سلام
        سبد این هفته :
        1-شاراک ( افزایش ارزش دلار و رشد سودآوری و جو مثبت گروه)
        2-فسربح ( افزایش ارزش دلار و جو مثبت برای سهم فسرب)

1-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/10, 16:07.
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

ماشا الله آقا بهنام، ترسیدی سهمها تموم شه؟ کارت بیسته بهنام جان، باید نام کاربریتو تغییر بدی بزاری بهنام کار درست.

نظر

• analyst
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 446

با سلام به همه
            جناب danaisp ستاره این هفته رو گرفتند، مبارک باشه(*)@};-
            نفرات دوم و سوم عبارتند از: امپراتور7 و baradaran

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

ماشا الله آقا بهنام، ترسیدی سهمها تموم شه؟ کارت بیسته بهنام جان، باید نام کاربریتو تغییر بدی بزاری بهنام کار درست.
              حجت جان بازم داری گیر میدیا
              ترس کدومه مگه قراره تو مسابقه به کسی کاپ بدن که بخوام بترسم
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

برای معاملات این هفته صفهای خرید
                کمی معادلات را به هم ریخت
                در این بین
                با توجه به صف خرید نماد فسرب و قرار داشتن این سهم در گروه معدنی و تاثیر معدنی ها از دلار 1170 تومنی
                انتظار رشد برای حق فسرب را کنار نماد اصلی را دارم
                اما نکته منفی سهم اینه که فکر کنم هفته اخر معاملاتش باشه که این شاید حجم عرضه را بالا ببره
                در نماد حق تفدم غگرجی هم عدم فروشنده در این قیمتها و حجم خریدار برای خوذ سهم میتونه رشد حق را چند درصدی تسریع کنه

2-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/10, 16:11.

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

من که بعلت مسافرت این هفته نتونستم شرکت کنم ولی با این حال سبدهارو دنبال میکردم
                  danaisp جان تبریک به خاطر اول شدنت @};-
                  امپراطور و برادران عزیز به شما هم به عنوان نفرات دوم وسوم تبریک میگم خسته نباشید @};- @};-
                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

سلام به همه
                    آقا ما گاهی با دوستان شوخی میکنیم، امیدوارم ناراحت نشید.
                    جناب danaisp تبریک میگم واقعا عالی بود اصلا توقع نداشتم برای این سه روز کسی بتونه 10 درصد بازدهی بگیره؛ انشا الله در تمام مراحل زندگی فقط سود درو کنی، جناب امپراتور رتبه اول و دوم زیاد فرقی نداره شما از نظر ما همیشه اولی؛ جناب برادران سبدهای شما بازدهی عالی داره، این نتیجه غیبتها که نیست؟؟ نکنه ما رو قال میگذاشتی میرفتی تنهایی درس میخوندی؟؟؟

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

دوستان اگر سهمی صف خرید براش چیده نشده، اما مطمئن هستید شنبه قبل از بازار براش صف میچینند، تا ساعت 17 در همین تاپیک اعلام کنید تا بررسی بشود، برای رعایت همون بحثی که این هفته داشتیم.
                      ممنون.

نظر

• amir2003
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1125

سلام حجت عزیز با اجازه من هم سبدم را اعلام میکنم اما نه برای اینکه تموم نشه چون از امروز عصر میریم دامان طبیعت تا عصر جمعه میترسم دیر و زود بشه.با اجازه اساتید:
                        1-وبوعلی با توجه به پرتفوی عالی سیمانی و احتمال صعود 20 درصدی شاخص سیمان
                        2-فسرب ح تقدم به علت اختلاف بالا با سهم و همچنین احتمال بهبود بازارهای جهانی در روزهای پایانی هفته
                        لینک دلیل انتخاب:

3-سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/10, 16:13.
                        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                        "دیوید ویسکات"

نظر

• مصطفي رستمي
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1159

با اجازه همه دوستان عزيز
                          تا هفته گذشته زياد به بازار خوش بين نبودم و نقد بودن را هم به سهامداري ترجيح ميدادم. همونطور به بالا هم توضيح دادم افزايش نرخ دولتي دلار سود قابل توجهي را نصيب شركتهايي كه صادرات دارند ميكنه(مثل شركتهاي پتروشيمي و معدني) . امروز خودم فولاد خريدم(غدير را هم فكر ميكردم برام خريده اند كه الان گفتند خريد نشده) . انتخاب سبد از اين دو گروه خيلي سخته چون همشون صف شده اند .
                          سبد اين هفته من:
                          1- فسرب ح(حق تقدم فسرب) : به دليل اينكه قيمت حق تقدم با خود سهم فاصله زيادي داره و همچنين به دليل لفزايش نرخ دلار انتظار داريم كه فسرب رشد خوبي داشته باشه و به همين دليل حق تقدمش هم بايد رشد كنه.
                          2- وصندوق: دليل انتخاب اين سهم هم مثل سهم قبلي به دليل افزايش نرخ دلار و به تبع ان افزايش سود شركتهاي پتروشيمي كه صادرات انجام ميدهند . وصندوق هم كه در پورتفويش شركتهاي پتروشيمي را خيلي داره (مثلا بيش از 19 درصد خارك متعلق به وصندوقه كه صف خريد شده (خارك اولين سهمي بود كه تحت تاثير افزايش نرخ دلار قرار گرفت و صف شد و الارم را به بازار داد كه بايد چه سهمهايي را بخرند).

4-سبد شما مورد تایید است.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/10, 16:16.
                          خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• Mousavi
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 196

با سلام و عرض خسته نباشید
                            1)بموتو : بدین دلیل که قیمت امروز روی خط روند صعودی قرار دارد و این خط روند حمایت بسیار قوی برای سهم محسوب میشود و احتمال تغییر روند نزولی به صعودی بسیار زیاد است.
                            2)رمپنا : بدلیل مناسب بودن فاندامنتال سهم و نیز احتمال اعمال تعدیل + عایدی از سوی شرکت
                            3)وبیمه: به لحاظ قرار گرفتن روی خط روند
                            4)کمرجان : احتمال شنیدن خبرهای تاثیر گذار در مورد سهم و رشد قابل توجه آن طی روزهای آتی

موفق باشید

5-سبد شما مورد تایید است.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/10, 16:20.

نظر

• baradaran
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 545

سلام به همه
                              آقا ما گاهی با دوستان شوخی میکنیم، امیدوارم ناراحت نشید.
                              جناب danaisp تبریک میگم واقعا عالی بود اصلا توقع نداشتم برای این سه روز کسی بتونه 10 درصد بازدهی بگیره؛ انشا الله در تمام مراحل زندگی فقط سود درو کنی، جناب امپراتور رتبه اول و دوم زیاد فرقی نداره شما از نظر ما همیشه اولی؛ جناب برادران سبدهای شما بازدهی عالی داره، این نتیجه غیبتها که نیست؟؟ نکنه ما رو قال میگذاشتی میرفتی تنهایی درس میخوندی؟؟؟

سلام من هم به جناب danaisp و امپراطور عزیز تبریک میگم و دوم شدم آقا رضا و به جناب احسان تسلیت عرض میکنم .;)
                              حجت خان باز ما رو چوب کاری میکنی . ولی تازگی غیبتم کم شده دیگه نه ؟
                              این هفته من به این سهم سمایه خانم باختم هر چی سبد بالا سرم بود نام سمایه خانم رو داشت .:D
                              حالا میگم این تمحرکه من تازه داشت جون میگرفت . من خودم هم اول هفته تمحرکه خریدم حالا مجبورم بفروشم ؟
                              بازم به danaisp , و آقا رضای گل تبریک میگم و از تلاش حجت عزیز و مهدی آقا هم تشکر میکنم و همینطور از دوستانی که تبریک گفته بودن از جمله حامد آقا تشکر میکنم . =;
                              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• baradaran
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 545

دوستان اگر سهمی صف خرید براش چیده نشده، اما مطمئن هستید شنبه قبل از بازار براش صف میچینند، تا ساعت 17 در همین تاپیک اعلام کنید تا بررسی بشود، برای رعایت همون بحثی که این هفته داشتیم.
                                ممنون.
                                حجت خان فکر نکنم این هفته دیگه مثل سمیه خانم ( سمایه )داشته باشیم . هفته گذشته استثنا بود چون فقط سه روز بود وگرنه باز هم معلوم نبود این سهم بیشترین بازده رو در شش روز داشته باشه .
                                از اینکه مسابقه در جهت نظرات پیش میبری ممنون .
                                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

در حال کار...
                                X