مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

من هم به جناب danaisp و رضا جان و برادران عزیز تبریک میگم.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Ehsan Am
      کاربر فعال
      • Feb 2011
      • 177

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم
      جاداره بنوبه خودم به جناب danasip عزیز و همینطور رضای گل و برادران عزیزم که دیگه من شخصا یادم نمییاد که کی تبریک نگفتم:) و برای این عزیزان و و همه دوستان عزیز بهترین آرزوها رو دارم (اینجا دسته گل حامد عزیز که بلد نیستم)

خوب متاسفانه من بدلیل 2 تا سفری که پشت سر هم پیش اومد نتونستم تو این اتاق حضور داشته باشم ولی همین جا از صمیم قلب ندامت و پشیمانی آقا رضا رو واسه اینکه خودشو چهل تیکه کرد و به من پیغام داد که 3 روزه که خواب به چشماش نیومد رو اعلام میکنم :)))) و همینطور مهران گل بخطر اینکه به سرنوشت رضا دچار نشه پیشنهاد میکنم به فکر تهیه پارچه سفید همونی که رضا در آخرین مکالمات با من به عنوان پرچم نشون داد باشی :)))
      حجت عزیزم که دید کی مرد میدونه و این همون رضایی هست که همه کل کلش سر آخر شدن بود :)) حالا حجت عزیز ستاره واقعیو میدونه باید به کی بده یدونه از این در کنسرویاش هم میدیم به رضا به خاطر نخوابیدناش :))))

ولی جدا از شوخی همه اینا دوستان گل منن و واقعا به شخصه همیشه از هوش و ذکاوت و تیز بینیشون به شخصه استفاده میکنم با اینکه نمی تونم اصلا در طول روز بازار رو پیگیری کنم ولی همین مطالب کاملا برای شخص من آموزندست.
      ولی یه پیشنهاد داشتم که نقاط مثبت منفی داره ولی بنظرم مثبتش برای کل دوستان بالاتر باشه اونم بالاتر بردن مدت بستست مثلا 2 یا 3 هفته.
      البته از هیجان کم میکنه ولی از لحاظ کیفی خیلی سطح مسابقه بالا میره چون هم خیلی واقعی تره و هم خود من مجبورم خیلی بیشتر تحقیق کنم در مورد یه سهم.

در آخر هم واسه همه دوستان عزیزم همینطور رضا و مهران گل بهترین آرزوها رو دارم.

نظر

• Ehsan Am
        کاربر فعال
        • Feb 2011
        • 177

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
        سلام من هم به جناب danaisp و امپراطور عزیز تبریک میگم و دوم شدم آقا رضا و به جناب احسان تسلیت عرض میکنم .;)
        حجت خان باز ما رو چوب کاری میکنی . ولی تازگی غیبتم کم شده دیگه نه ؟
        این هفته من به این سهم سمایه خانم باختم هر چی سبد بالا سرم بود نام سمایه خانم رو داشت .:D
        حالا میگم این تمحرکه من تازه داشت جون میگرفت . من خودم هم اول هفته تمحرکه خریدم حالا مجبورم بفروشم ؟
        بازم به danaisp , و آقا رضای گل تبریک میگم و از تلاش حجت عزیز و مهدی آقا هم تشکر میکنم و همینطور از دوستانی که تبریک گفته بودن از جمله حامد آقا تشکر میکنم . =;
        مخلص جناب برادران
        آقا آنالیست عزیز اگه جدول رو یه چند درجه بچرخونه تبریکات میاد اینور:))
        این آقا رضا کل کل کرد واسه آخر شدن این همه کری خوند منم گفتم پایم:))
        خودش کلو شروع کرد ولی تنها کاری که نکرد عمل !!! :))
        جناب حجت به من اعلام کرد ستاره طلایی رو بدلیل عمل به وعده به بنده عنایت میکنه و تو جعبه ابزارش میگرده ببینه یه چیزی واسه این آقا رضای ما پیدا میکنه یا نه:)))

ولی رضا با شناختی که ازش دارم پسر بسیار باهوش و تیزبینیه و براش همین راه پیشرفتو آرزو میکنم.
        ولی این دفعه اخطار بهش میدم دیگه اون چیزرو لولو برد داش رضا :)))))

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم
          جاداره بنوبه خودم به جناب danasip عزیز و همینطور رضای گل و برادران عزیزم که دیگه من شخصا یادم نمییاد که کی تبریک نگفتم:) و برای این عزیزان و و همه دوستان عزیز بهترین آرزوها رو دارم (اینجا دسته گل حامد عزیز که بلد نیستم)

خوب متاسفانه من بدلیل 2 تا سفری که پشت سر هم پیش اومد نتونستم تو این اتاق حضور داشته باشم ولی همین جا از صمیم قلب ندامت و پشیمانی آقا رضا رو واسه اینکه خودشو چهل تیکه کرد و به من پیغام داد که 3 روزه که خواب به چشماش نیومد رو اعلام میکنم :)))) و همینطور مهران گل بخطر اینکه به سرنوشت رضا دچار نشه پیشنهاد میکنم به فکر تهیه پارچه سفید همونی که رضا در آخرین مکالمات با من به عنوان پرچم نشون داد باشی :)))
          حجت عزیزم که دید کی مرد میدونه و این همون رضایی هست که همه کل کلش سر آخر شدن بود :)) حالا حجت عزیز ستاره واقعیو میدونه باید به کی بده یدونه از این در کنسرویاش هم میدیم به رضا به خاطر نخوابیدناش :))))

ولی جدا از شوخی همه اینا دوستان گل منن و واقعا به شخصه همیشه از هوش و ذکاوت و تیز بینیشون به شخصه استفاده میکنم با اینکه نمی تونم اصلا در طول روز بازار رو پیگیری کنم ولی همین مطالب کاملا برای شخص من آموزندست.
          ولی یه پیشنهاد داشتم که نقاط مثبت منفی داره ولی بنظرم مثبتش برای کل دوستان بالاتر باشه اونم بالاتر بردن مدت بستست مثلا 2 یا 3 هفته.
          البته از هیجان کم میکنه ولی از لحاظ کیفی خیلی سطح مسابقه بالا میره چون هم خیلی واقعی تره و هم خود من مجبورم خیلی بیشتر تحقیق کنم در مورد یه سهم.

در آخر هم واسه همه دوستان عزیزم همینطور رضا و مهران گل بهترین آرزوها رو دارم.

رضا جان شرمنده من دیگه روز آخرو گزارش نکردم:D سبد 6 خودش اومد:p یه جورایی مظلوم به نظر میرسه خوب به نوشته هاش دقت کن؟؟؟=))

نظر

• پر ریسک
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 66

خوب چند وقت نبودیم .....................رفتیم باز شاگردی کردیم به معلومات اضاف کردیم فردا پس فردا چند تا سهم معرفی کنیم ببینم درسها رو خوب خوندم یا نه ...................فعلا تا بعد از طیب عزیز وجناب جمالی به خاطر فعال کردن ایدی هم تشکر می کنم
            [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
            تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
            [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• Ehsan Am
              کاربر فعال
              • Feb 2011
              • 177

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
              رضا جان شرمنده من دیگه روز آخرو گزارش نکردم:D سبد 6 خودش اومد:p یه جورایی مظلوم به نظر میرسه خوب به نوشته هاش دقت کن؟؟؟=))
              خوب میبینم مهران عزیز هم به تذکرم گوش نکرد :))
              پس یا علی رو گفتی مهران
              این هفته خودم گزارشتو میدم نگران نباش :))
              حجت خان این هفته خون و خونریزی شده :)
              مهران جان خوش اومدی فقط امیدوارم هفته دیگه خوشت بیاد :))

مهران جان من تا جایی که بتونم مطالب رو دنبال میکنم و چندین مطلبی که ازت دیدم رو تحسین میکنم.واست آرزوی موفقیت میکنم.
              (فقط از همین الان استارت نذر و بزن :)) )
              موفق باشی دوست عزیز

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                منم جا داره از این فضای دوستانه که مسبب اصلیش جناب حجت و انالیست عزیز هستن تشکر کنم
                و در ادامه بگم همین کری هاست که مسابقه رو جذاب میکنه مثلا همین احسان با این سبد اخر هم نمیشه (شوخی):D و این هفته بنده تلافی هفته پیش رو سرش در خواهم اورد :p

امیدوارم همه بچه ها جمیعا اول بشن کار بکشه به گل شماری من برنده بشم <:-p
                در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                احسان این هفته با ضمیری توپ بهت قول اخر شدن رو میدم خداییش اخر شدنم سخته اینکه سهمی بگی بیشترین افت رو بکنه واقعا و گذشته از شانس و.. کمی سخته ولی من با تمام وجود این ریسک رو میپذیرم >:D<:x
                خوش باشی احسان جان
                بله میبینم که پیش بینی ها به حقیقت پیوست :D
                ابتدا جا داره به جناب danaisp تبریک بگم به خاطر کسب ستاره این هفته (خدایا چی میشد این صدرا میبست ما اول میشدیم حال این احسان اساسی گرفته میشد!!!:() به جناب برادرانم تبریک میگم واقعا رقابت نفس گیری بود شانس اوردیم صدرا روز اول حجم نخورد و گرنه الان ته جدول پیش احسان بودیم همین دومم نمیشدیم =))
                از همه دوستان عزیز که تبریک گفتن متشکرم حامد عزیز وحید گل انالیست وبردارن گرامی حجت بزرگوار مهران عزیز و همه دوستان ببخشید انقدر خسته ام صفحات رو نتونستم ورق بزنم فقط گشتم اینا رو پیدا کنم حال احسان رو بگیرم برم=))
                خب احسان جان شما سقوط کردی دسته 1 هر حرفی ارزویی داری بگو ما میشنویم :D
                از همه دوستان متشکرم امیدوارم پرسود باشید>:D<
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!
                وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• امپراتور7
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 1043

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                  مهران بیا که دعوا رو راه انداختم و تو هم به مراد دلت رسیدی برادر
                  به جان خودت بیفت!
                  خودت خودت را بساز!
                  وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

باز اینجا رو کردین چت روم، الانه که برادران بیاد گیر بده. در زمان معرفی سبد چت و کل کل تعطیل. بچه ها بین سبدها فاصله می افته. یک یاعلی بگین سبدها رو بدین، ببینیم این هفته کی میبره، اما فکر کنم باید خودم دوباره برم سراغ نمودارم. بخاری از شما ها در نمی یاد.
                    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

مطمنا سبدهایی که معرفی میشه بخاطر دلار و تاثیر پذیری ان سهامی معرفی میشه که شنبه با صف خرید شروع میشوند بنظر من سبد این هفته یک سبد کاملا جدا از جو بازار باشه مثلا سکرد هفته پیش در سبد من کاملا تکنیکی بررسی شده بود و جدا از جو بازار بود در سبد همه فاذر بود صدرا بود این لطفی نداره

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

سلام جناب صفا
                        شرایط انتخاب سهم گفته شده و برای همه یکسانه، معمولا سهمهایی که قراره شنبه صف براش بچینند، از چهارشنبه هم صف داره. اما هنوز بررسی سبدها آغاز نشده، اگر شما فکر میکنید سهمی اکنون صف نیست، اما شنبه قبل از بازگشایی صف میشه رو معرفی کنید، بررسی میشه، و از انتخابش جلوگیری میکنیم. در کل ما تلاش میکنیم که به عدالت نزدیک بشیم، شاید هیچ وقت به صورت کامل این امر محقق نشه. اما این مسابقه میتونه یک محرک برای بررسی کل بازار در یک هفته باشه. اگر دقت بفرمایید در کنار کاربران عادی، اساتید تکنیکال هم سبد اعلام میکنند. تا یک تمرینی از بازدهی هفتگی داشته باشند، بدون توجه به گرفتن ستاره سایت.
                        در خدمت شما هستیم.

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
                          خوب میبینم مهران عزیز هم به تذکرم گوش نکرد :))
                          پس یا علی رو گفتی مهران
                          این هفته خودم گزارشتو میدم نگران نباش :))
                          حجت خان این هفته خون و خونریزی شده :)
                          مهران جان خوش اومدی فقط امیدوارم هفته دیگه خوشت بیاد :))

مهران جان من تا جایی که بتونم مطالب رو دنبال میکنم و چندین مطلبی که ازت دیدم رو تحسین میکنم.واست آرزوی موفقیت میکنم.
                          (فقط از همین الان استارت نذر و بزن :)) )
                          موفق باشی دوست عزیز
                          خب خدا رو شکر این هفته اولین نیمچه دعوا رو دیدیم<بنده همه تلاشمو واسه رخداد دعواهای دیگر میکنم>:D ای بابا بورس بازیه دیگه پینگ پونگ که نیست>:) توش دعوا نشه نمک هم تالاری بودنه این دعوا...
                          احسان جان ارادت دارم دادا ضمن عرض تسلیت <البته شکستت چون با مقاومت و کل کل بود میشه گفت شهید شدی پس باید بهت تبریک بگم:))> خدمتتون عرض کنم که شما بهتره به دلیل آسیب دیدگیت چند ماهی از میادین دور باشی چون بیای این دفعه میری دسته دوم ما سهمیه لیگ آزادگانو برات محفوظ نگه میداریم>:p

به جناب danship ..امپراتور و برادران عزیز هم تبریک میگم.....:*

ضمنا احسان جان زنگ که خورد پشت دیوار مدرسه واستا ....=))
                          ببخشید حجت جان دیگه آخریش بود....

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

اولین سهم انتخابی من وپست است قیمت ایده ال خرید من 636 تومان
                            دلیل انتخاب سیگنال خرید macd و شکست روند نزولی میباشد

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                              اولین سهم انتخابی من وپست است قیمت ایده ال خرید من 636 تومان
                              دلیل انتخاب سیگنال خرید macd و شکست روند نزولی میباشد
                              سلام جناب مارال
                              با یک انتخاب نمیتونید در مسابقه شرکت کنید. یک بار دیگه قوانین رو مطالعه بفرمایید. ممنون. منتظر سبد اصلاح شده شما هستیم.

نظر

• مارال صفا
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 293

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                                سلام جناب مارال
                                با یک انتخاب نمیتونید در مسابقه شرکت کنید. یک بار دیگه قوانین رو مطالعه بفرمایید. ممنون. منتظر سبد اصلاح شده شما هستیم.
                                سلام حتما سهام دیگری را خواهم نوشت فقط اینو نوشتم که تکرار نشود در لیست دوستان به قول معروف به نام خودم فعلا ثبت کردم

نظر

در حال کار...
                                X