مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • analyst
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 446

دوستان گرامی
    سلام،=;
    برای اینکه مسابقه جذاب تر بشه من پیشنهاد می کنم که تدبیری اندیشیده بشه که از منفی های زیاد سبدها جلوگیری بشه، به این شکل افراد در انتخاب سبدها حساسیت بیشتری بخرج میدن'@-@ تا مثل بازار واقعی منفی بالا هم علاوه بر مثبت براشون مهم باشه.:-SS
    اگر موافقید پیشنهاد بدین،
    مثلا میشه گفت اگر کسی زیر 10%- شد یک منفی بگیره.:-q

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

سلام، موافقم
      من پیشنهاد میکنم، هر کس بازدهی سبدش منفی 10 شد، اگر ستاره دار بود، ستاره ازش گرفته بشه. اینجوری ستاره دارای سایت هم زیاد نمیشه. اگر کسی هم ستاره نداشت براش منفی در نظر بگیریم.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/26, 12:18.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• مصطفي رستمي
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1159

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
        من پیشنهاد میکنم، هر کس بازدهی سبدش منفی 10 شد، اگر ستاره دار بود، ستاره ازش گرفته بشه. اینجوری ستاره دارای سایت هم زیاد نمیشه.
        \

من موافقم .
        خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• analyst
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 446

سلام، موافقم
          من پیشنهاد میکنم، هر کس بازدهی سبدش منفی 10 شد، اگر ستاره دار بود، ستاره ازش گرفته بشه. اینجوری ستاره دارای سایت هم زیاد نمیشه. اگر کسی هم ستاره نداشت براش منفی در نظر بگیریم.
          سلام به حجت عزیز،
          در اینصورت ممکنه باعث بشه ستاره داران به همون ستارشون قناعت کنند و دیگه شرکت نکنند ولی من یک راه حل پیشنهاد می کنم، بدین شکل که اگر کسی 3 هفته متوالی در مسابقه شرکت نکرد یک ستاره ازش گرفته بشه.

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

با این هم موافقم.
            در صورت موافقت مدیر کل سایت از هفته آینده اجرایی میکنیم.

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 1043

سلام، موافقم
              سلام حجت جان پیشنهاد خوبیه رقابت حساس میشه و البته شرکت کننده کمتر
              یه پیشنهاد هم من داشتم به کسانی که بیش از 1 ستاره بگیرن و حفظش کنن یه عنوان که خودشون میخوان بدین مثلا ژنرال سایت و از این قبیل عناوین
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!
              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

شما پنج ستاره بگیر من هم جایزه میدم هم ستاره طلایی سایت رو بهت میدم، اگر تونستی 10 تا ستاره بگیر جنرالی رو هم بهت میدم.

نظر

• analyst
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 446

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                  سلام حجت جان پیشنهاد خوبیه رقابت حساس میشه و البته شرکت کننده کمتر
                  یه پیشنهاد هم من داشتم به کسانی که بیش از 1 ستاره بگیرن و حفظش کنن یه عنوان که خودشون میخوان بدین مثلا ژنرال سایت و از این قبیل عناوین
                  یه خوبی هم داره ،
                  شرکت کننده کمتر ، ستاره گرفتن راحت تر و اعلام نتایج آسونتر
                  اصلا هدفم این بود;)

نظر

• Mousavi
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 196

کم کم داره قوانین تاپیک پیچیده تر میشه و این خیلی عالیه
                    خوشحالم که ایستا نیستیم و در حال پیشرفت هستیم
                    بنده به نوبه خودم از جناب آنالیست که ایده خوبی دادند و آقا حجت و تمام دوستان عزیز کمال تشکر رو دارم

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

یکی از مشکلات این مسابقه تعداد تکراری سهمهاست مثلا با وجود مثبت بودن سیمانیها
                      حتی یک سهم سیمانی را هم نمیبینید
                      اما مثلا نمادی مثل فسرب ح را در 10 سبد میبینید
                      خوب حالا وقتی این سهم مثبت میخوره همه 8 درصد بالا میرن
                      اما وقتی مثل امروز یا فردا منفی میخوره .........

من قبلا هم این نظر را دادم اما گویا بین پست ها گم شد
                      علت این مسابقه ایجاد اشتیاق برای یک بررسی گروهی روی سهمهای مختلف است
                      مثلا وقتی خود من وقتم را روی 3 تا سهم و اقای ایکس روی 3 سهم دیگر بگذارد این مشاوره به اطلاعات همه کمک خواهد کرد
                      الان کنتور را ببینید باورمیکنید زمان به من اجازه نداده بود اخیرا حتی به این سهم نگاه هم بکنم

به نظرم اگر برای تنوع سهمها فکری کنید بهتر باشه
                      میزان سهم در بازار انقدری هست که سهمهای تکراری باعث افت یا رشد همگانی نشوند

به هر صورت پایین اوردن مشارکت بار علمی را کم میکند این نظر بنده است

نظر

• rise2rise
                        کاربر فعال
                        • Apr 2011
                        • 106

اصلا بگوييد سهام تكراري ممنوع ! هر كه زودتر سهام را معرفي كرده باشد مال خودش :-& حالا بگوييد اين همه استاد اينجا جمعند چرا همه سبدها منفي است ؟:((
                        [COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]

نظر

• analyst
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 446

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                          یکی از مشکلات این مسابقه تعداد تکراری سهمهاست مثلا با وجود مثبت بودن سیمانیها
                          حتی یک سهم سیمانی را هم نمیبینید
                          اما مثلا نمادی مثل فسرب ح را در 10 سبد میبینید
                          خوب حالا وقتی این سهم مثبت میخوره همه 8 درصد بالا میرن
                          اما وقتی مثل امروز یا فردا منفی میخوره .........

من قبلا هم این نظر را دادم اما گویا بین پست ها گم شد
                          علت این مسابقه ایجاد اشتیاق برای یک بررسی گروهی روی سهمهای مختلف است
                          مثلا وقتی خود من وقتم را روی 3 تا سهم و اقای ایکس روی 3 سهم دیگر بگذارد این مشاوره به اطلاعات همه کمک خواهد کرد
                          الان کنتور را ببینید باورمیکنید زمان به من اجازه نداده بود اخیرا حتی به این سهم نگاه هم بکنم

به نظرم اگر برای تنوع سهمها فکری کنید بهتر باشه
                          میزان سهم در بازار انقدری هست که سهمهای تکراری باعث افت یا رشد همگانی نشوند

به هر صورت پایین اوردن مشارکت بار علمی را کم میکند این نظر بنده است
                          سلام دوست گرامی
                          نظر شما متین، ولی نمیتونیم ملت رو مجبور کنیم که سهام متنوع پیشنهاد بدن!:-t
                          تنها کاری که کردیم گفتیم سبد تکراری ممنوع، این پیشنهاد شما رو میشه داد که در تاپیک های دیگه هر کس سهام متنوعی رو بررسی کنه، نه اینجا.
                          با تشکر
                          آخرین ویرایش توسط analyst؛ 2011/06/26, 19:07.

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                            سلام دوست گرامی
                            نظر شما متین، ولی نمیتونیم ملت رو مجبور کنیم که سهام متنوع پیشنهاد بدن!:-t
                            تنها کاری که کردیم گفتیم سبد تکراری ممنوع، این پیشنهاد شما رو میشه داد که در تاپیک های دیگه هر کس سهام متنوعی رو بررسی کنه، نه اینجا.
                            با تشکر
                            وقتی سهم تکراری هم ممنوع بشه مشکلش چیه؟

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

سلام باربد خان،
                              مشکلی نداره،فقط از ترید واقعی دور میشیم.
                              ما داریم تلاش میکنیم که به معاملات واقعی نزدیک بشیم. در واقعیت شما هر سهمی رو که بسته نباشه و صف خرید نباشه میتونی شنبه بخری. و هیچ کس شما مجبور نمیکنه که اگر مثلا حجت خرید شما دیگه نخر، احتمال داره، من نوعی؛ یک سیگنال توی تکنیکال ازش بگیرم، توضیحات تکنیکالی در موردش بدم، شما همون سهم رو معرفی کنی دید رانتی روش داشته باشی، یک نفر دیگه هم معرفیش کنه و دید فاندایی داشته باشه. بر فرض اینکه از روی دست هم، هم تقلب کنیم، مثل ترید واقعی اگر نفر اول اشتباه کرده باشه ما هم باهاش اشتباه میکنیم. اینجا هدف فقط و فقط آموزش هست. من یاد میگیرم اسیر جو بازار و حرف دیگران که میگن فلان سهم خوبه نشم. خودم رو کنترل کنم. اگر ما بخواهیم به روش گذشته که علوم بازار رو نداشتیم عمل کنیم پس چرا این همه برای کسب دانش، تلاش میکنیم. میرفتیم دیمی توی کارگزاری؛ به اولین نفری که میرسیدیم میگفتیم تو چی خریدی بعد ما هم اون سهم رو میخریدیم. خلاصه اینکه اگر کاربری تقلب کنه، این میشه که متاسفانه الان توی جدول بازدهی یک نفر بازده مثبت نداره.
                              کسی که با جو بازار و تبلیغات سهمی رو میخره، پس از مدتی تلاش متوجه میشه راهی که داره میره،اشتباهه؛ چه خوب که اینجا پولی رو ازدست نمیده، اما بعد مدتی میبینه، اگر واقعیت بود تا حالا فلان مقدار ضرر میکرد. پس در پی این واقعیت تلاش میکنه، سطح دانش خودش رو ارتقاء بده و اونجاست که شکستهای گذشته (البته امیدوارم) براش میشه پلهای پیروزی. شاید بگی چه ربطی داشت، ربطش اینه که 1-دست انتخاب کننده سهم باید باز باشه تا بتونه به این تجربه برسه 2-انتخاب هم زمان سهام یا حتی سبد هیچ مشکلی در بازار واقعی نداره، پس ما هم این محدودیت رو اعمال نمیکنیم.
                              در خصوص سبدهای مشترک تنها دلیلی که نمیشه من و شما یک سبد مثل هم داشته باشیم این هست که در پایان هفته نمی خواهیم دو برنده داشته باشیم. همین.

نظر

• baradaran
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 545

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                                سلام به حجت عزیز،
                                در اینصورت ممکنه باعث بشه ستاره داران به همون ستارشون قناعت کنند و دیگه شرکت نکنند ولی من یک راه حل پیشنهاد می کنم، بدین شکل که اگر کسی 3 هفته متوالی در مسابقه شرکت نکرد یک ستاره ازش گرفته بشه.
                                سلام به دوستان من الان تازه رسیدم و مبینم بازار پیشنهاد بر عکس بازار بورس داغ شده .
                                جناب مهدی آقای گل جسارتا با این نظر شما مخالفم چون به زور که نمیشه ملت رو مجبور به شرکت کرد ضمن اینکه گرفتاری و حادثه و هزار و یک اتفاق ممکنه باعث بشه یه نفر حتی چند ماه نتونه شرکت کنه مثلا من خودم از ابتدای سال تا نیمه اردیبهشت فکر کنم فقط تو یه مسابقه شرکت داشتم چون دو تا سفر داشتم و نبودم .
                                البته من هم موافق کسر امتیاز هستم ولی با قانون حساب شده .
                                مثلا میشه گفت اگه اختلاف با نفر اول 10 امتیاز باشه و یا 2 نفر آخر هر هفته امتیاز منفی بگیرن و اگه ستاره داشتن پس گرفته بشه . فکر نمیکنم به خاطر این قانون کسانی که ستاره دارن شرکت نکنن چون دلیلی نداره وقرار نیست بابت ستاره امتیازی به کسی تعلق بگیره ( البته یه زمانی جایزه میدادن که تا به ما رسید کنسل شد ) :(
                                یه پیشنهاد دیگه هم دارم کسی که 3 مرتبه دوم میشه یک ستاره بگیره .البته اگه قوانین پیچیده نمیشه .
                                فکر کنم با این قوانین قراره دو ستاره که من شانسی گرفتم ازم پس بگیرین:((=;
                                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

در حال کار...
                                X