مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mousavi
    عضو عادی
    • May 2011
    • 196

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
    سلام باربد خان،
    مشکلی نداره،فقط از ترید واقعی دور میشیم.
    ما داریم تلاش میکنیم که به معاملات واقعی نزدیک بشیم. در واقعیت شما هر سهمی رو که بسته نباشه و صف خرید نباشه میتونی شنبه بخری. و هیچ کس شما مجبور نمیکنه که اگر مثلا حجت خرید شما دیگه نخر، احتمال داره، من نوعی؛ یک سیگنال توی تکنیکال ازش بگیرم، توضیحات تکنیکالی در موردش بدم، شما همون سهم رو معرفی کنی دید رانتی روش داشته باشی، یک نفر دیگه هم معرفیش کنه و دید فاندایی داشته باشه. بر فرض اینکه از روی دست هم، هم تقلب کنیم، مثل ترید واقعی اگر نفر اول اشتباه کرده باشه ما هم باهاش اشتباه میکنیم. اینجا هدف فقط و فقط آموزش هست. من یاد میگیرم اسیر جو بازار و حرف دیگران که میگن فلان سهم خوبه نشم. خودم رو کنترل کنم. اگر ما بخواهیم به روش گذشته که علوم بازار رو نداشتیم عمل کنیم پس چرا این همه برای کسب دانش، تلاش میکنیم. میرفتیم دیمی توی کارگزاری؛ به اولین نفری که میرسیدیم میگفتیم تو چی خریدی بعد ما هم اون سهم رو میخریدیم. خلاصه اینکه اگر کاربری تقلب کنه، این میشه که متاسفانه الان توی جدول بازدهی یک نفر بازده مثبت نداره.
    کسی که با جو بازار و تبلیغات سهمی رو میخره، پس از مدتی تلاش متوجه میشه راهی که داره میره،اشتباهه؛ چه خوب که اینجا پولی رو ازدست نمیده، اما بعد مدتی میبینه، اگر واقعیت بود تا حالا فلان مقدار ضرر میکرد. پس در پی این واقعیت تلاش میکنه، سطح دانش خودش رو ارتقاء بده و اونجاست که شکستهای گذشته (البته امیدوارم) براش میشه پلهای پیروزی. شاید بگی چه ربطی داشت، ربطش اینه که 1-دست انتخاب کننده سهم باید باز باشه تا بتونه به این تجربه برسه 2-انتخاب هم زمان سهام یا حتی سبد هیچ مشکلی در بازار واقعی نداره، پس ما هم این محدودیت رو اعمال نمیکنیم.
    در خصوص سبدهای مشترک تنها دلیلی که نمیشه من و شما یک سبد مثل هم داشته باشیم این هست که در پایان هفته نمی خواهیم دو برنده داشته باشیم. همین.
    جناب حجت خان کاملا با نظر شما موافقم
    یک پیشنهاد خوب هم داشتم
    البته با اجازه ی آقا حجت گل و همه ی عزیزان
    من خودم در مسابقه های این تاپیک شرکت میکنم و خیلی موثر میدونم و به خودم می بالم که میتونم تو این فضای صمیمی و با دوستان با تجربه بیشتر تبادل نظر کرده به بالاخره به هدفمون که یادگیری بهتر قدم برداشتن در راه سرمایه گذاریه نزدیکتر بشیم
    من پیشبینی میکنم این تاپیک با وجود نظرات و پیشنهادات عزیزان و همکاری دوستان آینده ای خوب خواهد داشت انشا اله
    اولین پیشنهادم اینه که ما بیایم علاوه بر سبد هفته ای که ارائه میدیم بصورت مجزا یک سبد ماهانه هم ارائه بدیم (حالا با هماهنگی جناب حجت خان در مورد تاریخ ارائه سبد)
    پیشنهاد دومم عضویت دوستان در سایت http://www.irvex.ir است که برای دوستان آماتور و حتی دوستان با تجربه و حرفه ای سایت مناسبی است
    شاید تعداد زیادی از دوستان با این سایت آشنا باشن ولی برای دوستانی که آشنایی با سایت تالار مجازی بورس ایران ندارند عرض میکنم که در این سایت مسابقه هایی با عناوین کوتاه مدت ، میانمدت و بلند مدت برگزار میشود که شما میتوانید به دلخواه در آنها شرکت کرده و حتی هر روز سبد خود را تغییر داده و خرید و فروش مجازی انجام دهید

با آرزوی موفقیّت برای تک تک عزیزان

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

سلام جناب موسوی
      ممنون، شما بزرگوارید. در خصوص مسابقه ماهانه ما تاپیکش رو ایجاد کردیم. استقبال نشد. ممنون.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

سلام
        جناب برادران، من با شما موافقم، این روش که شما فرمودین صحیحتر هست. فقط یک موردی؛ معمولا ما که مجری هستیم، تلاش میکنیم راهکارهایی ارائه بدیم که محاسبات کمتری داشته باشه، اینجوری هم نیاز نیست هر هفته توضیحات زیادی بدیم که چنان شد و چنین شد، هم اعلام نتایج مشکل نخواهد داشت. البته در صورتی که قبول زحمت بفرمایید هر هفته روش شما بهتر هست. ممنون.

نظر

• Mousavi
          عضو عادی
          • May 2011
          • 196

با سلام دوباره
          بنده با نظر آقای برادران موافقم
          نگران پیچیده شدن قوانین نباشید
          پیچیده شدن قوانین نشانه بلوغه

نظر

• analyst
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 446

با سلام به همه
            بازار امروز دیگه حرفی برای گفتن نذاشت. اینم نتایج.#-o

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
              با سلام دوباره
              بنده با نظر آقای برادران موافقم
              نگران پیچیده شدن قوانین نباشید
              پیچیده شدن قوانین نشانه بلوغه
              سلام ما نگران پیچیده شدن قوانین نیستیم، نگران برگزاری مسابقه هستیم.

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

با اجازه از دوستان گفتیم یه پیشنهاد هم ما بدیم
                به نظرم بهتره زمان مسابقه 1 ماهه بشه.آخر هر هفته هم عملکرد هفتگی همه برسی بشه.اینطوری دیگه دوستمون هم که زحمت این کار به عهده اش هست زیاد خسته نمیشن(مثل عملکرد روزانه)
                آخر هر ماه هم به 3 نفر اول جایزه(ستاره )تعلق بگیره

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                  با اجازه از دوستان گفتیم یه پیشنهاد هم ما بدیم
                  به نظرم بهتره زمان مسابقه 1 ماهه بشه.آخر هر هفته هم عملکرد هفتگی همه برسی بشه.اینطوری دیگه دوستمون هم که زحمت این کار به عهده اش هست زیاد خسته نمیشن(مثل عملکرد روزانه)
                  آخر هر ماه هم به 3 نفر اول جایزه(ستاره )تعلق بگیره
                  سلام
                  ما با قوانین فعلی مشکلی نداریم. اگر ماهانه بشه، از بازار دور میشیم.

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

مدتی پیش پیشنهاد دادم واحد های نقد رو هم درمسابقه دخیل کنیم و مثلا بگیم فسربح و یک واحد نقد یا دو واحد نقد این طوری میشه به ترید واقعی نزدیک تر شد الان کسی میگفت کلا نقد با بازده صفر الان اول بود خب نقد بودنم هنره دیگه
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!
                    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• Mousavi
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 196

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                      مدتی پیش پیشنهاد دادم واحد های نقد رو هم در سمابقه دخیل کنیم و مثلا بگیم فسربح و یک واحد نقد یا دو واحد نقد این طوری میشه به ترید واقعی نزدیک تر شد الان کسی میگفت کلا نقد با بازده صفر الان اول بود خب نقد بودنم هنره دیگه
                      نظر جالبیه و به نظر من خوبه
                      واسه هر سهم سبدمون درصد تعیین میکنیم
                      اینجوری خیلی به معاملات واقعی نزدیکتر میشیم
                      از آقا حجت خواهش میکنم ایشون هم در موردش نظرشون رو بگن

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

سلام امپراتور جان
                        این خوبه، فکر کنم همونجا هم جواب دادم، اما فکر کنم باید تعداد سهمهای سبد ها رو ثابت کنیم، یعنی بگیم همه باید 5 سهم انتخاب کنند، حالا میتونه دو سهم انتخاب کنه و سه سهم هم نقد باشه؟ درسته
                        اگر من بخوام مثلا تمام پولم رو با دو تا سهم ببندم؟ چی میشه؟
                        روال محاسبه بازده چطوری میشه؟

پس توی بازار منفی اگر کسی شرکت نکنه و بگه نقدم یعنی بهترین بازده رو بدست آورده؟ پس مادر بزرگ من هم میتونه اول بشه که هیچی از بورس نمیدونه؟

نظر

• analyst
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 446

مدتی پیش پیشنهاد دادم واحد های نقد رو هم درمسابقه دخیل کنیم و مثلا بگیم فسربح و یک واحد نقد یا دو واحد نقد این طوری میشه به ترید واقعی نزدیک تر شد الان کسی میگفت کلا نقد با بازده صفر الان اول بود خب نقد بودنم هنره دیگه
                          در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
                          نظر جالبیه و به نظر من خوبه
                          واسه هر سهم سبدمون درصد تعیین میکنیم
                          اینجوری خیلی به معاملات واقعی نزدیکتر میشیم
                          از آقا حجت خواهش میکنم ایشون هم در موردش نظرشون رو بگن
                          دوست گرامی،هدف ما هم رشد و ارتقای مسابقه هست اما در صورتی که بخواهیم درصد تعیین کنیم ، ثبت سبدها و اعلام نتایج سخت شده و ادامه مسابقه با مشکل مواجه خواهد شد مخصوصا در روزهایی که تعداد شرکت کنندگان خیلی زیاد می شود. اگر هم قرار به ایجاد تغییرات است باید پله پله انجام شود. اما پیشنهاد انتخاب "نقد" قابل بررسی است بشرط اینکه مانند سهام فقط یک واحد قابل انتخاب در سبد باشد.
                          با تشکر

نظر

• امپراتور7
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                            سلام امپراتور جان
                            این خوبه، فکر کنم همونجا هم جواب دادم، اما فکر کنم باید تعداد سهمهای سبد ها رو ثابت کنیم، یعنی بگیم همه باید 5 سهم انتخاب کنند، حالا میتونه دو سهم انتخاب کنه و سه سهم هم نقد باشه؟ درسته
                            اگر من بخوام مثلا تمام پولم رو با دو تا سهم ببندم؟ چی میشه؟
                            روال محاسبه بازده چطوری میشه؟

پس توی بازار منفی اگر کسی شرکت نکنه و بگه نقدم یعنی بهترین بازده رو بدست آورده؟ پس مادر بزرگ من هم میتونه اول بشه که هیچی از بورس نمیدونه؟
                            نه حجت جان من کجا گفتم تعداد سهم ها ثابت باشه شما فرض کنید من مخوام سبد بگم مثلا
                            با سلام سبد این هفته:
                            1. خساپا
                            2.فاسمین
                            3. نقد
                            حالا خساپا تا اخر هفته مثلا بازده اش شد 2 درصد مثبت و فاسمین 3 درصد مثبت جمعشون میشه 5 به جای تقسیم بر 2 بر 3 تقسیم میشه
                            حالا اگه بازار مثبت بود فردی که نقده قطعا ضرر کرده و اول نمیشه ولی در بازار منفی نقد بودن بهش کمک میکنه تا رتبه بهتری کسب کنه
                            لزوما نباید تعداد سهم ها برابر باشه یا همه نقد باشن مثلا فرد دوم میتونه بگه
                            1.وساپا
                            2.لپارس
                            و از نقد استفاده نکنه فقط قانون باید این باشه که واحد سهم و وجه نقد حداکثر روی هم 5 و حداق 2 باشه یکی میتونه بگه من 2 واحد نقدم و بازده اش صفر احتمال میدم برنده این هفته بازده منفی داشته باشه پس اگر کسی صفر هم باشه شانس برنده شدن داره! با این تفاوت که هر هفته فقط یک نفر (اونی که زودتر بگه) میتونه کلا نقد باشه !
                            خوشحال میشم نظرت رو بدونم
                            به جان خودت بیفت!
                            خودت خودت را بساز!

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                              دوست گرامی،هدف ما هم رشد و ارتقای مسابقه هست اما در صورتی که بخواهیم درصد تعیین کنیم ، ثبت سبدها و اعلام نتایج سخت شده و ادامه مسابقه با مشکل مواجه خواهد شد مخصوصا در روزهایی که تعداد شرکت کنندگان خیلی زیاد می شود. اگر هم قرار به ایجاد تغییرات است باید پله پله انجام شود. اما پیشنهاد انتخاب "نقد" قابل بررسی است بشرط اینکه مانند سهام فقط یک واحد قابل انتخاب در سبد باشد.
                              با تشکر
                              انالیست عزیز درصد دار کردن خیلی کار شمارو سخت میکنه بنده هم با پیشنهادتون موافقم ولی با قسمت اخر خیر شاید فردی بخواد بازده صفر درصد کسب کنه؟ و فقط بگه این هفته نقد به نظرتون میتونه مشکلی داشته باشه؟
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

نه حجت جان من کجا گفتم تعداد سهم ها ثابت باشه شما فرض کنید من مخوام سبد بگم مثلا
                                با سلام سبد این هفته:
                                1. خساپا
                                2.فاسمین
                                3. نقد
                                حالا خساپا تا اخر هفته مثلا بازده اش شد 2 درصد مثبت و فاسمین 3 درصد مثبت جمعشون میشه 5 به جای تقسیم بر 2 بر 3 تقسیم میشه
                                حالا اگه بازار مثبت بود فردی که نقده قطعا ضرر کرده و اول نمیشه ولی در بازار منفی نقد بودن بهش کمک میکنه تا رتبه بهتری کسب کنه
                                لزوما نباید تعداد سهم ها برابر باشه یا همه نقد باشن مثلا فرد دوم میتونه بگه
                                1.وساپا
                                2.لپارس
                                و از نقد استفاده نکنه فقط قانون باید این باشه که واحد سهم و وجه نقد حداکثر روی هم 5 و حداق 2 باشه یکی میتونه بگه من 2 واحد نقدم و بازده اش صفر احتمال میدم برنده این هفته بازده منفی داشته باشه پس اگر کسی صفر هم باشه شانس برنده شدن داره! با این تفاوت که هر هفته فقط یک نفر (اونی که زودتر بگه) میتونه کلا نقد باشه !
                                خوشحال میشم نظرت رو بدونم

نباید کل سبد نقد باشه. اینجوری این مشکل هم از بین میره، اما فکر میکنم توی محاسبه بازده مشکل بخوریم. جناب آنالیست نظرت چیه؟

نظر

در حال کار...
                                X