مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

سبد این هفته
    فاذر
    با توجه به تعدیل پبش رو و اخبار خوبی که از مجمع صدرا برای این سهم شنیده شده انتظار استفبال بازار از این سهم را دارم

فسرببا توجه به پایان مهلت استفاده از حق تقدم و بالا رفتن قیمت جهانی روی انتظار معاملات پر حجم در درصد های مثبت را از این سهم دارم

فملی

با توجه به معاملات پر حجم این نماد در محدوده 490 تا 500 و تقاضای شدید کشور چین بر روی مس جهانی و افزایش این فلز در بازار های جهانی انتظار رشد را در هفته جاری برای این سهم متصورم

آ س پ
    این نماد با با ای پی اس 87 تومن به بازار عرضه شد که با توجه به پی به ای 4 گروه انتظار قیمت 360 را برای سهم دارم
    آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/07/14, 18:31.

نظر

• Mousavi
      عضو عادی
      • May 2011
      • 196

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
      سبد این هفته
      فاذر
      با توجه به تعدیل پبش رو و اخبار خوبی که از مجمع صدرا برای این سهم شنیده شده انتظار استفبال بازار از این سهم را دارم

فسرببا توجه به پایان مهلت استفاده از حق تقدم و بالا رفتن قیمت جهانی روی انتظار معاملات پر حجم در درصد های مثبت را از این سهم دارم

فملی

با توجه به معاملات پر حجم این نماد در محدوده 490 تا 500 و تقاضای شدید کشور چین بر روی مس جهانی و افزایش این فلز در بازار های جهانی انتظار رشد را در هفته جاری برای این سهم متصورم

آ س پ
      این نماد با با ای پی اس 87 تومن به بازار عرضه شد که با توجه به پی به ای 4 گروه انتظار قیمت 360 را برای سهم دارم
      آ س پ که معلومه فردا صف خریده

از آقا حجت در خواست میکنم وضعیت انتخاب آ س پ رو در سبد مشخص کنن

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
        آ س پ که معلومه فردا صف خریده

از آقا حجت در خواست میکنم وضعیت انتخاب آ س پ رو در سبد مشخص کنن
        چرا مشخصه
        مگه همین دوستان نگفتن زاگرسم صفه چرا نبود
        مگه همین دوستان نگفتند این سهم گرون عرضه شده
        مگه همین دوستان همگی سرمایه را با صف خرید انتخاب نکردند
        اینکه هنوز معلوم نیست بلای زاگرس سرش بیاد یا نه
        در ضمن هر چی میگردم یک خط تحلیل از دوستان از این سهم در مورد مثبت بودنش نمیبینم که الان همه بخوان بیان اینو تو سبد انتخاب کنند

نظر

• مصطفي رستمي
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1159

يه نظر من هم تميشه آ س پ را انتخاب كرد (حجت جان اگر ميشه اين سهم را انتخاب كرد بفرماييد)
          آخرین ویرایش توسط مصطفي رستمي؛ 2011/07/14, 20:44.
          خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

سلام به همه
            خدمت جناب باربد در پیام خصوصی، عرض کردم. به دو دلیل نمیشه انتخابش کرد، اول اینکه در روز معاملاتش با توجه نوع عرضه (عرضه اولیه) حد نوسان براش مشخص نشده، دوم اینکه فروشنده نداره، برای همین در صف خرید بودنش ابهام هست. انشاالله از هفته آینده.
            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• مارال صفا
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 293

سلام به همه دوستان از امروز انشالله بیشتر در فرومها فعال میشم سبد هفته پیش من خصدرا و فاراک بود رتبه من شده 22 اما خداییش صدرا برای خرید این هفته سهم بدی بود؟؟
              ضمن تبریک به اقای رستمی عزیز پیشنهادی در مورد روند مسابقات دارم اول شدن سبد بالاخره بیشترین درصد ستاره دار میشه پیشنهاد من اینه زیر 10 درصد سود سبد در یک هفته ستاره تعلق نگیره و فقط به عنوان رتبه اول معرفی بشه

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

سلام به تمام دوستان تالار بورسی
                سبد این هفته من :
                1:غگرجی:اتمام عرضه حق تقدمش و قرار گرفتن در کف باند بولینگر و رسیدن به باند حمایتی 210-
                2-فاسمین :تقاضای خوبی که از طرف چین روی بازارهای جهانی مواد معدنی شکل گرفته و همچنین احتمال تزریق دلار برای رفع کسری بودجه آمریکا که باعث تقویت یورو نیز میشه وهمچنین اعلام خبر افزایش سرمایه و تعدیل سود در گزارش سه ماهه

3-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 14:10.
                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1125

چرا مشخصه
                  مگه همین دوستان نگفتن زاگرسم صفه چرا نبود
                  مگه همین دوستان نگفتند این سهم گرون عرضه شده
                  مگه همین دوستان همگی سرمایه را با صف خرید انتخاب نکردند
                  اینکه هنوز معلوم نیست بلای زاگرس سرش بیاد یا نه
                  در ضمن هر چی میگردم یک خط تحلیل از دوستان از این سهم در مورد مثبت بودنش نمیبینم که الان همه بخوان بیان اینو تو سبد انتخاب کنند
                  باربد عزیز
                  بانک سرمایه حراج بود واساسا دامنه آن آزاد بود و عرضه نامحدود ولی اس پ عرضه اولیه است و محدود.
                  اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                  "دیوید ویسکات"

نظر

• fiona
                    کاربر فعال
                    • Apr 2011
                    • 405

فاراک: به دليل خبرهاي خوب صدرا از مجمع واصلاح زياد وقرار گرفتن در کف
                    وپارس: به دليل معاملات پر حجم در روزهاي اخير و افت زياد

4- سبد شما مورد تایید است.
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 14:13.

نظر

• مهراز
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 207

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                      سلام به همه دوستان از امروز انشالله بیشتر در فرومها فعال میشم سبد هفته پیش من خصدرا و فاراک بود رتبه من شده 22 اما خداییش صدرا برای خرید این هفته سهم بدی بود؟؟
                      ضمن تبریک به اقای رستمی عزیز پیشنهادی در مورد روند مسابقات دارم اول شدن سبد بالاخره بیشترین درصد ستاره دار میشه پیشنهاد من اینه زیر 10 درصد سود سبد در یک هفته ستاره تعلق نگیره و فقط به عنوان رتبه اول معرفی بشه
                      سلام
                      کسب 10 درصد در روزهای سراسر مثبت مثل فروردین کار اسانیه ولی در بازار سراسر تنش و منفی این مدت بسیار بعیده
                      سبدهای قرمز همه شرکت کنندگان گواه این موضوعه.
                      پیشنهاد میکنم سبد اول فقط شرط مثبت بودن رو برای کسب ستاره داشته باشه اونهم بیش از 2 درصد تا هزینه های کارگزار و مالیات رو هم پوشش داده باشه و واقعا در سود باشه
                      در ضمن به اقای رستمی یک تبریک استثنایی میگم که در این هفته واقعا گل کاشتند که سبدشون مثبت بود کسب ستاره و مقام اول هم که تبریک جداگانه داره.
                      کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• اقلیدس
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 219

شکربن. معاملات پر حجم سهم در حمایت 674 ریالی که قدیما این محدوده چهار مرتبه بعنوان مقاومت عمل کرده است.( خبرهایی هم در مورد فروش زمین اهواز که ظاهرا این روزها اعلام میشه).
                        فسدید. وجود خریدار بالقوه روی سهم که دو روز کاری قبل رو مثبت 4 خریدار بوده.

5-سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 14:43.
                        وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
                        در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• baradaran
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 545

با سلام به دوستان عزیز و تبریک به جناب رستمی عزیز بابت دریافت سومین ستاره و تبریک به جناب محاد و گنابادی و عرض خسته نباشید به حجت عزیز و مهدی آقا
                          1_ فاراک : واگرائی کاملا مثبت macd و rsi و حمایت مناسب در محدوده 160 البته در محدوده 167 تا 170 با باند مقاومت مواجه میشه اگه این باند رو رد کنه میشه به رشدش امیدوار شد و اخبار نسبتا مناسب مجمع صدرا .
                          2_ ولساپا : افزایش حجم معاملات بعد از یک دوره افت قیمتی و آخرین کندل معاملات با سایه روشن رو به بالا و رسیدن به محدوده حمایت تاریخی مناسب و همچنین p /e مناسب .

6-سبد شما مورد تایید است.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 14:50.
                          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سبد این هفته
                            فاذر

فملی

آ س پ
                            سلام جناب باربد،
                            نمیتونید، آس پ رو انتخاب کنید، اصلاح بفرمایید در خدمتتون هستیم.

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                              سلام جناب صفا
                              عجب پیشنهاد عالیه، بنده موافقم. فقط استاد به نظر 10 درصد کمی زیاده، البته بهتره شرایط بازار رو هم در نظر بگیریم، شاید برای بازار کنونی 5 درصد هم زیاد باشه، من 7 درصد بازدهی رو برای دریافت ستاره پیشنهاد میکنم. دوستان طی هفته نظرشون رو اعلام کنن.

نظر

• fm2006
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 825

سلام به همه ی اساتید و بزرگواران :
                                سبد این هفته :
                                فملی ح : به دلیل افزایش قیمت مس و چشم انداز مثبت قیمت جهانی مس . بیشتر حقوقی هایی که دید بلند مدت دارند با فروش فملی اقدام به خرید حقش میکنند که با توجه به حجم معاملان میتونیم شاهد استارت قیمتی حق باشیم .

فاذر : شکست ترند لاین نزولی و واگرایی مثبت در اندیکاتور ها و برطرف شدن بزرگترین واگرایی منفی سهم یعنی صدرا با توجه به اخبار مثبت مجمع

موفق و پر سود باشید

7-سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/15, 16:32.
                                فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

در حال کار...
                                X