آقا یوسف ممنون از مشارکتت، هفته آینده منتظر سبدت هستیم. کاربرای گرامی دو روز فرصت دارید برای معرفی سبد، نمیدونم چرا اکثریت دوست دارن توی سه ساعت آخر سبد معرفی کنن. اینجوری اگر موردی در تایید سبد باشه، دیگه فرصتی نمیمونه برای اصلاح، تقاضا دارم، زودتر معرفی سبد کنند. دوستان امروز خیلی توی زمان تایید سبدها بی قانونی کردیم، این تخفیف این هفته باشه به جای شیرینی نیمه شعبان، از هفته دیگه از این خبرا نیست. عیدتون مبارک.
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postحجت جان با طناب پوسیده ی رضا تو چاه نرو:-&....میدونم جدیت و پایبندی به قوانینو نمیفروشی به اون پولی که دقایقی پیش از یه حساب تو تبریز به یه حساب تو مشهد کارت به کارت شد:d
حجت جان شماره فیش رو فرستادم پیام خصوصی :dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام مهران خان
توضیحات شما کاملا قانع کننده نبود، امیدوارم توضیحات بیشتر شما رو در پستهای بعدی ببینیم.[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post1- فاذر
2- فاراك
دلايل هر 2 : هر دوي اين سهم ها درگير صدرا بودند . با بسته شدن صدرا و اخبار خوب مجمع اين 2 نيز رشدشون رو شروع ميكنند. حجم معاملات هر 2 قابل تامله . هر 2 تعديلات خوبي دارند ولي به خاطر صدزا رشد نكردند.
17-سبد شما مورد تایید است.
ديشب چون دقايق پاياني بود و من سبد معرفي كردم و به دلايلي كه براي اقا حجت تو پيغام خصوصي عرض كردم ايشون هم زحمت كشيد و سبد من را تاييد كرد و من قول دادم كه امروز دلايل انتخاب اين سبد را امروز بنويسم(جا داره از ايشون تشكر ويژه بكنم).
دلايل انتخاب اين دو سهم . با توجه به اينكه اين دو سهم در يك گروه قرار دارند و معمولا روندشون يكسانه پس توضيحاتم در خصوص هر دوي اونها يكسانه:
همانطور كه همه دوستان در جريان هستند هر دوي اين سهمها در گروه صدرا قرار دارند با بالا رفتا صدرا بالا ميروند و با پايين امدن صدرا پايين ميايند . اگر ملاحظه كرده باشيد در اين روزهاي اخير به محض اينكه صدرا از درصد منفي فاصله ميگرفت اينها هر دو خيلي سريع به صف خريد ميرسيدند(اين عمل نشان دهنده اين بود كه اگر اخباي مثبتي از صدرا برسه و صدرا متعادل معامله بشه اين دو صف خريد خواهند بود). حال كه اخبار خوبي از مجمع صدرا رسيده پس انتظار ميره كه اين دو سهم هم از مجمع صدرا تاثير بگيرند .
يكي از عواملي كه من در معاملاتم بهش توجه زيادي ميكنم حجم معاملاته . تو همين بازار خراب كه خيلي از سهمها اصلا معامله نميشوند و يا تعداد بسيار اندكي معامله شدند اين 2 سهم معاملات پر حجم و چنديد برابر حجم مبنا را شاهد بودند. در واقع نقد شوندگيشون بسيار بالاست و اين از عوامل مثبت سهمه كه هر زماني كه خواستيم با چند درصد بالا و پايين و خيلي سريع ميتونيم سهممون رو به نقد تبديل كنيم .
البته بايد به دوستان عزيز عرض كنم كه من ميخواستم همان سبد هفته پيش را اين هفته هم معرفي كنم كه خوشبختانه فسربح صف خريد بود و نميشد انتخابش كرد .
بازم از حجت عزيز تشكر ميكنم.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postسلام به همه دوستان از امروز انشالله بیشتر در فرومها فعال میشم سبد هفته پیش من خصدرا و فاراک بود رتبه من شده 22 اما خداییش صدرا برای خرید این هفته سهم بدی بود؟؟
ضمن تبریک به اقای رستمی عزیز پیشنهادی در مورد روند مسابقات دارم اول شدن سبد بالاخره بیشترین درصد ستاره دار میشه پیشنهاد من اینه زیر 10 درصد سود سبد در یک هفته ستاره تعلق نگیره و فقط به عنوان رتبه اول معرفی بشه
من با پيشنهاد ايشون مخالفم . نه به خاطر اينكه خودم چند تا ستاره گرفتم . بلكه بايد شرايط بازار را در نظر بگيريم . تو همين چند هفته گذشته (يا بهتر بگم 3 ماهه گذشته) هر كسي تونسته باشه هفته اي 4-5 درصد از بازار سود گرفته باشه خيلي هنر كرده . ضمن اينكه اينجا ما شرايطمون هم سخت تره چون سهمي كه انتخاب ميكنيم نبايد صف خريد داشته باشه . پس اينكه بياييم و درصد مشخص كنيم صحيح نيست . ضمنا اسم تاپيك هم مشخصه . مسابقه يعني اينكه در اين رقابت چندين نفر شركت ميكنند و نفرات اول تا سوم برنده ميشوند .
در خصوص صدرا هم كه شما دليل اورديد كه خداييش بد سهمي بود هم توضيح بدهم . تو اين مسابقه با خوب و بد بودن سهم كاري نداريم و صرفا ميخواهيم ببينيم كه سبدي كه دوستان معرفي ميكنند تو اون هفته چقدر بازدهي داشته . هثلا همين سهمي كه باعث شد من اين هفته اول بشوم (بترانسح) هفته هاي گذشته داشت كار دستم ميداد و تقريبا از اخر داشتم اول ميشدم . به نظر شما بترانسح بد سهمي بود كه من معرفي كردم؟؟؟خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postآقا یوسف ممنون از مشارکتت، هفته آینده منتظر سبدت هستیم. کاربرای گرامی دو روز فرصت دارید برای معرفی سبد، نمیدونم چرا اکثریت دوست دارن توی سه ساعت آخر سبد معرفی کنن. اینجوری اگر موردی در تایید سبد باشه، دیگه فرصتی نمیمونه برای اصلاح، تقاضا دارم، زودتر معرفی سبد کنند. دوستان امروز خیلی توی زمان تایید سبدها بی قانونی کردیم، این تخفیف این هفته باشه به جای شیرینی نیمه شعبان، از هفته دیگه از این خبرا نیست. عیدتون مبارک.
من هر چه نگاه کردم صف خریدی در حتوکا ندیدم نه در معاملات 22 و نه در 21 ام اگر دقت کنید در 22 ام سهم در 184 تومان 2500 سهم تقاضا داشته
در حالی که قیمت پایانی سهم 1963 بوده و امروز هم صف خرید نداشت و حجم قابل توجهی هم معامله شد .
حالا نمی دونم چطوری سهم صف خرید داشته ؟؟؟
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postسبد این هفته من :
1. حتوکا
2. بکام
دلایل :
( روند صعودی در آر اس آی - واگرایی مثبت در استوکاستیک - واگرایی در مکدی )
22- سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/16, 12:02.زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
:(fight) قوانین مسابقه :
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
تبصره ماده 4:
الف- ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.
5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
:-Bاز اهداف مسابقه:
1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
تذکر:
1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تاییدش (احتمالا؛ کمه کم نیم ساعت باشه)، اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم. (بجز مواردی که با نثر قانون مشکل داره.)
2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
-
در اصل توسط danaisp پست شده است View Postبا توجه به بسته شدن فولاد در روز شنبه و بسته شدن فاراک در دوشنبه بنظر سبد دوستان باید اصلاح شود
نظر
نظر