کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت بازگشایی شنبه و قیمت پایانی چهارشنبه ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
اختیاری
بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.
رتکو با توجه به گزارش نه ماه بسیار خوب وقراردادهای که منعقد شده مطمئنا تعدیل خوبی خواهد داشت
سلام دوست گرامی، راستش بنده متوجه نشدم، شما نماد رتکو رو برای شرکت در مسابقه اعلام فرمودید؟ یعنی میخواهید با یک نماد در مسابقه شرکت کنید؟ تایید بفرمایید تا سبد شما برررسی بشه.
دوستان طبق روال هر هفته تاپیک در ساعت 23.59 برای مدت 12 ساعت بسته میشه، و در ردیف اول تاپیکها قرار میگیره. امیدوارم دوستان ارسال سبد رو برای دقایق آخر نزارن که اگر موردی داشته باشه و تایید نشه، بعد از این ساعت از پذیرش معذوریم.
همه دوستان پر سود باشند.
با تقدیم احترام به تمام سرمایه گذاران عزیز.
اینهم گزارش 2 - سهام پیشنهادی در یک نگاه.
ضمنا از تمام دوستان شرکت کننده تقاضا دارم با دقت سهام پیشنهادی خودشون را انتخاب و ارسال کنند و از حذف یک سهم و جایگزین کردن پرهیز کنند.
البته دوستان نظر بدهند.
(آقای رستمی و Pani عزیز قصد جسارت ندارم) هدف انتخاب با دقت است.
متشکرم
خوب سلام به دوستان عزیز که خیلی هاشون عضو سایتهای دیگه هم هستند.ضمن خسته نباشید به دوستان پشت صحنه این سایت. من هم از این مسابقه جالب خوشم اومده. شانسمون رو امتحان می کنیم و اولین مطلبمون رو در این سایت با معرفی سبد شروع میکنیم
1 کسرا(کف قیمتی. در 4 ماه اخیر بیشتر از 40 درصد افت کرده. از مثلثی هم که تشکیل داده انشالله در این هفته بیرون میاد.
2 کچینی(پوشش خوب سود
3 بیمه آسیا(سود خوب و شروع روند حرکتی بیمه
یه مشکلی هست من وقتی سایت رو بز میکنم مطالب فارسی رو نشون نمی ده. مجبور میشم گزینهuncode رو انخاب کنم. الان هم با هزار مکافات این مطلب رو نوشتم. خوشحال میشم راهنماییم کنید
نظر