مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postیه پیشنهاد برای سهام معرفی شده دارای صف دارم که با اجازه آقای گنجعلی عنوان میکنم.
به نظرم اگه صف کمتر از یک پنجم حجم مبنا باشه سهم مورد قبول باشه. بیشتر سهام روزس حداقل به اندازه یک پنجم حجم مبنا معامله میشن
البته متولیان مسابقه صلاحدید رو تشخیص میدن.
معمولا نمادهایی که صف هستند، در روز معامله به صفشون افزوده میشه. فعلا شرایط فعلی لازم الاجرا هست.
ممنون از پیشنهادتون.
دوستان تلاش کنید پیشنهاد ها رو طی هفته اعلام کنید. اینطوری میشه بررسی بهتری انجام داد.
همه پر سود باشید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
قوانین مسابقه
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
7- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند ولی درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
اختیاری
بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postسلام . من شاگرد تمام دوستان و اساتید این تالار هستم .
در مورد قنیشا من نمیدانم آخه چطور پیش میاد که سر و شانه سقفی که شما می فرمائید با واگرایی مثبت در آر اس آی و مکدی همراه بشه یا کلا بعد از یک موج نزولی چطور میتونه یه سر و شانه سقف تشکیل بشه در صورتی که شرط ایجاد یک سرو شانه سقف این است که بعد از یک موج صعودی حاصل گردد و اعلایم منفی در آر اس آی و مکدی دیده شود . به هر حال میتونه یک سرو شانه تثبیت شده باشد اما سر و شانه سقف که شما فرمودید نیست ، بهتر نیست کلاسیک فکر نکنیم ؟
در مورد غشان با توجه به کندل تشکیل شده روز قبل نیز این سطح میتونه سطح برگشتی سهم باشه اما به هر حال خرید پلکانی را پیشنهاد بازم تاکید میکنم .
در مورد قنیشا کاملا با شما موافقم ؛
و معتقدم سهم در حال حاضر نشانه های صعودش خیلی بیشتر است .
وضعیت rsi سهم مثل یک ملودی و نت موسیقی می باشد که در حال تکمیل نیمه سمت راست خود است .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
-
-
آقا حجت
سلام
دوتا سبد 14 داری . لطفا اصلاحشون کن . متشکرم[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
نظر
-
سلام
وسینا :
به نظر من روی 341 تومان Bullish break out زده و هدفش 374 تومانه مقاومت های مهم 358 و 362 تومانه . خط RSI در میانه رشد قرار داره و کندل چهارشنبه هم در جهت مثبت شکل گرفته ضمن اینکه خط سیگنال هم از MACD فاصله خوبی داره.
اخابر :
روی خط روند صعودی قرار داره ، سیگنال واگرایی منفی دیده نمی شه همه مقاومت های MA20,MA55,MA100,MA200 روزه رو هم پشت سر گذاشته و تبدیل به حمایت کرده، روی قله تاریخی 282 تومان هم حمایت ساخته و با توجه به ارتباطش با همراه اول پتانسیل رشد داره و البته اگر بخواهیم موج بشمریم اگه اشتباه نکرده باشم روی موج سوم هستش و آمادگی تصحیح در روزای آینده رو هم داره . همچنین با توجه به اینک RSI به 70 رسیده باید نمودار ها روزانه به دقت کنترل شود تا به موقع بتونید خارج بشید.
18-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/28, 20:39.مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
سلام
من هم بااجازه علماسبدرواعلام کنم
1-وسدید
2-رپارس
3-مرقام
4-وبوعلی
5-فجر
درموردفجریک توضیح بدم که درسایت معاملات آن لاین که واردمیشم صف خریدنداره ولی درسایت بورس صف 1.7م داره(به نظرمن اگراول وقت دستورواردبشه مخصوصا دوستانی که آن لاین کارمیکنندحتماخریدمیشه)
تانظرصاحب خونه چی باشه
باتشکرازهمهآخرین ویرایش توسط shahsavan؛ 2011/01/28, 21:42.
نظر
-
سلام
1-ولغدر(کف قیمتی و بنیادی خوب)
2-فاسمین(تعدیل سود - انتظار تعدیل مجدد تا 150 تومان-رشد قیمتهای جهانی)
3-وبانک(وضعیت تکنیکال و بنیادی مناسب)
4-خصدرا(احتمال بسیار بالای مشارکت در پل خلیج فارس-بازگشایی فاراک)
5-وسینا(بازگشایی همراه اول-تعدیل-افزایش سرمایه)
19-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/28, 22:28.
نظر
نظر