مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد22
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 111

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
    سلام سبد خوبیه، اما دلایل خوب نیستند.
    دوست گرامی سبد شما بر اساس قوانین مسابقه مورد تایید نیست. خودتون رو بزارید جای کسی که قرار از روی سبد شما سود شناسایی کنه، به نظرتون رو حساب معرفت وسینا میخره؟؟؟!!!!!:spin: دورت بگردم. دلیل؟؟
    عزیز قرار نبود گیر بدی ؟؟ رو حساب معرفت خیلی از گزینه ها را در بر میگیره . مثلا یکیش اینه که من دارمش و دوستان از سهم حمایت کنند . دومی بازگشایی پاسارگاده و تعدیل خوبی هم وسینا برای 90 داده و بازار باید به سوی بانکیها هم گرایش پیدا کنه و اینکه مدت زیادی میشه داره درجا میزنه و حجم فروشش هم کم شده وتقریبا از 328 هم برگشت و .... ضمنا من تکنیکال هم بیلمیرم
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/25, 05:55.

نظر

• مصطفا سیمایی
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 68

فکر نمی کردم روزی بخوام توی این مسابقه شرکت کنم؛ که در حد و اندازه دوستان این فروم نیستم.

اما صمیمیت و جو دوستانه، حس خوشایندِ مشارکت رو ایجاد می کنه که من هم بخوام سبد ارائه کنم؛ ولی خدا می دونه که چه هیجانی دارم!

این پست رو زدم که یه کم از ترسم بریزه؛ در ضمن اعلام آمادگی کنم که اگه اطلاعات رو در اختیارم بزارین، وظیفه گزارش های ماهانه رو می تونم تقبل کنم.
      روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد

نظر

• baradaran
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 545

سلام سبد من
        1_ داروسازي كوثر : قرار داشتن قيمت در كف و واگرائي مثبت در RSI چنانچه rsi خط 30 را به بالا بشكند سيگنال خريد قطعي ميشود .
        2_ كوير تاير : در نمودار تعديل نشده پس از بازگشائي با گپ نزولي قيمت خارج از باند بولينگر قرار گرفته و rsi تا 25 افت كرده و به احتمال زياد شكاف ايجاد شده طي معاملات آتي پر خواهد شد .

6-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/25, 05:57.
        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• h_gonabadi
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 38

با سلا م
          1- وتوسم - تعدیل مثبت پتروشیمی خارک
          2- پارسیان - واگرائی منفی در آرس ای و مکدی و کم ریسک بودن سهم
          3- فاراک - ارزندگی سهم و واگرائی مثبت در مکدی و آر اس ای

7-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/25, 06:03.
          [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
          [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

نظر

• hamyy26
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 73

سلام به اساتيد خودم.من اولين بار هستش كه در مسابقه شركت ميكنم اميدوارم كه پيشبيني خوبي كنم.سبد من:
            1 : خعتبار :به دليل نزديكي به مجمع و خريد بالاي حقوقيها در زير 200 تومان
            2:وتوكا:به دليل برخورد با خط روند

8-سبد شما مورد تایید است.
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/25, 06:05.

نظر

• Yusef_sbm12
              كاربر فعال
              • Dec 2011
              • 311

آقا حجت عزیز : ازصمیم قلب اول شدن و همچنین ستاره دار شدنتان را تبریک میگم .

سبد این هفته من اینچنین می باشد :

1. وگستر : تعدیل مثبت سهم - حجم معاملات زیاد چند روز اخیر - کندل سفید چکشی در آخرین روز معاملاتی .

2. قشکر : برخورد به مقاومت تاریخی 155 تومان - واگرایی مثبت در macd - در کف بودن Stochastic .

9-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/25, 06:08.
              زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
              که با رنگهای بدیع ؛
              و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
              خیال انگیز ؛
              و پر شور ساخته است .

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post
                عزیز قرار نبود گیر بدی ؟؟ رو حساب معرفت خیلی از گزینه ها را در بر میگیره . مثلا یکیش اینه که من دارمش و دوستان از سهم حمایت کنند . دومی بازگشایی پاسارگاده و تعدیل خوبی هم وسینا برای 90 داده و بازار باید به سوی بانکیها هم گرایش پیدا کنه و اینکه مدت زیادی میشه داره درجا میزنه و حجم فروشش هم کم شده وتقریبا از 328 هم برگشت و .... ضمنا من تکنیکال هم بیلمیرم

سلام این شرایط برای همه دوستان هست. ضمنا کسی نگفت شما حتما دلایل تکنیکی بیار، این مطالبی که نوشتی برای وسینا خوبه، یک محبت کن یکبار دیگه سبدت رو در پست جدید بیار، و همینطور که برای وسینا توضیحات دادی؛ اگر تونستی، برای نماد های دیگه هم بنویس و ارسال کن. منتظر سبدت تا پایان وقت امروز هستیم.
                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط Simaei پست شده است View Post
                  فکر نمی کردم روزی بخوام توی این مسابقه شرکت کنم؛ که در حد و اندازه دوستان این فروم نیستم.

اما صمیمیت و جو دوستانه، حس خوشایندِ مشارکت رو ایجاد می کنه که من هم بخوام سبد ارائه کنم؛ ولی خدا می دونه که چه هیجانی دارم!

این پست رو زدم که یه کم از ترسم بریزه؛ در ضمن اعلام آمادگی کنم که اگه اطلاعات رو در اختیارم بزارین، وظیفه گزارش های ماهانه رو می تونم تقبل کنم.
                  سلام ترسی نداره، یک سبد بر اساس شرایط گفته شده، اعلام میکنید، چند تا دلیل تکنیکی یا ... میاری. برای گزارش هم اطلاعات هر مسابقه در هر هفته روی همین تاپیک قرار گرفته و میگیره، میتوان این اطلاعات رو پردازش کرد، (اگر اکسل بلد باشین که کار خیلی ساده تر میشه) و با جمع کردن بازدهی هر فرد، میشه فهمید هر شخصی چه بازدهی در ماه داشته، و اعلام کرد. همین.

نظر

• Amo Hoseian
                    عضو عادی
                    • Oct 2010
                    • 212

با سلام خدمت شرکت کنندگان و علاقه مندان به مسابقه
                    گزارش اول از هفته دوم اسفند ماه در غالب 9 سبد و 17 سهم تا به این لحظه به شرح ذیل تقدیم می گردد.
                    [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• مصطفا سیمایی
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 68

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                      سلام ترسی نداره، یک سبد بر اساس شرایط گفته شده، اعلام میکنید، چند تا دلیل تکنیکی یا ... میاری. برای گزارش هم اطلاعات هر مسابقه در هر هفته روی همین تاپیک قرار گرفته و میگیره، میتوان این اطلاعات رو پردازش کرد، (اگر اکسل بلد باشین که کار خیلی ساده تر میشه) و با جمع کردن بازدهی هر فرد، میشه فهمید هر شخصی چه بازدهی در ماه داشته، و اعلام کرد. همین.
                      شرکت در هر مسابقه ای، هیجان مخصوص به خودش رو داره.

اکسل هم یه چیزایی بلدم، فقط اگه دوستانی مثل جناب آنالیست، فایل های اکسل رو در اختیار بزارن که نیاز به ورود مجدد نباشه ممنون میشم
                      آخرین ویرایش توسط مصطفا سیمایی؛ 2011/02/25, 14:47.
                      روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد

نظر

• MTZ
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 670

سبد من :
                        گاز لوله : واگرایی در rsi و همچنین کف کانال صعودی در 63 تومان..البته عمرا خودم این سهم و نمی خرم چون کلا شرکت زیان ده و مشمول انحلال میباشد
                        وذی : برگشت به خط گردن الگو سروشانه کف با هدف 237
                        زامیاد : والله الگو ها و روند rsi میگه کنج نزولی زده با هدف 230 اما از یک طرف میشه میشه مثلث صعودی هم در نظر گرفت با هدف 288..حالا دیگه شیر یا خط میکنیم
                        کنتور : در صورتی که از 790 پایین نیاد الگوی مثلث صعودی با هدف 933 تومان تایید میشود

گازلوله و ودی سیگنال های موثق تری دارند نسبت به زامیاد و کنتور

10-سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/25, 16:50.

نظر

• analyst
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 446

در اصل توسط Simaei پست شده است View Post
                          شرکت در هر مسابقه ای، هیجان مخصوص به خودش رو داره.

اکسل هم یه چیزایی بلدم، فقط اگه دوستانی مثل جناب آنالیست، فایل های اکسل رو در اختیار بزارن که نیاز به ورود مجدد نباشه ممنون میشم
                          چشم، داده ها رو هم میدیم خدمتتون . ولی از ابتدا روش کار طوری بوده که از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه. امیدوارم همچنان در این امر موفق باشیم.

نظر

• Comprehension of Markets
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 166

با سلام
                            1- فاراک: تعدیل سود بالا، باز شدن در قیمت هایی پایینتر از انتظار، وجود محرک های مناسب برای رشد مثل مناقصه پل خلیج فارس که تاثیر بسزایی در افزایش سود شرکت دارد.
                            2- همراه اول:جزء کم ریسک ترین و مطمئن ترین سهم های بازار، جزء سود آورترین سهم های بازار، جزء ارزشمندترین سهم ها برای حقوقی ها، نزدیکی مجمع و تقسیم سود بالا، باز شدن در قیمت هایی پایین تر از انتظار، خالی شدن سهم از حقیقی ها
                            3- تراکح(حق تقدم تراک): کاهش زیاد قیمت در بازار منفی چند روز قبل و فاصله قیمتی زیاد با خود سهم. خرید در این قیمت ها، بالای 20 درصد سود بی دردسر پس از تبدیل شدن حق به سهم دارد. وضعیتی که حق تقدم رتکو در روزهای آخر داشت حالا حق تقدم تراک داره. حق تقدم رتکو را روزهای آخر میشد 230 خرید و الان با تبدیل شدن به سهم نزدیک 40 درصد سود کرد! ضمنا اگر اشتباه نکنم تراک از جمله سهم هایی است که تعدیل مثبت برای سال بعد داده و وضعیت مناسبی داره.

11-سبد شما مورد تایید است.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/25, 16:50.

نظر

• analyst
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 446

سبد من:

1- پلوله
                              واگرایی در جمیع اندیکاتورها از جمله RSI
                              2- دجابر
                              حمایت در حداقل قیمت تاریخی - شکستن 100- به بالا توسط cci

12-سبد دوازدهم
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/25, 16:57.

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                                چشم، داده ها رو هم میدیم خدمتتون . ولی از ابتدا روش کار طوری بوده که از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه. امیدوارم همچنان در این امر موفق باشیم.

سلام به همه
                                جناب سیمایی، آنالیست عزیز درست گفتن، بنده یادم نبود، سیاست این مسابقه بر مطالبی که گفته شده است. فعلا این قضیه بمونه تا براش برنامه ریزی کنیم. ممنون از یاد آوری جناب آنالیست.

نظر

در حال کار...
                                X