کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به حجت خان
چون تو تاپيك مسابقه نميشه مطلب داد اينجا عنوان ميكنم .
در حسن نيت حجت عزيز هيچ شكي نيست همين هفته گذشته بود كه سبد جناب عباس زاده رو به دليل تاخير قبول نكرد حالا اين مورد هم سهموا پيش آمده ولي از شانس شما باز اين هفته سبد محمود خان مشكل داره چون با سبد 4 يكي است و طبق قوانين مسابقه نبايد پذيرفته بشه .
با توجه به تکراری بودن، سبد 19 مورد تایید نیست و از مسابقه حذف میشه.
موفق و پر سود باشید.
دیروز برای اهدای جایزه جناب رستمی من هم بی نصیب نموندم و یک بلیط کنسرت استاد همایون خرم هم به من اهدا شد و جای دوستان و به ویژه جناب رستمی خالی که برغم هماهنگی قبلی دیروز به بنده گفتند به دلیل گرفتاری نمیرسند بیان...
سعادت شد و استاد شجریان رو هم یک بار دیگه و این بار به عنوان مهمان ویژه تو کنسرت ملاقات کردیم که در فواصل برنامه و هروقت مانیتور سالن اجتماعات برج میلاد ایشون رو نشون میداد شدیدا مورد تشویق حضار قرار میگرفت...
كنسرت همايون خرم آهنگساز و نوازنده ويلن شب گذشته در حالی در برج میلاد برگزار شد که محمدرضا شجریان ،فرهاد فخرالدینی ،احمد مسجد جامعی و انوشیروان روحانی میهمانان این کنسرت بودند.
در این کنسرت قطعاتی خاطر برانگیزی چون قطعه «غوغای ستارگان» از ساختههای قدیمی همایون خرم در مقام وصال، به اجرا درآمد.مقدمه عشق و انتظار،موج دل،رسوای زمانه،سرگشته،بوی باران،دیدم به خواب و .... با دکلمه ژاله صادقیان اجرا شد.
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
...............
رستمی خالی که برغم هماهنگی قبلی دیروز به بنده گفتند به دلیل گرفتاری نمیرسند بیان...
..........
من از شما عذرخواهي ميكنم.
اصولا پيدا كردن من سخته چون خيلي درگير هستم دوست عزيز:ezpi:. اما اگر ميدونستم كه استاد شجريان هم تشريف دارند هر طوري كه شده بود ميومدم.
در هر صورت ممنونم از محبتي كه به من داشتيد
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
آقا یوسف کسب دومین ستاره مسابقه را تبریک میگم:star::star:
با اجازه آقای رستمی و چون ممکنه من این هفته درگیر باشم چراغ مسابقه هفته آینده را من روشن کنم.
1- شکربن (این سهم هم از تاثیرات بازار منفی هفته گذشته بی نصیب نبود) در حال حاضر به نظر دوقلوی کف با واگرایی مثبت در rsi , macd دارد و از حمایت در 105 تا 107 تومان برخوردار است.
2- ساذری - این سهم هم با واگرایی مثبت قدرتمندی در rsi , macd مواجه است حرکت خود را شروع کرده است و نکته جالب توجه اینکه این سهم فروشنده زیادی ندارد و طی چند روز گذشته با افزایش حجم معاملات همراه بوده است.
من هم خدمت دوست عزيزمون اقا يوسف تبريك ميگم.
سبد هفته اينده من هم بشرح زير است
1- فراوري : بدليل حجم بالاي معاملات(در 19 روز كاري گذشته حدودا 19 درصد سهم معامله شده (روزي 1 درصد) و همچنين قيمتهاي جهاني روي كه رو به بالاست . ضمنا حجم معاملات در اين محدوده بسيار زياده و احتمال استارت زياد داره).
2- فاراك: حجم معاملات بسيار بالا پس از بازگشايي . احتمال جمع شدن صدرا در روز شنبه (با توجه به خريد بيش از حجم مبنا در روز جاري كه در صورت جمع شدن صدرا فاراك به سرعت صف خريد خواهد شد) . شايعات مختلف در خصوص پروژه هاي جديد مثل پل خليج فارس . به نظر من اگر خصدرا روز بازگشايي فاراك صف فروش نبود شايد فاراك قيمتهاي 280 تا 300 رو هم ميديد كه به نظر ميرسه خيلي زود به اين قيمتها برسه . همچنين عدم تاثير پذيري از طرح تحول
1-همراه
2- خبهمن
3- فرآور
4-وبهمن
حسنیکالی کار میکنم
دوست عزيز
ضمن عرض خير مقدم به شما بايد خدمتتون عرض كنم كه خبهمن صف خريد داشته و نميشه تو سبد انتخابش كنيد. ضمن اينكه براي همه سهم ها بايد دليل تكنيكالي و يا فاندامنتالي بياريد تا صرفا جنبه انتخاب سهم نباشه و اموزش هم داشته باشه.
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر