مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali2000
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 175

حق تقدم وشمال (وشمالح) : به علت افت زیاد و جذابیت قیمت و فاصله قیمتی بین خود سهم و حق آن

فسرب: افت مناسب و رشد قیمت ها جهانی

حق تقدم سهند ( پسهندح) : به علت افت مناسب و در صورت برگشت بازار جزء گزینه هایی هست که مستعد رشد دارد

ناظر مسابقه : علی آقا فسرب چهارشنبه صف خرید داشته و نمیتونید انتخاب کنید لطفا پس از مطالعه قوانین سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنید .
    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/01, 22:48.

نظر

• آرش و نوید
      ستاره دار(16)
      • Oct 2011
      • 778

بترانس : افت بیش از حد سهم و حمایت خوبش در این اواخر

اخابر : حمایت دولت برای بالا بردن شاخص

ناظر مسابقه : آرش خان بترانس رو به دلیل صف خرید داشتن نمیتونید انتخاب کنید لطفاپس از مطالعه قوانین مجدد سبد ارسال کنید .
      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/01, 22:50.
      دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Jul 2025
        • 1050

با درود
        در محاسبه نتايج، بازده سهم شپارس متعلق به سبد تصميم كبري به اشتباه با بازده سهم كبافق جايگزين شده بود كه ضمن پوزش، اصلاح شده و رتبه بندي جديد بدين شرح اعلام مي گردد.

هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• rajoo
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 102

با عرض تبریک به میسون و باربد عزیز
          کسب رتبه اول از آخر هم کار کمی نبود که ما به اون نائل شدیم و از طرف همه به خودم تبریک میگم
          بهرحال قندیها هفته پیش با مهری مواجه شدند ولی من کماکان بهشون در هفته پیش رو اعتقاد دارم
          سبد من:
          1-قثابت 2-قشکر: بخاطر احتمال افزایش نرخ دلار - حمایت سهامدار عمده و افت نسبی قیمتی در هفته گذشته

ناظر مسابقه : با توجه به تصمیم گرفته شده برای این هفته محدودیت بیشتری خواهیم داشت بنابراین لطفا سبد جدید اعلام کنید . ممنون
          آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/02, 11:08.

نظر

• baradaran
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 545

قوانین مسابقه
            1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
            2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
            3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
            4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
            تبصره ماده 4:
            ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی احتمالا دارای صف خرید خواهد شد جلوگیری نماید

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
            6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
            7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه و تنها از طریق پیام خصوصی با اینجانب قابل تغییراست .
            8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (حداقل دو دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.)
            9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
            10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
            11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
            12_ سبدهایی که تائید شود با هر شرایطی که در طول هفته معامله شود مورد قبول است و تائید مشروط نداریم .
            13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
            14_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
            از اهداف مسابقه:
            1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
            2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
            1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تایید اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم.
            2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
            3-تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان در قوانین، اگر مورد موافقت اکثر شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه باشه؛ قانون و اجرایی خواهد شد.
            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

با عرض سلام و تبریک خدمت جناب میسون

1 - غچین
              ----- پوشش مناسب سود سه ماهه - جایگزین نمودن ماشین آلات مدرن و نتیجتا کاهش قیمت محصولات

2 - غاذر
              ------ افزایش حجم معاملات در دو روز اخیر و برگشت سهم در کانال صعودی - تاثیر کم نماد در جو منفی بازار

تشکر از جناب برادران

ناظر مسابقه : مجید آقا ضمن تشکر از شما چون غاذر چهارشنبه رو با صف خرید به پایان برده لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .
              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/02, 11:10.
              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• آرش و نوید
                ستاره دار(16)
                • Oct 2011
                • 778

اخابر : حمایت دولت برای بالا بردن شاخص

فملی : بالا رفتن قیمت جهانی مس و همچنین طلا در بازارهای جهانی

2_ سبد تائید شد
                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/02, 11:11.
                دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20671

غاذر من فک کنم صف خرید بود روز 4 شنبه ما خودمون غاذر بازیم و غاذر فروختیم (-:
                  ///

نظر

• بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    غاذر من فک کنم صف خرید بود روز 4 شنبه ما خودمون غاذر بازیم و غاذر فروختیم (-:
                    =))=)):p:p

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Jul 2025
                      • 1050

با درود
                      به روال معمول از شرکت کنندگان گرامی درخواست می کنم قوانین مسابقه را مرور و رعایت بفرمایند. ماده 5 بحث در مورد سبد دیگران را ممنوع اعلام نموده است هر جا نیاز به تذکر حس نمودید لطفاً در پیام خصوصی اطلاع دهید.
                      با سپاس
                      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

با سلام خدمت اساتید .
                        این هفته سعی کردم سهم هایی قرار بدم که یکم ریسک کار بالاست من خودم روی این سهام زیاد کار نمیکنم فقط جهت تست روند توی مسابقه قرار میدم ببینم پیش بینی راجع به اینگونه سهام به کجا ختم میشه
                        1- کدما : در روزی که بازار قرمز پوشه این سهم مثبت خورده ولی نکته اینجاست که هر دو سهام دار حقیقی فلش های قرمز رنگ رو جلوی اسمشون ثبت کردن . از نظر من با توجه به اینکه شناور سهم بسیار پایینه خواستن از فرصت استفاده بکنن و در قیمت بالا حجم مبنا رو سریع پر کنند تا قیمت بکشه بالا و از طرفی اصلاح مناسبی هم داشته ولی خوب صرفا جهت نوسانگیری به درد میخوره

2- ممسنی : سهمی که مدتی در رنج 100 تا 109 نوسانیه ولی خب رنج مثبت سهم و خرید سرمایه گذاری ایرانیان میتونه باعث رشد قیمت در بازار متعادل بشه . در هر صورت برای خلاصی از وضعیت فعلی سهم باید از شر 110 تومان خلاص بشه

موفق و پیروز باشین

ناظر مسابقه : ممسنی به دلیل اختلاف بالای 3 درصد آخرین معامله با قیمت پایانی قابل پذیرش نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید . ممنون
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/02, 11:15.
                        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• baradaran
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 545

با سلام
                          با توجه به اینکه در هفته پیش رو عملا فقط 3 روز کاری داریم این هفته محدودیت بیشتری در تائید سبدها خواهیم داشت بنابراین سهامهایی که احتمال صف شدن دارن تائید نخواهد شد .
                          گروه قندی رو چند نفر تذکر دادن که با توجه به درخواستهای خرید داده شده برای شنبه احتمالا صف خواهد بود هر چند بنده معتقدم اینگونه سهامها باید مجاز باشه برای انتخاب ولی این هفته با توجه به 3 روزه بودن بازار فعلا سهامهای قثابت و قشرین , قزوین , قشکر ,قنیشا قابل قبول برای مسابقه این هفته نیست . همچنین غاذر نیز علاوه بر صف خرید داشتن چهارشنبه با احتمال بالای صف خرید شنبه قابل پذیرش نیست .
                          چنانچه سهامهای دیگری هم همین شرایط رو داشته باشن تائید نخواهند شد .
                          البته مجددا تاکید میکنم این هفته به دلیل 3 روزه بودن بازار محدودیت بیشتر خواهد بود و گرنه بنده معتقدم نباید دامنه انتخاب رو محدود کرد .
                          آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/02, 12:22.
                          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• fm2006
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 825

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                            با سلام خدمت اساتید .
                            این هفته سعی کردم سهم هایی قرار بدم که یکم ریسک کار بالاست من خودم روی این سهام زیاد کار نمیکنم فقط جهت تست روند توی مسابقه قرار میدم ببینم پیش بینی راجع به اینگونه سهام به کجا ختم میشه
                            1- کدما : در روزی که بازار قرمز پوشه این سهم مثبت خورده ولی نکته اینجاست که هر دو سهام دار حقیقی فلش های قرمز رنگ رو جلوی اسمشون ثبت کردن . از نظر من با توجه به اینکه شناور سهم بسیار پایینه خواستن از فرصت استفاده بکنن و در قیمت بالا حجم مبنا رو سریع پر کنند تا قیمت بکشه بالا و از طرفی اصلاح مناسبی هم داشته ولی خوب صرفا جهت نوسانگیری به درد میخوره

2- ممسنی : سهمی که مدتی در رنج 100 تا 109 نوسانیه ولی خب رنج مثبت سهم و خرید سرمایه گذاری ایرانیان میتونه باعث رشد قیمت در بازار متعادل بشه . در هر صورت برای خلاصی از وضعیت فعلی سهم باید از شر 110 تومان خلاص بشه

موفق و پیروز باشین

ناظر مسابقه : ممسنی به دلیل اختلاف بالای 3 درصد آخرین معامله با قیمت پایانی قابل پذیرش نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید . ممنون
                            با تشکر از زحمات شما از بین کازرو (به علت شناور پایین و حمایت سهامدار عمده )
                            و فولای (نزدیکی به مرز روانی 200 و کف حمایتی سهم )
                            خودتون به ترتیب اولویت یکی رو که واجد شرایط هست جایگزین بفرمایید

ناظر مسابقه : هر دو سهمی که ذکر کردین مشکلی ندارن ولی قرار بر این است که وقتی اعلام میشه سبد اصلاح بشه مجددا سبد کامل اصلاح شده ارسال بشه بنابراین برای اینکه شرایط برای همه یکسان باشه لطفا مجددا سبدتون رو ارسال کنید . ممنون .
                            آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/02, 12:12.
                            فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20671

این هفته هم کمی سخته به نظرتون این هفته بورس منفیه یا مثبت اگه منفیه که سهام هایی بزاریم که تکون نخوره قیمتش (-: که لااقل بازدهی منفی ندیم قشکر و قزوینن هم که ممنوعه (-: ولی به نظرم نیاید ممنوع باشه
                              ///

نظر

• رویش
                                کاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 232

قثابت : استراحت سهم ، جمع شدن صف فروش و معامله بیش از 5/2 درصد سهم در روز چهارشنبه
                                قشرین : استراحت سهم ، جمع شدن صف فروش و معامله 5 درصد سهم در روز چهارشنبه
                                فملی : رسیدن قیمت به کف حمایتی ، افزایش 6 درصدی قیمت جهانی مس و نیز افزایش قیمت دلار

ناظر مسابقه : جناب رویش اگر مطلب قبلی بنده رو مطالعه کنید اعلام شده قشرین و قثابت برای این هفته قابل قبول نیست لطفا سبد اصلاح شده رو مجددا ارسال کنید . با تشکر
                                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/02, 12:17.
                                به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

در حال کار...
                                X