استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کروکودیل
    عضو فعال
    • Aug 2020
    • 3631

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

خرید کمی فزر ....زیر 2300 تا 2000 عالیه این سهم

امروز به بابام هم گفتم اگه اومد 2000 کل اون سهامی الکی خریدی بفروش :D و همشو فزر بخر و برو کنار بهش گفتم زیر 2000 نمیاد دیگه :D

در گروه معدنی شاید مطمین ترین باشه ...انس یهو 50 درصد نیمیریزه مثل سنگ اهن یا سرب و روی یا الومینا و مس و ....:D

===

خرید کمی دکپسول زیر 44200.....به جای خرید اخزا و اوراق سالی 50 درصد رو باید بده به طور متوسط

===

کاسپین باز بشه ببینیم خریدار میاد جلو یا نه :D نیومد خودمون به مرور میخریم و اضافه میکنیم....از این سهم سالیان سال به ما رسیده :D
    آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 09:19.

نظر

• shimaalovelygirl
      ستاره دار (1)
      • Jul 2022
      • 1116

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
      وقتی همه بازار مثلا 3 درصد منفین ..و سهام دارویی 2 درصد مثبت ...یعنی همه سهام 0 تابلو هستن و دارویی ها مثبت 5

جو کلی تاثیر داره ........اگه همه بازار صف فروش بشن دارویی ها هم نباید تکون بخورن که عملکرد خوبیه /.:biggrinsmiley.:/

وقتی کل بازار رفتن صف فروش و دارویی ها منفی 1 و 2 هم بشن بازم این عملکرد خوبه

بعضی وقتا سود هیچی کم ضرر کردن امتیازه
      واقعا که !

تو حقیقتا سهم هایی که اسم میبری هرروز میخری و میفروشی و سود هم میکنی؟تو این بورس که هرکی هرچی خریده یا میخره،با فیمت پایینتر داره میفروشه.یکی 5درصد ضرر و یکی20 30 40 50 60 70 80درصد ضرر. کم ضرر کردن امتیازه؟واسه همینه که انقدر خوشحالی.نگو امتیازات هرروز داره اضافه میشه.خوش بحالت

نظر

• کروکودیل
        عضو فعال
        • Aug 2020
        • 3631

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
        واقعا که !

تو حقیقتا سهم هایی که اسم میبری هرروز میخری و میفروشی و سود هم میکنی؟تو این بورس که هرکی هرچی خریده یا میخره،با فیمت پایینتر داره میفروشه.یکی 5درصد ضرر و یکی20 30 40 50 60 70 80درصد ضرر. کم ضرر کردن امتیازه؟واسه همینه که انقدر خوشحالی.نگو امتیازات هرروز داره اضافه میشه.خوش بحالت

بازار برا ما هر چی بیشتر بریزه بیشتر امتیازه /:.tonguesmiley:./

یه زمانی PE بازار 10 بوده ...سهاما 10 ساله اصل سرمایه رو برمیگردونن با فرض شرایط ثبات و عدم تورم یا کاهش قیمت جهانی...

الان PE بعصی سهام زیر 3.8 یعنی 3 سال 8 ماه اصل پول برمیگرده....چرا خوشحال نباشیم:D این PE اینده و سود مستمر رو تضمین میکنه

اینکه اصل سرمایه زودتر برگرده بده یا خوب؟

برا مایی که ول کن بازار نیستیم عالیه این ....
        آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 09:32.

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

این دولت ضد تولیده..

ماکارونی ۲۰۰ درصد گرون شده...اون بنده خدایی ک ماکارونی احتکار نکرد و اومد سهامو غزر رو ۱۳۰۰ خ/:.wacsmiley.:/رید ۶۰ درصد تو ضرره الان

لعنت ب هر کس ک ضد تولیده
          آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 11:11.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

فعلا غزر جای دوری نمیره

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
              فعلا غزر جای دوری نمیره
              فعلا شاید...ولی سهمی ک ما شروع کنیم ب خرید کردن حتما در آینده بالا میره:D

سال ۱۴۰۸ قیمت ماکارونی ۱۰ برابر الانه:D

پارسال این شرکت ۲۲۰۰ میلیارد تومان فروش داشته..

امسال فروشش به ۶۰۰۰ میلیارد تومان میرسه....

اگه حاشیه سود ناخالص ۲۵ درصد هم باشه اوضاعش خوب میشه ب مرور

اکثر سرمایه گذاری ها در ایران سرمایه آدم رو ۳ الی ۵ ساله برمیگردونه....

در کل بازار تا دو ماه آینده هیچ خبری نیست
              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 13:14.

نظر

• کروکودیل
                عضو فعال
                • Aug 2020
                • 3631

خرید کمی طلا ابشده....

اصلا هیچ خبریم نیستا همه چیم در امن و امانه و کشور گل و بلبل...:D ولی ما استراتژیمون رو ادامه میدیم.....اصلا شاید تا دو سال دیگه هم طلا همین جا ها بمونه‌...ولی ما مسیری ک ترسیم کردیم رو ادامه میدیم...

وقتی الان به تصویر ۱۰۰ تومانی و‌۱۰۰۰ تومانی نگاه کنید...می‌بینید یه زمانی برا خودش ارزش داشته الان دستمال کاغذی گرون تر از اونه..خخخ

یه زمانی با هزار تومنی میشد خونه هم خرید:D حالا ما نبودیم اون موقع...:D
                آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 13:30.

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

با این فرمان دولت جلو بره بورس تا مدتی دیگه کاملا نابود میشه کشور. را هم دارند نابود می کنند تمام مردم. دارند ناله و نفرین می کنند حق هم دارند

نظر

• mehdirazavi
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 50

#سنگ_آهن تداوم روند نزولی

شاخص قیمت سنگ آهن در هفته گذشته سقوط شتابان داشت ... عیار 62% افت 15.5%-������ هفتگی داشته و عیار 58% افت 14.2%-������ و کنسانتره 66% افت 10.1%-������ دارد ... شاخص کنسانتره آهن طی 4 ماه اخیر حالا 40%-������ ارزانتر است

������ افزایش موجودی انبارهای فولاد #چین باعث شده تا فولادسازان موجودی انبارهای سنگ آهن خود را در سطح بهینه/کاهشی نگهداشته و بخشی از خطوط تولید خود را وارد تعمیرات فصلی کنند ... بعلاوه #چین به گونه ای سیاست گذاری کرده تا معادن داخلی آن کشور فعال شده و واردات مدیریت شود که عامل افت قیمتهای جهانی است

#کامودیتی افت قیمت سنگ آهن جهانی یک چالش عمده برای صادرکنندگان #ایران است ... با کمبود #برق تابستان، تولید فولاد کاهش یافته و به تبع آن، واحدهای آهن اسفنجی با افت تقاضا مواجه و شاهد کاهش تولید هستند ... این موضوع بازار #گندله را با مازاد عرضه چشم گیر مواجه کرده و تولیدکنندگان گندله #ایران را به سوی صادرات آهن هدایت کرده که حالا با چالش افت قیمت جهانی مواجه شده اند ... تعرفه صادراتی گندله طی 2 ماه اخیر 0% بوده است
                    @Commodities

چقد خوب میشه یه سال در گروه فولاد و سنگ آهن خبری نباشه:)

ا‌نطرف نفتم پایین بیاد...

بماند سهام کوچک :D و پول های کوچک و بازی در سهام کوچک:D

سهام بزرگ فولادی با این افت میرن ب خواب واستراحت دیگر

این همه صندوق و حقوقی داریم....

نفله ها رفتن همه چسبیدن ب سهام بزرگ:) حالا بخور:D
                    آدمای بزرگ:خدایا روزی همه روبده روزی منم بده

آدمای کوچیک:خدایا بجزمن هیچکی سودنکنه فقط سهمای دارویی من بالابره خدایا دوساله ضایع شدم هرچی گفتم واعلام کردم وخریدم همش شده ضرر

اولش فکرکردم خیلی شیرم هرچی خریدم همینجا دادوبیدادکردم که بقیه بیان ازردوستم بخرن ولی نشدهرچی من بیشتر فریاد زدم سهم بیشتر میریخت تونگو

ملت فهمیدن من هرچی سهم اشتباهیه میخرم هرسهمی من میگم ملت ازش فرار میکنن

کگاز خریدم همش ریخت دتماد خریدم همش ریخت کزغال خریدم همش ریخت خدایا من چقدر بدبختم حتی نمیتونم یه سهم درست حسابی بخرم

خلاصه بعدش دیدم شیرنیستم باخودم فکرکردم چه حیوونی باشم خوبه

یه مدت جیم زدم رفتم خیلی داشت ضایع میشد سهمام همش توحداقل 40درصد ضرربودن باخودم فکرکردم یه مدتی آفتابی نشم ملت فراموش کنن چه خراب

کاری کردم شیر بودن خداییش خوب نبود

بعد یه مدت رفتم مسافرکشی باخودم فکرکردم اسبم مردم روجابجا میکنم بعد دیدم اسب هم خوب نیست کارسختیه خسته میشم

میخوام یه حیوون دیگه باشم یه حیوونی که یه دفه حمله کنه به سهم وخفتش کنه تصمیم گرفتم کروکودیل باشم آخه شمانمیدونین کروکودیل بودن چه حالی

میده همش توآبم فقط چشام بیرونه

نگاه میکنم سهمای کوچیک بدردنخور میخرم دهنم اینقدر بزرگ نیست بتونم شکارای درشت بکنم ولی خوب کاریش نمیشه کرد ازکروکودیل ازین بیشتر برنمیاد

خدایا کاش نهنگ بودم همه رومیخوردم یازرافه بودم ازون بالا سهمارونگاه میکردم

زبل خانی شدم براخودم نمیدونم شاید فردایه تاپیک دیگه بایه حیون دیگه زدم

خدایا هرکی پالایشگاهی میخره نابودکن خدایا نفت بشه 5دلار

خدایا یه کاری کن فولادیا زیانده بشن بانکیا بشن 30تومن

خدایاخودت سهمای دارویی روبالاببر

خدایا ماکوچیکا پولمون نمیرسه پالایشگاه بخریم فولاد بخریم فقط میتونیم سهمای کوچیک بخریم خودت هرچی سهم کوچیکه بالاببر

خدایا همه رونابود کن

خدایا چه کفتاری بودم خبرنداشتم آره من کفتارم کفتار ازهمش بهتره

نظر

• mehdirazavi
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 50

ذات بدنیکو نگردد زانکه بنیادش بد است

برای کلبه کوچکِ همسایه ات چراغی آرزو کن قطعاً حوالیِ خانه تو نیز روشن خواهد شد

نظر

• سبحان 10
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1154

خوشبختی یگانه چیزی است

که می توانیم بی آنکه خود داشته باشیم،

برای دیگران آرزو کنیم.

نظر

• کروکودیل
                          عضو فعال
                          • Aug 2020
                          • 3631

در اصل توسط mehdirazavi پست شده است View Post
                          آدمای بزرگ:خدایا روزی همه روبده روزی منم بده

آدمای کوچیک:خدایا بجزمن هیچکی سودنکنه فقط سهمای دارویی من بالابره خدایا دوساله ضایع شدم هرچی گفتم واعلام کردم وخریدم همش شده ضرر

اولش فکرکردم خیلی شیرم هرچی خریدم همینجا دادوبیدادکردم که بقیه بیان ازردوستم بخرن ولی نشدهرچی من بیشتر فریاد زدم سهم بیشتر میریخت تونگو

ملت فهمیدن من هرچی سهم اشتباهیه میخرم هرسهمی من میگم ملت ازش فرار میکنن

کگاز خریدم همش ریخت دتماد خریدم همش ریخت کزغال خریدم همش ریخت خدایا من چقدر بدبختم حتی نمیتونم یه سهم درست حسابی بخرم

خلاصه بعدش دیدم شیرنیستم باخودم فکرکردم چه حیوونی باشم خوبه

یه مدت جیم زدم رفتم خیلی داشت ضایع میشد سهمام همش توحداقل 40درصد ضرربودن باخودم فکرکردم یه مدتی آفتابی نشم ملت فراموش کنن چه خراب

کاری کردم شیر بودن خداییش خوب نبود

بعد یه مدت رفتم مسافرکشی باخودم فکرکردم اسبم مردم روجابجا میکنم بعد دیدم اسب هم خوب نیست کارسختیه خسته میشم

میخوام یه حیوون دیگه باشم یه حیوونی که یه دفه حمله کنه به سهم وخفتش کنه تصمیم گرفتم کروکودیل باشم آخه شمانمیدونین کروکودیل بودن چه حالی

میده همش توآبم فقط چشام بیرونه

نگاه میکنم سهمای کوچیک بدردنخور میخرم دهنم اینقدر بزرگ نیست بتونم شکارای درشت بکنم ولی خوب کاریش نمیشه کرد ازکروکودیل ازین بیشتر برنمیاد

خدایا کاش نهنگ بودم همه رومیخوردم یازرافه بودم ازون بالا سهمارونگاه میکردم

زبل خانی شدم براخودم نمیدونم شاید فردایه تاپیک دیگه بایه حیون دیگه زدم

خدایا هرکی پالایشگاهی میخره نابودکن خدایا نفت بشه 5دلار

خدایا یه کاری کن فولادیا زیانده بشن بانکیا بشن 30تومن

خدایاخودت سهمای دارویی روبالاببر

خدایا ماکوچیکا پولمون نمیرسه پالایشگاه بخریم فولاد بخریم فقط میتونیم سهمای کوچیک بخریم خودت هرچی سهم کوچیکه بالاببر

خدایا همه رونابود کن

خدایا چه کفتاری بودم خبرنداشتم آره من کفتارم کفتار ازهمش بهتره
                          تو همان آدم... هستی ک /.:biggrinsmiley.:/وقتی شرانل معرفی کردیم همین حرفا زدی...

از دشیمی و کقزوی هم بگو..../.:biggrinsmiley.:/

کل ضرر های سبد سهام بد ما به ۱۰ درصد نمیرسه:D

و سهام خوبمون هم بازدهی بالای ۵۰ درصد داده

تو بد بختی...و شعار میدی ک ارزو کنیم ال بشه برا دیگران...

اول برای ما آرزوی خوشبختی کن:Dبعد پند و نصیحت و چیز شعر بنویس...

بدترین سهامی ما معرفی کردیم ده درصد ضرر نداده...

اعتبار اون آیدی تا ۲۰۲۰ بود ...۲۰۲۰ تمام شد...و ۱۴۰۸ افقه ....حالا تو نمیفهی خوب برای نفهم ها ما کلاس جبرانی نمیراریم...:)

تو بد بختی.....اگه مردی بیا بگو غلط کردم زمانی ک شرانل رو معرفی کردی همین چرتا رو گفتم.....:)

[COLOR="#FF8C00"]تو خودتم جر بدی ما در بورس محاله ضرر کنیم:D

از این سه نماد دتماد بالای ۵۰ درصد...شرانل بالای ۱۰۰ درصد..و کگاز منفی ۲۰ درصد...بازدهی داده:D

آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 16:14.

نظر

• کروکودیل
                            عضو فعال
                            • Aug 2020
                            • 3631

کگاز چرا ضرر داده؟ چون قرار بوده شهریور ۹۹ طرح توسعه فاز دومش راه بیوفته ولی هنوز راه نیوفتاده

آیا مشکل از تحلیل کسی ک از بیرون اعتماد کرده ب گفته مدیران:Dیا مشگل از مدیریت شرکت...

بازم خدا رو شکر ما وملی ...حکشتی خودرو... ذوب آهن به کسی معرفی نکردیم:D

طرف ۲۰ درصد ضرر کرده در کگاز اگر با ما خریده:D اگر بقیه سهما رو هم با ما میخرید در اون الباقی سود میکرد...

دشیمی که از ۲۲۰۰ تا ۱۹۰۰ ریخت و الان با سود مجمع ۳۳۰۰ تومنه چرا هیچکی ازش هیچی نمیگه:D

حالا تو ده تا سهم ۳ تاشم بد در میاد اونم ب دلیل مشکلاتی ک از مدیریت شرکت بوده نه تحلیلگر... علم کنید...دلتون خوش باشه:D بلکه ارضا شدید

در همین بازار کسانی سهم معرفی کردن ک یک هفتم شده..یک پنجم شده...بدترین سهمی ما معرفی کردیم ....کگاز بوده.....

فولاد مبارکش از اوجش نصف شده:D کگاز ۲۰ درصدم ضرر نزده...

در این بازار خراب حالا دم درآوردید...

:D

باز اومدید چرت میگید...تو اگه عرزه داری ۸ سال بنویس و ۸ سال سهم معرفی کن...

ما ۸ سال در اون تاپیک نوشتیم...

۷ سال دیگه هم در این تاپیک مینویسیم:D

شما هم اگه تونستید بیاید مچ گیری کنید:D
                            آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 16:26.

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

خودرو تا یک سال اینده 400 تومان رو نباید ببیند جز با سفته بازی

۵ مرداد ۹۹:D

نزدیک ۲ سال از اون پیش بینی گذشت...

بعضیا هم اینجا بودن...تارگت ۸۰۰ و بالای ۱۰۰۰ دادن برای خودرو همین چند ماه پیش:D

الان فولاد مبارکشو با ۳۰۰ تومان سود ۱۱۰۰ تومان نمیخرن:D

بعد تو این بازار یه عده لاشخور باز پیدا شدن....شعر میگن.....
                              وقتی بازار سبزه و سهام میره بالا معلوم نیست کدوم گورین ولی ما در این ده سال همیشه اینجا بودیم ...چ وقتی بازار ریخته چه وقتی صعود کرده...

بله وقتی بازار ریخت...بنده رفتم اسنپ ک زمان بگذره..و مثل ۴ تا بچه گریه نکردم..و نه سهممو مفت دادم به بازار و ونه فرار کردم از این بازار......و دیدیم چند ماه بعدش دشیمی چی شد...:D الان دوباره میلیارد بدن....اسنپ‌ نمیرم...چون اون تاریخش برای همون روزا بود...:D:D

و اون فاصله گرفتن و ندیدن بازار مهم بود...که ما اون شرایطم گذروندیم...و پوستمان کلفت تر شد....

آماده ی روزای بدتر هم هستیم....بعضیا هم پاره کنن خودشون رو......بنده تا ۱۴۰۸ هستم اینجا/:.grlim:./

حتی اگه جنگ بشه نصف سرمایه ما در بورس بلوکه بشه ۵ سال ما حتی برای اون روزها هم اماده ایم...:D دیگه از این بالاتر!!

همون موقع هم ما لبخند میزنیم...:D

‌نه مثل ۴ تا بچه ک‌اصول سرمایه گذاری بلد نیستن و هی و دائم غر میزنن.....

وقتی میگیم افق ۱۴۰۸ هست...مقصد ۱۰۰۰ کیلومتر دیگست..طرف کیلومتر ۵۰ ش خسته میشه:) اون مشکل از شماست....

الانم‌میگم وقتی داریم طلا میخریم و اضافه میکنیم آماده‌ی روزهای بدتر داریم میشیم:)

روزایی میاد تا افق ۱۴۰۸ ک‌سهم با pe دو هم شاید نخرن ویک اتفاق بد بزرگ خواهیم داشت...که منجر ب تعطیلی بازار بورس میشه...:D طلایی ک داریم اضافه میکنیم ب مرور برای اون روزاست...

بعد ۴ تا بچه ....ک اصول و‌قواعد بورسو نمیدونن اومدن اینجا....:D
                              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 16:51.

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                                عضو فعال
                                • Mar 2020
                                • 1076

۵ مرداد ۹۹:D

نزدیک ۲ سال از اون پیش بینی گذشت...

بعضیا هم اینجا بودن...تارگت ۸۰۰ و بالای ۱۰۰۰ دادن برای خودرو همین چند ماه پیش:D

الان فولاد مبارکشو با ۳۰۰ تومان سود ۱۱۰۰ تومان نمیخرن:D

بعد تو این بازار یه عده لاشخور باز پیدا شدن....شعر میگن.....
                                وقتی بازار سبزه و سهام میره بالا معلوم نیست کدوم گورین ولی ما در این ده سال همیشه اینجا بودیم ...چ وقتی بازار ریخته چه وقتی صعود کرده...

بله وقتی بازار ریخت...بنده رفتم اسنپ ک زمان بگذره..و مثل ۴ تا بچه گریه نکردم..و نه سهممو مفت دادم به بازار و ونه فرار کردم از این بازار......و دیدیم چند ماه بعدش دشیمی چی شد...:D الان دوباره میلیارد بدن....اسنپ‌ نمیرم...چون اون تاریخش برای همون روزا بود...:D:D

و اون فاصله گرفتن و ندیدن بازار مهم بود...که ما اون شرایطم گذروندیم...و پوستمان کلفت تر شد....

آماده ی روزای بدتر هم هستیم....بعضیا هم پاره کنن خودشون رو......بنده تا ۱۴۰۸ هستم اینجا/:.grlim:./

حتی اگه جنگ بشه نصف سرمایه ما در بورس بلوکه بشه ۵ سال ما حتی برای اون روزها هم اماده ایم...:D دیگه از این بالاتر!!

همون موقع هم ما لبخند میزنیم...:D

‌نه مثل ۴ تا بچه ک‌اصول سرمایه گذاری بلد نیستن و هی و دائم غر میزنن.....

وقتی میگیم افق ۱۴۰۸ هست...مقصد ۱۰۰۰ کیلومتر دیگست..طرف کیلومتر ۵۰ ش خسته میشه:) اون مشکل از شماست....

الانم‌میگم وقتی داریم طلا میخریم و اضافه میکنیم آماده‌ی روزهای بدتر داریم میشیم:)

روزایی میاد تا افق ۱۴۰۸ ک‌سهم با pe دو هم شاید نخرن ویک اتفاق بد بزرگ خواهیم داشت...که منجر ب تعطیلی بازار بورس میشه...:D طلایی ک داریم اضافه میکنیم ب مرور برای اون روزاست...

بعد ۴ تا بچه ....ک اصول و‌قواعد بورسو نمیدونن اومدن اینجا....:D
                                .................................................. ..............
                                ادرس کانال تلگرامی ام:
                                https://t.me/afkarboursei

نظر

در حال کار...
                                X