استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کروکودیل
    عضو فعال
    • Aug 2020
    • 3631

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

غزر رسید به قیمت قبل گران شدن ماکارونی /.:biggrinsmiley.:/

پ ن : 30 درصد پایین تر تک سهم میشم اگه بیاد
    :D

بعضی ریزش ها از یه جایی به بعد خوبن برای وارد کردن پول

نظر

• کروکودیل
      عضو فعال
      • Aug 2020
      • 3631

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
      اونایی بالایی ۴۰درصد ضرر کردن تا مهر صبر کنن...بعدش چند سهم با بازدهی بالا معرفی میکنیم:D

الان زوده برای معرفی ...خسته میشوید و ناسزا میگید /.:biggrinsmiley.:/

از طرفی اگه بازار بازم بخواد بریزه..فرصت خرید رو از خودمون میگیریم..

منتظر معرفی یک سوپر سهم باشید :D انشالا هفته ی اول ابان ...گزارش 6 ماهش هم ببینم.....اگه خوب بود :D اعلام میکنم.....بخرید و ضرر هاتون یادتون بره.

منم یه یک ماهی قشنگ ببرمش تو اکسل.... ور برم با گزارشاتش....بعد اگه اوکی بود اعلام میکنم...:D فعلا به نظر... شرایط سوپر سهمی رو داره :D
      آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/26, 09:31.

نظر

• ordeal
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 608

میثم جان خیلی طولانیش نکن همین شهریور ماه باید بازار حرکتایی بخوره
        اول دفتر به نام ایزد دانا
        صانع پروردگار حی توانا

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
          میثم جان خیلی طولانیش نکن همین شهریور ماه باید بازار حرکتایی بخوره

برعکس امروز مثبته!!!

معرفی کنیم حرف در میارن پشت سرمون :D

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

تا دیروز حالا همه داشتن فرار میکردن ها!

امروز باز شیر شدن :D

وقتی قصد خرید یه سهمی داریم میره بالا

به محض اینکه میخریم سقوطش شروع میشه :D چه داستانیه!!!!

هیچ سهمی نمیخرم دیگه تو مثبت...گور پدر سوپر سهمم کرده :D

پولمون ته حساب مفید میمونه ..اخزا هم نمیخریم

با اینکه سهامدار شپنا ام یعنی دوست دارم شپنا بریزه
            :D تا بازار بریزه...پولامون رو شیفت بدیم به اون سهمه :D:D

چه وضعی داریم !!! یه روز بازار میریزه داد میزنیم چرا ریخت بعد فرداش باز انتظار داریم بریزه /:.wacsmiley.:/
            آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/26, 11:43.

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

فروش کمی غمینو

خرید کمی غزر:D
              میثم دیگه مهرت از دلم رفت :D :D

تابلو غمینو رو نگا کن. آدم تابلوش رو نگا میکنه عینهو این ملت که پشت چراغ قرمز وایمیستن، چشما به چراغ قرمز ....نیم کلاج! پاها رو گاز:D اونجوریه در این بازار خراب!

اونوقت تو غمینو میفروشی... البته کمی!!! اشکال نداره..قابل بخششه :D

راستش این سیاست که ...سهم رشد کرده عوض کنی با سهم رشد نکرده، خیلی وقتا اشتبا از آب درمیاد . یعنی خیلی وقتا بعدش آدم میبینه ای داد بیداد! اون سهمی که یک کم گرون تر دادی رفته مرغ تخم طلا بوده بابا :D

البته در این خر تو خری که هیچی معلوم نیست.. چوس مثقال نوسانهم بشه از این بازار کوفتی بگیری..خودش خیلیه

ایشالا که خیره.
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

الان زوده برای معرفی ...خسته میشوید و ناسزا میگید /.:biggrinsmiley.:/

از طرفی اگه بازار بازم بخواد بریزه..فرصت خرید رو از خودمون میگیریم..

منتظر معرفی یک سوپر سهم باشید :D انشالا هفته ی اول ابان ...گزارش 6 ماهش هم ببینم.....اگه خوب بود :D اعلام میکنم.....بخرید و ضرر هاتون یادتون بره.

منم یه یک ماهی قشنگ ببرمش تو اکسل.... ور برم با گزارشاتش....بعد اگه اوکی بود اعلام میکنم...:D فعلا به نظر... شرایط سوپر سهمی رو داره :D
                کارت درسته میثتم منتظریم

کار خوبی کردی ایدیت عوض کردی الان راحت تر میتونی بنویسی و بقیه هم که میخونند توقعشان کمتر هست که یه کرکودیل بخاد درست تحلیل کنه میروند بررسی بیشتر میکنند و تحلیل کردن یاد میگیرند و مثل ادم بزرگها مسئولیت معاملاتشان را بعهده میگیرند

مرامت رو هم عشقه پست همه رو میخونی در سایر مباحث هرکدام برات مفیده هم بدون غرض لایک میکنی برخلاف برخی دیگه که فقط توقع لایک شدن دارند و پستهای مفید بقیه هم مفت خوری میکنند و لایک کردن را طبق عقده های شخصی و باند بازی انجام میدهند نه حقیقیتها و واقعیتها و ..........
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                  کارت درسته میثتم منتظریم

کار خوبی کردی ایدیت عوض کردی الان راحت تر میتونی بنویسی و بقیه هم که میخونند توقعشان کمتر هست که یه کرکودیل بخاد درست تحلیل کنه میروند بررسی بیشتر میکنند و تحلیل کردن یاد میگیرند و مثل ادم بزرگها مسئولیت معاملاتشان را بعهده میگیرند

مرامت رو هم عشقه پست همه رو میخونی در سایر مباحث هرکدام برات مفیده هم بدون غرض لایک میکنی برخلاف برخی دیگه که فقط توقع لایک شدن دارند و پستهای مفید بقیه هم مفت خوری میکنند و لایک کردن را طبق عقده های شخصی و باند بازی انجام میدهند نه حقیقیتها و واقعیتها و ..........
                  درود بر شما
                  هر کس پست مفیدی بزنه و فرصت خوندن باشه تشکر میگیره...

در مورد تحلیل خیلی از دوستان ب من پیام میدن این سهم خوبه ...ولی من فقط میخونم.../.:biggrinsmiley.:/
                  خیلی تاکید کنه میشینم بررسی میکنم...

و خودم تصمیم میگیریم ...

سود گرفتم بهش میگم دمت گرم... نگرفتم تصمیم خودم اشتباه بوده...ضررشو خودم میبینم...

امیدوارم کسی چشم بسته سهم نخره واگرم خرید و ضرر کرد ما رو مقصر نذونه...

ما سهامی میخریم معمولا ک ۶ ماه دیگه توش یه خبری میشه!! حالا یا دلار بالا میره یا طرح توسعه داره...

سهمایی که در موردش خیلی مینویسیم...معمولا خوبه ۷۰ درصد ...وقتایی ک نمینویسیم از یه سهم یعنی یا در حال فروشیم یا صبر کردیم خبری بیاد:D یا به پاچه خودمون رفته :D و تحلیلش عوض شده....

بازم با اینکه تو این برکه:D هر کی بیاد شاید زخمی بشه...ولی بازم با حقیقی ها کاری نداریم:D

بنده پدر خودمم سهم‌منو داشتهدباشه من تشخیص بدم باید رد کنم بدم بره میفروشم ولی قبلش بهش میگم اگه میخوای بفروشی اول تو بفروش:D گوش داد داد نداد...من ادم احساسی نیستم اصلا:D

الان دو ساله با سیگنال خودش‌ معامله میکنه و‌پولش نصف شده:D ‌دعوامون سر این بود که در اوج شاخص بهش گفتم بفروش:D ولی طمع کرد...و‌من دیگه هیچی نگفتم...!!! تا همینطور ضرر کنه...یا سود کنه....روزی دست خداست:D

منم هر وقت ضرر میکنه میگم خواستی مشورت بگیری:D هر کی هر چی گفت میری میخری:D

ولی خوب احتمالا باز برگردم کمکش کنم:):D

یکم‌ طعم‌بی پولی رو بچشه:D بنده خدا

عذاب وجدان گرفتم...

فردا برم سبدشو ببینم چیه...
                  آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/26, 14:18.

نظر

• کروکودیل
                    عضو فعال
                    • Aug 2020
                    • 3631

♦️? خبر خوب برای سهامداران

??⚫️? تسهیل وثیقه‌های بانکی برای وام‌های تا ۲۰۰ میلیون تومان

?? سخنگوی دولت: همه کسانی که سهام بورسی دارند که حدود ۵۰ میلیون نفر می‌شوند برای دریافت تسهیلات بانکی از این پس می‌توانند از سهام خود هم به عنوان وثیقه استفاده کنند./ مشرق نیوز

?? «مصطفی قمری وفا» در پیام توئیتری نوشت: با ابلاغ و دستورالعمل بانک مرکزی، ظهر امروز (چهارشنبه) مراسم رونمایی از سامانه وثیقه‌گذاری الکترونیک در سازمان بورس برگزار می‌شود.
                    ?وی افزود: با رونمایی از فاز نخست طرح توثیق الکترونیک هوشمند دارایی‌ها، مردم می‌توانند از سهام خود در بازار سرمایه به عنوان وثیقه برای دریافت وام، تسهیلات و ضمانت‌نامه بانکی استفاده کنند.

??⚫️? مجید عشقی؛ رئيس سازمان بورس و اوراق بهادار: پرداخت سود از طريق سجام بار سنگيني از دوش سهام دار خرد برداشت

??از امروز به طور رسمی سامانه توثیق الکترونیک هوشمند ستاره به طور رسمی در سیستم بانکی بهره برداری میشود.

??ساز و کار سامانه هوشمند توثیق الکترونیک در اختیار قوه قضائیه قرار می گیرد تا افراد به راحتی امکان توثیق دارایی‌ها را داشته باشند.

??سهام بازار سرمایه را در اولین قدم از همین امروز برای توثیق هوشمند خواهیم داشت.

??از مزایای این طرح این است که افراد برای توثیق مجبور به فروش سهام خود نیستند

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3787

♦️? خبر خوب برای سهامداران

??⚫️? تسهیل وثیقه‌های بانکی برای وام‌های تا ۲۰۰ میلیون تومان

?? سخنگوی دولت: همه کسانی که سهام بورسی دارند که حدود ۵۰ میلیون نفر می‌شوند برای دریافت تسهیلات بانکی از این پس می‌توانند از سهام خود هم به عنوان وثیقه استفاده کنند./ مشرق نیوز

?? «مصطفی قمری وفا» در پیام توئیتری نوشت: با ابلاغ و دستورالعمل بانک مرکزی، ظهر امروز (چهارشنبه) مراسم رونمایی از سامانه وثیقه‌گذاری الکترونیک در سازمان بورس برگزار می‌شود.
                      ?وی افزود: با رونمایی از فاز نخست طرح توثیق الکترونیک هوشمند دارایی‌ها، مردم می‌توانند از سهام خود در بازار سرمایه به عنوان وثیقه برای دریافت وام، تسهیلات و ضمانت‌نامه بانکی استفاده کنند.

??⚫️? مجید عشقی؛ رئيس سازمان بورس و اوراق بهادار: پرداخت سود از طريق سجام بار سنگيني از دوش سهام دار خرد برداشت

??از امروز به طور رسمی سامانه توثیق الکترونیک هوشمند ستاره به طور رسمی در سیستم بانکی بهره برداری میشود.

??ساز و کار سامانه هوشمند توثیق الکترونیک در اختیار قوه قضائیه قرار می گیرد تا افراد به راحتی امکان توثیق دارایی‌ها را داشته باشند.

??سهام بازار سرمایه را در اولین قدم از همین امروز برای توثیق هوشمند خواهیم داشت.

??از مزایای این طرح این است که افراد برای توثیق مجبور به فروش سهام خود نیستند
                      من که فکر نمی کنم بانک‌ ها زیرباراین طرح برند...حتی حاضر نیستن سهام خودشون رو به عنوان وثیقه بپذیرند ...سهام هم که همه شرایطشون یکی نیست ..یکی سودساز هست .‌یکی زیان انباشته دلره .‌یکی ورشکسته اس..یکی پروژه اس ...چطور میخوان به عنوان وثیقه بپذیرند و به جاش پول نقد بدن طرف ...قیمت روز تابلو رو مبنا قرار میدن .؟؟طرف میره سهم رو وثیقه می کنه ..پولش رو می گیره ..دوباره سپرده می کنه یه چیزی هم گیرش میاد!!!کلی سوراخ سنبه داره این طرح ...فقط به درد سهام عدالتی ها میخوره ..پولش رو بگیرند بزنن به زخمی...

نظر

• Hssn_mohammadi
                        عضو عادی
                        • Sep 2020
                        • 220

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        من که فکر نمی کنم بانک‌ ها زیرباراین طرح برند...حتی حاضر نیستن سهام خودشون رو به عنوان وثیقه بپذیرند ...سهام هم که همه شرایطشون یکی نیست ..یکی سودساز هست .‌یکی زیان انباشته دلره .‌یکی ورشکسته اس..یکی پروژه اس ...چطور میخوان به عنوان وثیقه بپذیرند و به جاش پول نقد بدن طرف ...قیمت روز تابلو رو مبنا قرار میدن .؟؟طرف میره سهم رو وثیقه می کنه ..پولش رو می گیره ..دوباره سپرده می کنه یه چیزی هم گیرش میاد!!!کلی سوراخ سنبه داره این طرح ...فقط به درد سهام عدالتی ها میخوره ..پولش رو بگیرند بزنن به زخمی...
                        سلام
                        موضوع پیچیده ای نیست. درصد مطمئنی مثلا ۳۰ درصد ارزش روز سهام به عنوان وثیقه لحاظ می شه و سهم بلوکه می شه. ممکنه سهام رو کارشناسی و دسته بندی کنن و این درصد در هر دسته متفاوت باشه.
                        کارشناسی ملک برای وثیقه وام هم همینجوریه، خیلی کم تر از قیمت روز ملک وام می دن.

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          اتفاقا این نشون میده که از لحاظ دولت و بانکها در کف قیمت بازار سهام هستیم. ضمنا برای وام های خرد تا 200 میلیون است و نه برای پولهای بزرگ.

نظر

• کروکودیل
                            عضو فعال
                            • Aug 2020
                            • 3631

این هفته نفت ۵ دلاربالا رفت

ببینیم فردا پالایشگاهی ها میتونن صف بشن

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

این هفته نفت ۵ دلاربالا رفت

ببینیم فردا پالایشگاهی ها میتونن صف بشن
                              درود

در کل اگر حقوقی ها به فکر فروش سهامی که تو هفته های گذشته جمع کردن نباشند، به نظر هفته خوبی در پیش باشد.

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

خارج از بورس/.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X