کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها
#فوری شلیک راکت به سمت تنگه تایوان توسط ارتش چین همزمان با سفر نانسی پلوسی به تایوان
?برخی منابع خبری میگویند پدافند هوایی چین به حالت آماده باش در آمده است
?نیروی هوایی چین نیز به منظور احتمال هرگونه درگیری با ناو هواپیمابر یو اس اس رونالد ریگان دستور هوشیار باش دریافت کرده است.
#فوری شلیک راکت به سمت تنگه تایوان توسط ارتش چین همزمان با سفر نانسی پلوسی به تایوان
?برخی منابع خبری میگویند پدافند هوایی چین به حالت آماده باش در آمده است
?نیروی هوایی چین نیز به منظور احتمال هرگونه درگیری با ناو هواپیمابر یو اس اس رونالد ریگان دستور هوشیار باش دریافت کرده است.
میثم این دکتر ادیب رو من بعضی حرفاش رو میخونم...
هرچند چرت و پرت هم زیاد میگه ولی بعضی وقتا حرفای خوبی میزنه.
یکی از اون تحلیلهاش که خیلی روش مانور میداد و میده..بروز یک جنگ در شرق آسیا هست.
البته این سیاست آمریکا که توجهش از خاورمیانه به چین جلب شده و باید بیشتر جلب بشه کاملا قابل درک هست..
خلاصه که اینجوری
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
۱-در خصوص كانسنگ طلا با عيار ۰/۳۷۵۹ گرم بر تن : مقدار فروش رفته فوق از محل دپوي كانسنگ باطله سال هاي قبل و طبق مجوز اخذ شده از سازمان صمت آ.غ ، حمل و به فروش رفته است.۲-در شرکت های تابعه ( فرآوری پویازرکان آق دره و استحصال مواد معدنی تخت سلیمان ) فروش طلا اعم از شمش و مصنوعات در تیر ماه سال ۱۴۰۱ برابر ۱،۶۴۵ میلیارد ریال است و مجموع فروش کالاهای مزبور تا پایان تیر ماه سال ۱۴۰۱ برابر ۷،۴۰۵ میلیارد ریال می باشد.
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
۱-در خصوص كانسنگ طلا با عيار ۰/۳۷۵۹ گرم بر تن : مقدار فروش رفته فوق از محل دپوي كانسنگ باطله سال هاي قبل و طبق مجوز اخذ شده از سازمان صمت آ.غ ، حمل و به فروش رفته است.۲-در شرکت های تابعه ( فرآوری پویازرکان آق دره و استحصال مواد معدنی تخت سلیمان ) فروش طلا اعم از شمش و مصنوعات در تیر ماه سال ۱۴۰۱ برابر ۱،۶۴۵ میلیارد ریال است و مجموع فروش کالاهای مزبور تا پایان تیر ماه سال ۱۴۰۱ برابر ۷،۴۰۵ میلیارد ریال می باشد.
نگزان نباشید سودی ک مدیر عامل یقه بسته در مجمع اعلام کرده میسازه...خیلی مسلط بود بر سهام شرکتش و سودشون
من اصلا بررسی نمیکنم فزز رو همون حرف مدیر عامل یقه بسته ی ریشو رو قبول دارم:):D
نظر