استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کروکودیل
    عضو فعال
    • Aug 2020
    • 3631

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
    قیمتی شده که تو خواب هم نمیدیدیم. من خیلی از این سهم دارم و جا هم برای اضافه کردن ندارم ولی این سهم حدود 700 تقسیم خواهد کرد

یکی از مفت های بازار

شبهرن و شرانل هم تو این بازار منفی خودی نشون دادن. در حال اضافه کردن غبشهر و سفارس هستم تو منفی ها
    از سال اینده بعد طرح توسعه ۳۰ میلیون دلار به سود شرکتشون اضافه میشه با دلار ۶۰ هزار تومانی ۴ سال بعد ۱۲۰۰ تومن سود شرکت میشه یحتمل:)

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
      فروش شپنا بالای ۶۴۵ و تعویضش با فزر زیر ۲۱۶۰

پ ن : خرید خیلی خوبی در فزر کردم :)

دم ملت گرم/:.tonguesmiley:./

۶۰۰ تومن اگه تقسیم کنه فزر برامون در میاد ۱۵۵۰:D الی ۱۶۰۰
      بعدش منتظر میمانیم تا ترامپ لعنت الله عیله بیاد:D

اگه فزر همینجور پایین بیاد الباقی سهامم فداش میکنم

در روزها و‌هفته های اینده:D
      فزر زر زیاد میزنه میثم جان- سود پارسال را بعید می دانم دوباره تکرار کنه - پارسال انبار قبل و قیمت بالا جهانی کمکش کرد- امسال هم ذخیره نداره و هم قیمت جهانی در حال افت هست.
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• shabah
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 764

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
        فزر زر زیاد میزنه میثم جان- سود پارسال را بعید می دانم دوباره تکرار کنه - پارسال انبار قبل و قیمت بالا جهانی کمکش کرد- امسال هم ذخیره نداره و هم قیمت جهانی در حال افت هست.
        آخه چرا اینطوری بدون مطالعه مطلب میرنین

فزر نصف موجودی رو 1400 فروخت وگرنه که نزدیک 1500 تومن سود تقسیم میکرد!

نصف موجودی اش رو هم امسال داره میفروشه از اول سال

فزر قطعا حوالی 700 تقسیم میکنه

از سال 1402 هم طرحهای توسعه ای به بار میشینه و سالی حدود 600 میسازه

دلار رو به نرخ آزاد تو فروشها محاسبه میکنه

این چه نوع سرمایه گذاری هست که حال یه بررسی درست وضعیت یه سهم رو نداره!! پول مگه شوخیه؟! سر انگشتی و سریع که نمیشه نظر داد

قیمت جهانی افت کرده؟!! قیمت جهانی 10 درصد افت کرده بجاش دلار از 26 هزارتومن شده 32 هزار تومن و فزر با دلار آزاد محصولش رو میفروشه. مگه همین قیمت جهانی افت نکرده که سکه از 11.5 شده 15؟!

طلا مگه بورس ایران هست که خریدارانش لشکر سهامداران پابرهنه باشن. با ارزش ترین ماده جهان رو داریم در موردش صحبت میکنیم. فکر میکنید قراره 50 درصد بریزه!! دیدین که چطوری هم برگشت

این اینجا یادگاری بمونه 1401/05/09
        آخرین ویرایش توسط shabah؛ 2022/07/31, 10:56.

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

آخه چرا اینطوری بدون مطالعه مطلب میرنین

فزر نصف موجودی رو 1400 فروخت وگرنه که نزدیک 1500 تومن سود تقسیم میکرد!

نصف موجودی اش رو هم امسال داره میفروشه از اول سال

فزر قطعا حوالی 700 تقسیم میکنه

از سال 1402 هم طرحهای توسعه ای به بار میشینه و سالی حدود 600 میسازه

دلار رو به نرخ آزاد تو فروشها محاسبه میکنه

این چه نوع سرمایه گذاری هست که حال یه بررسی درست وضعیت یه سهم رو نداره!! پول مگه شوخیه؟! سر انگشتی و سریع که نمیشه نظر داد

قیمت جهانی افت کرده؟!! قیمت جهانی 10 درصد افت کرده بجاش دلار از 26 هزارتومن شده 32 هزار تومن و فزر با دلار آزاد محصولش رو میفروشه. مگه همین قیمت جهانی افت نکرده که سکه از 11.5 شده 15؟!

طلا مگه بورس ایران هست که خریدارانش لشکر سهامداران پابرهنه باشن. با ارزش ترین ماده جهان رو داریم در موردش صحبت میکنیم. فکر میکنید قراره 50 درصد بریزه!! دیدین که چطوری هم برگشت

این اینجا یادگاری بمونه 1401/05/09
          یادگاری بماند از این تاریخ گروه پالایش به شما سود می رسانه یا فزر با سود سه ماهه پنج قران( هر چند ماهه های بعد ممکنه کمی رشد کنه سود سازی آن ).عزیز من این یک معدن متروکه هست که بعد چلنده شدن طلاها ها آمده در بورس چرا باور نمی کنی - الان هم می خواهد خاک های که طلا ازش استخراج کرده دوباره ازش طلا بگیرن .
          من تعصب به هیچ سهمی ندارم
          عشق طلا هستید تاصیکو یا وخارزم بگیرید. مطمئن برای چند سال آینده اگر به بهره برداری برسند طر ح هایش
          طرف حرف من هم شما نبودید.آمدی وسط قلم فرسایی کردی

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
            یادگاری بماند از این تاریخ گروه پالایش به شما سود می رسانه یا فزر با سود سه ماهه پنج قران( هر چند ماهه های بعد ممکنه کمی رشد کنه سود سازی آن ).عزیز من این یک معدن متروکه هست که بعد چلنده شدن طلاها ها آمده در بورس چرا باور نمی کنی - الان هم می خواهد خاک های که طلا ازش استخراج کرده دوباره ازش طلا بگیرن .
            من تعصب به هیچ سهمی ندارم
            عشق طلا هستید تاصیکو یا وخارزم بگیرید. مطمئن برای چند سال آینده اگر به بهره برداری برسند طر ح هایش
            طرف حرف من هم شما نبودید.آمدی وسط قلم فرسایی کردی
            من حرف شما رو هم یه گوشه ذهن میزارم که تعصبی عمل نکرده باشم ولی متروکه بودن معدن رو از کجا متوجه شدین شما؟!!

درمورد اینکه طرف حرف شما من نبودم با شما هم نظر نیستم. چون شما دارین در مورد سهمی که من 4 میلیون سهم ازش دارم صحبت میکنین. معلومه که نظر شما ممکنه رو سود و زیان من تاثیر بزاره.

من حتی رفتم معدن رو دیدم. منطقه زر خیز تخت سلیمان . من سعی میکنم به مستندات شرکت رجوع کنم. شرکت میگه ما فقط 3 درصدمعدن رو اکتشاف کردیم و برای 20 سال آینده دپوی خاک داریم و حتی نیاز به اکتشاف نداریم.

سبدمن:
            شاوان، شرانل، شبهرن، فزر، سیمرغ، غبشهر، هرمز، شاراک، سفارس، خاور

من خودم هم پالایشی دارم. البته قبل مجمع شاوان مقداری فروختم ولی پارسال بین 10-12 تومن شاوان ها رو خریدم.

من چند تا مورد گفتم. مثلا شرکت حدود 1600 کیلو طلا دپو داشت و حدود 800 کیلو رو فروخت و بقیه رو به امسال منتقل کرد که بفروشه. شما این مورد به این واضحی رو در مورد سهم نمیدونین ولی در مورد اینکه معدن پوکیده هست اطلاع دارین!!!! اولی تو کدال افشا شده ولی دومی خبر به مراتب سخت الوصولی هست!

فزر با سود 3 ماهه پیج قران!!!

آخه یه سرمایه گذار از یه سوراخ چند بار گزیده میشه؟!! هر چقدر شما بیشتر مینویسی کم اطلاعی تان در مورد سهم بیشتر مشخص میشه

سود فزر از زیر مجموعه ها هست و اسفند شناسایی میشه. پارسال هم همین بود

برای همین بود عده ای نادان فکر میکردن فزر 1800 عرضه اولیه گرون هست. حال و بخار باز کردن یه اطلاعیه رو نداشتن که شرکت به زبان فصبح توضیح داده بود
            آخرین ویرایش توسط shabah؛ 2022/07/31, 11:28.

نظر

• سرمایه گذار
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1925

من حرف شما رو هم یه گوشه ذهن میزارم که تعصبی عمل نکرده باشم ولی متروکه بودن معدن رو از کجا متوجه شدین شما؟!!

درمورد اینکه طرف حرف شما من نبودم با شما هم نظر نیستم. چون شما دارین در مورد سهمی که من 4 میلیون سهم ازش دارم صحبت میکنین. معلومه که نظر شما ممکنه رو سود و زیان من تاثیر بزاره.

من حتی رفتم معدن رو دیدم. منطقه زر خیز تخت سلیمان . من سعی میکنم به مستندات شرکت رجوع کنم. شرکت میگه ما فقط 3 درصدمعدن رو اکتشاف کردیم و برای 20 سال آینده دپوی خاک داریم و حتی نیاز به اکتشاف نداریم.

سبدمن:
              شاوان، شرانل، شبهرن، فزر، سیمرغ، غبشهر، هرمز، شاراک، سفارس، خاور

من خودم هم پالایشی دارم. البته قبل مجمع شاوان مقداری فروختم ولی پارسال بین 10-12 تومن شاوان ها رو خریدم.

من چند تا مورد گفتم. مثلا شرکت حدود 1600 کیلو طلا دپو داشت و حدود 800 کیلو رو فروخت و بقیه رو به امسال منتقل کرد که بفروشه. شما این مورد به این واضحی رو در مورد سهم نمیدونین ولی در مورد اینکه معدن پوکیده هست اطلاع دارین!!!! اولی تو کدال افشا شده ولی دومی خبر به مراتب سخت الوصولی هست!

فزر با سود 3 ماهه پیج قران!!!

آخه یه سرمایه گذار از یه سوراخ چند بار گزیده میشه؟!! هر چقدر شما بیشتر مینویسی کم اطلاعی تان در مورد سهم بیشتر مشخص میشه

سود فزر از زیر مجموعه ها هست و اسفند شناسایی میشه. پارسال هم همین بود

برای همین بود عده ای نادان فکر میکردن فزر 1800 عرضه اولیه گرون هست. حال و بخار باز کردن یه اطلاعیه رو نداشتن که شرکت به زبان فصبح توضیح داده بود
              .موفق و موید باشید.

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

حاج میثم سفار نظری نداری؟ مثبت هستن رو این سهم

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  حاج میثم سفار نظری نداری؟ مثبت هستن رو این سهم
                  ۱۰۰۰ هم بسازه ۷۵۰۰ گرونه براش

دکپسول سال دیگه ۱۰۰۰ میسازه ۴۴۰۰ تومنه:D

نظر

• کروکودیل
                    عضو فعال
                    • Aug 2020
                    • 3631

در مورد فزر من یک بار گفتم

طلا خودش در ایران عالیه!

حالا طلایی ک سود بده ببینید چیه دیگه

اونم با pe =3:D

طلا اگه سالی ۱۰ درصدم سود بده عالیه:D

یعنی pe =10

هم طلا داری همیشه

هم سود میگیری!

خیلی خیلی واضحه

من الان تو خونمون طلای ابشده دارم ولی هیچ سود سالانه ای بهم نمیده:D

فقط خودشه و خودش و اخبار و چاپ پول در ایران...با این حال بازدهیش خوبه یعنی ارزش پولمون رو حفظ میکنه...مخصوصا در دوران جنگ داخلی و خارجی خواهد درخشید...

البته من بازم میگم :

این شرکت آس هایی داره ک الان رو نمیکنن واخبارشو نمیدن بیرون...مثلا همون که ۳ درصد معدنش اکتشاف شده!!

و تا یک دهه خاک طلا دارن!!

خوب بقیش چی!!! ۹۷ درصد دیگش !!!
                    آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/31, 14:49.

نظر

• farzad777
                      ستاره‌دار(7)
                      • Jul 2022
                      • 254

در مورد فزر من یک بار گفتم

طلا خودش در ایران عالیه!

حالا طلایی ک سود بده ببینید چیه دیگه

اونم با pe =3:D

طلا اگه سالی ۱۰ درصدم سود بده عالیه:D

یعنی pe =10

هم طلا داری همیشه

هم سود میگیری!

خیلی خیلی واضحه

من الان تو خونمون طلای ابشده دارم ولی هیچ سود سالانه ای بهم نمیده:D

فقط خودشه و خودش و اخبار و چاپ پول در ایران...با این حال بازدهیش خوبه یعنی ارزش پولمون رو حفظ میکنه...مخصوصا در دوران جنگ داخلی و خارجی خواهد درخشید...

البته من بازم میگم :

این شرکت آس هایی داره ک الان رو نمیکنن واخبارشو نمیدن بیرون...مثلا همون که ۳ درصد معدنش اکتشاف شده!!

و تا یک دهه خاک طلا دارن!!

خوب بقیش چی!!! ۹۷ درصد دیگش !!!
                      سلام
                      فزر واقعا خوبه. خیلی عجیبه بعضی از تحلیلگرهای خوب بازار هم وقتی میخواست عرضه بشه می گفتند گرونه!!فکر کنم همانطور که کاربر shabah به درستی گفتند به ماهیت سرمایه گذاری بودن شرکت توجه نداشتند(سود تلفیقی) و می گفتند پی بر ای بالایی داره. اگه یادت باشه زیر سقف قیمت هم عرضه اولیه شد!!!
                      بانک سامان هم جالبه تو این بازار خراب صف خرید شده امروز. سه ماهه 46 تومان!! سود ساخته که کل سود عملیاتی بوده. یعنی اگه با ای فرمون بره جلو پی برای میشه زیر 2.

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

بانک رسالت در این یکی دو سال اخیری ک همه درجا زدیم در بورس ترکونده

خوشا ب حال سهامداراش:D

نظر

• کروکودیل
                          عضو فعال
                          • Aug 2020
                          • 3631

تیم این دولت معلوم نیست چ غلطی داره میکنه.
                          هیچکس الان نمیدونه در شرکت های دارویی چ حبری میشه!

دابور ۵۰ درصد افزایش نرخ گرفته ولی معلوم نیست مواد اولیش چقدر گرون شده یا حاشیه سودش چی میشه

کلا با این دولت در برزخیم تا گزارشات ۳ ماه سوم هم بیاد

اصلا تحلیل سخت شده...معلوم نیست برای سال بعد برای بنزین و برق و حامل های انرژی چ برنامه ای دارن..

هیچ وقت برنامه مشخصی در اقتصاد ایران وجود نداره

نظر

• کروکودیل
                            عضو فعال
                            • Aug 2020
                            • 3631

یک سال از دولت ریسی گذشت.۳ سال دیگه داره ریسی و دولتش...پیش بینی من اینه قبل انتخابات دور بعدی دلار ۵۰ هزار تومن رو میزنه/:.tonguesmiley:./و ۶ کلاسه ب دور دوم نمیرسه...تا خرداد ۱۴۰۴ منتظر میمانیم:D من این دفعه میرم راب میدم و بر ضد ریسی رای خواهم داد شده به هر خر دیگه ای:D دلارم ک‌قطع بر یقین ۵۰ شده:D

هر کس دشمن بورس باشه ...دشمن ماست..

قطع بر یقین تا خرداد ۱۴۰۴ باید دلار خودشو ب بالای ۵۰ برسونه..

امیدوارم دلار بالای ۵۰ اینو ب دور بعدی نرسونه...!!

۱۱ مرداد ۱۴۰۱

امیدوارم هم بایدن به دور بعد نره...و هم ۶ کلاسه

نفت ۱۰۰ _۱۱۰ دلاریو بفروشی و جفتک بزنی...
                            چنین نخواهد ماند
                            آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/08/02, 14:11.

نظر

• National
                              عضو فعال
                              • Nov 2018
                              • 630

یک سال از دولت ریسی گذشت.۳ سال دیگه داره ریسی و دولتش...پیش بینی من اینه قبل انتخابات دور بعدی دلار ۵۰ هزار تومن رو میزنه/:.tonguesmiley:./و ۶ کلاسه ب دور دوم نمیرسه...تا خرداد ۱۴۰۴ منتظر میمانیم:D من این دفعه بر ضد ریسی رای خواهم داد شده به هر خر دیگه ای:D
                              واقعا فکر میکنی رییسی رای آورد/.:biggrinsmiley.:/امیدوارم که ریشه شون هر چه زودتر خشک بشه ، لوکوموتیییییییر بورس هنوز ناهار نخورده:D

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

الان داشتم کهمدا رو نگاه میکردم از سال ۹۱ تا الان!

سال ۹۱ ارزش بازار ۳۷ میلیاردی داشته از اون تاریخهایی ک من بورس رو شروع کردم..و در اوج شاخص به ارزش بازار ۵۲۰۰ میلیارد هم رسید! یعنی ۱۴۰ برابر!!

ما با نوسانگیری و هزار تا کار دیگه و حضور ۲۴ ری در بورس پولمون رو ۲۰۰ برابر کردیم

البته سودهای مجمع کهمدا رو حساب نکردم! احتمالا با سودهای مجمع همون ۲۰۰ بذابر رو شده البته تا اوج شاخص و فرار از بورس تا تیر ۹۹/:.tonguesmiley:./

شرکت سال ۹۰ حدودا ۳۵ میلیارد ارزشش بود که دلار اون موقع ۱۰۰۰ تومن بود

بعد تا ۹۳ ک دلار یه جهش زد تا ۳۰۰۰ تومن خودشو رسوند به ارزش بازار ۱۶۰ الی ۲۰۰ میلیارد تومان! یعنی ۵ برابر شد

از ۹۳ به خواب فرو رفت تا ۱۳۹۷ یعنی حدودا ۴ سال!!

بعد دوباره از ارزش بازار ۲۰۰ میلیارد رفت تا ۵۲۰۰ میلیارد در اوج شاخص و ۲۶ برابر شد...که البته نصفش حباب بوده:D

در کل در یک دهه بازدهی ۱۴۰ برابری داشته! تا اوج شاخص!

تو یک دهه ...سهم دورانی هم داشته که ۴ سال هیچ خبری نبوده!! بعدش یهو ۵ برابر شده...

==

پ ن : درسته بازار خرابه ولی سهام وقتش ک برسه کار خودشو میکنه!!

نکته بعدی این که معمولا در سهام باید بالای ۴_۵ سال سهامدار ماند

بعدش معجزه سهام و بورسو میبینید....

چرا این همه در این دوران مارو اذیت کردن هنوز در بازار موندیم؟؟:)

چون میدونیم...باید دید رو بالای ۴_۵ سال گذاشت تا موفق شد!

ما گفتیم دیدمون سال ۱۴۰۸ هست... خیلی ها ا‌ومدن گفتن گرفتی مارو/:.tonguesmiley:./ ولی حقیقت بورس و سهام همینه!

یک دهه باید بورس بازی و سهامداری کرد تا معجزه بورس و سهامو دید!

یه دهه دیگه ما بورس بازی کنیم بازنشست میشیم:D

الان و سال قبل و سال قبلترش وقت فرار نبود و نیست و نخواهد بود

۴ سال اول روحانی هم بورس بازی سخت بود و دهنمون سرویس شد:D البته بنده ۲۰ ماهش رو نبودم و خدمت بودم:D

بورس در دوران ریسی هم ۲ سال اولش شاید سخت باشه...

سوال : بورس بازم معجزه میکنه ؟

حتی از ارز های دیجیتال بهتره نسبت به الان ؟

پاسخ بنده همچنان بله هست/:.tonguesmiley:./
                                ولی با دید بالای ۵ سال اینده

فقط تا چند سال اینده حفظ سرمایه هم اولویت اول باشه و سود نکردید هم ایرادی نداره...این ذوران سوذ نکردن رو سال ۹۳ تا ۹۷ داشته بازار...و بعدش همه چی ۲۰_۳۰ برابر شد

پ ن ۴ سال دیگه هم ما سود نکنیم در این بازار هستیم به امید امدن سال ۸م:D

هر کی میخواد بره بره...

بورس بازی خیلی سخت و دشواره:D اگه هر روز و هر ساعت چک‌کنید....ک عذاب اوره و بعضیا رو حتی ممکنه دیوانه کنه:D بعضیا هم سکته...
                                آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/08/03, 00:09.

نظر

در حال کار...
                                X