استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shabah
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 764

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

اونس این همه ریخت سکه امروز مثبت هست و 15 به بالاست
    بعد سهم فزر که تولید کننده طلا هست و 700 تومن سود تقسیمی امسالش هست رو آوردن تو بورس ملت برای فروش سر و دست میشکنن

از بس بیکاری زیاد شده ملت اومدن تو بورس و برای یک روز سهم میخرن. فردا رفت بالا میفروشن پایین هم رفت میفروشن

میخوان پول ناهار شام اونروز در بیاد

از طرفی هم با اینکه نقدینگی سرگردان کشور خیلی زیاده ولی به جایی نرسیده که حریف سهامداران عمده بشه. امیدوارم یه روزی اینقدر نقدینگی زیاد بشه که سهامداران عمده ای که آبشاری عرضه میکنن از لیست کلیه سهمها خارج بشن و سهم بیافته دست حقیقی های خرد

نظر

• کروکودیل
      عضو فعال
      • Aug 2020
      • 3631

تعداد سهامی که تا 3 -4 سال بعد بازدهی بالای 400-500 درصد بده داره زیاد میشه در بازار:D همین الان میشه 10 سهم معرفی کرد که با دلار 50 هزار تومانی >> 400-500 درصد بدن تا اون موقع........ تازه من بازارو بررسی نمیکنم...همون چند سهمی خودم میشناسم رو دارم میگم

و ما بسیار امیدواریم...........که از تورم جلو بزنیم....

3-4 سال بعدی برای ماست
      /:.yead.:/

نظر

• farzad777
        ستاره‌دار(7)
        • Jul 2022
        • 254

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
        بعد سهم فزر که تولید کننده طلا هست و 700 تومن سود تقسیمی امسالش هست رو آوردن تو بورس ملت برای فروش سر و دست میشکنن

از بس بیکاری زیاد شده ملت اومدن تو بورس و برای یک روز سهم میخرن. فردا رفت بالا میفروشن پایین هم رفت میفروشن

از طرفی هم با اینکه نقدینگی سرگردان کشور خیلی زیاده ولی به جایی نرسیده که حریف سهامداران عمده بشه. امیدوارم یه روزی اینقدر نقدینگی زیاد بشه که سهامداران عمده ای که آبشاری عرضه میکنن از لیست کلیه سهمها خارج بشن و سهم بیافته دست حقیقی های خرد
        سلام
        کاملا درسته با این قیمت دلار اصلا فروش فزر توجیه نداره . به نظر من فزر سهمیه که همه باید در پرتفوی داشته باشن از بنیادی ترین سهمهای بازاره . من که هر روز اضافه میکنم

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

دبالک هم جالبه...فروشنده رکب خورد..خخخ

اول ناظر پیام داد متوقف میشه ..ملت فروختن...بعد پیام داد متوقف نمیشه ..خخخ

اینا اتفاقی نیست...:D

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

من زمانی ک بورس رو شروع کردم...واقعا سود نهایت هفتگی رو باید میگرفتم و سهمو رد میکردم! گله ای نیست به تازه واردا

اصلا کلا دیدم نوسان روزانه بود و هفتگی ...کیف هم میکردم:D

ولی اینا هم بعد 5-6 سال میفهنن چه خبره و چیکار باید کرد

نظر

• farzad777
              ستاره‌دار(7)
              • Jul 2022
              • 254

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
              تعداد سهامی که تا 3 -4 سال بعد بازدهی بالای 400-500 درصد بده داره زیاد میشه در بازار:D همین الان میشه 10 سهم معرفی کرد که با دلار 50 هزار تومانی >> 400-500 درصد بدن تا اون موقع........ تازه من بازارو بررسی نمیکنم...همون چند سهمی خودم میشناسم رو دارم میگم

و ما بسیار امیدواریم...........که از تورم جلو بزنیم....

3-4 سال بعدی برای ماست
              /:.yead.:/
              سلام میثم خان
              بنده سالها مطالب شما رو در سایت تالار بورس دنبال می کردم . اینجا هم بیشتر از یکسال است که مطالبتونو می خونم.
              البته تازه پنجشنبه موفق شدم در بورسی ثبت نام کنم.
              در شکار کردن سهم های خوب کم نظیر هستید. ولی فکر می کنم به تحلیلتون خیلی پایبند نمی مونید .
              فگر کنم مثلا خیلی زود از شرنل خارج شدید ( زود از دست بازیگرا عصبانی می شید/.:biggrinsmiley.:/) شاید هم اشتباه می کنم ولی تا اونجایی که یادمه روی شرانل خیلی تاکید داشتید
              به هر حال از بهترین شکارچیان بازار هستید.
              سلامت و پرسود باشید

نظر

• کروکودیل
                عضو فعال
                • Aug 2020
                • 3631

خروجي ديدار بايدن با مقامات سعودي:
                ?عربستان و ديگر‌کشورهای عربی موظف شدند در کوتاهترین‌ زمان برق عراق را تامین کنند

▫️اين تصميم در پی سیاست جدایی افکندن بین ایران و عراق اتخاذ شده است

در پی بالاگرفتن احتمال حمله ترکیه به کردستان سوریه:
                ?کردهای سوریه پرچم ایران را برافراشتند و رسما از جمهوری اسلامی تفاضای حمایت در برابر حمله ترکیه کرده اند

ما گفتیم ۳_۴ سال دیگه دلار بشه ۵۰:D ولی اوضاع بدتره انگار

با دلاری ک امروز بالای ۳۲ هزار تومنه! ۵۰ تومنش برا ۳_۴ سال بعد مثل قند راحته:) ۵۰ ک برا من مثل روز روشنه...
                ۶۰ نشه صلوات

بیچاره ما مردم ایران

ریسی زودتر کوپن ها رو بده بیرون که کار سخته دیگه با این اوضاع
                آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/16, 11:53.

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

با اینهمه شامورتی بازی و بگیر ببند و تهدید باز هم دلار 32 رو رد کرده!

الان کسی مسکن ایران رو بفروشه تبدیل به دلار کنه مهاجرت کنه سود کرده
                  خود من یه زمانی 400هزار دلار بود الان شده 1 میلیون دلار! یا ملک گرون هست یا دلار ارزون. با دومی موافقم
                  ساختمون ( نه زمین) ب نظرم تا ۴ سال آینده نمیتونه بیشتر از دو برابر بشه. من خودم ب شخصه اگه ساختمونم رو فروختم احتمال ۹۰ درصد ۵۰ درصدشو طلا بخرم و ۵۰ درصدشو بیارم در بورس...شایدم نفروختم ولی خیلی واضحه ک بازدهی بورس بسیار بسیار بالاتر خواهد بود و طلا هم مشابه ملکه...

فضای آینده ایران اگه امن باشه سهام بهترین گزینست اگه برجام میشد یا بشه ک فقط بورس:) ولی چون فضا امن نیست ریسک کردن زیادی در سهام جالب نیست
                  آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/16, 12:44.

نظر

• کروکودیل
                    عضو فعال
                    • Aug 2020
                    • 3631

امروز هم مطابق روزهای پیش بازار سرمایه روند خروج سرمایه را ادامه داد

در مجموع کل هفته گذشته هزار و ۷۶۱ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار سهام خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی ۴۴۰ میلیارد تومان بود که نسبت به هفته قبل از آن رشد ۳۲ درصد داشته است.

روز چهارشنبه نیز ۲۲۳ میلیارد تومان خروج سرمایه ثبت شد.

شرایط بازارهای کالایی جهانی و وزنی که بازار سرمایه ایران از این بازارها دارد اثر مهمی در این روند دارد

عدم بازگشت اعتماد حاصل از اتفاقات دو سال پیش نیز مزید بر علت است

آنچه اما می تواند این روند را معکوس کند پا پس کشیدن دولت از نرخ گذاری دستوری است که متاسفانه در ژن این دولت وجود ندارد

مجمع فعالان اقتصادی
                    ?@Iran_economy_online

#دعبید مبلغ افزايش فروش پيش بيني شده سال مالي 1401 به جهت تغييرات قيمت از 12% به 21% افزايش

خخخ

گفتم ک افزايش نرخا بیشتر از اون چیزیه که تخمین میزنن و میگن

ب همین راحتی ۱۲ شد ۲۱

دفارا ک گفته ۱۰۷ درصد حالا ممکنه بعضی داروها ۲۰۰ درصدم گرون شده باشن ک میانگین شده ۱۰۷ درصد افزایش
                    آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/16, 12:59.

نظر

• کروکودیل
                      عضو فعال
                      • Aug 2020
                      • 3631

?نرخ ارز صرافی ملی

?دلار: ۲۷،۶۳۱ تومان
                      ?یورو: ۲۸،۶۲۶ تومان

با وجود برابری دلار و یورو قیمت یورو هزار تومان بالاتره :D

البته هزار تومن اینقدر بی‌ارزش شده ک دیده نمیشه برا هیچکس:D

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

خدایا بسهههه دیگه

دیونه خونست ایران

۱۰۴ درصد گرون کردن...بعد نوشتن ۲۰ درصد مبلغ فروش بالا میره:D

سر در داروسازی کوثر و سازمان بورس بخش کدالش...

زدی ۲۹۰ میلیاردت ۱۰۴ درصد گرون شده بعد زدی مبلغ فروش ۲۰ درصد بالا میره....

البته در دوران ریسی گور پدر ریاضی/:.tonguesmiley:./
                        مفهوم برسه قبوله..خخخ

پ ن : دامین دفارا دکوثر آنتی بیوتیک سازن ک نرخاشون بیش از ۱۰۰ درصد بالا رفته

درمورد بازار فردا یا پس فردا میگیم چرا تو این بازار سود کردن سخت شده...یعنی بهترین تحلیلگرا هم سودهای بالای ۲۰_۳۰ درصد نمیتونن کنن در کوتاه مدت...حتی بهترین سهام‌....مثلا همین شاوان با این گزارش خفن چرا صفش ب دو روز نکشید....حالا دلیلش رو میگم ب زودی که چرا اینجوریه داستان...یا فولاد مبارکه رو چرا نمیخرن....
                        آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/16, 14:33.

نظر

• کروکودیل
                          عضو فعال
                          • Aug 2020
                          • 3631

#سنگ_آهن تداوم روند نزولی

شاخص قیمت سنگ آهن در هفته گذشته سقوط شتابان داشت ... عیار 62% افت 15.5%-? هفتگی داشته و عیار 58% افت 14.2%-? و کنسانتره 66% افت 10.1%-? دارد ... شاخص کنسانتره آهن طی 4 ماه اخیر حالا 40%-? ارزانتر است

? افزایش موجودی انبارهای فولاد #چین باعث شده تا فولادسازان موجودی انبارهای سنگ آهن خود را در سطح بهینه/کاهشی نگهداشته و بخشی از خطوط تولید خود را وارد تعمیرات فصلی کنند ... بعلاوه #چین به گونه ای سیاست گذاری کرده تا معادن داخلی آن کشور فعال شده و واردات مدیریت شود که عامل افت قیمتهای جهانی است

#کامودیتی افت قیمت سنگ آهن جهانی یک چالش عمده برای صادرکنندگان #ایران است ... با کمبود #برق تابستان، تولید فولاد کاهش یافته و به تبع آن، واحدهای آهن اسفنجی با افت تقاضا مواجه و شاهد کاهش تولید هستند ... این موضوع بازار #گندله را با مازاد عرضه چشم گیر مواجه کرده و تولیدکنندگان گندله #ایران را به سوی صادرات آهن هدایت کرده که حالا با چالش افت قیمت جهانی مواجه شده اند ... تعرفه صادراتی گندله طی 2 ماه اخیر 0% بوده است
                          @Commodities

چقد خوب میشه یه سال در گروه فولاد و سنگ آهن خبری نباشه:)

ا‌نطرف نفتم پایین بیاد...

بماند سهام کوچک :D و پول های کوچک و بازی در سهام کوچک:D

سهام بزرگ فولادی با این افت میرن ب خواب واستراحت دیگر

این همه صندوق و حقوقی داریم....

نفله ها رفتن همه چسبیدن ب سهام بزرگ:) حالا بخور:D
                          آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/16, 22:52.

نظر

• ordeal
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 608

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                            #سنگ_آهن تداوم روند نزولی

شاخص قیمت سنگ آهن در هفته گذشته سقوط شتابان داشت ... عیار 62% افت 15.5%-? هفتگی داشته و عیار 58% افت 14.2%-? و کنسانتره 66% افت 10.1%-? دارد ... شاخص کنسانتره آهن طی 4 ماه اخیر حالا 40%-? ارزانتر است

? افزایش موجودی انبارهای فولاد #چین باعث شده تا فولادسازان موجودی انبارهای سنگ آهن خود را در سطح بهینه/کاهشی نگهداشته و بخشی از خطوط تولید خود را وارد تعمیرات فصلی کنند ... بعلاوه #چین به گونه ای سیاست گذاری کرده تا معادن داخلی آن کشور فعال شده و واردات مدیریت شود که عامل افت قیمتهای جهانی است

#کامودیتی افت قیمت سنگ آهن جهانی یک چالش عمده برای صادرکنندگان #ایران است ... با کمبود #برق تابستان، تولید فولاد کاهش یافته و به تبع آن، واحدهای آهن اسفنجی با افت تقاضا مواجه و شاهد کاهش تولید هستند ... این موضوع بازار #گندله را با مازاد عرضه چشم گیر مواجه کرده و تولیدکنندگان گندله #ایران را به سوی صادرات آهن هدایت کرده که حالا با چالش افت قیمت جهانی مواجه شده اند ... تعرفه صادراتی گندله طی 2 ماه اخیر 0% بوده است
                            @Commodities

چقد خوب میشه یه سال در گروه فولاد و سنگ آهن خبری نباشه:)

ا‌نطرف نفتم پایین بیاد...

بماند سهام کوچک :D و پول های کوچک و بازی در سهام کوچک:D

سهام بزرگ فولادی با این افت میرن ب خواب واستراحت دیگر

این همه صندوق و حقوقی داریم....

نفله ها رفتن همه چسبیدن ب سهام بزرگ:) حالا بخور:D
                            با افزایش نرخ فدرال رزرو اگه کامودیتی ها به خاک و خون کشیده بشن 400 شرکت کوچک تو بورس نفس میکشن کل بازار شده 40 شرکت
                            اول دفتر به نام ایزد دانا
                            صانع پروردگار حی توانا

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

فروش کمی از سهام دارویی

ماکارونی 200 درصد گرون شد غزر هیچی رشد نکرد..>>> یه جای کار میلنگه یعنی یه شرکت مثلا طرح توسعه داشته باشه و ظرفیتش 3 برابر بشه و رشد نکنه:D دولت یه کاری کرده این وسط ک شرکت سود نکنه:D

سهام دارویی هم ابهام دارن الان :D میتونن بترکونن...و یا ترکیده بشن!

===

خرید کمی غزر :D
                              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 08:32.

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

وقتی همه بازار مثلا 3 درصد منفین ..و سهام دارویی 2 درصد مثبت ...یعنی همه سهام 0 تابلو هستن و دارویی ها مثبت 5

جو کلی تاثیر داره ........اگه همه بازار صف فروش بشن دارویی ها هم نباید تکون بخورن که عملکرد خوبیه /.:biggrinsmiley.:/

وقتی کل بازار رفتن صف فروش و دارویی ها منفی 1 و 2 هم بشن بازم این عملکرد خوبه

بعضی وقتا سود هیچی کم ضرر کردن امتیازه

نظر

در حال کار...
                                X