دست نوشته های کاربر فیک (شاه ماهی)

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8675

پاسخ : دست نوشته های کاربر فیک (شاه ماهی)

حسنی جان

بازار خیطه

ولساپا با آن قدرت خرید هم سرازیه

من با نوشته های ایشان اشنا نیستم.
    شما چطور!؟

الان علم غیب هم داشته باشی توی این بازار ضرر میدی.

نظر

• شاه ماهی بورس
      عضو عادی
      • Aug 2014
      • 261

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      خب پس یادداشت میکنیم آخرین سیگنال های دوستمون، خرید شگویا و نگهداری ریال (اوراق درآمد ثابت)
      حسنی شلوغ نکن الکی . تو که نا رو قبول نداری چرا دنبال مطالب منی ??

من نگفتم ریال نگهداری کنید ، همیشه پرتفوی از مسکن و طلا و بورس و خودرو ملاک ما بوده ، اینو شما بعد از این همه ادعا متوجه نمیشی

الان سرمایه خود ما ۵۰ درصد مسکن هست که دایمی هست
      ۲۰ درصد هم در بازار طلا و سکه
      ۳۰درصد هم بورس همیشگی بوده
      این ۳۰ درصد میتونه شامل ۱۰۰ درصد اوراق درامد باشه میتونه ۱۰درصد باشه ، یعتی میشه نقد موند ، متوجه شدی یا توضیح بدهم
      من شگویا رو گفتم ارزندس وحالا بفروشن زمان به جمله ها معنی میده

ادعا دارید و ایراد میگرید و چیزی هم سر در نمیارید ، دوتا سهم بگو شما که سکه ۱۶ میگفتی بخرید شد تا ۱۲۷۰۰ حرفی زدی و سکوت ، حالا برگشت بزنه مهم اینه که در قله همش از سکه بالا میگفتید و تا خیلی ریزش هم کرد .سهام هم برگشت میزنه

من ۲ ماه داد میزنم نقد بمانید در بورس چیزی نمیگی
      یا چند سهم فرصت فروش اعلام کردم چیزی نگفتی

خوبه ما یک نقل قول کردیم درشگویا ?و عذرخواهی کردیم ول کن نیستی ها چیزی در بساط نداری اومدی گیر به ما دادی

شما مشهوری به نوسان معکوس ???

ولصنم سگینال کردی چی شد چه ریزشی
      غبشهر تک سهم شدی چی شد فکر با ضرر ۱۵ ددصد خارج شدی دمت گرم
      ولساپا و ذوب هم سایر سهامت با ضرر سنگین خارج شدی
      ادعا داری از سیگنالت بفرما ما باد بگیریم
      شما هم یه تاپیک بزن اونجا مثل من بنویس وقت بشه میام مطالب بی محتوای شما رو میخونم و استفاده میبرم ،

برو مطالب منو بخون ۲ ماه میگم نقد باشید چیزی نخرید . عین شما ر روز یک روز میگی طلا یک روز میگی بورس مطالبت موجوده ، بعد گفتم اقا ۱۰درصد سرمایه برای نوسان گیری و سهم بدک نیست مثل شگویا تو ۱۴۵۰
      اگر غیر از مطلبی هست نقل قول کن

خواهشا اگر ما رو قبول نداری اینجا مطلب نزن . بزار بنویسم
      آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/11/02, 12:42.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
        حسنی جان

بازار خیطه

ولساپا با آن قدرت خرید هم سرازیه

من با نوشته های ایشان اشنا نیستم.
        شما چطور!؟

الان علم غیب هم داشته باشی توی این بازار ضرر میدی.

گالیور جان اجازه بدید مباحث پیرامون موضوع تاپیک باقی بمونه و از مباحث نامربوط اجتناب کنیم، شاید در تاپیک دیگه بیشتر بشه در موردش صحبت کرد.
        فعلا علی الحساب من صرفا سیگنال های اخیر دوستمون رو جمع بندی کردم که بعدا بشه در مورد کیفیتشون بیشتر و دقیقتر اظهار نظر کرد

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8675

شاه ماهی جان

منتظر نظرات شما هستیم.

خیلی جرات میخواد در حال حاضر اظهار نظر.

کشور عملاً بلاتکلیفه

خداوکیلی ما بیشتر ازآمریکایی ها گیج میزنیم و بلاتکلیفیم.

نظر

• SARDAR_S
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 505

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
            سلام
            شرایط خسته کننده بازار یک روز قبل از انتخابات امریکا کم حجم و ریزشی دقیقا پیش بینی شده و شما هم اکثرا برآن واقف بودید

همه اینها به دلیل پارک پول کدهای خاص و بزرگان بوده و جالبه امروز صحبتی داشتم با فردی که برای شپنا صف 200م میزد گفت فعلا نه هسکه نه بورس فقط ریال .... این افرادی که میگم میدونم فیک هستند و پشت پرده کسی هست از مقامات، سیگنال خرید ندارن یعنی صبر کنید .

شاید سوال بشه مگه یک فرد چقدر تاثیر داره تو معاملات ، اینو بگم ما افرادی دادیم که ما حقوقی ها و صندوق ها برخی اوقات با پول اونها وارد سهام میشند یعنی تحلیل کشک فقط پول و رانت

بهش گفتم چرا سکه و طلا نه ، چرا ریال ، گفت صبر کنبد خبرهایی خواهد بود !!

حجم معاملات مشهوده و گفتم در خرید عجله نکنید کسانی که چهارشنبه تو مثبت ها خریدن امروز راحت تو قیمت ها پایین تر میفروشه

متاسفانه ریسک انتخاب ترامپ و ریسک امروز خبر خروج از برجام در اینده برای رشد بازار مشکل ایجاد خواهد کرد
            برخلاف نظر دوستان انتخاب بایدن برای بورس عالی هست و اون اصلاح رو انجام داده ، ترس بازار ترامپ میباشد نه بایدن

درکل توصیه میکنم فعلا نقد و خرید اوراق درامد ثابت فعلا نظاره گر باشید

حدضررها و حمایت ها در خرید و فروش لحاظ کنید
            یه موردی را در تحلیلتون لحاظ کنید
            شاخص از محدوده 2100 الان به 1264 رسیده سهمها اصلاح بسیار سنگینی را انجام دادن همونطور که در شاخص بالای 1800 حقوقیها فروشنده و حقیقیها خریدار بودن الان روند برعکس شده و حقوقیها خریدار و حقیقیها فروشنده هستن و بازار به اشباع فروش رسیده
            در طی زمانی که بازار بورس داشت اصلاح میکرد دلار از 20 تومن به 30 تومن رسیده و ریال بی ارزش شده
            بنظرم در این رنج قیمتی خرید سهام و سهامداری با توجه به رشد دلار میتونه سود خوبی را به خریدار برسونه و البته چاشنی صبر

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

حسنی شلوغ نکن الکی . تو که نا رو قبول نداری چرا دنبال مطالب منی ??

من نگفتم ریال ، همیشه پرتفوی از مسکن و طلا و بورس و خودرو ملاک ما بوده ، اینو شما بعد از این همه ادعا متوجه نمیشی

این ۳۰ درصد میتونه شامل ۱۰۰ درصد اوراق درامد باشه میتونه ۱۰درصد باشه

ادعا دارید و ایراد میگرید و چیزی ازهم سر در نمیارید ، دوتا سهم بگو شما که سکه ۱۶ ممیگفتی بخرید شد تا ۱۲۷۰۰ حرفی زد ، حالا برگتش بزنه مهم اینه که در قله همش از سکه بالا میگفتید .سهام هم برگشتم میزنند
              خوبه ما یک نقل قول کردیم درشگویا ?و عذرخواهی کردیم ول کن نیستی ها چیزی در بساط نداری اومدی گیر به ما دادی

شما مشهوری به نوسان معکوس

غبشهر تک سهم شدی چی شد
              ولساپا و دوب هم سایر سهامت با ضرر سنگین خارج شدی
              ادعا دادی از سیگنالت بفرما

برو مطالب منو بخون ۲ ماه میگم نقد باشید چیزی نخرید . عین شما ر روز یک روز میگی طلا یک روز میگی بورس مطالبت موحوده ، بعد گفتم اقا ۱۰درصد سرمایه برای نوسان گیری و سهم بدک نیست مثل شگویا تو ۱۴۵۰

الان من متوجه نشدم دوست عزیز مشکل مطلبی که زدم چی بود؟ غیر مرتبط بود با موضوع تاپیک؟ حرف بدی زدم؟ بی احترامی کردم؟ درخواست نا معقولی مطرح کردم؟

شما میتونید از مدیریت خواهش کنید که این تاپیک رو اختصاصی کنن مثل تاپیک آقای قیری که جز خودتون کسی نتونه توش مطلبی بزنه، در غیر اینصورت فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه که آیا من و دیگران در این تاپیک مجاز به اظهار نظر هستن یا خیر. یکبار خواهش کردید مطالب پیرامون موضوع تاپیک باشه بنده هم رعایت کردم در حالی که به نظر میرسه خودتون دارید جو تاپیک رو بی راهه میبرید.

تاپیک اختصاصی زدید سیگنال میدید باید مسئولیت سیگنال هاتون رو بپذیرید. اینکه بنده و دیگران چه عملکردی داریم از مسئولیت شما کم نمیکنه.

نظر

• ذوالقرنین
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 273

در معیت اساتید میگم تکنیکال که وامونده حسنیکال و تجربه با توجه به افت بالای 40% که در مدت کوتاهی (3 ماه) رخ داده بی سابقه هست ...... به من میگه الان فقط سهم بخر .... از شنبه خدمتتون عرض می کنم ... این سیبیل گرو

نظر

• شاه ماهی بورس
                  عضو عادی
                  • Aug 2014
                  • 261

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
                  یه موردی را در تحلیلتون لحاظ کنید
                  شاخص از محدوده 2100 الان به 1264 رسیده سهمها اصلاح بسیار سنگینی را انجام دادن همونطور که در شاخص بالای 1800 حقوقیها فروشنده و حقیقیها خریدار بودن الان روند برعکس شده و حقوقیها خریدار و حقیقیها فروشنده هستن و بازار به اشباع فروش رسیده
                  در طی زمانی که بازار بورس داشت اصلاح میکرد دلار از 20 تومن به 30 تومن رسیده و ریال بی ارزش شده
                  بنظرم در این رنج قیمتی خرید سهام و سهامداری با توجه به رشد دلار میتونه سود خوبی را به خریدار برسونه و البته چاشنی صبر
                  من هم حرف شما رو قبول دارم که بورس در ۵۰ درصد سهام مفت شده و با دلار ۲۰ تومنی اررش جاگیرینی بالایی دارند حالا فروش و سودهاسدآنها پیشکش ، اما ریسک های سیاسی در اینده رو لحاظ کنیم

پول هوشمند ترسو هست این رو قبول کنید
                  بازار تو روند صعودی همیشه سودده بوده تو روند نزولی فقط نوسان گیری و درجا زدن داشته و دید بلندمدتی
                  پس چه لزومی داره تا بازار سگینال خرید نداده وارد بشیم و حرص بخوریم

گفتم اگر قرار بازار رشد کنه شک نکنید فرصت میده و چهارشنبه تو مثبت ه و صف خرید سهم خریدند مطلب زدم گفتم راحت میشه خرید کرد دید حداقل ۱۰ درصد مفت تر میدهند .

باید ارزش معاملات حداقل بره بالای ۱۵ هزار میلیارد
                  پولهای پارک شده بیاد
                  مردم فراری شدن ، ما بورسی های قدیمی موندیم

تو نوشته هام گفتم فعلا پول هدشمند پارکه ، حالا نقد مونده و چیزی نمیخره ، من اطلاع رسانی کردم از بزرگان بازار که خودشون صندوق و کارگزاری دارن و خرید نمیزنند

در مطالبم گفتم همه فقط دنبال پول هوشمند هستند و اصلا بنیاد و تکینکال پهم نیست این متاسفاته شده بلای جان بازار

یک نکته به حسنی بگم

حسنی جان حرص نخور ، به کوری تو هم شده مینویسم سیگنال هم میدم تا بسوزی پدر سیگنال معکوس ایران

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                    ستاره‌دار(2)
                    • Oct 2020
                    • 708

حسنی شلوغ نکن الکی . تو که نا رو قبول نداری چرا دنبال مطالب منی ������������

من نگفتم ریال نگهداری کنید ، همیشه پرتفوی از مسکن و طلا و بورس و خودرو ملاک ما بوده ، اینو شما بعد از این همه ادعا متوجه نمیشی

این ۳۰ درصد میتونه شامل ۱۰۰ درصد اوراق درامد باشه میتونه ۱۰درصد باشه ، یعتی میشه نقد موند ، متوجه شدی یا توضیح بدهم

ادعا دارید و ایراد میگرید و چیزی هم سر در نمیارید ، دوتا سهم بگو شما که سکه ۱۶ میگفتی بخرید شد تا ۱۲۷۰۰ حرفی زدی و سکوت ، حالا برگشت بزنه مهم اینه که در قله همش از سکه بالا میگفتید و تا خیلی ریزش هم کرد .سهام هم برگشت میزنه

خوبه ما یک نقل قول کردیم درشگویا ������و عذرخواهی کردیم ول کن نیستی ها چیزی در بساط نداری اومدی گیر به ما دادی

شما مشهوری به نوسان معکوس ������������������

شما هم یه تاپیک بزن اونجا مثل من بنویس وقت بشه میام مطالب بی محتوای شما رو میخونم و استفاده میبرم ،

برو مطالب منو بخون ۲ ماه میگم نقد باشید چیزی نخرید . عین شما ر روز یک روز میگی طلا یک روز میگی بورس مطالبت موجوده ، بعد گفتم اقا ۱۰درصد سرمایه برای نوسان گیری و سهم بدک نیست مثل شگویا تو ۱۴۵۰

چاکریم پرنسس
                    شما به بزرگواری خودتون ببخشیدش
                    شما جواب این حشنی ما رو نده
                    حشنی مثل ماشین چینی اش آب و روغن قاطی میکنه نمیفهمه چی میگه
                    بیشتر نقش گلام تو گالیوره (من میدووووووووووونم نممممشه)
                    --------------------------------------------
                    اما شاه ماهی عزیز
                    من تازه تو این سایت اومدم ولی معلومه از نوشته هات یلی هستی
                    به جان مادرت قسم یه نگاه به این سهم خمحرکه ما بندازید ببینید چی به چیه از 2600 تومن اومده 670 تومن
                    تا حالا پیش صدتا دکتر هم من و دوست پولدارم رفتیم اما فایده نداشته هرکی یه چیز میگه
                    شما معلومه استاد تمام تحلیل هستید
                    با مرامی کن یه کمکی به ما بکن
                    دمت گرم

نظر

• SARDAR_S
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 505

من هم حرف شما رو قبول دارم که بورس در ۵۰ درصد سهام مفت شده و با دلار ۲۰ تومنی اررش جاگیرینی بالایی دارند حالا فروش و سودهاسدآنها پیشکش ، اما ریسک های سیاسی در اینده رو لحاظ کنیم

پول هوشمند ترسو هست این رو قبول کنید
                      بزارید چندنمونه اش را خدمتتون عرض کنم
                      شاراک امسال 300 میسازه برای سال اینده 500 پیش بینی شده
                      فولاد امسال تلفیقی براورد 200 تومن سود
                      ذوب گزارش شش ماه هاش عالی
                      شسپا افزایش سرمایه از سود انباشته و تجدید ارزیابی علاوه بر اینکه روند سودسازیش هم خوبه
                      و....

بنظرم در این رنج قیمتی ریسک های سیاسی تقریبا از بین رفته تنها میمونه جنگ یا فوت ...

نظر

• سقراط حکیم
                        عضو عادی
                        • Sep 2020
                        • 79

با سلام؛ دوستان خوبم ؛بخوبی آگاه هستم که دوستان اطلاعات فنی خوب و گاهی بسیار خوبی دارند.و فروم آکنده از تحلیل و گفت و گوی بورسی در خیلی از تاپیک هاست.

پیشنهادم این هست که این تاپیک رو اجازه بدیم بیشتر در اختیار سرکارخانم شاه ماهی باشه تا بتونیم بخش پنهان بازار و سیر پول های پارک شده و هوشمند رو بهتر رصد کنیم.با تشکر .
                        [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• شاه ماهی بورس
                          عضو عادی
                          • Aug 2014
                          • 261

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
                          چاکریم پرنسس
                          شما به بزرگواری خودتون ببخشیدش
                          شما جواب این حشنی ما رو نده
                          حشنی مثل ماشین چینی اش آب و روغن قاطی میکنه نمیفهمه چی میگه
                          بیشتر نقش گلام تو گالیوره (من میدووووووووووونم نممممشه)
                          --------------------------------------------
                          اما شاه ماهی عزیز
                          من تازه تو این سایت اومدم ولی معلومه از نوشته هات یلی هستی
                          به جان مادرت قسم یه نگاه به این سهم خمحرکه ما بندازید ببینید چی به چیه از 2600 تومن اومده 670 تومن
                          تا حالا پیش صدتا دکتر هم من و دوست پولدارم رفتیم اما فایده نداشته هرکی یه چیز میگه
                          شما معلومه استاد تمام تحلیل هستید
                          با مرامی کن یه کمکی به ما بکن
                          دمت گرم
                          [ATTACH=CONFIG]5900[/ATTACH]
                          سلام و درود بر شما

در مورد سهم شما خب خروج پول هوشمند داشته در قیمت های بالاتر متاسفانه بازار به سهامی که افزایش از تجدید داشتند نگاه مثبت نداره و از هر فرصتی برای خروج استفاده میکنه
                          حتی سهامی که افزایش سرمایه دارند مثل بترانس ۸۰۰درصد ، اسیا ۱۰۰۰ درصد و ... با ریزش های سنگین روبرو شدند که فکر کنم سیگنال خرید خیلی ها بوده وسهامدار هستند در این تالار

لیدر گروه قطعاتی ها به جز خودرو و خساپا #خگستر هست، صف خرید خگستر حتی میتونه خودرو رو قفل کنه ولی صف خرید خودرو مگر طولانی مدت میتونه کل گروه رو برگردونه

اما اگر برای خگستر صف ۴۰۰ میلیونی بزنند کل گروه رو برمیگردونه یک واقعیت است

امروز کسانی که خودرو و خساپا خریدند روی بایدن قمار میکردند و این دیدگاه رو داشتند که بادیدن ریس جمهور هست و اگر رخ بده صف میلیاردی سنگین براش میزنند ، خب این هم یک قمار هست
                          در ضمن حقوقی در مثبت بالا (بالای ۳۵۰) رصد و بررسی میکردم کد برخی افرادی رو خرید که متعلق به خودشون بود ، همون حقوقی تو قیمت منفی کامل چیزی سنگین نخرید جالبه

خودرو نماد سیاسی بورس ایران هست و همیشه لیدر بوده حالا زیان ده یا سودده

معاملات امروز خودرو کدهای خاص نبودن ولی هر خریدی به دید بایدن بود

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 708

سلام و درود بر شما

در مورد سهم شما خب خروج پول هوشمند داشته در قیمت های بالاتر متاسفانه بازار به سهامی که افزایش از تجدید داشتند نگاه مثبت نداره و از هر فرصتی برای خروج استفاده میکنه
                            حتی سهامی که افزایش سرمایه دارند مثل بترانس ۸۰۰درصد ، اسیا ۱۰۰۰ درصد و ... با ریزش های سنگین روبرو شدند که فکر کنم سیگنال خرید خیلی ها بوده وسهامدار هستند در این تالار

لیدر گروه قطعاتی ها به جز خودرو و خساپا #خگستر هست، صف خرید خگستر حتی میتونه خودرو رو قفل کنه ولی صف خرید خودرو مگر طولانی مدت میتونه کل گروه رو برگردونه

اما اگر برای خگستر صف ۴۰۰ میلیونی بزنند کل گروه رو برمیگردونه یک واقعیت است

امروز کسانی که خودرو و خساپا خریدند روی بایدن قمار میکردند و این دیدگاه رو داشتند که بادیدن ریس جمهور هست و اگر رخ بده صف میلیاردی سنگین براش میزنند ، خب این هم یک قمار هست
                            در ضمن حقوقی در مثبت بالا (بالای ۳۵۰) رصد و بررسی میکردم کد برخی افرادی رو خرید که متعلق به خودشون بود ، همون حقوقی تو قیمت منفی کامل چیزی سنگین نخرید جالبه

خودرو نماد سیاسی بورس ایران هست و همیشه لیدر بوده حالا زیان ده یا سودده

معاملات امروز خودرو کدهای خاص نبودن ولی هر خریدی به دید بایدن بود
                            خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش
                            بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

همه صیدها بکردی هله میر بار دیگر / سگ خویش را رها کن که کند شکار دیگر
                            همه غوطه‌ها بخوردی همه کارها بکردی / منشین ز پای یک دم که بماند کار دیگر
                            همه نقدها شمردی به وکیل درسپردی / بشنو از این محاسب عدد و شمار دیگر
                            تو بسی سمن بران را به کنار درگرفتی / نفسی کنار بگشا بنگر کنار دیگر
                            خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
                            --------------------------------------

نظر

• بورس باز قهار
                              عضو فعال
                              • May 2020
                              • 1979

روز قمار در بازار ارز و سکه

امروز قیمت سکه می‌تواند وارد کانال ۱۴ میلیون تومانی شود؟ قیمت دلار قادر خواهد بود یک‌بار دیگر کانال ۲۹ هزارتومانی را مورد آزمون قرار دهد؟ پاسخ به این سؤال بستگی به یک پرسش دیگر دارد؛ معامله گران سکه و دلار تا چه اندازه حاضر هستند بر روی برد ترامپ و ماندن در کاخ سفید قمار کنند؟

پیش‌بینی قیمت سکه و دلار
                              بااین‌حال، دشوار است که تصور کنیم، معامله گران بزرگ یک روز پیش از وقوع مهم‌ترین رخدادهای خبری سال 99 در موقعیت خرید برای دلار یا سکه قرار بگیرند. به نظر می‌رسد امروز حجم معاملات نقدی بسیار افت کند و هر نوسانی هم رخ دهد، تحت تأثیر معامله گران فردایی و اعتباری باشد.

شب گذشته برخی اتاق‌های مجازی معاملات فردایی تعطیل شدند و از اعلام قیمت سکه و قیمت دلار در قالب معاملات آتی خودداری کردند. دلیل نوسان‌های شدید اعلام شد اما به نظر می‌رسد به دلیل ریسک بالای معاملات بسیاری از معامله گران بزرگ از بازار کنار کشیده‌اند. در چنین شرایطی، کاهش یا افزایش قیمت دلار، از روند آتی قیمت خبر خاصی نمی‌دهد و تنها به‌منظور نوسان گیری قبل از اعلام نتایج انتخابات آمریکا با تحریک نوسان گیران صورت گرفته است.

بازیگران بزرگ به‌احتمال‌زیاد تماشاچی وقایع بازار خواهند بود و تنها اگر شانس ترامپ یا بایدن نسبت به‌روزهای قبل تغییر معناداری پیدا کنند، کمی فروشنده یا خریدار خواهند شد.در این میان، می‌توان به روند قیمت درهم هم دقت کرد و از آن برای پیش‌بینی قیمت‌ها کمک گرفت. امروز مرز 7 هزار و 500 تومانی برای این ارز مهم است. برگشت به زیر آن، سیگنال نزولی را تقویت می‌کند و تا زمانی که بالای 7 هزار و 500 تومان باشد، فروشنده‌های زیادی در بازار پیدا نخواهند شد.

اون بازیگران بزرگ کیه ؟ حسنی رفته اونجا معکوس بگیره

تشکر از شاه ماهی عزیز ، مشخص هست در هر دو بازار بزرگان تماشاچی هستند که اشاره دقیقی داشتید که داشتم اکثر سایت های اقتصادی رو مطالعه میکردم به کلمه قمار رسیدم

عستاد حسنی سیگنال خرید سکه با تارگت کوتاه مدت 30 میلیون تومان داده ، معکوس نگیریم صلوات
                              آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2020/11/02, 14:18.

نظر

• خوش نیت
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 237

حسنی شلوغ نکن الکی . تو که نا رو قبول نداری چرا دنبال مطالب منی ������������

خوبه ما یک نقل قول کردیم درشگویا ������و عذرخواهی کردیم ول کن نیستی ها چیزی در بساط نداری اومدی گیر به ما دادی

شما مشهوری به نوسان معکوس ������������������

عرض سلام وادب خدمت شاه ماهی بورس ایران

خواهش می کنم شما خودتون رو ناراحت واذیت نکنید از روز اولی که این سیتم کامپیوتری واین تاپیکها بوده همین بوده

وقتی شخصی اعلام می کنه فلان تاپیک رو زدم تا حرف هام رو بزنم اگر کسی به دردش خورد استفاده کنه من نمی دونم این چه درد بی درمونی هست در بعضی ها که طرف رو قبول ندارند ومخالف هستند ولی زودتر از همه میان وپست های طرف رو می خونند این چه درد بی درمونی هست که طرف رو قبول ندارند ولی به شدت خواهان معرفی وشناسایی اون شخص هستند این چه درد بی درمونی هست که یکی رو قبول نداریم وبا کلی ادعا هر روز وهر ساعت در تاپیک مربوطه هستیم و وقت نازنینمون رو در اون تاپیک می گذرونیم تا ببینیم طرف چی می نویسه تا زود بل بگیریم وجبهه بگیریم

ای چه درد بی درمونی هست که با این همه ادعا وگنده گویی وقت خودمون رو در اون تاپیک میگذررونیم وچون به خواسته ونیت قلبی که همون معرفی وشناسایی طرفمون هست نایل نشدیم برای صاحب تاپیک ایجاد مزاحمت کنیم وباعث فراری شدن اون شخص بشیم

این چه درد بی درمونی هست که باعث فراری دادن کسانی میشیم که می خان مطالبی رو بنویسن

اساتید بزرگی که قبلا در همین سایت وجاهای دیگه می نوشتند الان کجا هستند چرافکر می کنیم فراری داددن ومزاحمت ببرای نویسنده باید افتخار برای ما حساب بشه

بابا اگه کسی این همه ادعا داره که می تونه از دیکته نوشته شده ایراد بگیره قبول یک تایپیک مجزا دایر کنه وقت عزیز وبا ارزش خودشو اینجا حروم نکنه مردم میان تاپیکشو می خونن اون وقت معلوم میشه چند مرده حلاجه

عذر می خام شاه ماهی خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم ولی دیگه نتونستم

نظر

در حال کار...
                                X