کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب مجدد جناب نامدار عزیز...
دکمه تشکر کافی نبود...
یک دنیا سپاس بابت محبت و راهنمایی های ارزشمندتان.../:.Heart.:/
..................
بهرام جان فقط یک نکته، فکر میکنید شاخص با توجه به چارت شاخص سازها چقدر اصلاج در پیش داشته باشه؟
ارادت...
خودرو و ملت و کرمان را بنده هم دقیقا شبیه چارت های شما دیده ام
اما صدرا را از زاویه ی زیبای دیگری هم میشه دید ...
همین امروز روی مقاومت بود اما مقاومت اصای و مهم و قدر صدرا به نظرم 245 تومان است که اگر بزنه اهداف را در تصویر علامت زده ام ( تایم ماهانه شبیه خودروست ))
دکتر خودتان هم به خوبی دستی در آتش دارید و انتظار دارم به اشتراک بگذارید تا ما هم استفاده کنیم و دعاگوی شما باشیم ....
ترتیب مشخص شد ...
سلام و عرض ادب خدمت بهرام نامدار عزیز و مابقی رفقای عزیز... بهرام جان بعد از مدتها با چند سوال مراحمتون هستم، عذرخواهی بنده را بابت سوالات زیاد پذیرا باشید... -در نمودار اکثر سهم های شاخص ساز نزدیکی به محدوده سقف کانال و اشباع خرید اندیکاتوری را شاهد هستیم، به نظرتون اگر بنا بر اصلاح باشد؛ چند درصد پایین تر به این دسته از سهام باید ورود کرد؟ -بهرام جان بین این 5 نموداری که خدمتتان گذاشتم (عذرخواهی بابت اشکالات فنی) به ترتیب اولویت کدام سهام را مناسب ورود میدانید؛ لطفا دلیلش رو هم توضیح بفرمایید... یک دنیا سپاس پیشاپیش بابت راهنمایی ارزشمند شما و دیگر دوستان...
سلام دکتر ...
امیدوارم سایر دوستان هم نظر بدهند تا برآیند بگیریم ...
تشکر ویژه هم دارم بابت 2 مورد طلایی که اشاره داشتید در کامنت فوق و چارت بسیار زیبایی دارند ( کرمان و خصدرا ))
عذر بنده را هم پذیرا باشید که مقداری دست ببرم در برخی از چارت های شما
از خمحور شروع کنیم ...
چارتی در تاپیک اختصاصی خمحور قرار دادم اون را ببینیم با آپدیت اون
مقاومت علامت سوال زدم ....
آپدیت چارت تابستان که تا همان علامت سوال بالا رفت و تن به اصلاح داد ... ( تصویر زیر ))
سلام و عرض ادب خدمت بهرام نامدار عزیز و مابقی رفقای عزیز... بهرام جان بعد از مدتها با چند سوال مراحمتون هستم، عذرخواهی بنده را بابت سوالات زیاد پذیرا باشید... -در نمودار اکثر سهم های شاخص ساز نزدیکی به محدوده سقف کانال و اشباع خرید اندیکاتوری را شاهد هستیم، به نظرتون اگر بنا بر اصلاح باشد؛ چند درصد پایین تر به این دسته از سهام باید ورود کرد؟ -بهرام جان بین این 5 نموداری که خدمتتان گذاشتم (عذرخواهی بابت اشکالات فنی) به ترتیب اولویت کدام سهام را مناسب ورود میدانید؛ لطفا دلیلش رو هم توضیح بفرمایید... یک دنیا سپاس پیشاپیش بابت راهنمایی ارزشمند شما و دیگر دوستان...
محدوده فعلی شاخص مقاومت چندانی محسوب نمیشه و به احتمال زیاد فردا ونهایتا پسفردا شاخص به روند صعودی ادامه خواهد داد البته تعدادی از سهام شامل اصلاح نیستند
یه مقداری شاید در محدوده ۳۲۰۰۰۰۰سه میلیون دویست هزار واحد برای دو الی سه روز نوسان بده ولی بازهم مقاومت قدری نیست بعداز سه میلیون و دویست اهداف اصلی را عرض خواهم کرد
سلام به خوانندگان و رفقا و تشکر از مطالب ارزشمند و خواندنی طیب عزیز ...
امیدوارم بتوانیم در رشد و آگاهی دادن به یکدیگر کمک هم باشیم
ایران به جامعه ی آگاه به شدت نیاز داره
........................................
نسبت خساپا به شاخص جعلی هم وزن :
کف تکنیکالی و تاریخی هست این نسبت ... و توضیح اضافه ای نیاز نداره ...
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2025/01/10, 00:26.
ارسال نظر: