تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ordeal
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 608

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

توی کشوری زندگی می کنیم که برای تشنگی حسین یقه پاره میکنن و مردم خوزستانش بدون آب، کشاورزی میکنن و به خاطر طوفان ها هم آب شربشون گل آلود میشه.

از ابراهیم و بت شکنی اش داستان ها میگن و هر روز پی ضریح ها و امام زاده ها رو برای شفاعت نزد خدا میگیرن.

حیوانات رو می کشن و زجر کش میکنن و از نوحی سخن میگن که حیوانات رو نجات داد و انسانهارو رها کرد.

آیه لا اکراه فی الدین میخونن و مردم رو اجبار میکنن که مسلمون باشن.

از عدل علی حرف میزنن و عقل زنان رو ناقص میدونن.

آیه ی وای بر کم فروشان میخونن و خودشون گرونی رو بر سر مردم میارن

از پیامبری کوروش میگن ولی نمازشون رو عربی میخونن

آیه ی وای بر نمازگزاران میخونن ولی حتی نمیفهمن موقع نماز دارن چی میگن و با کی حرف میزنن

میگن اسلام رو ابراهیم آورد ولی پیروان عیسی رو مسیحی میدونن و پیروان موسی رو یهودی در حالی که ابراهیم قبل از اونا پیامبر بود

آیه ی ربا جنگ با خدا میخونن و تا سی درصد سود از وام دریافت میکنن

آیه ی دشمنی با کفار میخونن و با چین و روسیه دست دوستی میدن

به سوریه و لبنان کمک میکنن و افغانستان بیخ گوششون رو رها میکنن

قران میخونن ولی بجای تورات و انجیل کتب حدیثی برای مردم میخونن

آیه میارن که غذایی که نام غیر خدا بر اون برده بشه حرامه و فردا برای نذری های حسین و ابوالفضل هجوم میبرن

قرآن رو برای شفای بیماری، ثواب و جادو و چشم زخم عربی میخونن ولی میگن برای هدایت بشر اومده

اما هنوز واسشون سواله که چرا خدا قوم لوط و عاد و ثمود و نوح رو از روی زمین محو کرد یا به بدترین بلاها دچارشون کرد و چه بلایی بر سر قرآنی آوردن که بالای تاقچه هاشون خاک خورد و نفهمیدن توش چی گفته شده

علی یوسفی
    اول دفتر به نام ایزد دانا
    صانع پروردگار حی توانا

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

نظر شنیدنی ترامپ در مورد اشرف غنی: هیچوقت از اشرف غنی خوشم نمی‌آمد، او یک فاسد تمام عیار است. از تعقیب جان به در برد، همه وقتش را به عیش و نوش با سناتورهای ما می گذراند و سناتورهای من در جیبش بودند ...
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

نگاه تحلیلگران: "آمریکا، ایران و آینده طالبان"

? سیدقائم موسوی، دکتری علوم‌سیاسی نوشت :

✍ در پروژه‌ای سریع‌تر از آنچه هیتلر کشورهای اروپایی را مسخر خودش کرده بود، طالبان در بُهتِ جهانیان، با کمترین خشونت و مقاومت ممکن، افغانستان را به تسخیر خودش درآورد. ظاهراً به استثنایِ پنجشیر، تمام افغانستان زیر نگین طالبان است.

✍ افغانستانِ طالبی آنقدر تند و به‌سادگی خلق شد که همگان در حیرت این کودتایِ محیرالعقول هستند. آمریکا در این سناریو بیش از همه شماتت می‌شود. قریب به دو دهه زمان و انرژی برای ملت‌سازی در کشوری جهان سوم، در چشم‌به‌هم‌زدنی از دست رفت.

✍ مخالفان آمریکا آن را پایان هژمونی یکجانبه آمریکا تلقی می‌کنند، کمااینکه شینهوا[خبرگزاری رسمی چین] سقوط کابل را ناقوس مرگِ هژمونی آمریکا و دیگر روزنامه‌های چینی در ادبیاتی جنگ سردی، افغانستان را «گورستان امپریالیسم» خواندند. چین نیز از رابطه با طالبان استقبال کرد.

✍ بعلاوه، تجربه افغانستان ناکارایی پروسۀ دموکراسی‌سازی هژمونیک را برملا کرده است. مشابه آنچه در عراق و قبل‌تر در ویتنام تجربه شده بود.

✍ ابرهای تیره ابهام که کنار بروند، زدوبندهای پشت پرده آشکار خواهد شد. اینکه چه کسانی توافق کردند، چه کسانی اهمال کردند، چه کسانی دست به یکی کردند و چه کسانی اغفال شدند و چه کسانی متضرر خواهند شد.

✍ بایدن، خروج از افغانستان را برنامه‌ای قبلی و خود را صرفاً مجری و ادامه‌دهنده آن معرفی کرد و مسئولیت استیلای طالبان را متوجه مسئولین و نیروهای افغانستانی دانست. او متذکر شد که افغان‌ها غرق در فساد و ناکارآمدی شدند و اراده‌ای برای مقابله با طالبان نداشته‌اند، و نیروهای آمریکایی نمی‌توانستند جای افغان‌ها بجنگند.

✍ در این بین، مولوی عبدالحمید در ایران از قدرت‌یابی طالبان خرسند شد و به آنها و ملت افغانستان تبریک گفت. بی‌گمان عللی او را به اظهارِ این تهنیت مجاب کرده بود. زمان و عملکرد طالبان، مرتبۀ این موضع را نشان خواهد داد. حماس نیز فردای سیطرۀ طالبان، در تماسی با عبدالغنی برادر، قدرت‌یابی آنها و اخراج آمریکا را از افغانستان تبریک گفت.

✍ برخلاف مولوی عبدالحمید، حاکمیت ایران صرفا به مواضع سربسته‌ای بسنده کرد. اما بی‌تردید این تحول، پیامدهای مثبت/منفی خودش را برای ایران دارد. هرچند نوع برخورد طالبان با نیروها و مکان‌های دیپلماتیک ایران در ایالت‌های افغانستان، نشان از نوعی توافقات ضمنی است.

✍ ایران که از سران افغانستان پیرامون حق آبۀ رودخانه‌های مرزی دلخوش نبود و درشت‌گویی‌های آنها در مورد موازنۀ آب و نفت را فراموش نکرده بود و همچنین زیر تیغ انتقاداتی تیز با سران طالبان در تهران مذاکراتی کرده بود، تاکنون صرفا به رصد تحولات کفایت کرده و تحرک عاجلی نداشته است.

✍ این مساله با توجه به صبغه هویتی طالبان و نوع رابطه‌شان با آمریکا برای ایران نیز محل مناقشه خواهد بود. اول اینکه طالبان گذشته از مجادله پیرامون شخصیت کنونی‌شان [اینکه همان طالبان سابق هستند یا تغییر ماهیت و رفتار داده‌اند] از لحاظ مذهبی، گرایش سنی دارند و آن‌هم از نوعی که در چالش و تمایز با قرائت شیعی هستند.

✍ اینکه قبضۀ قدرت و تشکیل دولتی سنی، مستحضر به حمایت ایدئولوژیک-اقتصادی عربستان و پشتیبانی لجستیکی-سخت‌افزاری پاکستان، به چه میزانی برای منافع و امنیت‌ملی ایران می‌تواند تهدیدزا باشد، مستلزم گذر زمان و کیفیت سیاست‌ورزی عملی طالبان خواهد بود.

✍ نوع مواجهۀ طالبان با شیعیان در افغانستان می‌تواند بار روانی تعامل ایران با افغانستانِ طالبی را کم و زیاد کند. هرچند ایران، آن حساسیتی که در سایر جاها دارد، اینجا ابراز نمی‌کند.

✍ در عین‌حال، صعود طالبان به هرم قدرت و به‌تبع آن خروج آمریکا از افغانستان، در ظاهر یکی از مطالبات منطقه‌ای ایران مبنی بر خروج نیروهای فراملیتی از منطقه را عملیاتی کرده است.

✍ این امر نیز همزمان دارای فایده و ضررهای توامان لست. نفسِ حضورش خطرناک بود و نبودش نیز ایران را از حرکت‌های ایذائی اِشکال –امتیاز و اهرم‌های شناورِ مذاکراتی محروم می‌کند.

✍ در هر صورت، تصمیم به خروج آمریکا از افغانستان بعد از قریب به دو دهه اشغالگری، تاثیرات و پیامدهای متنوع خودش را دارد. بدون تردید این خروج ارتباط وثیقی با منافع‌ملی از یکسو و بازنگری در نقش جهانی آمریکا از سوی دیگر دارد.

✍ آمریکا شاید در کم‌وکیف خروج، دچار محاسبات غلط شده باشد؛ اما در نفسِ خروج برای کاستن از هزینه‌های بی‌فایده ملت‌سازی برای کشوری جهان سومی و تحمیل دموکراسی، و ورزیدگی در جبهه‌های دیگری که مهمترینش فرو نشاندن زبانه‌های اژدهای زرد است، تصمیمِ مناسبی اتخاذ کرد.
        .

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5633

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5633

یکی از اعضای گروه طالبان امروز (سه شنبه) در استان مرکزی بامیان افغانستان به مسجد رفته و در مراسم عزاداری حضرت امام حسین «ع» نوه پیامبر گرامی اسلام شرکت و سخنرانی کرد./.:blinksmiley.:/
            این عضو گروه طالبان که نام وی مشخص نشده است در این مراسم گفت که شماری از افراد به تعصبات مذهبی دامن زده مسلمانان افغانستان را به شیعه و سنی تقسیم بندی می کنند.

وی افزود که ما یک مسلمان هستیم و امام حسین «ع» نوه حضرت رسول خدا است و در حقیقت ما اهل تسنن در برابر حق اهلبیت پیامبر (ص) سستی و کاهلی کرده ایم.

این عضو گروه طالبان می گوید که خوشا سعادت شما که در چنین روزهای در مسیر درست در حرکت هستید و عزاداری می کنید.

عضو طالبان می گوید که امروز افغانسان ما کربلای دوم گردیده است زیرا امت پیامبر (ص) هستیم و افغانستان ما در این وضعیت قرار دارد و مردم ما بی خانمان، بی سرپرست شده اند.

وی گفت که از جاده می گذشت و عزاداران وی را دعوت کردند و وی نیز به احترام محرم الحرام به مسجد آمده و آمادگی برای سخنرانی بیشتر در این مراسم را ندارد.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

فولاد روی مقاومت 1250

مقاومت
              سنگین : 1350

.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

آخر بهمن 57 فرودگاه مهرآباد تهران

نظر

• ordeal
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 608

با کلی آب‌و‌تاب ایده‌ام رو براش توضیح دادم. انگار داشتم اون همه هیجان رو میریختم توی چاه! اصلا واکنشی نشون نمی‌داد، خیلی استرس داشتم!
                  عینکش رو روی بینی جابجا کرد و کمی برد عقبتر، با بی‌خیالی خاصی لیوان چای رو برداشت، یه هورت قهوه‌خونه‌ای کشید و گفت : حالا کِی جواب میده؟
                  انگار یه جون جایزه گرفتم و سریع گفتم : کاملا مطمئن هستم این ایده بعد از ۵سال روزی یک میلیارد درمیاره
                  گفت: کِی شروع می‌کنی؟
                  گفتم: از هفته دیگه، برم شمال و بیام از شنبه شروع می‌کنم
                  لیوان رو گذاشت رو میز و گفت : پس خیلی داری خیلی ولخرجی می‌کنی؟
                  گفتم: چطور؟
                  گفت: پسر خوب، تو اگر به این ایده اینقدر اطمینان داشتی امروز شروع می‌کردی! الان تا شنبه ، ۴ روزه! یعنی ۵سال دیگه همین موقع ۴میلیارد ضرر دادی! نه پسر جون من پولمو رو کسی سرمایه‌گذاری می‌کنم که خودش ایده‌ها و رویاهاشو باور داشته باشه. وقتی تو حاضر شدی بابت یه شمال رفتن ۴میلیارد از آینده‌ات هزینه کنی، قطعا پول منو تو یک‌ساعت به باد می‌دی!
                  - حرف حق
                  من دنبال سرمایه‌گذار نبودم! درواقع دنبال یک ایده احمقانه بودم که با پول یکی دیگه توی یک مدت کوتاه بتونم رو تخت آهنین مدیریت بشینم! خودم هم نمیدونستم چی میگم.
                  شهوت قدرت‌طلبی منو کور کرده بود. الان میفهمم که توی ۲۳سالگی چقدر نادان بودم.
                  مثل امیرحسین نباشید!
                  امیر حسین
                  اول دفتر به نام ایزد دانا
                  صانع پروردگار حی توانا

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2071

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                    آقا این عکسهای زیرخاکی رو از کجا میاری ؟!
                    واقعیه ؟ یا فتوشاپه ؟؟؟ /:.yead.:/
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                      آقا این عکسهای زیرخاکی رو از مجا میاری ؟!
                      واقعیه ؟ یا فتوشاپه ؟؟؟ /:.yead.:/
                      واقعی
                      مربوط میشه به دوره قبل از سال 2000
                      دور اول تسلط طالبان بر افغانستان معادل دوره رفسنجانی- خاتمی در ایران

نظر

• sundaaay
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 742

راحت ترین کار اینه که بگیم ما خیلی خوب هستیم و تمام مشکلات گردن حکومت هست و حکومت هم بگه گردن امریکا …
                        ببین عزیز من ما در وضعیت فعلی مقصر هستیم، از دولت بگیر تا من شهروند… همه ما به نوبه خود کم کاری داشتیم.. یکی با حقوق گرفتن و کار نکردن.. یکی با گران فروشی .. یکی بازی در زمین کشور بیگانه و …

تا روزی که همه ما قبول نکنیم در وضعیت فعلی مقصر هستیم، وضعیت بدتر هم میشه..

اون دوست افغان ما هم میتونه بگه تقصیر کار صرفا امریکا هست یا غنی یا عنی.. اما واقعا شخص افغان ها هیچ تقصیری ندارن؟؟؟

من ایرانی هم ساده ترین راه و دلیل اینه بگم حکومت مقصر هست و من خوبم!! نه آقا، تک تک ما در وضعیت فعلی گناهکار و مقصریم..

نظر

• sundaaay
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 742

خب شما برادر افغان ، ۲۱ سال فرصت داشتی مقابل فساد و ناکارآمدی دولت بپا خیزی و خواستار اصلاحات و تغییر درون حکومت سابق رو داشته باشی.. بگی غنی دزد و فاس‌د هست و کسی دیگه بیاد بجاش.. دست رو دست گذاشتی و وضعیت رو تماشا کردی و همین باعث شد طالبان از ناکارآمدی حکومت استفاده کنه و همه جا افراد رو بخره و مردم هم ایستادگی نکنن..

مثالی بزنم؛ شما ایرانی هم وقتی اداره ای میری‌ و کارمند کار نمیکنه، شما صرفا نباید ناله کنی.. باید بری بازرسی و مدیریت و به سهم خودت پیگیر باشی.. چطوره من همیشه میرم و نتیجه میگیرم؟؟ شما نتیجه نمیگیری؟؟

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

خب شما برادر افغان ، ۲۱ سال فرصت داشتی مقابل فساد و ناکارآمدی دولت بپا خیزی و خواستار اصلاحات و تغییر درون حکومت سابق رو داشته باشی.. بگی غنی دزد و فاس‌د هست و کسی دیگه بیاد بجاش.. دست رو دست گذاشتی و وضعیت رو تماشا کردی و همین باعث شد طالبان از ناکارآمدی حکومت استفاده کنه و همه جا افراد رو بخره و مردم هم ایستادگی نکنن..

مثالی بزنم؛ شما ایرانی هم وقتی اداره ای میری‌ و کارمند کار نمیکنه، شما صرفا نباید ناله کنی.. باید بری بازرسی و مدیریت و به سهم خودت پیگیر باشی.. چطوره من همیشه میرم و نتیجه میگیرم؟؟ شما نتیجه نمیگیری؟؟

نظر

• sundaaay
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 742

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                              نظر شنیدنی ترامپ در مورد اشرف غنی: هیچوقت از اشرف غنی خوشم نمی‌آمد، او یک فاسد تمام عیار است. از تعقیب جان به در برد، همه وقتش را به عیش و نوش با سناتورهای ما می گذراند و سناتورهای من در جیبش بودند ...

اشرف غنی و امثالهم کجایی هستن؟ افغانی .. بعد دلشون برای کشورشون نمی سوزه و میرفتن عیاشی.. اون وقت ترامپ یا بایدن یا ایکس و ایگرگ دلشون به حال افغانی و افغانستان بسوزه؟؟
                              برای همین میگم تا مردم اون کشور درست نشن، راه میانبری نیست.. این برای ایران هم صدق میکنه

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                                فولاد روی مقاومت 1250

مقاومت
                                سنگین فولاد : 1350 تومان

مقاومت سنگین شاخص کل : 1,550,000 واحد

.