تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
    جالبه خودرو هنوز به سطح دوهفته قبل در 230که تبلیغ میکرد نرسیده!!! 30درصد بعد ریخته!! 70بار خداحافظی کرده!!! در اصلاح خودرو در 180تبلیغ اخزا میکرد دو هفته قبل!!! که بازار بدرد نمیخورد!!!

میگه زاگرس هشدار دادم که نصف قیمت شده در حالیکه چنین ریزشی نکرده!! وانگهی مگه کسی در تالار زاگرس داشته که اینهمه منت میذاری؟؟

خب بذار خودرو بیاد باللای 300بعد بگو سهمی که گفتم 30درصد صعود کرده!! چه عجله ای هست برای خودنمایی و حرفهای ضد و نقیض با کاربرد ساعتی!!! و بدون سود؟؟

این چرا اینجوریه؟؟؟!!!!

چرا با آیدی اصلی ات نمی نویسی ؟!

تحلیل های غلط نتیجه اش تغییر آیدی است ....

.

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
      نمیدونم حقیقتا هدف بهرام خان از اینهمه شلوغ کاری و منم زدن و ریپلی ها و تخریب کاربران و اساتید سایت چی هست؟؟

اگر واقعا فکر کرده که قحط الرجال هست در این تالار که خودش نیز بخوبی میداند که این سایت بتنهایی به اندازه کل کانالهای تلگرامی اساتید و افراد با سابقه دارد
      در کانالهای تلگرامی عمدتا ادمینهایی هستند با زیر 5سال سابقه و دهها هزار نفر افراد تازه کار
      اما این جمع اکثرا حرفه ای و قدیمی و تحلیلگرهای قابل هستند و نگاه به سابقه بورسی و ثبت نام هر ایدی می اندازید بالای 5سال و 10سال است و کمتر کاربر اماتور یا سهامدار تازه وارد دارد

هدف ایشان جوسازی هم که نیست چون هرکس 2سال هم با این بازار اشنا باشد بخوبی میفهمد اینها ریالی بر روند تاثر ندارد و روندها به راه خودشان میروند

من چند تا فرضیه اینجا مینویسم
      موضوع اینکه ما یه سهمی تحلیل کنیم کف انرا پیدا کنیم و بعد کمی صعود کند اینهمه جار و جنجال ندارد الان سهام زیادی در همین تالار هست که افراد زیادی تحلیل کردند رفته بالا حتی نقل و قول هم نمیکنند که بگویند ما گفتیم یا نهایتا یه نقل قول کنند
      دیگه نام نمیبرم چون اساتید سایت زیاد هست فقط نمونه ان را میگم استاد شفاف سازی که بخوبی سهام بنیادی و مجامع دار را امسال معرفی کرد و همه را به سود رساند برخلاف بهرام که هنوز نتوانسته یک روند را درست و بدون حاشیه تحلیل کند و با ان بماند که اتفاقا همه را در سهام کوچک با جوسازی از ابتدای سال رو شاخص هموزن به زیان انداخت
      دیگه برای ان اینهمه شلوغکاری در تالار و در همه مبحثها و من گفتم من گفتم ها راه نمیاندازند
      و حقیقتا این رفتار بسیار عجیب و سوال برانگیز هست!!

خودرو شما از 250تحلیل کردی طبق مستندات پستها و رفته تا 150پایین الان داره برمیگردد بالا و هنوز هم جای اولش نیست
      شانتاژهای که از پستهای چندسال قبل کاربران جهت تخریب انها انجام میشود برای اینکه خودمان را بالاتر ببریم اینها همه سوال برانگیز است

و آنرا محکوم میکنیم !!

باتوجه به این موارد و عدم روشن شدن پاسخ این سوالها فرضیه دوم مطرح میشود

که ایا بهرام خان قصد دارند با این تخریب دیگران و جوسازیهایی برای 20الا30درصد صعود از نام خود برند سازی کنند در تالار که در اینده با ان در سایر اپلیکیشنها vip پولی ایجاد کنند و برای خود به نوایی برسند؟؟

اگر پاسخ مثبت به این سوال هست از همینجا ما عملکرد ایشان را شفاف سازی میکنیم تا دیگران به اشتباه نیفتند

این بابا نه نمودارش درست بوده تا کنون نه تحلیل خاصی کرده هرچی بوده تخریب دیگران بوده
      همین هفته قبل یهبار تحلیل کردند دلار نزولیه دیدند 200تومان صعود کرد تحلیل صعودی کردند بعد دیدند 300تومان اصلاح کرد تحلیل نزولی کرد!!!

ما اجازه نمیدهیم این شخص به سرمایه سایت که همانا اساتید و کاربران و تحلیلگران قدیمی ان هست تا این حد حمله کند و فضا را برای یاوه گوییهای خود باز کند
      این اساتید و منتقدان اگر نباشند ایشان همه را در لگنسازها یا سهامی که همیشه وقتی صف خرید هست میاد میگه در زیان میاندازد

از مدیریت سایت خواهشمندیم که ایدی ایشان را مسدود دائم نماید

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post

مرد حسابی تو چکاره ی این فروم هستی که درخواست مسدودی بهرام رو میدی.... خودت خندت نگرفت همچین حرفی زدی ؟؟؟؟

با ایدی های جدید مجددا حمله به بهرام ....

حمله به درست ترین ایده های 3 ماه گذشته ...
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

حمله به کسی که سیکنال دقیق داد ...
        .

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

این ایدی مال من نیست چیزی بدی هم من نگفتم که بهت برخورد خدا بهمه شفا دهد...
          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

حمله به کسی که سیکنال دقیق داد ...
            سیگنال چی دادی؟ هر سهمی گفتی که 50درصد زیر اون هست!!!!

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

سیگنال چی دادی؟ هر سهمی گفتی که 50درصد زیر اون هست!!!!

هنوز زود است شاگرد بهرام هم بشوید ...

.

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

هدف کوتاه مدت خودرو : 440 تومان ...

( دقت کنید : اگر کسی سهمی خرید یا فروخت , سود و زیان آن سهم برای خودش ....
                ما مسئولیت آن سود و زیان را نمی پذیریم ....))

از همین نقطه 350که سیگنال دادید تا 50درصد ریخته!! حالا اجازه بده بیاد 350 بعد برود در سود برات کف میزنیم چه عجله ای هست؟؟

خدایی بهرام خان راستش بگو خودرو از 800داری؟؟؟؟

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

کاملا مشخصه که , فرمان بازار در دست خودرو است ...

خودرو وزن بالایی هم در بورس ندارد , اما
                  جهت به بازار می دهد ...

خودرو حمایت 160 را دارد ...

( 2 تومان فاصله تا کف 2 خرداد 1400 )

این نوشته ها سیکنال خرید یا فروش نیست

بهرام : 1400/8/8

.

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

دوران
                    سهام ترامپی تمام شد ... تمام ...

اکنون نوبت
                    ترکتازی سهام بایدنی فرا رسیده است ...

حمله به بهرام یعنی حمله به درست ترین و دقیق ترین تحلیل های 5 ماه گذشته ....
                    .

نظر

• shabah
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 764

خداحافظی کرده بودی ولی دیدی سهم زیانده صف شد گفتی برگردم.
                      از این خداحافظی ها زیاد کردی ولی من هستم تا خرداد 1401 تا ثابت کنم به شما و اون آیدی های متشکر از شما ثابت کنم که سهام زیانده با ساختار زیانده باید برای همیشه بایکوت بشن. از این بالا پایین ها هم زیاد دیدیم تو بورس. جوجه ها رو باید به موقعش شمرد نه مثل جوجه ندیده ها

راستی لاستیک های او قراضه ات رو تعویض کردی ؟ بالاخره اگه سودی تو بازار با خرید این سهام زیانده نصیبت شده باشه حداقل باید بتونی 500 هزار تومن کنار بزاری برای تعویض لاستیک های ماشین قراضه ات /:.coolsmiley02:./

به کارگزاری ها و روزنام ها و سایت ها هم حتما زنگ بزن. بگو من بهرام خالدار هستم. ببین چی میگن بهت

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

از همین نقطه 350که سیگنال دادید تا 50درصد ریخته!! حالا اجازه بده بیاد 350 بعد برود در سود برات کف میزنیم چه عجله ای هست؟؟

خدایی بهرام خان راستش بگو خودرو از 800داری؟؟؟؟

آن زمان 440 را دید ...

تحلیل
                        بسیار دقیق بود ....

هنوز زود است که بتوانید ...
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

هنوز زود است که بتوانید ...
                          .

نظر

• shabah
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 764

سال 90-92 شک دارم که تو بورس بوده باشی. دوره احمدی نژاد بود و دلار تکون خورد. کاربر سبحان 10 سایت تالار بورس که الان هم تو این سایت حضور داره یادمه شپاکسا رو تحلیل بنیادی کرده بود و شپاکسا ظرف مدت کوتاهی 5 برابر شد.
                            تحلیل به اون میگن

جنبه اش رو هم داشت. مثل اسپند هم بالا پایین نپرید چون خودش رو به خودش ثابت میکرد نه دیگران. اثبات به خود هم نیازی به خودنمایی نداره.آخرش نگاه میکنی به ته جیبت و عملکردت میاد دستت

اون قراضه ای که من دیدم با اون لاستیک های صاف شده نشون میداد صاحبش ته جیبش یه قرون نیست

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                              نمیدونم حقیقتا هدف بهرام خان از اینهمه شلوغ کاری و منم زدن و ریپلی ها و تخریب کاربران و اساتید سایت چی هست؟؟

اگر واقعا فکر کرده که قحط الرجال هست در این تالار که خودش نیز بخوبی میداند که این سایت بتنهایی به اندازه کل کانالهای تلگرامی اساتید و افراد با سابقه دارد
                              در کانالهای تلگرامی عمدتا ادمینهایی هستند با زیر 5سال سابقه و دهها هزار نفر افراد تازه کار
                              اما این جمع اکثرا حرفه ای و قدیمی و تحلیلگرهای قابل هستند و نگاه به سابقه بورسی و ثبت نام هر ایدی می اندازید بالای 5سال و 10سال است و کمتر کاربر اماتور یا سهامدار تازه وارد دارد

هدف ایشان جوسازی هم که نیست چون هرکس 2سال هم با این بازار اشنا باشد بخوبی میفهمد اینها ریالی بر روند تاثر ندارد و روندها به راه خودشان میروند

من چند تا فرضیه اینجا مینویسم
                              موضوع اینکه ما یه سهمی تحلیل کنیم کف انرا پیدا کنیم و بعد کمی صعود کند اینهمه جار و جنجال ندارد الان سهام زیادی در همین تالار هست که افراد زیادی تحلیل کردند رفته بالا حتی نقل و قول هم نمیکنند که بگویند ما گفتیم یا نهایتا یه نقل قول کنند
                              دیگه نام نمیبرم چون اساتید سایت زیاد هست فقط نمونه ان را میگم استاد شفاف سازی که بخوبی سهام بنیادی و مجامع دار را امسال معرفی کرد و همه را به سود رساند برخلاف بهرام که هنوز نتوانسته یک روند را درست و بدون حاشیه تحلیل کند و با ان بماند که اتفاقا همه را در سهام کوچک با جوسازی از ابتدای سال رو شاخص هموزن به زیان انداخت
                              دیگه برای ان اینهمه شلوغکاری در تالار و در همه مبحثها و من گفتم من گفتم ها راه نمیاندازند
                              و حقیقتا این رفتار بسیار عجیب و سوال برانگیز هست!!

خودرو شما از 250تحلیل کردی طبق مستندات پستها و رفته تا 150پایین الان داره برمیگردد بالا و هنوز هم جای اولش نیست
                              شانتاژهای که از پستهای چندسال قبل کاربران جهت تخریب انها انجام میشود برای اینکه خودمان را بالاتر ببریم اینها همه سوال برانگیز است

و آنرا محکوم میکنیم !!

باتوجه به این موارد و عدم روشن شدن پاسخ این سوالها فرضیه دوم مطرح میشود

که ایا بهرام خان قصد دارند با این تخریب دیگران و جوسازیهایی برای 20الا30درصد صعود از نام خود برند سازی کنند در تالار که در اینده با ان در سایر اپلیکیشنها vip پولی ایجاد کنند و برای خود به نوایی برسند؟؟

اگر پاسخ مثبت به این سوال هست از همینجا ما عملکرد ایشان را شفاف سازی میکنیم تا دیگران به اشتباه نیفتند

این بابا نه نمودارش درست بوده تا کنون نه تحلیل خاصی کرده هرچی بوده تخریب دیگران بوده
                              همین هفته قبل یهبار تحلیل کردند دلار نزولیه دیدند 200تومان صعود کرد تحلیل صعودی کردند بعد دیدند 300تومان اصلاح کرد تحلیل نزولی کرد!!!

ما اجازه نمیدهیم این شخص به سرمایه سایت که همانا اساتید و کاربران و تحلیلگران قدیمی ان هست تا این حد حمله کند و فضا را برای یاوه گوییهای خود باز کند
                              این اساتید و منتقدان اگر نباشند ایشان همه را در لگنسازها یا سهامی که همیشه وقتی صف خرید هست میاد میگه در زیان میاندازد

از مدیریت سایت خواهشمندیم که ایدی ایشان را مسدود دائم نماید
                              چرا با آیدی اصلی ات نمی نویسی ؟!

تحلیل های غلط نتیجه اش تغییر آیدی است ....

هنوز زود است ....

هرگز حریف بهرام نمی شوید ...

در صورتی که بهرام ننوازد شما آنگاه می توانید بنوازید ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

هنوز زود است ....

هرگز حریف بهرام نمی شوید ...

در صورتی که بهرام ننوازد شما آنگاه می توانید بنوازید ....

در صورتی که بهرام نواختن را کنار بگذارد , آنگاه شما می توانید بنوازید ....
                                .

نظر

در حال کار...
                                X