کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهرام بایدن خروج زد.....به موقع هم خروج زد ،دمشگرم/.:biggrinsmiley.:/
درسته که خوب موقعی خروج زد ولی با چه قیمتی؟؟؟
درست در مواقعی که دیگران را تشویق به خرید میکرد!!!
خوشبختانه تنها چیزی که برای شخص بنده اصلا و اصلا مهم نیست تبلیغ سهم از طرف کاربران هست.
همون موقع که داشت خمهر و خودرو را تبلیغ میکرد بنده روی 201 تومن از خمهر خروج زدم.
چون قبلا گفته بودم خمهر 2 تا مقاومت داره یکی 200 و دیگری 212 . وقتی دیدم نمیتونه از 200 رد بشه خروج زدم و این در حالی بود که ایشان مقاومت پیش روی خمهر را 225 عنوان میکرد !!! به نظر شما این یعنی چی؟؟
درست در مواقعی که دیگران را تشویق به خرید میکرد!!!
خوشبختانه تنها چیزی که برای شخص بنده اصلا و اصلا مهم نیست تبلیغ سهم از طرف کاربران هست.
همون موقع که داشت خمهر و خودرو را تبلیغ میکرد بنده روی 201 تومن از خمهر خروج زدم.
چون قبلا گفته بودم خمهر 2 تا مقاومت داره یکی 200 و دیگری 212 . وقتی دیدم نمیتونه از 200 رد بشه خروج زدم و این در حالی بود که ایشان مقاومت پیش روی خمهر را 225 عنوان میکرد !!! به نظر شما این یعنی چی؟؟
بازار طبق تحلیل ش پیش نرفت.....پسر خوبیه جاش خالیه
الان زمین و آپارتمان متری چنده ؟
قیمت کالاها چطور ؟
دلار و بیت کوین و .... ؟
ارزش بازار یک شرکت متوسط آمریکایی ؟
چرا مردم باید سهامشون رو مفت بفروشند تا قیمتها برای لاشخورهایی مثل تو که هفت ماه پیش پولهایشان را به بازارهای مخرب ارز و طلا و رمز ارز برده اند جذاب بشود؟
هدف ات از تخریب این بازار ؟
متاسفانه کفتارهای نمک به حروم امثال شما کم نیستند تو این کشور نکبت زده
چه می شود کرد وقتی حاکمیت حامی شغال و لاشخور است!
دوستان ببینید این آقا سال گذشته با چه ادبیات زشتی با من برخورد کرد
الان یکسال گذشته و روسیاهی واسه کی مونده ؟؟؟
الان شما قضاوت کنید کفتار نمک به حروم چه کسی هست ؟ من یا ایشون؟
من پست ایشون رو اونموقع گزارش نکردم تا مسدود نشه ، چون ممکن بود پست رو ادمین پاک کنه
حالا ببینید طرفتون رو بشناسید
شنيده ها حاكي از اين است كه بعد از دستور وزير صمت مبني بر تجميع سهام دولت در ايران خودرو و احتمال بالاي واگذاري آن گروه كروز با عواملشان در راستاي تخريب سهم هماهنگ شده و يكي از علت چيدن مرتب درخواست هاي فروش چند ميليوني در صف فروش ايران خودرو كه كار عوامل گروه كروز است ارزان خري و به نوعي بز خري سهام دولت از طريق خريد بلوك سهام ايران خودرو مي باشد .... از مسئولين و مديران سازمان بورس كه اميدي نيست و بخاري بلند نخواهد شد جا دارد وزارت اطلاعات به اين مهم ورود كرده و كد هاي خاص فروشنده درشت حقيقي كه مرتبط با گروه كروز هستند را با دقت بررسي كنند تا جلوي اين فساد سازمان يافته گرفته شود [/
شنيده ها حاكي از اين است كه بعد از دستور وزير صمت مبني بر تجميع سهام دولت در ايران خودرو و احتمال بالاي واگذاري آن گروه كروز با عواملشان در راستاي تخريب سهم هماهنگ شده و يكي از علت چيدن مرتب درخواست هاي فروش چند ميليوني در صف فروش ايران خودرو كه كار عوامل گروه كروز است ارزان خري و به نوعي بز خري سهام دولت از طريق خريد بلوك سهام ايران خودرو مي باشد .... از مسئولين و مديران سازمان بورس كه اميدي نيست و بخاري بلند نخواهد شد جا دارد وزارت اطلاعات به اين مهم ورود كرده و كد هاي خاص فروشنده درشت حقيقي كه مرتبط با گروه كروز هستند را با دقت بررسي كنند تا جلوي اين فساد سازمان يافته گرفته شود [/
دوستان ببینید این آقا سال گذشته با چه ادبیات زشتی با من برخورد کرد
الان یکسال گذشته و روسیاهی واسه کی مونده ؟؟؟
الان شما قضاوت کنید کفتار نمک به حروم چه کسی هست ؟ من یا ایشون؟
من پست ایشون رو اونموقع گزارش نکردم تا مسدود نشه ، چون ممکن بود پست رو ادمین پاک کنه
حالا ببینید طرفتون رو بشناسید
دکتر مصدق و قیام مردم تنگستان نوشته سامان بختیار به شرح همکاری مصدق با انگلیسیها در سرکوب تنگستانیها میپردازد. این کتاب یکی از دروغهای آشکار علیه دکتر مصدق را اثبات میکند.
نظر