تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام خان.
    ستاره دار (1)
    • Sep 2020
    • 124

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

مصدق سفید یا سیاه

ناگفته های مصدق
    تاریخ یک علم است اما در ایران محدود شده به قصه نویسی های عجیب و غریب و قهرمان سازی های افسانه ای. دیگر عیب ما در تحلیل یک فرد،نگاه صفر و صدی است یعنی یک فرد مطلق خوب و مطلق بد میپنداریم.
    برای خواندن این یادداشت [تعصب بیجا مانع درک است] و من سعی کردم به نقاط خاکستری کارنامه مصدق نگاهی گذرا داشته باشم.
    ۱- والی گری استان فارس
    محمد مصدق که به خواست میرزا حسن خان مشیرالدوله (نخست وزیر وقت)تازه از خارج به ایران برگشته بود در تاریخ نوزدهم مهر ۱۲۹۹ به والی گری (استانداری)فارس منصوب شد. در مورد چگونگی انتصاب او میگویند چند خانواده با نفوذ شیراز که انگلیسی مآب هستند طرفدار انتصاب مصدق به سمت والیگری می باشند و حتی حاضر به پرداخت وجوهی برای مخارج والیگری اون می شوند و بدین ترتیب اوضاع به گونه ای مي‌شود كه حكومت مركزي كه نياز به بودجه و خزانه داشت، با استانداري مصدق به شدت موافق می شود تا بار خزانه كمتر شود. داستان حقوق نگرفتن وی و در راه خدمت به مردم بی مزد کار کردن از اینجا نشات گرفته. سن و سال وی که آن موقع سی و اندی سال بیشتر نبوده دال بر تایید صحبت های فوق است که بدون شایسته سالاری و با کمک تلگراف های سفیر وقت انگلیس به مقام والی گری رسیده است.
    ۲-سرکوب مردم تنگستان
    مردم تنگستان با استعمار انگلیس در آن منطقه به مبارزه میپرداختند و زیاد به مذاق انگلیسی ها خوش نیامده بود.به نقل از کتاب محمد صادق تهرانی (صفحه ۱۱۹) مصدق در جواب انگلیسی ها چنین پاسخ میدهد: «شما در مقام مقابله با تنگستانی‌ها برنیایید برای اینکه نسبت به شما کینه پیدا خواهند کرد. ما خود آن‌ها را مجازات می‌کنیم تا نظر شما تأمین شود.»درجای دیگر نطق کردند: «بنده مأمورين خوب از انگلستان ديده‌ام. من مأمورين بسيار شريف و وطن‌دوست از انگلستان ديده‌ام. من مذاكراتي در شيراز و در تهران با اينها دارم. يك روز ماژور هوور قنسول انگليس آمد و به من گفت: ما حكم داده‌ايم تنگستاني‌ها را تنبيه بكنند. من حالم به هم خورد. گفت: شما چرا حالتان به هم خورد؟ گفتم: چون اين صحبتي كه كرديد در نفع شماست نه در نفع ماست. گفت: توضيح بدهيد. گفتم: شما پليس جنوب را مأمور تنبيه تنگستان بكنيد بر منفوريت آنها افزوده مي‌شود. تنگستاني‌ها اگر شرارت مي‌كنند من تصديق مي‌كنم اگر بعضي از آنها راهزني دارند من تصديق دارم. اگر آنها را پليس جنوب تنبيه كند آنها جزء شهداء و وطن‌پرست‌ها مي‌شوند و من راضي نيستم. ولي اگر من كه والي هستم آنها را تنبيه كنم به وظيفه خود عمل كرده‌‌ام و كار صحيحي كرده‌‌ام. گفت: توضيحات شما مرا قانع كرد شما كار خودتان را بكنيد من از شما تشكر مي‌كنم. بعد از چند روز من تنگستان را امن كردم و ماژور هوور آمد از من تشكر كرد...» (سياست موازنه منفي در مجلس چهاردهم، ج 1، ص 23).دلیل صحبتای های فوق را شاید بتوان ساده اندیشی وی در آن عصر دانست .
    ۳- در خواست تابعیت سوییس
    یکی از مولفه‌هایی که با شدت زیادی به آن پرداخته می‌شود، وطن‌پرستی مصدق و عرق شدید او به ایران است اما بررسی کتاب خاطرات و تالمات نشان می‌دهد، مصدق ضمن علاقه به وطن، جنبه‌ای از وطن‌پرستی خود ارائه نمی‌دهد. مصدق که حدود ۴ سال تحصیل در رشته حقوق و کارآموزی در این رشته را در سوئیس گذارنده است، ضمن اینکه در جایی از کتاب می‌نویسد، به مامور راه آهن سوئیس گفتم سوئیس کشور دوم من است.در صفحه ۱۱۸ کتاب خود می نویسد :من همیشه در این فکر بودم اگر روزی نتوانم در ایران به وطن خود خدمت کنم محل اقامت خود را در سوئیس قرار بدهم.وی برای تابعیت سوئیس درخواست داد ولی به دلیل قوانین تابعیتی سوئیس که حضور ۱۰ ساله در آن کشور بود ولی مصدق فقط ۴ سال حضور داشت تابعیت سوییس به وی اعطا نشد.
    ۴-مصدق قاجار زاده
    برخلاف آنچه شهرت داده‌اند، مصدق از یک خانواده فقیر و یا حتی متوسط نبود. او یکی از فرزندان خاندان قاجار بود که قسمت اعظم بدبختی‌ها و عقب‌ماندگی‌های ملت ما مربوط به همین خاندان است. پدرش میرزا هدایت الله آشتیانی وزیر دفتر ناصرالدین شاه از خانواده مستوفیان آشتیانی از ایل بختیاری بود و مادرش شاهزاده نجم السلطنه نوه عباس میرزا ولیعهد قاجار و نایب السلطنه ایران بود. به عبارتی مادرش دختر عموی ناصرالدین شاه بود. محمد مصدق در با توجه به روابط فامیلی خود و با وجود سن کم به مستوفی گری خراسان گمارده شد.

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3746

در اصل توسط بهرام خان. پست شده است View Post
      پیام آموزشی از طرف سازمان بورس و اوراق بهادار

08:53:58 1400/09/23

از عوامل عدم موفقیت در بورس، نداشتن سواد مالی و کمبود اطلاعات سرمایه گذاری است.
      به بهرام خان رسیدن بخیر از قول ما به عشقعلی بگو :...حالا ما بیسواد ...طماع ...بی تربیت !!!اون بنده خداهایی که دارا یکم و پالایش رو توسط بانک ها بهشون قالب کردید چی ؟؟؟؟؟اون بیچاره ها ..کد بورسی داشتند ؟؟غیر ازین دو صندوق سهام خریدن ؟؟دیگه چیزی نمونده این سازمان بورس بار سهامداران نکرده باشه...

نظر

• بهرام خان.
        ستاره دار (1)
        • Sep 2020
        • 124

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        به بهرام خان رسیدن بخیر از قول ما به عشقعلی بگو :...حالا ما بیسواد ...طماع ...بی تربیت !!!اون بنده خداهایی که دارا یکم و پالایش رو توسط بانک ها بهشون قالب کردید چی ؟؟؟؟؟اون بیچاره ها ..کد بورسی داشتند ؟؟غیر ازین دو صندوق سهام خریدن ؟؟دیگه چیزی نمونده این سازمان بورس بار سهامداران نکرده باشه...
        درود بر امیدخان

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1467

درود بر امیدخان
          شما ورژن جدید جهش یافته بهرام نامدارهستی؟

نظر

• محمد.
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 810

میخوان خالی کنند
            ممنون از پاسخگوییتون

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

مصدق سفید یا سیاه

ناگفته های مصدق
              تاریخ یک علم است اما در ایران محدود شده به قصه نویسی های عجیب و غریب و قهرمان سازی های افسانه ای. دیگر عیب ما در تحلیل یک فرد،نگاه صفر و صدی است یعنی یک فرد مطلق خوب و مطلق بد میپنداریم.
              برای خواندن این یادداشت [تعصب بیجا مانع درک است] و من سعی کردم به نقاط خاکستری کارنامه مصدق نگاهی گذرا داشته باشم.
              ۱- والی گری استان فارس
              محمد مصدق که به خواست میرزا حسن خان مشیرالدوله (نخست وزیر وقت)تازه از خارج به ایران برگشته بود در تاریخ نوزدهم مهر ۱۲۹۹ به والی گری (استانداری)فارس منصوب شد. در مورد چگونگی انتصاب او میگویند چند خانواده با نفوذ شیراز که انگلیسی مآب هستند طرفدار انتصاب مصدق به سمت والیگری می باشند و حتی حاضر به پرداخت وجوهی برای مخارج والیگری اون می شوند و بدین ترتیب اوضاع به گونه ای مي‌شود كه حكومت مركزي كه نياز به بودجه و خزانه داشت، با استانداري مصدق به شدت موافق می شود تا بار خزانه كمتر شود. داستان حقوق نگرفتن وی و در راه خدمت به مردم بی مزد کار کردن از اینجا نشات گرفته. سن و سال وی که آن موقع سی و اندی سال بیشتر نبوده دال بر تایید صحبت های فوق است که بدون شایسته سالاری و با کمک تلگراف های سفیر وقت انگلیس به مقام والی گری رسیده است.
              ۲-سرکوب مردم تنگستان
              مردم تنگستان با استعمار انگلیس در آن منطقه به مبارزه میپرداختند و زیاد به مذاق انگلیسی ها خوش نیامده بود.به نقل از کتاب محمد صادق تهرانی (صفحه ۱۱۹) مصدق در جواب انگلیسی ها چنین پاسخ میدهد: «شما در مقام مقابله با تنگستانی‌ها برنیایید برای اینکه نسبت به شما کینه پیدا خواهند کرد. ما خود آن‌ها را مجازات می‌کنیم تا نظر شما تأمین شود.»درجای دیگر نطق کردند: «بنده مأمورين خوب از انگلستان ديده‌ام. من مأمورين بسيار شريف و وطن‌دوست از انگلستان ديده‌ام. من مذاكراتي در شيراز و در تهران با اينها دارم. يك روز ماژور هوور قنسول انگليس آمد و به من گفت: ما حكم داده‌ايم تنگستاني‌ها را تنبيه بكنند. من حالم به هم خورد. گفت: شما چرا حالتان به هم خورد؟ گفتم: چون اين صحبتي كه كرديد در نفع شماست نه در نفع ماست. گفت: توضيح بدهيد. گفتم: شما پليس جنوب را مأمور تنبيه تنگستان بكنيد بر منفوريت آنها افزوده مي‌شود. تنگستاني‌ها اگر شرارت مي‌كنند من تصديق مي‌كنم اگر بعضي از آنها راهزني دارند من تصديق دارم. اگر آنها را پليس جنوب تنبيه كند آنها جزء شهداء و وطن‌پرست‌ها مي‌شوند و من راضي نيستم. ولي اگر من كه والي هستم آنها را تنبيه كنم به وظيفه خود عمل كرده‌‌ام و كار صحيحي كرده‌‌ام. گفت: توضيحات شما مرا قانع كرد شما كار خودتان را بكنيد من از شما تشكر مي‌كنم. بعد از چند روز من تنگستان را امن كردم و ماژور هوور آمد از من تشكر كرد...» (سياست موازنه منفي در مجلس چهاردهم، ج 1، ص 23).دلیل صحبتای های فوق را شاید بتوان ساده اندیشی وی در آن عصر دانست .
              ۳- در خواست تابعیت سوییس
              یکی از مولفه‌هایی که با شدت زیادی به آن پرداخته می‌شود، وطن‌پرستی مصدق و عرق شدید او به ایران است اما بررسی کتاب خاطرات و تالمات نشان می‌دهد، مصدق ضمن علاقه به وطن، جنبه‌ای از وطن‌پرستی خود ارائه نمی‌دهد. مصدق که حدود ۴ سال تحصیل در رشته حقوق و کارآموزی در این رشته را در سوئیس گذارنده است، ضمن اینکه در جایی از کتاب می‌نویسد، به مامور راه آهن سوئیس گفتم سوئیس کشور دوم من است.در صفحه ۱۱۸ کتاب خود می نویسد :من همیشه در این فکر بودم اگر روزی نتوانم در ایران به وطن خود خدمت کنم محل اقامت خود را در سوئیس قرار بدهم.وی برای تابعیت سوئیس درخواست داد ولی به دلیل قوانین تابعیتی سوئیس که حضور ۱۰ ساله در آن کشور بود ولی مصدق فقط ۴ سال حضور داشت تابعیت سوییس به وی اعطا نشد.
              ۴-مصدق قاجار زاده
              برخلاف آنچه شهرت داده‌اند، مصدق از یک خانواده فقیر و یا حتی متوسط نبود. او یکی از فرزندان خاندان قاجار بود که قسمت اعظم بدبختی‌ها و عقب‌ماندگی‌های ملت ما مربوط به همین خاندان است. پدرش میرزا هدایت الله آشتیانی وزیر دفتر ناصرالدین شاه از خانواده مستوفیان آشتیانی از ایل بختیاری بود و مادرش شاهزاده نجم السلطنه نوه عباس میرزا ولیعهد قاجار و نایب السلطنه ایران بود. به عبارتی مادرش دختر عموی ناصرالدین شاه بود. محمد مصدق در با توجه به روابط فامیلی خود و با وجود سن کم به مستوفی گری خراسان گمارده شد.

اي شر و ورا در مورد مصدق چيه؟

مهمترين كسي كه با اسناد اثبات شد جاسوس انگليسيها بوده و پول گرفته واسه كودتاي 28 مرداد، آيت الشيطان كاشاني بوده.
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• بهرام خان.
                ستاره دار (1)
                • Sep 2020
                • 124

مصدق‌السلطنه، سیاستمدار، حقوقدان، نمایندهٔ هشت دوره مجلس شورای ملی، استاندار، وزیر و دو دوره نخست‌وزیر ایران بود. محمد مصدق نخستین ایرانی دارندهٔ مدرک دکترای رشته حقوق است[۷][۸][۹] مصدق در زمان انتقال سلطنت از قاجار به پهلوی، اگر چه از سلاطین قاجار مأیوس بود[۱۰] با توجه به این که می‌دانست رضا شاه با شاه شدن حکومتی برمبنای دیکتاتوری و بازگشت به استبداد ایجاد می‌کند، با این کار مخالفت کرد و بعد از آن یکی از منتقدین سرسخت او بود.[۱۰][۱۱] در زمان حکومت رضاشاه، مصدق زندان رفته و مدتی را در تبعید گذرانید. او سلطنت پهلوی را مخلوق سیاست انگلستان می‌دانست.[۱۲][۱۳]
                وی پس از سقوط رضاشاه، از تبعید به عرصهٔ سیاست بازگشت. در سال ۱۳۲۸ با چندین حزب وارد اتحاد شد و با همکاری افرادی مانند حسین فاطمی به تأسیس جبههٔ ملی ایران اقدام کرد. جبههٔ ملی و در رأس آن‌ها مصدق، به پیشنهاد فاطمی برای شروع استعمارستیزی در ایران، ملی شدن صنعت نفت را مطرح کردند. مصدق در سال ۱۳۳۰ به نخست‌وزیری رسید و در نخستین قدم، نفت ایران را ملی کرد. به همین دلیل طرح سقوط دولت او توسط انگلستان (که تا قبل از ملی شدن نفت، صاحب عمدهٔ نفت ایران بود) ریخته شد و سرانجام در کودتای ۲۸ مرداد که توسط سازمان سیا و ام آی ۶ و با حمایت شاه و روحانیون و ارتش انجام شد، دولت مصدق برکنار شد [۲]. یکی دیگر از دلایل سقوط دولت او، مخالفت‌های ابوالقاسم کاشانی با مصدق بود.[۱۴] کاشانی در حالی که قبلاً از مصدق حمایت می‌کرد، به همراه جمعی از روحانیون به مخالفت با مصدق برخاست. پس از آن مصدق در دادگاه نظامی محاکمه شد و علی‌رغم دفاعیهٔ مستندی که از خود ارائه داد، به سه سال حبس انفرادی محکوم شد.[۱۵] پس از تحمل سه سال زندان، مصدق به دستور محمدرضا شاه به قلعهٔ احمدآباد تبعید شد و تا پایان عمر خود، در آن‌جا تحت نظارت قرار داشت و به گفتهٔ خودش، «هر روز آرزوی مرگ می‌کرد»[۱۶] مصدق سرانجام در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵ بر اثر بیماری سرطان در ۸۷ سالگی در بیمارستان نجمیهٔ تهران زیر نظر مأموران ساواک درگذشت و به دلیل مخالفت شاه با وصیت او مبنی بر به خاک سپرده شدن در کنار کشته‌شدگان قیام ۳۰ تیر در قبرستان ابن بابویه، در ملک شخصی‌اش واقع در قلعهٔ احمدآباد به خاک سپرده شد.[۱۷][۱۸]
                مصدق از طرفداران انقلاب مشروطهٔ ایران بود و معتقد بود که مقام سلطنت فقط باید نمادی برای وحدت کشور باشد[۳]. مصدق در دوران نخست‌وزیری کوشید تا قدرت شاه را محدود به چارچوب مشخص‌شدهٔ آن در قانون اساسی مشروطه کند و نهادهای مدنی را تقویت کرد.[۱۹] در زمان نخست‌وزیری او، خانوادهٔ سلطنتی (به خصوص اشرف پهلوی) از مخالفین سرسخت مصدق بودند. پس از کودتای بیست و هشتم مرداد، مصدق همچنان منتقد دخالت شاه در امر حکومت بود.
                اگرچه شاه کودتای ۲۸ مرداد را قیام مردم و رستاخیز ملی ایران می‌نامید،[۲۰][۲۱] ولی شصت سال پس از کودتا، سازمان سیا با انتشار اسنادی، به دخالت مستقیمِ خود در ایران معترف شد.[۲۲][۲۳][۲۴] محققان معتقدند در جستجوی ریشهٔ اصلی انقلاب ۱۳۵۷ ایران، می‌توان به کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ بازگشت.[۲۵][۲۶][۲۷]
                مصدق یکی از پیشگامان نهضت ضداستعماری معاصر بود. از او نه تنها در ایران؛ که در کشورهای جهان سوم هم به عنوان کسی که شجاعانه و با سرسختی تحسین‌برانگیزی مقابل استعمار انگلیس ایستاد، نام می‌برند.[۲۸] او چهرهٔ آزادی‌خواه پرشور و استعمارستیزی بود که با سیاست موازنه منفی الهام بخش رهبران جنبش عدم تعهد بود[۲۹] و بر کشورهای خاورمیانه همچون مصر تأثیر گذاشت. مصدق نخستین دولتمرد خاورمیانه بود که با اجرایی کردن اندیشهٔ ملی شدن صنعت نفت پرچم مبارزه اقتصادی با قدرت‌های استعماری را برافراشت. از این رو در کشورهای خاورمیانه از او به عنوان «زعیم الشرق» یاد می‌شد و حتی جمال عبدالناصر خیابانی را در قاهره به نام محمد مصدق نام نهاد که اکنون نیز به این نام خوانده می‌شود.[۶][۶][۳۰][۳۱][۳۲][۳۳]

نظر

• بهرام خان.
                  ستاره دار (1)
                  • Sep 2020
                  • 124

درود رفقا
                  بزودی سوپر تحلیل اینجانب به وقوع می پیوندد
                  بهرام تنها کسی بود که این سوپر تحلیل را اولین بار مطرح کرد
                  بعدا بانو مهناز صادقی از ایده های من آن را رسانه ای کرد
                  سهمتان را سفت و محکم نگه دارید
                  شاخص بزودی پرواز می کند

نظر

• بهرام خان.
                    ستاره دار (1)
                    • Sep 2020
                    • 124

در این درگه که گَه گَه کُه کَه و کَه کُه شود ناگهز امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه
                    Dar In Dargah , Ke Gah-Gah Kah , Koh o , Koh Kah Shavad NagahZe Emroozam Masho Gharre , Ke Az Ferda Ne'i Agah

معنی :در این دنیا که گاهگاهی ، کاه ناچیزی چون کوه می شود و همچنین کوه بزرگی ناگهان مانند کاه می شود ( منظور از نظر موقعیت اجتماعی ، اقتصادی و ... آدمها ) مبادا از وضعیت کنونی خود مغرور شوی ، زیرا که از فردای خود خبر نداری .

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1467

درود رفقا
                      بزودی سوپر تحلیل اینجانب به وقوع می پیوندد
                      بهرام تنها کسی بود که این سوپر تحلیل را اولین بار مطرح کرد
                      بعدا بانو مهناز صادقی از ایده های من آن را رسانه ای کرد
                      سهمتان را سفت و محکم نگه دارید
                      شاخص بزودی پرواز می کند
                      شما جواب من رو ندادی

شما ورژن جدید جهش یافته بهرام نامدارهستی؟

که بدلیل مشغله کاری دیروزخداحافظی کردی ؟

نظر

• اسد-ص
                        ستاره دار(5)
                        • Feb 2011
                        • 665

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                        وقتی برای دیگران لقمه ی بزرگتر از
                        دهانشان باشی !!
                        آنها چاره ای ندارند جز آنکه
                        خردت کنند ، تا برایشان اندازه شوی ...
                        سلام وقتی مذاکره شروع شد. ایشان گفت کارتمامه خودرویی و بانکها صف خرید میشوند و هی برو بالا ..... و دیگر سهام نزولی ....چطور شرکت هایی که صادراتی هستند ودولت حمایت میکنه و پی بر ای پایینی دارند نزولی و خودرو وبانک زیان ده صعودی ؟ ..... فعلا پیداش نمیشه فعلا خیته .............. اوضاع برگرده پیداش میشه . ومیگه من ناجی شما هستم

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

دو سناریو قابل بررسی است :

1- اصلاح
                          زمانی طولانی مدت ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

سیکل اول از 1369 شروع شد تا 1383 ( 14 سال )

سیکل دوم از 1387 شروع شد تا 1399 ( 12 سال )

دقیق تر بخواهیم بیان کنیم , متوسط زمان هر 5 موجی اصلی در بورس تهران حدود 13 سال زمان برده است ...

یعنی در 30 سال گذشته 2 موج اصلی 5 موجی در شاخص کل به اتمام رسیده است ...

توضیحات تکمیلی در تصویر ....

سناریو شماره 2 :

امواج اصلاحی را خاتمه یافته در نظر بگیریم و این روزها منتظر آغاز موج 3 صعودی باشیم ...

آپدیت :

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/12/17, 19:00.
                            .

نظر

• Lida2020
                              ستاره‌دار(8)
                              • Sep 2020
                              • 357

سناریو شماره 2 :

امواج اصلاحی را خاتمه یافته در نظر بگیریم و این روزها منتظر آغاز موج 3 صعودی باشیم ...

آپدیت :

خیر این شمارش موج اشتباه است
                              هنوز در موج چهارم نزولی هستیم
                              در ادامه 1.266.000 محتمل است

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط Lida2020 پست شده است View Post
                                خیر این شمارش موج اشتباه است