تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
در اصل توسط بهرام خان. پست شده است View Postدرود رفقا
بزودی سوپر تحلیل اینجانب به وقوع می پیوندد
بهرام تنها کسی بود که این سوپر تحلیل را اولین بار مطرح کرد
بعدا بانو مهناز صادقی از ایده های من آن را رسانه ای کرد
سهمتان را سفت و محکم نگه دارید
شاخص بزودی پرواز می کند
درود بر بهرام فیک ...
قبل از حضور بنده در این سایت , ایدی های فیک بسیاری ساختند به نام بهرام ...
از این شیطنت ها در تالار بورس هم داشتیم.
نظر
-
-
-
Theory of life.
When flood comes the fish eat ants. But when water dries the ants eat fish.
Life gives chance to everyone.
Just have to wait for our turn
تئوری زندگی:
وقتی سیل میاد، ماهی مورچهها رو میخوره. ولی وقتی آب تبدیل به خشکی میشه مورچهها ماهی رو میخورن.
زندگی به همه یه فرصت میده.
فقط باید صبر کنی تا نوبت تو هم بشه....
نظر
-
بازار در هفته گذشته همچنان روندی نزولی داشت و با توجه به بودجه سال آینده و بی توجهی شدید به بازار سهام شاهد خروج شدید نقدینگی در ابتدای هفته بودیم و این در حالی بود که با خروج طیف وسعی از سهامداران خسته و ناامید و البته تلاش محدود برای بهبود فضای عمومی با شفاف سازی بیشتر در رابطه با جزییات بودجه، شدت افت ها کاهش و البته حجم معاملات با افت جدی همراه شد.
در بازارهای جهانی اما بحران انرژی در اروپا رشد قیمت در بازار فلزات را در پی داشت و در بازار نفت شاهد هفته ای آرام بودیم. شناخت بیشتر از سویه جدید ویروس کرونا آرامش بیشتر بازارها را به دنبال داشت. به نظر می رسد با نزدیکی به پایان سال میلادی بازارها رفته رفته کم حجم و آرامتر نیز دنبال شوند.
در بازار ارز اما نوسانات زیادی را شاهد بودیم و پیشرفت نسبی مذاکرات دلار را از سقف تاریخی خود دور کرد هرچند همچنان سطح 30 هزارتومانی حفظ شد. به نظر می رسد در صورت بهبود اخبار سیاسی والبته با پایان سال مالی و کاهش تقاضای مرسوم در این ماه شاهد آرامش بیشتر در بازار باشیم.
در بازار سهام اما همچنان بی اعتمادی و ابهامات موجود رمق بازار را گرفته است و بازار برای احیای قوا نیاز به اقدام عملی و گذر زمان دارد. رشد نرخ در سامانه نیما با توجه به نرخ تسعیر پیشنهادی و تعیین تکلیف نرخ انرژی در گروه های مختلف می تواند تا حدودی بهبود روند بازار را به دنبال داشته و البته رشد جهانی ها در پایان هفته نیز می تواند تک نمادها را با بهبود تقاضا همراه نماید. رشد نرخ بهره در هفته های اخیر از مهم ترین دلایل خروج نقدینگی از بازار است و هرچند در دو هفته اخیر شاهد توقف این رشد هستیم اما به منظور رشد بازار سهام، سرمایه گذاران با حساسیت زیادی سیاست پولی و مالی دولت را دنبال خواهد کرد.
بازار سهام که در سالهای سخت تحریم کمک بزرگی برای تامین مالی دولت ها بوده است این روزها با بی مهری زیادی به حال خود رها شده است. احیای بازار سهام به عنوان رکن مهم اقتصاد هر کشور می تواند به هدایت مناسب نقدینگی کمک شایانی نماید موضوعی که بارها در مورد آن تاکید شده است و البته با بی اعتنایی ادامه دار همراه است. به صورت عمومی به نظر می رسد رفته رفته شاهد بهبود بازار با توجه به کاهش فشار فروشندگان و افت قابل توجه قیمت ها باشیم و به منظور افزایش حجم فعالان عمدتا به نرخ بهره، نرخ ارز در سامانه نیما و قیمت های جهانی توجه خواهند داشت ....
نظر
-
انشای یک دانش آموز، در مورد "پول حلال"
نان حلال خیلی خیلی خوب است. من نان حلال را خیلی دوست دارم. ما باید همیشه دنبال نان حلال باشیم، مثل آقا تقی.
آقاتقی یک ماستبندی دارد.او همیشه پولِ آبِ مغازه را سر وقت میدهد تا آبی که در شیرها میریزد، حلال باشد. آقا تقی میگوید: آدم باید یک لقمه نان حلال به زن و بچهاش بدهد تا فردا که سرش را گذاشت روی زمین و عمرش تمام شد، پشت سرش بد و بیراه نباشد .
دایی من هم کارمند یک شرکت است. او میگوید: تا مطمئن نشوم که ارباب رجوع از ته دل راضی شده، از او رشوه نمیگیرم. آدم باید دنبال نان حلال باشد.
داییام میگوید: من ارباب رجوع را مجبور میکنم قسم بخورد که راضی است و بعد رشوه میگیرم! داییم میگوید : تا پول آدم حلال نباشد، برکت نمیکند.
پول حرام بیبرکت است.
ولی پدرم یک کارگر است و من فکر میکنم پولش حرام است؛ چون هیچوقت برکت ندارد و همیشه وسط برج کم میآورد. تازه یارانهها را خرج میکند و پول آب و برق و گاز را نداریم که بدهیم. ماه قبل، برق ما را قطع کردند، چون پولش را نداده بودیم دیشب میخواستم به پدرم بگویم:
کاش دنبال یک لقمه نان حلال بودی !.
نظر
-
تعادل در جمع اضداد ...
هر یکی قولی است ضد همدگر
چون یکی باشد یکی زهر و شکر
تا ز زهر و از شکر در نگذری
کی تو از گلزار وحدت بو بری
مولانا
کل جهان هستي از رويدادهاي متضاد تشکيل يافته و ضد و نقیض بودن ذات آن است.
جهان هستی توسط اضداد موجود است؛ تعادلی میان اضداد است.
"شب و روز" "زندگی و مرگ" "زشت و زیبا" " خیر و شر" "خوب و بد" .
و کسی که بیاموزد که در میان این اضداد تعادل داشته باشد قادر به شناخت زندگی، جهان هستی و خداوند خواهد بود. کلید رازها در تعادل است.
شب چنين با روز اندر اعنتاق
مختلف در صورت اما اتفاق
روز و شب ظاهر دو ضد و دشمنند
ليک هر دو يک حقيقت مي تنند
مولانا.
نظر
-
پرسش: نمیشود فقط چیزهای مثبت را جذب زندگیمان کنیم؟ ...
پاسخ : واقعا میدانی چه چیزی مثبت است و چه چیزی منفی؟
مگر تصویر بزرگتر را داری؟
خیلیها هستند که محدودیت و شکست و فقدان و بیماری یا درد آنها، درنهایت معلوم میشود که بزرگترین معلمآنها بوده. ...
هروقت چیزی منفی بر تو اتفاق افتاد، درسی عمیق در آن است، هرچند شاید تو آنموقع نبینی.
حتی یک بیماری یا تصادف مختصر هم میتواند به تو نشان دهد که چه واقعی و چه غیرواقعی است، چه درنهایت مهم است و چه نیست ....
نظر
-
جالبه دولت رئیسی با شعار کاهش بهره ی بانکی آمد و برعکس عمل کرد !
رقیب اصلی بورس بهره ی بانکی است نه عامل دیگر ....
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postجالبه دولت رئیسی با شعار کاهش بهره ی بانکی آمد و برعکس عمل کرد !
رقیب اصلی بورس بهره ی بانکی است نه عامل دیگر ....
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postسرمایه مگر مغز خر خورده تا سود تضمینی با p/e حدود ۵ و حتی کمتر از ۵ را سیستم بانکی و اوراق و اخزا پرداخت می کند ، بیاید سهام بخرد !!
پولها جاروب زده شده اند و در پناهگاه سیستم بانکی و اوراق و اخزا هستند .....
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postتیر خلاص به لیر ترک ...
ارزش پول ملی ترکیه در کمترین سطح تاریخی خود قرار گرفت.
برای اولین بار در تاریخ از مرز 9 گذشت ...
ایران با بازگشت به برجام می تواند بهشت سرمایه گذاران بین المللی شود ...
علاوه بر کاسبان داخلی تحریم , کاسبان خارجی تحریم شبیه ترکیه و روسیه هم داشتیم ...
با بازگشت به برجام درآمد ترکیه و روسیه از دلالی و واسطه گری کالاهای مورد نیاز ایران حذف خواهد شد ...
بورس استانبول تعطیل شد
تصمیم بورس استانبول برای توقف معاملات روز جمعه خود به آن دلیل صورت میگیرد که نرخ برابری لیر از ۱۷ لیر در برابر دلار فراتر رفت که پایینترین کاهش ارز لیر در تاریخ ترکیه است..
نظر
-
نظر