کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یکی از جامانده ترین های بنیادی بازار آپ هست،
اخباری مبنی بر نزدیک بودن افزایش سرمایه هم داره،
اگر توجه بازار را به خودش جلب کنه قابلیت رشد بالایی داره چون اگر بخوایم تورم هم در نظر بگیریم قطعا ارزش مارکت شرکت با دلار زیر ۵ تومن معادل میشه،
همین امروز اگر قرار بود عرضه اولیه بشه ارزش مارکت حداقل دو برابر فعلی بهش میدادن!
درود بهرام خان چند وقتی بود به تاپیک سر نزده بودم الان دیدم که گالیور نیست خواستم یه جایی ازش تشکر کنم دیدم بهترین جا همینجاست واقعا جاش خالیست براش آرزوی سلامتی دارم
از شما هم تشکر ویژه دارم به خاطر کمکهای بی دریغتون .انشالله که تندرست باشید.
درود بهرام خان چند وقتی بود به تاپیک سر نزده بودم الان دیدم که گالیور نیست خواستم یه جایی ازش تشکر کنم دیدم بهترین جا همینجاست واقعا جاش خالیست براش آرزوی سلامتی دارم
از شما هم تشکر ویژه دارم به خاطر کمکهای بی دریغتون .انشالله که تندرست باشید.
ارادتمند شما
سلام , سپاسگزارم ...
بنده هم برای گالیور تندرستی و عاقبت به خیری را از خداوند منان طلب می کنم ...
یادش به خیر ...
گاهی اوقات بنده سربه سر گالیور می گذاشتم و گاهی اوقات ایشان ...
.................................................. ......................................
برگی از دفتر خاطرات با گالیور را مرور کنیم خاطره انگیز هست و نوستالژیک ...
هروقت آن نیم خط آخر را که به کمونیست ها لعنت فرستاد را مرور می کنم , هم خنده ام می گیرد , هم دلتنگ آن کل کل ها ی نسبتا محدودی می شوم که با گالیور داشتیم ...
( پایین تصویرکاربر silas را داشتیم سهامدار عمده ی فاهواز بود که در این سایت ظاهرا حضور ندارد )
شرکت صنعتي و معدني ستبران در سال 1363 در مجتمع صنعتي تاکستان (استان قزوين )در منطقه اي بسيار مناسب از نظر دسترسي به معادن و نيز آزاد راههاي ارتباطي و راه آهن احداث گرديده است . ماشين آلات اين شرکت ساخت کمپاني هاي معتبر اروپايي , از جمله NEI انگلستان و دورست آلمان مي باشند. در حال حاضر ظرفيت توليد اين شرکت 100000تن پودرهاي ميکرونبزه سخت و نرم مانند کوارتز و فلداسپار , دولوميت و کائولن و امثالهم با سايز کوچک تر از 38 ميکرون مي باشد...
نظر