تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4183

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
    درود

من از مهر 98 تا الان در مجموع حدودا سرمایه رو 7 برابر کردم با احتساب مبالغ خروجی

البته با حجم بالای سرمایه من همین بازدهی نیز از نظر خودم بی نهایت عالی است
    دوست عزیز ضمن احترام ... در صورتی که درصد بالائی از سبد را در سقف نفروختی باشی و خارج نکرده باشی اینم دست یافتنی به نظر نمیرسه . 7 برابر از مهر 98 و شاخص 330 هزاری منظورم است
    مگر اینکه یکی اتفاقی رفته باشه مثلا رو ثشاهد و بازی های تجدید ارزیابی و از اینطور نمادها که یهو پول افتاد توش و طی زمان کمی 20-30 برابر شد و درصد بالائی از سبد هم از این نمادها خرید داشته باشد و تا اخر هم مونده باشه و به وقتش خارج شده باشه و پولم خارج کرده باشه تا با احتساب زیان های مابقی سبد بتونه به 7 برابر تا الان برسه

اگر و اگر ها زیاد است تا به این بازدهی فعلی بشه استناد کرد . قصد اتهام خلاف واقع ندارم ولی اگر در حال حاضر 7 برابر باشی عملکردت خیلی خوب بوده

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3789

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      منتظر نمانید تا اقساط خانه یا اتومبیل تان بازپرداخت شود، تا خانه یا اتومبیل جدیدی بخرید
      تا فرزندانتان از خانه شما بروند و مستقل شوند، تا دوباره به دانشگاه بروید
      تا دانشگاه را تمام کنید، تا ده کیلو وزن کم کنید
      تا ازدواج کنید، تا طلاق بگیرید، تا بچه دار شوید، تا بازنشسته شوید، تا تابستان فرا برسد، تا زمستان فرا برسد، تا پاییز فرا برسد، تا بمیرید...
      منتظر نمانید، زندگی کنید ...

( جان سی مکسول )
      بهرام خان !!!منع رطب نکن !!!بیا و به خودت رحم کن !!یه کمی هم به خودت برس !! اون استیشن !!رو اسقاط کن یا تحویل موزه بده !!به جاش یه ماشین خوب بردار!!و زندگی کن!!!معطل چی هستی...ماشالله !!چشم حسودا کور !!از سهام بایدنی خوب کاسب شدی !!دیگه منتظر نباش !!بیا و زندگی کن !!

نظر

• am!n
        Banned
        • Jan 2022
        • 236

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        بهرام خان !!!منع رطب نکن !!!بیا و به خودت رحم کن !!یه کمی هم به خودت برس !! اون استیشن !!رو اسقاط کن یا تحویل موزه بده !!به جاش یه ماشین خوب بردار!!و زندگی کن!!!معطل چی هستی...ماشالله !!چشم حسودا کور !!از سهام بایدنی خوب کاسب شدی !!دیگه منتظر نباش !!بیا و زندگی کن !!
        سلام s7 تحویل گرفتین به سلامتی؟خوب یادمه اونروز که شما فروختین اینجا همین حضرت خان شروع به تمسخر کردند،الان مادیرا آشغالی را نگه داشته بودین در سود بودین یا هایما با وجود تفاوق برجامی خان خانان؟

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4183

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
          یعنی 175 میلیون تومن رو تبدیل کردید به 3.5 میلیارد

درسته؟
          کدوم 3.5 ؟؟؟ یه بار سال گذشته بود کل پرتفوش را گذاشت ( درصد سبد از لحظه ای ) که دوستی حساب کرد 1.4 شد و درست هم حساب کرده بود
          حالا حساب کن با زیان های یک سال گذشته به کجا رسیده
          در ضمن در جواب شما گفت شاید 200% باشه از مهر 98 که نیست

اون وقت میگه هر کی کمتر از 1000% است بره کد باطل کنه /:.yead.:/

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4183

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
            می خواستم گزارش توهین هایت را برای اولین بار به مدیریت سایت بدهم اما وقتی خودم نیستم چه سود ؟! ( پایان فروم نویسی همزمان با امضای برجام )

بازدهی 114 درصدی خودرو نسبت یه پتروشیمی ها در 3 ماه گذشته ...

بفرما اینم یه نمونه دیگه از خزعبلات دیگری از این فرد
            در مورد اون جوک 1000% چند نفر جوابش را داده بودند ولی ندیدم کسی در مورد این کامنت و بازدهی 114% خودرو در 3 ماه گذشته کسی حرفی زده باشد

بازدهی خودرو در 3 ماه گذشته 114% بوده ؟ یعنی هر چی از 157 و کف 3 ماه پیش رفته بالا و اومده پائین و دوباره رفته بالا ، همه بالا رفتن ها را حساب کردی فقط ؟ یا اینکه از 157 تا قیمت فعلی که 193 است ؟ از 157 تا 193 ، بازدهی و رشد 114% میشه ؟

لامصب چقدر رو داری تو ؟

این کیه اینطور داره به فهم و شعور کاربرها توهین میکنه و ساکت هستید ؟

نظر

• Si@v@sh
              Banned
              • Jan 2022
              • 210

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              بازم الان اومدم این تاپیک و با دیدن این هجمه از گستاخی تو در جواب دادن و تمسخر فهم و خرد دیگران با این نظری که دادی ، این اخرین بار است در این تاپیک میام . ممکنه حتی این کامنت هم پاک شود ولی مجبورم به این نحو بنویسم . مودبانه تر امکانش نیست

تو چی میزنی ؟ انگار واقعا تو حالت جا نیست ؟ بشین سرجات بابا هی ابطال کد بورسی توصیه میکنی . تو خودت باید اول باطل کنی کد بورسیت را ، چرا توصیه به دیگران میکنی ؟
              تو کی هستی که فهم و شعور و عقل و خرد دیگران را به تمسخر گرفتی ؟ مسخره خودتی با این سن و سالت خجالت هم نمیکشی مدام مفت گوئی پشت مفت گوئی . در زندگی به چی اعتقاد داری ؟ دین و مذهب منظورم نیست ولی هر ادمی باید به اصلی معتقد باشد . تو کلا رد دادی و ادم نرمالی نیستی . این نتیجه ای نیست که الان بهش رسیده باشم . از 3 سال قبل بهش رسیدم

1000% سود از مهر 98 که شاخص 330 هزار بود ؟ اونم با موندن تا الان ؟ با کدوماش ؟ با شاخص هم حساب کنیم که شاخص 4 برابر است در حالی که خودت میدونی شاخص معیار نیست و خوبم میدونی که کلیت بازار با شاخص همراه نیست و فریادت از این شاخص مدتی است بلند است . چرا بلند است ؟ چون بازدهی خودت همراه با شاخص نبوده و مشخص هم هست
              یعنی در بهترین حالت اگر همراه شاخص باشد بطور متوسط میشه 300% بازدهی از مهر 98 در حالی که همراه نیست

اون وقت با موندن تا الان و این همه ریزش باید طرف 1000% بالاتر از مهر 98 باشه ؟ سنگ پای قزوینم ارزوست که رو هر چی سنگ پا از هر شهریست سفید کردی . عوض شدنی هم نیستی
              انبوهی از نمادها الان رفتند به همون قیمتهای حدودای مهر 98 اون وقت هر کی پولش 10 برابر مهر 98 نباشد باید بره کد باطل کنه ؟ تو خودت از همه بیشتر تر زدی . تو خودت الان پولت 200% بالاتر هم نیست شک ندارم و حاضرم شرط به کل زندگیم ببندم

دوستان بشمارید بینم الان و با قیمت های فعلی و احتساب افزایش سرمایه ها چند سهم داریم که از 9 مهر 98 تا الان 10 برابر است ؟
              حبابی ها و باد کرده های تجدید را بشمارید
              بنیادی هائی که سال 99 رشدهای بالا داشتند بشمارید ... از هر نمادی در کل نمادها بررسی کنید ببینیم کدام یک 10 برابر مهر 98 است ؟!!!!!!!!!!!!
              حیف تمام وقتی که تلف کردم در کل زدن های 3 ساله با تو

کامنت های بعدی را هم مرور میکنم و اگر مطلب مد نظر بود کامنت میکنم و این اخرین شب کامنت گذاری در این تاپیک است هر چند سایر دوستان برام عزیز هستند ولی وقتم را دیگه تلف نمیکنم اینجا
              دوست عزیز منظورش نوسانگیریه و داره اعتراف می‌کنه این چندسال که ادعای سهامداری می‌کرده با حمایت از بازار و خوشبینی به روندصعودی وتارگت دادن،درحقیقت هم هدف بوده با افراد بدبین و منفی باف سایت که مدام با ترساندن سهامدار،جزو چهره های منفور سایت بودند و حالا ادعای دلسوزی میکنند ولی هدفشان هدایت نبوده،بلکه سو استفاده بوده.هدفشون هم فقط نوسانگیری بوده از ملت.‌..
              ولی با حساب سرانگشتی بنده معتقدم ۷برابر کردن سرمایه از ابتدای۹۸ محتمله ولی ۳۱برابر اونهم از۹مهر۹۸،خیر.
              از فروردین سال۹۸ برترین صندوق بورسی با افراد متخصص و خبره تا سقف مرداد۹۹ بازدهی ۱۰۰۰درصد داشتند.فرضا ایشان ۱۰۰۰درصد سود کردند و خروج موفق‌‌.اوکی.در مدت ۱۷ماه نزول بازار ایشان درحال نوسان گیری.ازنظر ریاضی تو ۱۷ماه هفته ای تقریبا۱بار نوسان رو کل سرمایه.میشه تقریبا ۶۰بار.که بااین بازار شخمی،به احتمال بسیار بالا۴۰بارش ناموفق با زیان ۲درصدی،میشه ۸۰درصد زیان.۲۰بار نوسان موفق۲درصدی،میشه۴۰درصد سود.که برآیندش میشه ۴۰درصد زیان روی کل سرمایه از سقف مرداد.که میشه۶۰۰درصد سود از فروردین۹۸تا الان
              ادعای بهرام خان درمورد کسب۳۰۰۰درصد سود واقعا تخیلی است...

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3789

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
                سلام s7 تحویل گرفتین به سلامتی؟خوب یادمه اونروز که شما فروختین اینجا همین حضرت خان شروع به تمسخر کردند،الان مادیرا آشغالی را نگه داشته بودین در سود بودین یا هایما با وجود تفاوق برجامی خان خانان؟
                سلام..نه هنوز ...ولی فکر کنم تو بهمن فاکتور بشه ...اگر تا الان تو بازار وبا مادیرای آشغال بودم ...سکته سوم را زده بودم !!

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

اقایان اقایان چه شده شما ها را
                  اینکه بورس ریخته که تقصیر دیگران نیست
                  حالا بهرام یا هر کس دیگر
                  کسی هم بدهکار ما نیست و طلبکار نیست
                  ببینید اوضاع کشور نامناسب است و همه ما در مجموع حال خوبی نداریم
                  چون فقر تنها یکی از مشکلات کشور است
                  فقر نبود ازادی شادی و حتی بالا رفتن سن خودمان سبب خشونت میشه
                  پس خوپ باشیم
                  زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Si@v@sh
                    Banned
                    • Jan 2022
                    • 210

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                    اقایان اقایان چه شده شما ها را
                    اینکه بورس ریخته که تقصیر دیگران نیست
                    حالا بهرام یا هر کس دیگر
                    کسی هم بدهکار ما نیست و طلبکار نیست
                    ببینید اوضاع کشور نامناسب است و همه ما در مجموع حال خوبی نداریم
                    چون فقر تنها یکی از مشکلات کشور است
                    فقر نبود ازادی شادی و حتی بالا رفتن سن خودمان سبب خشونت میشه
                    پس خوپ باشیم
                    شما که حالت باید توپ باشه.چطوری حالت خوب نیست؟از سقف مرداد۹۹تا الان به ادعای خودت زیان که نکردی هیچ،تو Nدرصد سودی.میشه بگی چرا حالت خوب نیست؟

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4183

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
                      دوست عزیز منظورش نوسانگیریه و داره اعتراف می‌کنه این چندسال که ادعای سهامداری می‌کرده با حمایت از بازار و خوشبینی به روندصعودی وتارگت دادن،درحقیقت هم هدف بوده با افراد بدبین و منفی باف سایت که مدام با ترساندن سهامدار،جزو چهره های منفور سایت بودند و حالا ادعای دلسوزی میکنند ولی هدفشان هدایت نبوده،بلکه سو استفاده بوده.هدفشون هم فقط نوسانگیری بوده از ملت.‌..
                      ولی با حساب سرانگشتی بنده معتقدم ۷برابر کردن سرمایه از ابتدای۹۸ محتمله ولی ۳۱برابر اونهم از۹مهر۹۸،خیر.
                      از فروردین سال۹۸ برترین صندوق بورسی با افراد متخصص و خبره تا سقف مرداد۹۹ بازدهی ۱۰۰۰درصد داشتند.فرضا ایشان ۱۰۰۰درصد سود کردند و خروج موفق‌‌.اوکی.در مدت ۱۷ماه نزول بازار ایشان درحال نوسان گیری.ازنظر ریاضی تو ۱۷ماه هفته ای تقریبا۱بار نوسان رو کل سرمایه.میشه تقریبا ۶۰بار.که بااین بازار شخمی،به احتمال بسیار بالا۴۰بارش ناموفق با زیان ۲درصدی،میشه ۸۰درصد زیان.۲۰بار نوسان موفق۲درصدی،میشه۴۰درصد سود.که برآیندش میشه ۴۰درصد زیان روی کل سرمایه از سقف مرداد.که میشه۶۰۰درصد سود از فروردین۹۸تا الان
                      ادعای بهرام خان درمورد کسب۳۰۰۰درصد سود واقعا تخیلی است...
                      خودش چی میگه را رها کن که هرگز به هیچ حرفی از این شخص نباید اعتماد کرد . در شگفتم اطرافیان ایشون چی میکشند از این شخصیت فریبنده و ریاکار و دروغگو . بدون شک رفتاری که ما اینجا از هر شخصی میبینیم در زندگی شخصی و رفتار دنیای حقیقیش هم همینه بدون کم و کاستی

بازدهی منظور است . حالا یا نوسان گیری یا سهامداری یا هر کوفتی دیگر . اصل قضیه بازدهی است . با کدام نوسان گیری در بازار نزولی میشه بازدهی گرفت ؟
                      یعنی کی بوده اینقدر حرفه ای باشه و از بالاترین مقامات رانت داشته باشه و در سقف خارج شود و ب عنوان مثال ابان پارسال تا اذر که رشد از 1215 تا 1540 داشتیم دوباره وارد شده باشه و دوباره دز شاخص 1540 خارج شده باشه و باز خرداد امسال وارد شده باشه و فقط هم رو شاخص سازها رفته باشه و و و ... اینا که داستان همون سطل ماست و دریا میشه که اگر بشه دوغ خوبی ازش درست کرد چقدر خوب میشه !!!
                      از محالات است نوسان گیری با بازدهی مثبت در بازار نزولی اونم این بازاری که همه را اچمز کرد حتی حرفه ای ترین و رانت دار ترین ها را

خودتون در قسمت بولد شده خوب ارزیابی کردید . بازار نزولی یه سود و 2 زیان است ، پاچه همه کسانی که موندند را میگیره و گرفت . در ضمن شما از ابتدای 98 را حساب کردید ولی ما ملاک مهر 98 را مد نظر داریم . 9 مهر 98 که شاخص سقف 330 هزار زد و تا 2 ماه بعد نزولی بود
                      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/19, 00:46.

نظر

• EURASIA
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1253

شما که حالت باید توپ باشه.چطوری حالت خوب نیست؟از سقف مرداد۹۹تا الان به ادعای خودت زیان که نکردی هیچ،تو Nدرصد سودی.میشه بگی چرا حالت خوب نیست؟
                        من کی گفتم از مرداد تو سودم گفتم سبد تا یک ماه پیش با مرداد مساوی بوده
                        و احتمالا این یک ماه هم تا حدی کاهش یافته
                        اما در مجموع خوب بوده
                        اما علت
                        چون که ازادی و دموکراسی نداریم
                        حتی سکولار هم نیستیم چه برسه به دموکراسی
                        علتش این است
                        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Si@v@sh
                          Banned
                          • Jan 2022
                          • 210

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          بازدهی منظور است . حالا یا نوسان گیری یا سهامداری . اصل قضیه نوسان گیری است . با کدام نوسان گیری در بازار نزولی میشه بازدهی گرفت ؟
                          یعنی کی بوده اینقدر حرفه ای باشه و از بالاترین مقامات رانت داشته باشه و در سقف خارج شود و ب عنوان مثال ابان پارسال تا اذر که رشد از 1215 تا 1540 داشتیم دوباره وارد شده باشه و دوباره دز شاخص 1540 خارج شده باشه و باز خرداد امسال وارد شده باشه و فقط هم رو شاخص سازها رفته باشه و و و ... اینا که داستان همون سطل ماست و دریا میشه که اگر بشه دوغ خوبی ازش درست کرد چقدر خوب میشه !!!

خودتون در قسمت بولد شده خوب ارزیابی کردید . بازار نزولی یه سود و 2 زیان است ، پاچه همه کسانی که موندند را میگیره و گرفت . در ضمن شما از ابتدای 98 را حساب کردید ولی ما ملاک مهر 98 را مد نظر داریم . 9 مهر 98 که شاخص سقف 300 هزار زد و تا 2 ماه بعد نزولی بود
                          منم همینو میگم.این تفکرات فقط تو خیال و توهم شدنیه،وگرنه پشت مانیتور و ماوس بدست در شرایطی که تو مملکت حتی رییس جمهورش خودش نمیدونه فردا میخواد چکارکنه و چی میشه،چطوری میشه روند رو دایما توی تمام نوسانات درست تشخیص داد.بنده خودم اهل نوسانگیری نیستم.ولی چندباری انجام دادم و موفق بوده رو چندتا سهم.درکل ۱۲مرداد ۹۹ ۹۰درصد نقد شدم.ولی مجدد در شاخص۱۶۰۰تا۱۷۰۰ با امیدواری دادن حضرات فول سهم شدم.مجدد ۵۰درصد در زمستان ۹۹ نقد کردم و دوباره در تیر۱۴۰۰ فول سهم شدم و اشتباه کردم و گول این دولت جدید رو خوردم در شهریور۱۴۰۰نقد نکردم و همچنان تو ضررم.ادعایی ندارم چیزی حالیمه و خودمو بی تجربه تر از همه می‌دونم.ولی از دروغ های کاربران سایت که علنا خنجر از پشت بهم میزنند،کفری میشم.صنف بورس فقط خیانت در حق همدیگست برخلاف تمام صنوف که همکاران هوای همدیگرو دارند

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4183

منم همینو میگم.این تفکرات فقط تو خیال و توهم شدنیه،وگرنه پشت مانیتور و ماوس بدست در شرایطی که تو مملکت حتی رییس جمهورش خودش نمیدونه فردا میخواد چکارکنه و چی میشه،چطوری میشه روند رو دایما توی تمام نوسانات درست تشخیص داد.بنده خودم اهل نوسانگیری نیستم.ولی چندباری انجام دادم و موفق بوده رو چندتا سهم.درکل ۱۲مرداد ۹۹ ۹۰درصد نقد شدم.ولی مجدد در شاخص۱۶۰۰تا۱۷۰۰ با امیدواری دادن حضرات فول سهم شدم.مجدد ۵۰درصد در زمستان ۹۹ نقد کردم و دوباره در تیر۱۴۰۰ فول سهم شدم و اشتباه کردم و گول این دولت جدید رو خوردم در شهریور۱۴۰۰نقد نکردم و همچنان تو ضررم.ادعایی ندارم چیزی حالیمه و خودمو بی تجربه تر از همه می‌دونم.ولی از دروغ های کاربران سایت که علنا خنجر از پشت بهم میزنند،کفری میشم.صنف بورس فقط خیانت در حق همدیگست برخلاف تمام صنوف که همکاران هوای همدیگرو دارند
                            فقط خیانت نیست . این کار بوی تعفن میده اگر بخوای باریک بشی در داستانش و ذات این کار با پلیدیها همراه است
                            اینجا سود شما از زیان دیگران در میاد . یعنی بدون شک و تردید عده کثیری باید ببازند
                            همون قمار با حالتی فریبنده متفاوت با قمار ، ولی حکم همان است . قمار . باختن شما و بردن دیگری ، تنها تفاوت اینه که در قمار برد و باخت روی کل پول است ولی اینجا درصدی است

الان همین افرادی که مدعی سود بالا هستند و حتی خودم با اینکه مدعی سود بالا نیستم ، سودمون از کجا میاد ؟ دولت که دستگاه پول پخش کنی نداره ، سود ما از زیان دیگران و خون دل خوردن های دیگران بدست میاد . این بورس بازی کار کثیفی است که شوربختانه الوده اش شدیم

در اینستای اون عفریته شارلاتان و هم دست دزدان و جیب برهای مشوق بورس بازی ( مهناز ) که زندگی بسیاری از جوان های خام این کشور و ببنواهائی که پس اندازی داشتند و امید به اینده ای تیره و تار و به این عفریته ( مهناز ) دل بسته بودند و همان امید اندک به اینده تیره و تارشون به تاریکی مطلق انجامید ، یادمه هر از گاهی میرفتم ببینم این چی میگه که در جواب چند کامنت من در اینستا فهمید جنس من با مریدانش متفاوت است و بلاکم کرد ...

خلاصه یکی پرسیده بود خانم ... راسته میگن در بورس سود شما از زیان دیگران بدست میاد ؟ اینو رد نکرد ولی پیچوند . گفته بود بله تا حدودی درسته ولی در کوتاه مدت اینطوره ولی شما بلندش را در نظر بگیرید
                            بلندش هم به اینجا انجامید
                            کوتاه و بلندش فرقی نداره
                            سود شما از زیان و بدبختی دیگران حاصل میشود

نظر

• Si@v@sh
                              Banned
                              • Jan 2022
                              • 210

بنده کوچیک همه،بزرگ شده تهران خیابان پیروزی
                              سال۸۷ کدبورسی گرفتم ولی بعد از خرید و فروش یکماهه،یوزر و پسوردمو انداختم دور و حالم از بورس بهم خورد.
                              با تجربه بسیار پایین اولین بار در اسفند۹۷ مجدد وارد بورس شدم با مبلغ کم و سرانجام طی فروردین تا پایان اردیبهشت ۹۸ فول سهم شدم با کل سرمایه.اصلا ورودم به بورس دلایل شخصی داشت و تحت حرف و کامنت افراد سایت نبود و اصلا من تا قبل اوایل سال۹۹ تو تالار بورس مطلب نمیخوندم.
                              بهرام خان رو دوسش داشتم،همینطور گالیور و چندتای دیگه و همچنین جناب b4city دلسوز.ولی این اواخر از تناقض گویی بهرام زده شدم.حس میکنم افراد مثبتی مثل بهرام و گالیور در ظاهر حامی بازار بودند و من و امثال من تو شاخص ۱۶۰۰ ۱۷۰۰ گول ایشان رو خوردیم دوباره ورود زدیم.این افراد با سابقه n ساله باید رک و راست ما که نه ولی دوستان به قول خودشون رو تو سایت راهنمایی میکردند و می‌گفتند ممکنه چی بشه.خود بهرام خان هیچوقت سیگنال خروج نداد.من کامل مطالبشون رو می‌خوندم.حتی ی آیدی بود یادمه تو شاخص۱۶۰۰که بازار برگشت بالا و من شروع کردم به خرید،داشت به گالیور می‌گفت:نقد کردم کامل و پایینتر می‌بینمت.ولی من دیدم گالیور مسخرش کرد و گفت:بازار دیگه پایینتر از۱۶۰۰نمیاد و من دلم قرص شد و خریدکردم فول.معمولا سهام از رو دست کسی نمیخریدم،فقط سیگنال روند بازار رو از بزرگان سایت می‌خوندم که اشتباه کردم.درکل طلبکار که نیستیم از کسی.فقط منظورم اینه تو بورس ایران،هیچکس راستشو به آدم نمیگه.‌..
                              البته گالیور و بهرام خان افراد باشخصیت و بامرامی هستند که حس میکردم همیشه سعی در سودرسانی و کمک به سهامدارای سایت دارند و قصدم گله و شکایت نیست و کلی گویی بود‌ولی خوب ایشان با سابقه بالا هم نتوانستند روند رو درست تشخیص بدهند.
                              از ی کاربر به نام zess واقعا متنفر بودم و هستم.امیدوارم بهش برنخوره ولی نوسانگیر منفوره سایته
                              آخرین ویرایش توسط Si@v@sh؛ 2022/01/19, 01:52.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4183

من سال۸۷ کدبورسی گرفتم ولی بعد از خرید و فروش یکماهه،یوزر و پسوردمو انداختم دور و حالم از بورس بهم خورد.
                                .
                                بهرام خان رو دوسش داشتم،همینطور گالیور و چندتای دیگه و همچنین جناب b4city دلسوز.ولی این اواخر از تناقض گویی بهرام زده شدم.حس میکنم افراد مثبتی مثل بهرام و گالیور در ظاهر
                                از ی کاربر به نام zess واقعا متنفر بودم و هستم.امیدوارم بهش برنخوره ولی نوسانگیر منفوره سایته
                                گالیور صاف و صادق را کنار این یکی قرار نده . این بی عدالتی محض است . به نظر من گالیور اگر اشتباه در تحلیل داشته از روی ریاکاری و نیرنگ نبوده . همچون انبوهی از سایر تحلیل گران فکر این روزها را نکرده بوده
                                از لطف شما هم در مورد بنده حقیر سپاسگزارم
                                البته کمی دیر به شناخت در مورد فرد مذکور در مورد تناقض گوئی ها رسیدید . خیلیییییییی زودتر از اینها باید متوجه میشدید

شاید من و شما تفاوت سنی نداشته باشیم یا زیاد نداشته باشیم ، منم سال 87 کد بورسی گرفتم ولی از من به شما این مطلب نه به عنوان نصیحت ، فقط توصیه و نظر ، در مورد ادمها باید سعی کنی زود به شناخت برسی
                                عمر ما اونقدری نیست که ازمون و خطا داشته باشیم . اکثر باخت های ما در ارتباط با روابطمون با دیگران در اینه که دیر به شناخت میرسیم
                                وقتی هم در مورد هر کسی به شناختی نسبی رسیدیم که عرض کردم نباید برای این شناخت زیاد وقت هدر داد ، باید بپذیریم که این فرد زن یا مرد ، دوست یا همکار و حتی خواهر و برادر ، همینه و عوض شدنی نیست

ادمها سخت تغئیر میکنند و ذات و رفتارهای شخصیتی که بخشیش ارثی و وراثتی است و بخشیش تربیت و نحوه بزرگ شدن ما و بخشی تاثیر پذیری از خانواده و اطرافیان است ، به مرور زمان جزئی لاینفک از وجود ما هستند و شاید در برهه های کوتاهی بشه دست کاریش کرد و به ظاهر تغئیری در اون دید ولی مثل همین بورس که میان و بلند مدت داره ، در میان و بلند مدت عاقبت برمیگرده رو همون چرخ و چمبیل قبلی و ذات و شخصیتی که به این اسونی ها دگرگون شدنی نیست

به همین دلیل است که میگن در ازدواج طرفت هر جوری هست باید بپذیریش و امید به این نداشته باشی که میرم عوضش میکنم که بدترین کلاهی است که سر خودمون گذاشتیم
                                ادمها را باید زود شناخت و پذیرفت که این تا اخر عمر همینه
                                ادم خسیس تا اخر عمرش ریالی را در هوا میزنه و فرقی هم نداره پولش کمتر از قبل شود یا زیاد تر . همینه که هست با هر میزانی

بد دهان تا اخر عمر ... حسود و تنگ نظر ، کلاه بردار ... و برو الی اخر از همه صفات انسانی و اخلاقی

حالا یه مشت جملات اتو کشیده روان شناسی و مبادی اداب هست که میگن زود قضاوت نکنیم . این زود قضاوت نکردن هرچند در ظاهرش درسته ولی برای مواردی است که شناخت کافی نداریم
                                ولی وقتی شناخت کافی داشتیم دیگه کلاه سر خود گذاشتن است که بگیم نه فلانی اینطور هم نیست و دور زدن افکار خودمون را باعث نشیم
                                فلانی را وقتی با مدت زمانی که باید زیاد هم نباشه ، به نتیجه ای رسیدی اتفاقا باید قضاوت کنی و تصمیم بگیری . قضاوت نکنی به خودت جفا کردی
                                شب خوش دوست با صفا

نظر

در حال کار...
                                X