کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه قراضه متعلق به ماقبل تاریخ با لاستیک های صاف که تو آپاراتی ها هم پیدا نمیشه!
اگه سود کرده بود که حداقل یه پراید ثبت نامی داشت;)
این دوستانی که بابت کلوند (که 5 ماه هست تکون قیمتی نداره!!) سود کردن یه بخشیش رو برای خرید لاستیک برای بهرام اختصاص بدن. راه دوری نمیره. برای سلامتیش لازمه
نگاه نکنین الان نامدار و خالدار شده، قبلا خان خانان بود. خان خالی هم نه خان خانان و همینطور داشت تعداد خان هاش زیاد میشد. ارتش سهامداران پا برهنه هم که پشت سرش بودن .... ولی دیگه کار بجایی رسید که فقط فوق حرفه ای ها باید فالو اش کنن
شبح جان الان دیگه بهرام احتمالا پورشه پانامرا یا ولوو cx سوار میشه با این سود فراوانش
هرکسی از 9 مهر 1398 تا امروز کف سودش کمتر از 1000 درصد است , نه تنها باید مستقیما برود برای ابطال کد بورسی اش , حتی باید تمام اکانت هایش را در همه ی سایت ها و کانال ها ببندد ...
عرض کردم کف سود ...
سنگ پای قزوین اگه ببیندت میگه زکی..تو کی هستی که رو دست من بلند شدی
مرد حسابی ببین بهترین صندوقهای بورس که حرفه ای ترین تحلیلگرهای بازار هم الان بازدهیشون از اون کمتره از اون تاریخ 10 برابر شدن یا نه
حتما صندوق هم جای احمقا هست و هرکسی صندوق بخره از روانی های بازار هست
این صندوقهای برتر بازار از تیم های تحلیلی قوی و قطعا با خبر از اخبار پشت صحنه هستند که قطعا عملکردشون از یکی مثل من و تو خیلی خیلی بهتره با اون سرمایه سنگینی که دارتذ
ببین اطلس و سرو و آگاس از اون تاریخ چند برابر شدند
قافیه چو به تنگ آید بهرام به ...آید
با سلام و احترام
اینکه دوستان از قدمتشون تو بورس و زرنگیشون مینویسن باعث مباهات است
ولی به نظرم لااقل زکات علمتون رو بدید
ما خودمون باید به خودمون کمک کنیم
کسی به فکر ما نیست
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
چه کاربرانی بودن و چه نگاهی داشتند به بورس با همه درست و غلط بودن نوشته هاشون
نیما آزادی
گل اقا
گنگ خواب دیده
شاملو
سعید درخشانی
مارال صفا
کاظم نادرعلی
مهدی ساسانی
حمید اعرابی
محمد صالحی
دکتر سهند
/:.mellowsmiley.:/خوشمان آمد
جالبه از این جمع بجز گل آقا که چندوقت پیش توی گروه های بورسی دیدمش بقیه یک مشت بادمجون دورقابچین و طبل توخالی شدند که با آیدی خودشون اصلا جرات ندارند توی گروه ها بیان از بس فحش میخورن،همین نادرعلی که امروز اینقدر ادعا داره و همه فکرمیکنن عددیه،یادمه سال 97 دقیقا مثل امروز بهرام فقط میومد پارس که بهترین سودنقدی را میداد و تازه عرضه اولیه شده بود میکوبید که تحریم باعث میشه اینا اصلا رشد نکنند و فروش ندارند و از این خزعبلات ولی بعدش سهم شروع کرد به رشد سنگین!!!مدیونید فکر بد درموردش بکنید
متال و علیرضا اسماعیلی هم که خوب دررفتن ببینم بقیه میشناسنش،ایشالا روزی بقیه بورسیای کاردرست
جناب مالتی میلیاردر بورسی سلام
شما ماشالله با سابقه و قدیمی هستید
منم از سال 1388 با بورس اشنا شدم و اولین سهامی خریدم بترانس بود
اما تا سال 95 تو هیچ سایتی عضو نبودم
زیاد هم از دیگران نباید انتظار خاصی داشت چرا در نهایت شما مسئول هستید
اما در مورد خودم
در سال 88 محل کار من در فولاد خوزستان به ما سهام ترجیحی داد به صورت قسطی
من از اول زرنگ بودم (ببینید باید زرنگ بود حالا دوستمان b4city می گوید خودشیفته اتفاقا باید در حدی هم خودشبفته بود خودشیفتگی یکی از شروط موفقیت است)
چرا زرنگ چون زودتر از همکارانم رفتم با پول شخصی سهام ترجبحی را اقساطش را دادم و سند ان را ازاد کردم سهام به اسم خودم باشد تا بتوانم بفروشمش و منابع برای کارهای مهمتر داشته باشم در حالی که همکارانم همان موقع دنبال چاپلوسی کردن رئیس بودند تا اندکی حقوقشان بالا بره اما من همان موقع می دانتم باید مالک دارایی باشم .
شرکت حدود 3 میلیون سهام داد بودند به پول ان روز
همان موقع من در حال خواندن ارشد اقتصاد بودم تئوری اقتصاد را خوب می دانستم شما ها هم البته الان اطلاعاتتان خوب شده اما هزینه زیاد دو شوک ارزی اوایل و اواخر دهه 90 ولی من این هزینه ها را ندادم
بعد در سالهای 91 -92 بورس رشد کرد و من 3 میلیون به 30 میلیون رساندم
و قبل از ترکیدن حباب 92 البته در اوایل ان سال از بورس درامدم و بخشی از رشدش را از دست دادم
30 میلون و هم وام گرفتم و یک خانه ویلایی به قیمت 60 میلیون خریدم(اوایل 92)
همکارانم و تقریبا اکثر بورسی مردم عادی در ان سال سرمایه شان 1/3 شد تعدادشان بسیار زیاد بود خیلی ضرر کردند.
بعد در تابستان 94 در حالی که شاخص 52 هزار بود من خانه ام 300 میلیون فروختم ( 6 برابر قیمت در حالی سرمایه اولیه اش هم از بورس بود و به خصوص که اکثر بورسی ها به شدت در ضرر بودند )
بعد در تابستان 94 تمام 300 میلیون وارد بورس کردم ( خییلی ها مسخره می کردند می گفتند چه احمق است)
تا اینکه این مبلغ تا مرداد 98 شد 1.4 )
تو این مدت هم که دلار تو کانال 3200 بود من از هم سال94 و 95 می گفتم قیمت واقعی دلار 8000 است و خیلی نمی دانستند و حتی فکر می کردند با انجام برجام دلار به قیمت پایین تر مثلا زیر 3000 می رسد
از طرف دیگر همبستگی شدید بین دلار و بورس هم را تشخیص نمی دادند
فقط می دانستند یک ربطی داره اما ربط شدیدش نمی دانستند
من در تالار بورس و حتی باور کنید در کل ایران اولین کسی بودم که شرایط سال 97 را با مهر 91 که بورس شروع به رشد کرد قیاس کردم
حتی در مسیر رشد شاخص از کانال های 100 به 300 به 500 و ......هزار واحدی بسیاری اهالی تالار از جمله همین دوستمان b4city چندین بار نقد کامل شدند
یعنی جهت بازار را تشخیص نمی دادند و نقد می شدند و برعکس در شاخص 2000 که سهام کوچک سوپر حباب بودند نقد نشدند ( که من تو ضیح دادم سهام های حبابی کامل خالی کردم و بنیادی ها که ان هم حباب داشتند ولی کم را نگه داشتنم)
والان شده سبد من شده 15 تومن تا یک ماه پیش و از یک ماه پیش هم نگاه نکردم
من کلا راحتم دارایی و افکار و هویت را مخفی نمی کنم چون که خلافی نکردم که بخواهم چیزی را مخفی کنم
این است خلاصه عملکرد من
موفق باشید
درود
عملکردتون خوب بوده و قابل تحسین
ولی چرا خودتون را فراتر از انچه هستید در دانش می خواین نشان بدید
به اندازه بود باید نمود
خجالت نبرد انکه ننمود و بود
من مثبت فکر می کنم و می پذیرم ولی برام سواله چرا یک اسکرین شات از پرتفو بدون نام نذاشتید
/:.mellowsmiley.:/خوشمان آمد
جالبه از این جمع بجز گل آقا که چندوقت پیش توی گروه های بورسی دیدمش بقیه یک مشت بادمجون دورقابچین و طبل توخالی شدند که با آیدی خودشون اصلا جرات ندارند توی گروه ها بیان از بس فحش میخورن،همین نادرعلی که امروز اینقدر ادعا داره و همه فکرمیکنن عددیه،یادمه سال 97 دقیقا مثل امروز بهرام فقط میومد پارس که بهترین سودنقدی را میداد و تازه عرضه اولیه شده بود میکوبید که تحریم باعث میشه اینا اصلا رشد نکنند و فروش ندارند و از این خزعبلات ولی بعدش سهم شروع کرد به رشد سنگین!!!مدیونید فکر بد درموردش بکنید
متال و علیرضا اسماعیلی هم که خوب دررفتن ببینم بقیه میشناسنش،ایشالا روزی بقیه بورسیای کاردرست
اگر دقت کردید نوشتم با همه درست یا غلط بودن نظرات شون
ولی بنظر من در مجموع دکتر سهند و نادرعلی خیلی حرفه ای بودن
نظر