تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Si@v@sh
    Banned
    • Jan 2022
    • 210

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

ببینید ما اینجا جمع شدیم که تجربیات همدیگه رو بازگو کنیم و کمک حال هم باشیم.وگرنه شاخ و شونه کشیدن واسه همدیگه و خودبرتر بینی و خالی بندی چه سودی واسه خودمون داره؟من اعتقاد دارم رزق و روزی عمیقأ دست خداست و بعد دست خود آدم.معتقدم خدا بدلیلی رزق بزرگی به من داد و من که اصلا تو وادی بورس نبودم ناخودآگاه فروردین۹۸ اومدم تو بورس تا خدا پولی بهم بده خرج رفاه زن و بچم کنم.درحقیقت این پول پاقدم بچم بوده که من۱۲مرداد۹۹ پول رو نقدشده تو کارتم داشتم ولی صرفا برای کسب یک بازدهی حتی شده درحد بانک،احمقانه از دست دادمش.دوباره تو شاخص۱۷۰۰ کامل سهام خریدم و همین کار احمقانه من باعث سوخت شدن بخش زیادی از سودم شده تا الان.حکمت خدا چیه نمی‌دونم!دولت که فقط شعاره و درعمل ضد مردم.ماها خودمون اینجا فکرهم نباشیم پس کی میاد یادش به ما باشه.من انتظارم از افراد باتجربه سایت که زیادن و برخی فقط خواننده ان،اینه که راهکار جلو پای ما کم تجربه ها بذارند.اینکه ما چه کنیم لااقل به پول مرداد۹۹ نزدیک شیم.کل سبدو با این همه زیان نقدکنیم؟فرضا ی سبد با سهام دارویی و ریالی و دلاری.نوسانگیری روزانه با کل سرمایه خطرناکه و ممکنه بیشتر تو زیان فرو برم.با اندکی از سرمایه هم که سودی برنمی‌گرده.نقد شدن کامل و گرفتن سود بانکی هم هیچوقت زیانمون رو جبران نمی‌کنه.صبرکردن هم که این بلا رو سرم آورده که الان بخش بزرگی از سود۳سال سهامداری و خون دل خوردن نابودشه بره تو جیب دولت.ضربه روحی سنگینی تا سالها در ما باقی میمونه.میثم خان که میگه بیخیال تا ۱۴۰۸ ولی یکی مثل من تا۸سال دیگه نمی‌تونیم تو بورس بمونیم.یعنی توان و زمان و وقتشو نداریم و عمرمون رو باید صرف خانوادمون کنیم.پول هم فقط واسه رفاه اونها نیازداریم،چطوری بعد از۳سال قناعت،بگم صبرکنید تا۸سال دیگه با ی پول بخور‌و نمیر بسازیم تا زیانمون جبران بشه.تو این مملکت هیچکس نمیدونه حتی فردا چی میشه ولی سیکل‌ها و روندهای بورسی ادامه پیدا می‌کنه و افراد باتجربه تشخیص میدن.دوستان الان با این وضعیت بنظر شما ۱۸ماه بعد از ریزش وایسادیم،بازم وایسیم و خالی نکنیم؟آیا طی مثلا۱۰-۱۲ماه دیگه میشه بخش بزرگی از زیان ما جبران بشه یا نه؟جریان رکود الان ،نشه مثل سال۸۳تا۸۸ که ۵سال طول کشید طرف به پول خودش برسه.اگه واقعا اینطوریه بیخیال پول سوخته شیم و بزنیم بیرون؟شاید یکی بگه خوب از سودت کم شده،ولی با این تورم زیاد و نابودی سودهای بدست آورده ام،تمام برنامه هام بهم ریخت،خرید خونه و ماشین موردنظر اونم فقط برای زن و بچه ام نه برای رفاه خودم،دیگه امکانپذیر نیست.بیاید راهکار بهمدیگه پیشنهاد بدیم و با اشتراک گذاری تجربه هامون ،خیر دنیوی و اخروی نصیب خودمون بکنیم...
    کسی می‌تونه با درصد بالایی روند شاخص کل رو تو میان‌مدت پیش بینی کنه؟
    آخرین ویرایش توسط Si@v@sh؛ 2022/01/19, 07:09.

نظر

• National
      عضو فعال
      • Nov 2018
      • 630

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
      ببینید ما اینجا جمع شدیم که تجربیات همدیگه رو بازگو کنیم و کمک حال هم باشیم.وگرنه شاخ و شونه کشیدن واسه همدیگه و خودبرتر بینی و خالی بندی چه سودی واسه خودمون داره؟من اعتقاد دارم رزق و روزی عمیقأ دست خداست و بعد دست خود آدم.معتقدم خدا بدلیلی رزق بزرگی به من داد و من که اصلا تو وادی بورس نبودم ناخودآگاه فروردین۹۸ اومدم تو بورس تا خدا پولی بهم بده خرج رفاه زن و بچم کنم.درحقیقت این پول پاقدم بچم بوده که من۱۲مرداد۹۹ پول رو نقدشده تو کارتم داشتم ولی صرفا برای کسب یک بازدهی حتی شده درحد بانک،احمقانه از دست دادمش.دوباره تو شاخص۱۷۰۰ کامل سهام خریدم و همین کار احمقانه من باعث سوخت شدن بخش زیادی از سودم شده تا الان.حکمت خدا چیه نمی‌دونم!دولت که فقط شعاره و درعمل ضد مردم.ماها خودمون اینجا فکرهم نباشیم پس کی میاد یادش به ما باشه.من انتظارم از افراد باتجربه سایت که زیادن و برخی فقط خواننده ان،اینه که راهکار جلو پای ما کم تجربه ها بذارند.اینکه ما چه کنیم لااقل به پول مرداد۹۹ نزدیک شیم.کل سبدو با این همه زیان نقدکنیم؟فرضا ی سبد با سهام دارویی و ریالی و دلاری.نوسانگیری روزانه با کل سرمایه خطرناکه و ممکنه بیشتر تو زیان فرو برم.با اندکی از سرمایه هم که سودی برنمی‌گرده.نقد شدن کامل و گرفتن سود بانکی هم هیچوقت زیانمون رو جبران نمی‌کنه.صبرکردن هم که این بلا رو سرم آورده که الان بخش بزرگی از سود۳سال سهامداری و خون دل خوردن نابودشه بره تو جیب دولت.ضربه روحی سنگینی تا سالها در ما باقی میمونه.میثم خان که میگه بیخیال تا ۱۴۰۸ ولی یکی مثل من تا۸سال دیگه نمی‌تونیم تو بورس بمونیم.یعنی توان و زمان و وقتشو نداریم و عمرمون رو باید صرف خانوادمون کنیم.پول هم فقط واسه رفاه اونها نیازداریم،چطوری بعد از۳سال قناعت،بگم صبرکنید تا۸سال دیگه با ی پول بخور‌و نمیر بسازیم تا زیانمون جبران بشه.تو این مملکت هیچکس نمیدونه حتی فردا چی میشه ولی سیکل‌ها و روندهای بورسی ادامه پیدا می‌کنه و افراد باتجربه تشخیص میدن.دوستان الان با این وضعیت بنظر شما ۱۸ماه بعد از ریزش وایسادیم،بازم وایسیم و خالی نکنیم؟آیا طی مثلا۱۰-۱۲ماه دیگه میشه بخش بزرگی از زیان ما جبران بشه یا نه؟جریان رکود الان ،نشه مثل سال۸۳تا۸۸ که ۵سال طول کشید طرف به پول خودش برسه.اگه واقعا اینطوریه بیخیال پول سوخته شیم و بزنیم بیرون؟شاید یکی بگه خوب از سودت کم شده،ولی با این تورم زیاد و نابودی سودهای بدست آورده ام،تمام برنامه هام بهم ریخت،خرید خونه و ماشین موردنظر اونم فقط برای زن و بچه ام نه برای رفاه خودم،دیگه امکانپذیر نیست.بیاید راهکار بهمدیگه پیشنهاد بدیم و با اشتراک گذاری تجربه هامون ،خیر دنیوی و اخروی نصیب خودمون بکنیم...
      کسی می‌تونه با درصد بالایی روند شاخص کل رو تو میان‌مدت پیش بینی کنه؟
      سلام دوست عزیز
      هیچ کسی نمیتونه روند بورس رو درست یا حتی با خطای کم درست تشخیص بده چون بورس ایران کاملا سیاسی هست و بی ثباتی کشور باعث میشه هیچ تحلیلگری نتونه روند رو درست تشخیص بده همه تحلیل ها در حد همون شیر و خط تحلیل های آماری هست ، طرف یه تحلیلی میکنه اکه گرفت میگه دیدی گفتم اما اگه نگرفت هزار و یک بهانه منطقی برات جور میکنه ، من از سال ۷۳ که دانشجو بودم با تعریفهای که استادمون از بورس کرد با بورس آشنا شدم اونموقع مثل الان اینترنتی نبود و باید میرفتی خود کارگزاری اردر خرید و فروش پر میکردیم ، یادمه کارگزاری آبان یه آقای اونجا کار میکرد بنام آقای آرام بسیار مرد متین و باوقاهت و خوبی بودن ، من همیشه ازش میپرسیدم که چه سهمی بخرم ، اولش نصیحت و هشدار میداد بعد سهم معرفی میکرد ، یه روز که مثل همیشه رفته بودم و داشتیم صحبت میکردیم بهم کفت باورت میشه من حتی یک سهم هم ندارم و بچه هام هم نذاشتم وارد این بازیا بشن ، حقیقتا باورم نشد ولی به مرور و این جریانات بیشتر به حرفش فکر کردم در حالی که اونموقع ها سهامداری و بازار بورس به مراتب بهتر و منطقی تر بود
      این بازار همون طور که گفتن شبیه قمارخونه اس یا میبری یا میبازی ممکنه هم بدون سود و زیان خارج بشی ، شما ممکنه برید بهترین سهم رو از هر لحاظ (بنیادی تکنیکال) انتخاب کنی ولی نهایتش با صبر سودی معادل بانک یا کمتر بهت بده ولی همش استرس داری ، اونی که پولش رو کذاشته بانک با خیال راحت به اون سود پیش بینی شده اش میرسه
      موفق باشی

نظر

• shabah
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 764

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        گالیور صاف و صادق را کنار این یکی قرار نده . این بی عدالتی محض است . به نظر من گالیور اگر اشتباه در تحلیل داشته از روی ریاکاری و نیرنگ نبوده . همچون انبوهی از سایر تحلیل گران فکر این روزها را نکرده بوده
        از لطف شما هم در مورد بنده حقیر سپاسگزارم
        البته کمی دیر به شناخت در مورد فرد مذکور در مورد تناقض گوئی ها رسیدید . خیلیییییییی زودتر از اینها باید متوجه میشدید

شاید من و شما تفاوت سنی نداشته باشیم یا زیاد نداشته باشیم ، منم سال 87 کد بورسی گرفتم ولی از من به شما این مطلب نه به عنوان نصیحت ، فقط توصیه و نظر ، در مورد ادمها باید سعی کنی زود به شناخت برسی
        عمر ما اونقدری نیست که ازمون و خطا داشته باشیم . اکثر باخت های ما در ارتباط با روابطمون با دیگران در اینه که دیر به شناخت میرسیم
        وقتی هم در مورد هر کسی به شناختی نسبی رسیدیم که عرض کردم نباید برای این شناخت زیاد وقت هدر داد ، باید بپذیریم که این فرد زن یا مرد ، دوست یا همکار و حتی خواهر و برادر ، همینه و عوض شدنی نیست

ادمها سخت تغئیر میکنند و ذات و رفتارهای شخصیتی که بخشیش ارثی و وراثتی است و بخشیش تربیت و نحوه بزرگ شدن ما و بخشی تاثیر پذیری از خانواده و اطرافیان است ، به مرور زمان جزئی لاینفک از وجود ما هستند و شاید در برهه های کوتاهی بشه دست کاریش کرد و به ظاهر تغئیری در اون دید ولی مثل همین بورس که میان و بلند مدت داره ، در میان و بلند مدت عاقبت برمیگرده رو همون چرخ و چمبیل قبلی و ذات و شخصیتی که به این اسونی ها دگرگون شدنی نیست

به همین دلیل است که میگن در ازدواج طرفت هر جوری هست باید بپذیریش و امید به این نداشته باشی که میرم عوضش میکنم که بدترین کلاهی است که سر خودمون گذاشتیم
        ادمها را باید زود شناخت و پذیرفت که این تا اخر عمر همینه
        ادم خسیس تا اخر عمرش ریالی را در هوا میزنه و فرقی هم نداره پولش کمتر از قبل شود یا زیاد تر . همینه که هست با هر میزانی

بد دهان تا اخر عمر ... حسود و تنگ نظر ، کلاه بردار ... و برو الی اخر از همه صفات انسانی و اخلاقی

حالا یه مشت جملات اتو کشیده روان شناسی و مبادی اداب هست که میگن زود قضاوت نکنیم . این زود قضاوت نکردن هرچند در ظاهرش درسته ولی برای مواردی است که شناخت کافی نداریم
        ولی وقتی شناخت کافی داشتیم دیگه کلاه سر خود گذاشتن است که بگیم نه فلانی اینطور هم نیست و دور زدن افکار خودمون را باعث نشیم
        فلانی را وقتی با مدت زمانی که باید زیاد هم نباشه ، به نتیجه ای رسیدی اتفاقا باید قضاوت کنی و تصمیم بگیری . قضاوت نکنی به خودت جفا کردی
        شب خوش دوست با صفا
        این بنده خدا این قدر از پیش گویی اخیرش خوشحال شده بود که من به این نتیجه رسیدم تو این 2 سالی که اومده بود بورس بخره اصلا پیش گویی موفقی نداشته وگرنه اینقدر ذوق زده نمیشد!!

آدمی که سرد و گرم بازار رو چشیده باشه همیشه به ته بازدهی خودش و وضع زندگیش نگاه میکنه نه به کف و هورای جهار تا کور و کچل و اسکیزوفرنی

البته نا گفته نماند که حتی همون یک موردی که ایشون فکر میکرد پیشگویی کرده نه بخاطر برجام و سهام بایدنی بودن بود بلکه خبر افزایش نرخ خودرو ابلاغ شد و این فرد هم مصادره به مطلوب کرد و ربطش داده به موضوعی که اصلا نبود!

اینها همه از خیر و برکات اینترنت هست. هر نوع آدم سالم و غیر سالمی از هر نقطه ای که تصورش رو هم نمیشه کرد وصل میشه و تراوشات ذهنی اش رو در معرض عموم قرار میده. باید این حرفها اینقدر زیاد بشه که مردم به تعادل فکری برسن و هر شهناز و مهناز و بیسوادی رو فالو نکنن.

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

نمی توانید تاریخ را تحریف کنید ...

تلاش برای تخریب بهرام شاید برای
          کاربران جدید جواب بدهد , اما قدیمی ها همه چی را به یاد دارند ...

20 مهر 1398 مباحثه ی کوتاهی با ساحر عزیز داشتم همان روزها بسیاری پایان بازی بورس را اعلام کردند ... بسیار

به ساحر گفتم ومعادن 4 برابر خواهد شد ...
          و پیش بینی سهام 10 هزار تومانی

این روزها
          معما حل شده اما 20 مهر 1398 کسی باور نمی کرد!

نمی خواهم از خودم دفاع کنم ...

اما کارنامه بهرام تالار بورس بد نبوده ....

یادآوری واقعیت ها برای کاربران جدید به شفاف سازی بیشتر کمک می کند ....

ومعادن 20 مهر 1388 تعدیل شده 220 بود و امروز 880 یعنی دقیقا 4 برابر

.................................................. ........

مباحثه ی کوتاه بنده با ساحر ...........

20 مهر 1398

ومعادن

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/01/19, 14:04.
          .

نظر

• Si@v@sh
            Banned
            • Jan 2022
            • 210

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
            نمی توانید تاریخ را تحریف کنید ...

تلاش برای تخریب بهرام شاید برای
            کاربران جدید جواب بدهد , اما قدیمی ها همه چی را به یاد دارند ...

20 مهر 1398 مباحثه ی کوتاهی با ساحر عزیز داشتم همان روزها بسیاری پایان بازی بورس را اعلام کردند ... بسیار

به ساحر گفتم ومعادن 4 برابر خواهد شد ...
            و پیش بینی سهام 10 هزار تومانی

این روزها
            معما حل شده اما 20 مهر 1398 کسی باور نمی کرد!

نمی خواهم از خودم دفاع کنم ...

اما کارنامه بهرام تالار بورس بد نبوده ....

یادآوری واقعیت ها برای کاربران جدید به شفاف سازی بیشتر کمک می کند ....

ومعادن 20 مهر 1388 تعدیل شده 220 بود و امروز 880 یعنی دقیقا 4 برابر

.................................................. ........

مباحثه ی کوتاه بنده با ساحر ...........

20 مهر 1398

ومعادن

بهرام خان چیو هیچکس باور نمی‌کرد؟!هرکسی واضح گرون شدن و چندبرابر شدن همه چیو می‌دید و لمس میکرد.احمق نبودیم که سرمایه حاصل ی عمر سگ دو زدنمون رو بیاریم تو بورس.واسه عقب نماندن از تورم اومدیم.هرروز ملک زمین خودرو لوازم خانگی کالاهایی که هر هفته تو فروشگاه بالاتر می‌رفت و یا مثل روغن و شکر واسه افزایش قیمت از قفسه ها جمع میشد.هر انسان بالغی میفهمید که دلار داره بالا و بالاتر می‌ره پس سهام هم باید بره.
            حالا شما فقط خودت پیشگویی کردی و ما فکرمیکردیم سهام۲ریال بیشتر بهمون نمیده؟عجبا...
            ما فقط حساب نامردی دولت رو نکردیم.البته خود من به هیچکس حتی دوست و آشنا هم اعتماد ندارم تو زندگی،چه برسه به دولت.ولی تو فکرم میگفتم بورس ماله خود دولته.مگه میشه دولت بورس خودشو زمین بزنه.نهایت ۲۰درصد می‌ریزه،برمیگرده.نه اینکه کل افزایش قیمت سهام متناسب با تورم رو از جیبمون بزنن.اون چند اقتصادنادان و خود دولت چشم دیدن افزایش دارایی سهامداران همسو با تورم رو نداشتند و زدند نابودمون کردند به بهانه بایدن خوابالو و مذاکرات پوشالی و ترویج دروغ بزرگ ریزش دلار و هزارتا شعروداستان دیگه که ظاهراً ادامه داره.جالبه هنوز هم عده ای دم از دلار۱۹۵۰۰میزنن.اوایل سال ۱۵۰۰۰تومنی بود حالاشد۱۹۵۰۰
            درصورتیکه گران شدن بقیه بازارها ادامه یافت،ما بدبختها۱۸ماه تمام عقبگرد کردیم و داراییمون سوخت و از جیب خوردیم.حالا میگی ما باور نمیکردیم؟ما رشته ریاضی فیزیک و تحصیلات دانشگاهی مهندسی داریم و احمق نبودیم،میدونستیم دلار به ۳۰هزار تومن میرسه پس سهام هم باید چندین برابربشه.ما خیانت در حق سهامدار رو نمیدونستیم و همچنان هم مات و مبهوتیم و باور نمی‌کنیم این بلا رو سرمون آوردند.
            شما اگه قصد ابر پیشبین شدن داشتی،باید رکب زدن دولت به ما رو واضح بیان میکردی و میگفتی تو هر قیمتی نقدکنیم بیایم بیرون،نه اینکه چارت بکشی بگی چیزی نشده،داریم برمیگردیم سمت ۲۴۰۰۰۰۰
            من یکی به شخصه قصد تخریب هیچکس من جمله شما رو ندارم.طلبکارت نیستیم که،والاااا.
            بیخیال گذشته شو.بگو حالا چه گلی به سرمون کنیم.مگه نمیخوای ابرپیشبین بشی؟گور بابای مذاکرات.توافق کنن نکنن به حال ما مردم چه فرقی داره؟دلار ۲۶با دلار۳۲ برای ما هیچ فرقی نداره و هیچی ارزونتر نخواهدشد.توافق هم کنن،مجددا دلار از ۴۰هزارتومنم عبورمیکنه.پس واسه چی سنگ دلار۲۶رو به سینه بزنیم وقتی میبینیم با نزول ۱۰۰تا تک تومنی از دلار،Nمیلیون تومن از دارایی ما رو دود میکنن؟بعدش فرداش دوباره۱۰۰تا تک تومنی برمیگرده رو دلار ولی سرمایه سوخته ما خیر.
            مثل تبلیغ همتی،نمیخواد مدام تبلیغ توافق در مذاکرات کنی.روند بورس رو تحلیل یا پیش بینی یا پیشگویی کن
            آخرین ویرایش توسط Si@v@sh؛ 2022/01/19, 17:13.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
              بهرام خان چیو هیچکس باور نمی‌کرد؟!هرکسی واضح گرون شدن و چندبرابر شدن همه چیو می‌دید و لمس میکرد.احمق نبودیم که سرمایه حاصل ی عمر سگ دو زدنمون رو بیاریم تو بورس.واسه عقب نماندن از تورم اومدیم.هرروز ملک زمین خودرو لوازم خانگی کالاهایی که هر هفته تو فروشگاه بالاتر می‌رفت و یا مثل روغن و شکر واسه افزایش قیمت از قفسه ها جمع میشد.هر انسان بالغی میفهمید که دلار داره بالا و بالاتر می‌ره پس سهام هم باید بره.
              حالا شما فقط خودت پیشگویی کردی و ما فکرمیکردیم سهام۲ریال بیشتر بهمون نمیده؟عجبا...
              ما فقط حساب نامردی دولت رو نکردیم.البته خود من به هیچکس حتی دوست و آشنا هم اعتماد ندارم تو زندگی،چه برسه به دولت.ولی تو فکرم میگفتم بورس ماله خود دولته.مگه میشه دولت بورس خودشو زمین بزنه.نهایت ۲۰درصد می‌ریزه،برمیگرده.نه اینکه کل افزایش قیمت سهام متناسب با تورم رو از جیبمون بزنن.اون چند اقتصادنادان و خود دولت چشم دیدن افزایش دارایی سهامداران همسو با تورم رو نداشتند و زدند نابودمون کردند به بهانه بایدن خوابالو و مذاکرات پوشالی و ترویج دروغ بزرگ ریزش دلار و هزارتا شعروداستان دیگه که ظاهراً ادامه داره.جالبه هنوز هم عده ای دم از دلار۱۹۵۰۰میزنن.اوایل سال ۱۵۰۰۰تومنی بود حالاشد۱۹۵۰۰
              درصورتیکه گران شدن بقیه بازارها ادامه یافت،ما بدبختها۱۸ماه تمام عقبگرد کردیم و داراییمون سوخت و از جیب خوردیم.حالا میگی ما باور نمیکردیم؟ما رشته ریاضی فیزیک و تحصیلات دانشگاهی مهندسی داریم و احمق نبودیم،میدونستیم دلار به ۳۰هزار تومن میرسه پس سهام هم باید چندین برابربشه.ما خیانت در حق سهامدار رو نمیدونستیم و همچنان هم مات و مبهوتیم و باور نمی‌کنیم این بلا رو سرمون آوردند.
              شما اگه قصد ابر پیشبین شدن داشتی،باید رکب زدن دولت به ما رو واضح بیان میکردی و میگفتی تو هر قیمتی نقدکنیم بیایم بیرون،نه اینکه چارت بکشی بگی چیزی نشده،داریم برمیگردیم سمت ۲۴۰۰۰۰۰
              من یکی به شخصه قصد تخریب هیچکس من جمله شما رو ندارم.طلبکارت نیستیم که،والاااا.
              بیخیال گذشته شو.بگو حالا چه گلی به سرمون کنیم.مگه نمیخوای ابرپیشبین بشی؟گور بابای مذاکرات.توافق کنن نکنن به حال ما مردم چه فرقی داره؟دلار ۲۶با دلار۳۲ برای ما هیچ فرقی نداره و هیچی ارزونتر نخواهدشد.توافق هم کنن،مجددا دلار از ۴۰هزارتومنم عبورمیکنه.پس واسه چی سنگ دلار۲۶رو به سینه بزنیم وقتی میبینیم با نزول ۱۰۰تا تک تومنی از دلار،Nمیلیون تومن از دارایی ما رو دود میکنن؟بعدش فرداش دوباره۱۰۰تا تک تومنی برمیگرده رو دلار ولی سرمایه سوخته ما خیر.
              مثل تبلیغ همتی،نمیخواد مدام تبلیغ توافق در مذاکرات کنی.روند بورس رو تحلیل یا پیش بینی یا پیشگویی کن

درود بر سیاوش ...

عرض کردم اواخر دی و
              اول بهمن بازار نوسانات مثبت را آغاز می کند ( مشخصا در پاسخ به سوال شما )

صبر کن ...

عجله نکن

هیچ بازاری را برتر از بورس پیدا نخواهی کرد ... هیچ بازار

.................................................

حمایت امروز خوب عمل کرد ...

هفته ای طوفانی در پیش داریم با هدف اول 1,400,000 واحد

.

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

قاضی زاده ی هاشمی خاطرتان هست ؟

کاندیدای ریاست جمهوری که وعده ی حل ۳ روزه ی مشکل بورس را داد ...!!
                .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

قاضی زاده ی هاشمی خاطرتان هست ؟

کاندیدای ریاست جمهوری که وعده ی حل ۳ روزه ی مشکل بورس را داد ...!!

خشم و خشونت در مجمع عمومی بانک دی و آتش زیر خاکستر بازار سرمایه

✍️ حسن احمدی

با گذشت حدود ۱۸ ماه از سقوط عمدی بورس و دستکاری شاخص کل که بر خلاف فلسفه وجودی بازار سرمایه است، زیان میلیون سهامدار تشدید شده و اکنون جلسات مجامع شرکت‌های بورسی به کانون تنش و درگیری سهامداران و مدیران این شرکت‌ها تبدیل شده است.

سهامداران ورشکست شده اکنون راهی جز رویارویی و حرکت‌های تنش‌زا پیش روی خود نمی بینند. چرا که حتی در دوره دولت جدید که احیای بورس را ماموریت اول خود اعلام کرده بود، مانند دوره دولت سابق در زیان و ضرر فرورفته‌اند اگرچه متولیان بورس در اقدامی نافرجام سعی دارند با دستکاری شاخص کل، زیان سنگین میلیونها سهامدار را از چشم نهادهای تصمیم‌ساز پنهان نگه‌دارند.

بر اساس برآورد فعالان بازار سرمایه، در ۶ماه اخیر عموم نمادها زیان‌های بالای ۵۰ درصد را متحمل شده‌اند. در این میان، دولت با سیاست فروش اوراق قرضه در کنار دستکاری شاخص کل، فرصت تازه‌ای را برای ادامه تاراج سرمایه سهامداران خرد توسط صندوق‌ها و شرکت‌های حقوقی وابسته به دولت و حکومت و همچنین برخی بازیگران و بازارگردانان نمادها فراهم ساخته است.

در جدیدترین مورد، مجمع بانک دی وابسته به بنیاد شهید با ریاست قاضی‌زاده که در انتخابات ریاست جمهوری مدعی حل بحران بورس طی سه روز بود، در میان خشونت و اعتراض سهامداران برگزار و بصورت غیر منتظره پایان یافت.

موج اعتراض سهامداران بیش از همه در فضای مجازی منعکس یافته و آنها تلاش می‌کنند دولتمردان را به وعده‌ها و شعارهای خود در انتخابات متعهد کنند اما به دلیل نبود سازوکاری برای انعکاس اعتراضات، مجامع شرکت‌های بورسی محملی برای ابراز خشم و خشونت شده است که به نظر میآید این پدیده در حال تبدیل به یک روند خطرناکی است. چرا که در همین مجمع امروز بانک دی سهامداران خشمگین با پرتاب اشیا به سمت مجریان و دست‌اندرکاران مجمع انزجار و عصبانیت خود را به نمایش گذاشتند.

اکنون وضعیت بازار سرمایه به سطح فرابحران رسیده است. از نظر فعالان بازار، پیکر بی‌رمق بورس زیر پای دلالان بازار های موازی که کرسی‌های مشاوره‌ای و معاونت دولتمردان اشغال کرده‌اند له شده و همین حلقه مانع از تحقق اراده و سیاست‌گذاری حمایتی می‌شود.
                  تنش‌ها و درگیریهای زنجیره‌ای در مجامع شرکت‌های بازتاب و معلول همین تضادهای درونی دولت است که بدون تردید در صورت عدم اجرای وعده‌های دولت، احتمال دارد به وقوع حوادث پیش بینی نشده مانند اعتراض خیابانی وسیع و مداخلات امنیتی در آن منجر شود و همچون آتش زیرخاکستر مانند دامن کل اقتصاد کشور را فرابگیرد.
                  آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/01/20, 11:32.
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

تجمع امروز سهامداران مقابل مجلس

[
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

وزیر اسبق رفاه: 32 میلیون نفر در ایران زیر خط فقر مطلق هستند

محمدحسین شریف زادگان:

◀️ ما جزو کشورهای رانتی هستیم که غلبه درآمد دولت از درآمد نفت است.اقتصاددانان می گویند فقر با توسعه اقتصادی در تضاد است و از این رو برای توسعه اقتصادی کاهش فقر ضروری است.

◀️ در دولت اصلاحات خط فقر به 10.5 درصد، در دولت احمدی نژاد به 34.6 و سال 99 به 38 درصد رسید. یعنی دولت اعلام کرده از 84 میلیون نفر، 32 میلیون نفر زیر خط فقر مطلق هستند.
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

جملات نامفهوم رئیسی سوژه کاربران شبکه‌های اجتماعی شد...

رئیسی: و ما تصمیمان آن است که همکاری‌های تجاری و اقتصادی با استفاده از ظرفیت‌های بسیاری که در بین دو کشور وجود داره، این همکاری تجاری و اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های تجاری و اقتصادی که در دو کشور صورت میگیره، سطح همکاری‌های اقتصادی و تجاری را در سطح قابل قبولی قرار دهد!!
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

.

نظر

• کمبوجیه
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 497

من امروز انجا بودم البته از ساعت 9.45 تا 10.45جمعیت نسبتا خوبی امده بود که موقع برگشت من داشت به جمعیت افزوده میشد فقط من از فروم نویسها مهدی ساسانی یا باربدرادیدم. تا اخرش هم میگند تو جمعیت معترضین بود. واولش که امد البته از اراک همراه 3نفر دیگه یک خانم جوان باهاش مصاحبه کرد

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

مثال دیگری عرض کنم :

سود تقسیمی کچاد و کگل و ارفع و کنور یک بار می رود در دل شاخص و همزمان در دل ومعادن ...

سود تقسیمی ومعادن مجددا می رود در دل شاخص کل و همزمان در دل فولاد ...

سود تقسیمی فولاد هم تاثیری بزرگ بر شاخص کل می گذارد ...

می بینیم سود کچاد و کگل
                                ۳ بار بر شاخص کل تاثیر مثبت گذاشت ....

مطالبه ی اصلی سهامداران و مخصوصا ادمین های کانالهای تلگرامی و فروم ها و سایت‌های بورسی باید حذف شاخص فریبنده و جعلی کل باشد ...

این شاخص با این فرمول فریبنده
                                بازارهای دیگر را هم می فریبد ...

بازارهای دیگر ( مسکن و ... ) با خود می گویند شاخص کل ۲ میلیون و ۳ میلیون می شود ، چرا
                                من پایین بیایم ؟

به نظرم شاخص کل جعلی و فریبنده ای که می بینیم ، واقعا می تواند مانع ریزش سایر بازارها شود
                                ( به نوعی تایید اثر تورمی شاخص جعلی کل بر سایر بازارها )

اگر
                                حکومت می خواهد تورم در بازارهای دیگر را کنترل کند ، ضربتی شاخص کل را حذف کند ....

شاخص جعلی و فریبنده ی کل باعث شده هم
                                دل سهامداران زیان دیده بسوزد ، هم دل بیرونی ها را بسوزاند که شاخص بورس ۲ میلیون شد و ۳ میلیون شد و آنها جا ماندند !

شاخص قیمت بهترین استاندارد برای بازار بورس است ...

.

نظر

در حال کار...
                                X