تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

نامه‌ی دکتر «سعیدرضا مهرپور» به همسرش:

مریم عزیزم سلام. من در چهل و یک سالگی به بسیاری از آن چیزهایی که امروز آرزوی جوانان و دانشجویان است، رسیده ام. پزشک، جراح، فوق تخصص، استاد و حتی رئیس!

اما امروز بعد از این راهِ دراز و پر مشقّت، یک آرزو بیشتر ندارم، این که همه این ها را که برشمردم، پس بدهم و در عوض لحظه ای کنارِ تو بنشینم،

در چشمانت نگاه کنم و فنجانی چای با هم بنوشیم و این بار قول می دهم که چای را نه یکباره و داغ که با آرامش و پا به پای تو بنوشم.

مریم عزیزم؛ این روزها جوان ترها آن چنان برای پیشرفت عجله دارند که نگاهِ مادر، نفسِ پدر و عشقِ همسر را نمی بینند و برای رسیدنِ هر چه سریع تر به قله، بسیاری را در دامنه جا می گذارند.

مریم عزیزم، من پشیمانم از تمامِ شب هایی که صحبتِ تو را نمی شنیدم و به فکرِ تشویقِ حاضرینِ در سخنرانیِ فردایم بودم. من پشیمانم.

مریم جان، بگذار جوان ترها را نصیحتی کنم: در بالای قله ها و آن سوی ابرها خبری نیست، هر چه هست در دامنه زندگی شماست.»
    .

نظر

• EURASIA
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1253

خانم مهناز صادقی بیشتر ساده بوده تا حیله گر و اعداد نجومی اش از اعتماد به نفس کاذب بوده این متن را بخونید
      ۹۹ بورس تهران شروع به رشدی عجیب و باور نکردنی کرد. هم زمان با این اتفاق افرادی در بازار پیدا شدند که قبل از آن ناشناخته بودند اما توانستند توجه افراد زیادی را به خود جلب کنند. مهناز صادقی یکی از این افراد بود و شاید بتوان او را معروف‌ترین سلبریتی بازار سرمایه ایران نامید. اغلب فعالان بازار سرمایه مهناز صادقی را با پیش بینی‌های عجیب او به یاد می‌آورند. مثل پیش بینی شاخص ۳ میلیون واحدی بورس تا پایان سال ۹۹ ، شاخص ۸ میلیون واحدی تا سال ۱۴۰۲ و سیگنال ‌های چند هزار درصدی برای نمادهای مختلف بازار. حتی ایشان درباره شاخص میلیاردی هم اظهار نظر کرده بود . اما او کیست و چه می‌گوید؟

به گزارش صدای بورس، نام مهناز صادقی اولین بار در ۱۷ فروردین ۹۹ بر سر زبان ها افتاد. در اولین قسمت از برنامه پایش در سال ۹۹ با مهناز صادقی یک مصاحبه تلفنی کردند و وی در مورد شاخص ۳ میلیونی صحبت کرد. این صحبت‌ها در پربیننده‌ترین ساعت پخش و از یک برنامه تخصصی اقتصادی باعث شد توجه مردمی که از اقتصاد و بازارسرمایه اطلاعات کاملی نداشتند به این سمت جلب شود. همزمان با این مصاحبه خانم صادقی، سیل ورود سرمایه‌گذاران خرد و جدید به بازار سرمایه به راه افتاده بود و دولت نیز هم‌راستا با این موج مردم به سمت بورس، بیشتر از پیش از مردم می‌خواست که به بورس توجه کنند و وارد این عرصه شوند.
      شهرت مهناز صادقی به جایی رسید که هم اکنون در کانال تلگرامی خود بیش از ۳۰۰ هزار دنبال کننده دارد. در صحبتی که خبرنگار صدای بورس با وی داشت، اعلام کرد: به خاطر فعالیت‌هایی که در فضای مجازی داشته و به دلیل شکایت سازمان بورس، در تهران حضور دارد و درگیر روال قضایی است و حتی از طرف بعضی سرمایه‌گذاران حقیقی نیز تهدید شده است. به همین علت تمایلی به مصاحبه تصویری نداشت و تاکید داشت اطلاعاتی که از وی منتشر می‌شود جزئیاتی از محل زندگی و خانواده او نداشته باشد.
      مهناز صادقی متولد سال ۱۳۶۰ در یکی از شهرستان‌های کوچک از استان‌های شمال غربی کشور است. وی در ۱۸ سالگی ازدواج کرد و بعد از ازدواج مدرک دیپلم خود را دریافت کرد. سپس در دانشگاه پیام‌نور شهر محل سکونت خود مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی گرفت. صادقی از سال ۱۳۹۶ شروع به فعالیت در بورس کرد و مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای شهرستان خود دارد. او هیچ سابقه کاری در نهادهای مالی مورد تایید سازمان بورس ندارد و هیچ کدام از گواهینامه های فعالیت حرفه‌ای را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت نکرده است. وی تنها با اتکا به مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای خود را تحلیلگر و مدرس بازار سرمایه می‌نامد و مدعی است هزاران دانشجو تربیت کرده است، زمانی که سوال شد در کدام موسسه به عنوان مدرس فعالیت کرده است نام آن موسسه را به خاطر نداشت.
      صادقی هنوز هم به ادعاهای خود ایمان دارد و وقتی از او در مورد آینده بازار سوال شد، اظهار کرد: روند بازار صعودی است و با توجه به نرخ دلار امروز شاخص باید بالای ۵ میلیون واحد باشد. وی دلیل ریزش شاخص در ماه‌های اخیر را عرضه‌های سهام عدالت و خروج نقدینی بزرگ و یک جا توسط دولت و شرکت‌های دولتی می داند.
      به وی گفته شد: امروز ارزش دلاری بازار با شاخص ۱،۲۵۰،۰۰۰ واحد حدود ۲۱۹ میلیارد دلار است. اگر شاخص به ۵ میلیون واحد برسد ارزش بازار به عددی می‌رسد که چند برابر کل نقدینگی کشور است. صادقی در جواب گفت آمار نقدینگی واقعی کشور بسیار بالاتر از واقعیت است و این مبلغ در کشور موجود است.
      اما بررسی پدیده مهناز صادقی ابعاد دیگری هم دارد. در تمام زمینه ها افرادی هستند که نظرات و تصورات خارج از قاعده دارند. چه شد که مهناز صادقی تا این حد مورد توجه قرار گرفت؟ ۲۴ اسفند ۹۸ روزنامه وطن امروز مصاحبه‌ای با مهناز صادقی با حدود ۲ سال سابقه کار در بازار سرمایه انجام داد. کمتر از یک ماه بعد صادقی با برنامه پایش مصاحبه کرد و همین باعث شد به عموم مردم معرفی شود و با این مصاحبه به عنوان یک تحلیلگر خبره اعتبار کسب کند. حال این سوال مطرح می‌شود که چرا شخصی که هیچ سابقه قابل اعتنایی در بازار سرمایه ندارد برای مصاحبه به یک برنامه پربیننده اقتصادی و در پربیننده‌ترین ساعت پخش دعوت می‌شود؟ بعد از برنامه پایش این مصاحبه به شدت توسط یک جریان رسانه‌ای خاص مثل مشرق نیوز بازتاب داده می‌شود و به شهرت و اعتبار مهناز صادقی می‌افزاید تا جایی که تابستان ۹۹ به عنوان خبره بازار و کارشناس به مجلس دعوت شد. ولی امروز که مهناز صادقی درگیر حواشی عملکرد خود شده کسی از او حمایت نمی‌کند.
      بسیاری از افرادی که به خاطر نظرات صادقی دچار ضرر و زیان شده‌اند او را متهم می‌کنند که که آگاهانه و با هدف فریب مردم این تبلیغات را ساماندهی کرده است. اما پس از صحبت با او این تصور تغییر کرد. به نظر می‌رسد مهناز صادقی زنی خوش قلب و ساده است که در زمینه اقتصاد و بورس کم اطلاع است. برای به وجود آمدن این پدیده سه دلیل می‌توان عنوان کرد. اول اعتماد به نفس بالا ، دوم توجه خاص رسانه ها و سوم نا آگاهی و طمع دنبال کننده‌های او.
      در اینجا کوتاهی فعالان بازار سرمایه خود را نشان می‌دهد، زمانی که آنها باید مردم را آگاه می‌کردند به دلایل مختلف وارد بحث نشدند و میدان برای جولان بسیاری از افراد باز شد. تاوان این کوتاهی را مردم عادی و بی‌تجربه و تازه وارد دادند.

زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

فردی از کشاورزی پرسید: آیا گندم کاشته‌ای؟
        کشاورز جواب داد: نه، ترسیدم باران نبارد
        مرد پرسید: پس ذرت کاشته‌ای؟
        کشاورز گفت: نه، ترسیدم ذرت‌ها را آفت بزند.
        مرد پرسید: پس چه چیزی کاشته‌ای ؟!
        کشاورز گفت: هیچ‌چيز، خیالم راحت است !

همیشه بازنده‌ترین افراد در زندگی
        کسانی هستند که از ترسشان،
        هرگز به هیچ کاری دست نمی‌زنند ...
        .

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
          خانم مهناز صادقی بیشتر ساده بوده تا حیله گر و اعداد نجومی اش از اعتماد به نفس کاذب بوده این متن را بخونید
          ۹۹ بورس تهران شروع به رشدی عجیب و باور نکردنی کرد. هم زمان با این اتفاق افرادی در بازار پیدا شدند که قبل از آن ناشناخته بودند اما توانستند توجه افراد زیادی را به خود جلب کنند. مهناز صادقی یکی از این افراد بود و شاید بتوان او را معروف‌ترین سلبریتی بازار سرمایه ایران نامید. اغلب فعالان بازار سرمایه مهناز صادقی را با پیش بینی‌های عجیب او به یاد می‌آورند. مثل پیش بینی شاخص ۳ میلیون واحدی بورس تا پایان سال ۹۹ ، شاخص ۸ میلیون واحدی تا سال ۱۴۰۲ و سیگنال ‌های چند هزار درصدی برای نمادهای مختلف بازار. حتی ایشان درباره شاخص میلیاردی هم اظهار نظر کرده بود . اما او کیست و چه می‌گوید؟

به گزارش صدای بورس، نام مهناز صادقی اولین بار در ۱۷ فروردین ۹۹ بر سر زبان ها افتاد. در اولین قسمت از برنامه پایش در سال ۹۹ با مهناز صادقی یک مصاحبه تلفنی کردند و وی در مورد شاخص ۳ میلیونی صحبت کرد. این صحبت‌ها در پربیننده‌ترین ساعت پخش و از یک برنامه تخصصی اقتصادی باعث شد توجه مردمی که از اقتصاد و بازارسرمایه اطلاعات کاملی نداشتند به این سمت جلب شود. همزمان با این مصاحبه خانم صادقی، سیل ورود سرمایه‌گذاران خرد و جدید به بازار سرمایه به راه افتاده بود و دولت نیز هم‌راستا با این موج مردم به سمت بورس، بیشتر از پیش از مردم می‌خواست که به بورس توجه کنند و وارد این عرصه شوند.
          شهرت مهناز صادقی به جایی رسید که هم اکنون در کانال تلگرامی خود بیش از ۳۰۰ هزار دنبال کننده دارد. در صحبتی که خبرنگار صدای بورس با وی داشت، اعلام کرد: به خاطر فعالیت‌هایی که در فضای مجازی داشته و به دلیل شکایت سازمان بورس، در تهران حضور دارد و درگیر روال قضایی است و حتی از طرف بعضی سرمایه‌گذاران حقیقی نیز تهدید شده است. به همین علت تمایلی به مصاحبه تصویری نداشت و تاکید داشت اطلاعاتی که از وی منتشر می‌شود جزئیاتی از محل زندگی و خانواده او نداشته باشد.
          مهناز صادقی متولد سال ۱۳۶۰ در یکی از شهرستان‌های کوچک از استان‌های شمال غربی کشور است. وی در ۱۸ سالگی ازدواج کرد و بعد از ازدواج مدرک دیپلم خود را دریافت کرد. سپس در دانشگاه پیام‌نور شهر محل سکونت خود مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی گرفت. صادقی از سال ۱۳۹۶ شروع به فعالیت در بورس کرد و مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای شهرستان خود دارد. او هیچ سابقه کاری در نهادهای مالی مورد تایید سازمان بورس ندارد و هیچ کدام از گواهینامه های فعالیت حرفه‌ای را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت نکرده است. وی تنها با اتکا به مدرک تحلیلگری از سازمان فنی و حرفه‌ای خود را تحلیلگر و مدرس بازار سرمایه می‌نامد و مدعی است هزاران دانشجو تربیت کرده است، زمانی که سوال شد در کدام موسسه به عنوان مدرس فعالیت کرده است نام آن موسسه را به خاطر نداشت.
          صادقی هنوز هم به ادعاهای خود ایمان دارد و وقتی از او در مورد آینده بازار سوال شد، اظهار کرد: روند بازار صعودی است و با توجه به نرخ دلار امروز شاخص باید بالای ۵ میلیون واحد باشد. وی دلیل ریزش شاخص در ماه‌های اخیر را عرضه‌های سهام عدالت و خروج نقدینی بزرگ و یک جا توسط دولت و شرکت‌های دولتی می داند.
          به وی گفته شد: امروز ارزش دلاری بازار با شاخص ۱،۲۵۰،۰۰۰ واحد حدود ۲۱۹ میلیارد دلار است. اگر شاخص به ۵ میلیون واحد برسد ارزش بازار به عددی می‌رسد که چند برابر کل نقدینگی کشور است. صادقی در جواب گفت آمار نقدینگی واقعی کشور بسیار بالاتر از واقعیت است و این مبلغ در کشور موجود است.
          اما بررسی پدیده مهناز صادقی ابعاد دیگری هم دارد. در تمام زمینه ها افرادی هستند که نظرات و تصورات خارج از قاعده دارند. چه شد که مهناز صادقی تا این حد مورد توجه قرار گرفت؟ ۲۴ اسفند ۹۸ روزنامه وطن امروز مصاحبه‌ای با مهناز صادقی با حدود ۲ سال سابقه کار در بازار سرمایه انجام داد. کمتر از یک ماه بعد صادقی با برنامه پایش مصاحبه کرد و همین باعث شد به عموم مردم معرفی شود و با این مصاحبه به عنوان یک تحلیلگر خبره اعتبار کسب کند. حال این سوال مطرح می‌شود که چرا شخصی که هیچ سابقه قابل اعتنایی در بازار سرمایه ندارد برای مصاحبه به یک برنامه پربیننده اقتصادی و در پربیننده‌ترین ساعت پخش دعوت می‌شود؟ بعد از برنامه پایش این مصاحبه به شدت توسط یک جریان رسانه‌ای خاص مثل مشرق نیوز بازتاب داده می‌شود و به شهرت و اعتبار مهناز صادقی می‌افزاید تا جایی که تابستان ۹۹ به عنوان خبره بازار و کارشناس به مجلس دعوت شد. ولی امروز که مهناز صادقی درگیر حواشی عملکرد خود شده کسی از او حمایت نمی‌کند.
          بسیاری از افرادی که به خاطر نظرات صادقی دچار ضرر و زیان شده‌اند او را متهم می‌کنند که که آگاهانه و با هدف فریب مردم این تبلیغات را ساماندهی کرده است. اما پس از صحبت با او این تصور تغییر کرد. به نظر می‌رسد مهناز صادقی زنی خوش قلب و ساده است که در زمینه اقتصاد و بورس کم اطلاع است. برای به وجود آمدن این پدیده سه دلیل می‌توان عنوان کرد. اول اعتماد به نفس بالا ، دوم توجه خاص رسانه ها و سوم نا آگاهی و طمع دنبال کننده‌های او.
          در اینجا کوتاهی فعالان بازار سرمایه خود را نشان می‌دهد، زمانی که آنها باید مردم را آگاه می‌کردند به دلایل مختلف وارد بحث نشدند و میدان برای جولان بسیاری از افراد باز شد. تاوان این کوتاهی را مردم عادی و بی‌تجربه و تازه وارد دادند.

یادمه در تالار بورس حدود ۷ یا ۸ ماه از پیش بینی شاخص ۲ میلیونی گذشته بود ، کاربرا اواخر زمستان ۹۸ به یک باره خبری آوردند ..!

گفتند : بهرام شخصی پیدا شده رکورد شاخص ۲ میلیونی ات را زده و عدد نجومی ۸ میلیون را تحلیل زده ...

مصاحبه رادیویی این خانم را خودم گوش دادم عددهای عجیبی می داد ...

مثلا تارگت مپنا را رقم نجومی ۶۹ هزار تومان داد !!

یا اخابر ۹۰ هزار تومانی !!

با این تارگت ها شاخص بالای ۱۵۰ میلیون واحد می رفت ...

البته کاربرانی هم داشتیم در شاخص ۱۶۰ هزار می گفت قیمت سهام حبابی هست و باید نصف بشن !!
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

امروز مجبور شدم به سربازی شلیک کنم ... که وقتی روی زمین افتاد اسم زنش را صدا می‌کرد.

ماریا ... ماریا ... و بعد جلو چشمان من مُرد. به گردنش آویزی بود که عکس عروسی خودش و دخترک کم‌سنی در آن بود. حدس زدم ماریاست. از خودم بدم آمد.

من معمولا پای افراد را نشانه می‌گیرم. سعی می‌کنم آن‌ها را نکشم. فقط زخمی کنم تا دنبال ما نیایند. اما وقتی پای این سرباز را نشانه گرفته بودم، ناگهان خم شد و گلوله به سینه‌اش خورد.

حالا ماریای کوچکش چه‌قدر باید منتظر او بماند. چه قدر باید شال و پیراهن گرم ببافد که یک روز مردش از جنگ برگردد.
            ماریا حتی نمی‌داند که مردش زیر باران برای آخرین بار فقط اسم او را صدا زد.

جنگ بدترین فکر بشر است ... از بچگی فکر می‌کردم مگر آدم‌ها مجبورند با هم بجنگند و حالا می‌بینم بله. گاهی مجبورند ... چون آن‌ها که دستور جنگ را می‌دهند زیر باران نیستند.
            میان گل‌ولای نیستند و با فکر چشمان سبز ماریا نمی‌میرند.

آن‌ها در خانه‌های گرم‌شان نشسته‌اند. سیگار می‌کشند و دستور می‌دهند ... کاش اسلحه‌ام را به سمت رییسانی می‌گرفتم که در خانه‌های گرم‌شان نشسته‌اند. بچه‌هایشان در استخر شنا می‌کنند و آنها با یک خودنویس گران، حکم مرگ هزاران همسر ماریاها را امضا می‌کنند. راحت‌تر از نوشتن یک سلام.

جنگ را شرورترین افراد برمی انگیزانند
            و شریفترین افراد اداره میکنند.

آندره مالرو
            نویسنده و سیاست‌مدار فرانسوی
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

توصیه به کاربر عزیزی ( نام کاربری محفوظ و محرمانه) که در خصوصی پیام داده بود و عمده ی سوالات بورسی اش را همان جا پاسخ دادم ....

پاسخ بخش غیر بورسی پیامش در متن زیر ، چون احتمال دارد خوانندگان دیگری داشته باشیم که مستاصل و درمانده و ناامید شده باشند ، این بخش را در تاپیک قرار دادم تا به کار همه آید :

.......................

یک مطالعه گسترده در امریکا نشون داده که بیشترین سن تولید در زندگی انسان بین شصت تا هفتاد سال هست.

دومین مرحله تولید انسان هم از هفتاد تا هشتاد سالگی .
              سومینش از پنجاه تا شصت سال.

میانگین سنی برندگان جایزه نوبل شصت و دو سال هست
              میانگین سنی روسای شرکت های مطرح دنیا شصت و سه ساله

میانگین سنی کشیشان صد کلیسای بزرگ ایالات متحده آمریکا هفتاد و یک ساله
              میانگین سنی پاپ ها هفتاد وشش سال

این به نوعی به ما میگه که بهترین سالهای زندگی ما بین شصت تا هشتاد سال هست.

مطالعه منتشر شده در
              NEW ENGLAND JOURNAL OF MEDICINE
              نشون داده که در سن شصت سالگی به بالاترین توان بالقوه خود میرسیم

من این اطلاعات را برای شما ارسال می کنم تا بتونین دوباره فکر کنین .تا دیگه هرگز نگیم پیر شدیم

زندگی در حال شروع شدنه ، جای تعجب نیس که من هنوز احساس جوانی میکنم در ۴۸ سالگی یا ۵۵ سالگی ....
              .

نظر

• بیت کوین
                عضو عادی
                • Jan 2018
                • 227

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                درود...

سالها تحریم ایران و نفت گران به نفع روسیه بود ..

حکومت اگر عرق ملی داشته باشه باید پازل را خوب بچینه ..

طوری که روسیه تحریم بشه و نفت گران ، و
                ایران خوب نفت بفروشه خوب ...

توافق اتمی و احیای آن ۱۰۰ درصد در راستای منافع ملت ایران است ...

باز که داری اشتب میزنی == حکومت داره علنا فریاد میزنه که نوکر بی جیره و مواجیب روسهاست === ارباب روسیه نذاشته توافق بشه که حکومت نتونه نفت بفروشه === اینا تو مخت فرو کن اینا بدون اجازه روسیه هیچ کاری نمی کنن

نظر

• dornaa
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1468

بهرام خان

هم سن وسالهاي ماتواين 50سال هراتفاقي كه ممكنه توچندقرن بيفته ديديم

فقط مونده جنگ جهاني

كه اگراين روهم ببينيم ديگه ركودزده ايم

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

عرض کردم حمله ی روسیه به اوکراین یک هدیه و کادوی بسیار ارزشمند و بی سابقه برای ایران است ....
                    اگر بازار از وقایع اوکراین بترسد یعنی نهایت حماقت ...!

وقایع اوکراین 100 درصد به نفع ایران هست که قطب بزرگ
                    گاز و نفت است ...
                    هر عاملی که قیمت نفت را بالا ببرد خواسته یا ناخواسته به نفع ایران کار کرده است ...

هر عامل ....

ظاهرا شرکت های بزرگ اروپایی ، امروز یکشنبه با ایران تماس گرفته اند تا ایران را جایگزین بخشی از محصولات مورد نیازشان کنند که سابقا از روسیه وارد می کردند ...

اگر حکومت زیرک باشه ، زمان فروش روسیه فرا رسیده ...
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                      بهرام خان

هم سن وسالهاي ماتواين 50سال هراتفاقي كه ممكنه توچندقرن بيفته ديديم

فقط مونده جنگ جهاني

كه اگراين روهم ببينيم ديگه ركودزده ايم
                      انقلاب و جنگ ایران و عراق و بالاخره کرونا ...

جنگ جهانی سوم بعیده ، چون پایان تمدن بشریت خواهد بود ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

نگاه تحلیلگران جهان: "تحول بعدی در اوکراین چه خواهد بود؟"

? فرانسیس فوکویاما، نظریه‌پرداز سیاسی، در تحلیلی برای "امریکن پرپس" نوشت:

✍ بالاخره بالن به پرواز درآمد و ولادیمیر پوتین حمله گسترده‌ای را علیه اوکراین انجام داد. به طول انجامیدن مدت زمان این تهاجم به امریکا و ناتو زمان کافی برای تهیه فهرست طولانی از تحریم‌ها علیه مسکو را داده است و من امیدوارم که شدیدترین تحریم‌ها از جمله قطع ارتباط روسیه با سوئیفت را شامل شود.

✍ من و مرکز «دموکراسی، توسعه و حاکمیت قانون» در استنفورد چندین سال است که برنامه‌های آموزشی را برای جوانان اوکراینی برگزار می‌کنیم.

✍ ما اکنون حدود ۱۵۰ فارغ‌التحصیل از این برنامه‌ها را در کشور خود داریم که بسیاری از آنان اصلاح‌طلبان برجسته، روزنامه‌نگاران، مدافعان دموکراسی و فعالان مبارزه با فساد هستند. همه آنان امروز در معرض خطر فیزیکی قرار دارند و اگر رژیم طرفدار روسیه به قدرت برسد، هدف قرار خواهند گرفت. حفاظت از امنیت آنان یکی از دغدغه‌های فوری من است.

✍ البته، در مرحله کنونی پیش‌بینی آن چه در جنگ رخ خواهد داد، اقدامی احمقانه است. جنگ‌ها هرگز آن‌گونه که برنامه‌ریزان پیش‌بینی می‌کنند، پیش نمی‌روند و جنگ فعلی نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود.

✍ با این وجود، ما باید روی اهداف استراتژیک پوتین متمرکز باشیم و هم‌اکنون برای مقابله با آن برنامه‌ریزی نظامی داشته باشیم. به نظر من، هدف پوتین فروپاشی رژیم دموکراتیک کنونی در کی‌یف و استقرار یک دولت دست نشانده در آنجا است.

✍ پیش از تهاجم واقعی، بحث پرجنب‌و‌جوشی بر سر این بود که آیا او به سوی کی‌یف و کل اوکراین پیشروی خواهد کرد یا هدف‌اش صرفا دونباس و سواحل دریای سیاه خواهد بود. بسیاری از اوکراینی‌ها احساس کردند که هدف واقعی او خفه کردن تدریجی اقتصاد اوکراین است.

✍ مقیاس حمله اولیه نشان می‌دهد که او قصد دارد کل اوکراین را اشغال کند، زیرا از شمال، جنوب و شرق به اوکراین حمله کرده است. با این وجود، به نظر من بسیار بعید به نظر می‌رسد که این برنامه نهایی او باشد.

✍ همان طور که بسیاری از متخصصان باتجربه نظامی ارزیابی کرده‌اند، حتی ۱۹۰۰۰۰ سربازی که او مستقر کرده نیز برای اشغال یک کشور ۴۰میلیون نفری یا شهری مانند کیف با ۲.۸ میلیون نفر جمعیت کافی نیست.

✍ چنین عملیاتی از نظر تلفات و مدت زمان به شکل غیرقابل‌باوری برای روسیه پرهزینه خواهد بود. با این وجود، هدف خفه کردن اقتصاد اوکراین محتمل‌تر به نظر می‌رسد.

✍ ممکن است حملات اولیه برای از بین بردن هرچه بیشتر زیرساخت‌های نظامی اوکراین، تحقیر دولت و سقوط آن باشد. انزوای کشوری که به یک منطقه جنگی فعال تبدیل شده است صدمات اقتصادی طولانی مدتی را به دنبال خواهد داشت.

✍ من گمان می‌کنم که ما باید توجه بیشتری به سواحل دریای سیاه بعنوان یکی از اهداف مهم روسیه داشته باشیم. ورود نیرو‌های روس به اودسا اهمیت دارد. اوکراین صادرکننده عمده کالا‌های کشاورزی بوده و به بنادری مانند ماریوپول، خرسون و اودسا متکی است.
                        .

نظر

• دفتردار
                          عضو فعال
                          • Feb 2013
                          • 855

ظاهرا شرکت های بزرگ اروپایی ، امروز یکشنبه با ایران تماس گرفته اند تا ایران را جایگزین بخشی از محصولات مورد نیازشان کنند که سابقا از روسیه وارد می کردند ...

اگر حکومت زیرک باشه ، زمان فروش روسیه فرا رسیده ...
                          شما هم بعضی وقت ها ساده لوحانه ذوق زده می شوی ویا حافظه تاریخی تان ضعیف شده است!؟
                          از زن شوهردار ( حاجیه خانم جمهوری اسلامیه) درخواست داری با دیگری خلوت کند!!؟
                          خجالت بکش!
                          مگه خودت ناموس نداری!؟ /.:biggrinsmiley.:/
                          همه حکومت های سابق ایران وقتی به آقای خود خیانت کردن و با مرد غریبه....بله. بلافاصله سرنگون شدن!
                          میخوایی کاری کنی حاجیه خانم جمهوری اسلامیه سرپیری فالگیر شود!؟
                          آخرین ویرایش توسط دفتردار؛ 2022/02/28, 04:42.

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1468

خدا روشکر

عدو شود سبب خیر اگر خداخواهد

دائم جهان سوم اسیا درجنگ وتحریم و تن لرزه

این جنگ روسیه باعث شده تن قدرتهای هسته ای (روسیه .امریکا .انگلیس .فرانسه کلا امریکا واروپا بلرزه)

نظر

• am!n
                              Banned
                              • Jan 2022
                              • 236

امروز مجبور شدم به سربازی شلیک کنم ... که وقتی روی زمین افتاد اسم زنش را صدا می‌کرد.

ماریا ... ماریا ... و بعد جلو چشمان من مُرد. به گردنش آویزی بود که عکس عروسی خودش و دخترک کم‌سنی در آن بود. حدس زدم ماریاست. از خودم بدم آمد.

من معمولا پای افراد را نشانه می‌گیرم. سعی می‌کنم آن‌ها را نکشم. فقط زخمی کنم تا دنبال ما نیایند. اما وقتی پای این سرباز را نشانه گرفته بودم، ناگهان خم شد و گلوله به سینه‌اش خورد.

حالا ماریای کوچکش چه‌قدر باید منتظر او بماند. چه قدر باید شال و پیراهن گرم ببافد که یک روز مردش از جنگ برگردد.
                              ماریا حتی نمی‌داند که مردش زیر باران برای آخرین بار فقط اسم او را صدا زد.

جنگ بدترین فکر بشر است ... از بچگی فکر می‌کردم مگر آدم‌ها مجبورند با هم بجنگند و حالا می‌بینم بله. گاهی مجبورند ... چون آن‌ها که دستور جنگ را می‌دهند زیر باران نیستند.
                              میان گل‌ولای نیستند و با فکر چشمان سبز ماریا نمی‌میرند.

آن‌ها در خانه‌های گرم‌شان نشسته‌اند. سیگار می‌کشند و دستور می‌دهند ... کاش اسلحه‌ام را به سمت رییسانی می‌گرفتم که در خانه‌های گرم‌شان نشسته‌اند. بچه‌هایشان در استخر شنا می‌کنند و آنها با یک خودنویس گران، حکم مرگ هزاران همسر ماریاها را امضا می‌کنند. راحت‌تر از نوشتن یک سلام.

جنگ را شرورترین افراد برمی انگیزانند
                              و شریفترین افراد اداره میکنند.

آندره مالرو
                              نویسنده و سیاست‌مدار فرانسوی
                              بیانات گهربار رفیق شفیقت را دیروز دیدم خیلی یادت کردم:Dچقدر با هم تله پاتی دارین،اینقدر اشتراک در معنا و مفهوم طبیعی نیست

سردار نقدی خطاب به نمایندگان:

? از یک مشت منافق کامنت گذار نترسید

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

بازار همیشه با نمادهای کوچک استارت زده ... همیشه

شاخص هم وزن ( آپدیت ) :

.

نظر

در حال کار...
                                X