تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3748

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    بنده که تکلیفم مشخصه....من حس شهروندی ندارم در این مملکت ...شهروند باید رای بده!!!
    من هم نگفتم رای ما تاثیر داره!!! گفتم برای این حکومت...مشارکت حکم مشروعیت رو داره یا به عبارتی مشارکت بالا مشروعیت تعبیر میشه...از دیدگاه حاکمیت عرض میکنم...الان نیاز به داره مشروعیت داشته باشه
    ما هم‌که حس نمی کنیم تو این مملکت صاحب حق و حقوقی باشیم تکلیفی هم بر دوش خودمون نمی بینیم ..
    قبلا هم گفتم حاکمیت میخواد این نمایش مشروعیت رو به غربی های احمق بفروشه ...نه اونا اهمیتی به کیفیتش میدن نه اینا ابایی از تقلب دارن.!!

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      خودت خوب می دونی که تغییر قانون اساسی چرت و پرتی بیش نیست.
      حتی اگر بن سلمانی در ایران ظهور کنه ؟!

خانه ی خدا ، قبله ی مسلمانان ، بن سلمان وهابی مشروب فروشی باز کرد !

هیج غیر ممکنی نداریم ...
      .

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
        حتی اگر بن سلمانی در ایران ظهور کنه ؟!

خانه ی خدا ، قبله ی مسلمانان ، بن سلمان وهابی مشروب فروشی باز کرد !

هیج غیر ممکنی نداریم ...
        این جفنگها را بس کن بهرام!!!!!! حداقل نگاهی به اسم مبحثت بینداز!!!!!! چند روز من ننوشتم ببینم میتونی کف بازار رو پیدا کنی؟ چندتا سهم رو کف بگی؟ یه تحلیل از شاخص بذاری؟ خیر!!! چون سخنران در مورد چیزی که میدونه صحبت میکند نه بورس!!!!!! ثابت کرده ای بارها اینکاره نیستی

فقط بلدی همراه گله سهام رو مقاومت را باد کنی؟؟!!!

بابا اینا که دارند لی لی به لالات میذارند یا بورسی نیستند یا نقدند یا ........... تو ادعای دیگه داشتی

قافیه که به تنگ اید شاعر به جفنگ اید........
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3748

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          نه عزیزم همنطور کشکی کشکی هم نمی تونن رای بندازن توی سبد
          من و شما وقتی در مورد انتخابات حرف می زنیم و عده زیادی می بینن و می شنون

همین باعث میشه که مردم فکرکنن تعدادی رفتن و رای دادن

در این صورت می تونن رای سازی بکنن مثل 88 که واسه احمدی رای ساختن

ولی وقتی جو جامعه مثل انتخاب رئیسی باشه حکومت تعداد کمتری می تونه رای سازی بکنه

الان دقیقا ما داریم توی زمین حکومت بازی میکنیم!!!!!!!!!!!!!
          چی بگم ..یکی از دوستان نزدیک من مسوول ستاد ورزشکاران یکی از کاندید های نمایندگی مجلس بود تو یه شهر دیگه ...هم این کاندید هم کاندید رقیب ..بخشی از ارا سبدشون ..ارایی بود که صرفا از طریق شماره ملی این و آن و اقوام و دوستانشون ثبت شده بود بدون اینکه از خونه بیرون بیان یا برن پای صندوق ..همه هم میدونستن کسی هم اعتراضی نداشت .من به نظرم کشکی تر ازینی هست که تصورش میره ..

نظر

• لیورپول
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 547

با سلام و احترام
            قبلا نیز عرض شد
            تا انتخاب رئیس جمهور و تیم اقتصادیش بازار رونقی نخواهد داشت

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
              این جفنگها را بس کن بهرام!!!!!! حداقل نگاهی به اسم مبحثت بینداز!!!!!! چند روز من ننوشتم ببینم میتونی کف بازار رو پیدا کنی؟ چندتا سهم رو کف بگی؟ یه تحلیل از شاخص بذاری؟ خیر!!! چون سخنران در مورد چیزی که میدونه صحبت میکند نه بورس!!!!!! ثابت کرده ای بارها اینکاره نیستی

فقط بلدی همراه گله سهام رو مقاومت را باد کنی؟؟!!!

بابا اینا که دارند لی لی به لالات میذارند یا بورسی نیستند یا نقدند یا ........... تو ادعای دیگه داشتی

قافیه که به تنگ اید شاعر به جفنگ اید........

بازار درست میشه به شرطی که مردم انتخابات تحریم نکنند ...

p/e
              دو و سه نتیجه ی تحریم انتخابات و ریسک های پشت بند اون هست

قول بهت میدم
              مردم تحریم نکنند بازار یک کله دوبله و سوبله بشه ... یک کله

کف بازار, کف خودرو بود که تحلیل زدم در تاپیک خودرو ...
              .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2726

بازار درست میشه به شرطی که مردم انتخابات تحریم نکنند ...

p/e
                دو و سه نتیجه ی تحریم انتخابات و ریسک های پشت بند اون هست

قول بهت میدم
                مردم تحریم نکنند بازار یک کله دوبله و سوبله بشه ... یک کله

کف بازار, کف خودرو بود که تحلیل زدم در تاپیک خودرو ...
                آخه چیکار به مردم داره!!!؟ مردم کیلویی چند؟به رای مردم قرار بود احترام گذاشته بشه که احزاب رو ۴۵ سال بود تقویت میکردند...به رای مردم بود که حداقل طبق همین قانون اساسی بعد انقلاب با مردم برخورد می‌کردند
                نجار رو دیدی...یک موقعی رنده به کارش میاد...یک موقعی میخ و چکش..یکبار اره باید استفاده بشه؟؟؟
                رئیسی ابزار دست بود...به کار نمیاددیگه...گذاشت کنار..ابزار مسعود پزشکیان رو قراره دست بگیرند...تمامممم...چهار روز دیگه این هم میگذارند کنار یک دفعه دیدی جلیلی رو دست گرفتند...مردم کجای این معادله هستند!!!؟
                فقط این حس باید به مردم القا بشه که این نماینده خودتون هست...همین...تمام

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                  آخه چیکار به مردم داره!!!؟ مردم کیلویی چند؟به رای مردم قرار بود احترام گذاشته بشه که احزاب رو ۴۵ سال بود تقویت میکردند...به رای مردم بود که حداقل طبق همین قانون اساسی بعد انقلاب با مردم برخورد می‌کردند
                  نجار رو دیدی...یک موقعی رنده به کارش میاد...یک موقعی میخ و چکش..یکبار اره باید استفاده بشه؟؟؟
                  رئیسی ابزار دست بود...به کار نمیاددیگه...گذاشت کنار..ابزار مسعود پزشکیان رو قراره دست بگیرند...تمامممم...چهار روز دیگه این هم میگذارند کنار یک دفعه دیدی جلیلی رو دست گرفتند...مردم کجای این معادله هستند!!!؟
                  فقط این حس باید به مردم القا بشه که این نماینده خودتون هست...همین...تمام

فعلا بازار بورس رنج مثبت کشیده روی پزشکیان ...

و دلار هم آرامش پیدا کرده ...

.

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1481

فعلا بازار بورس رنج مثبت کشیده روی پزشکیان ...

و دلار هم آرامش پیدا کرده ...

دلار به آرامش نرسیده
                    سقف 70 تومن قرار بود تا آخر سال باشه اول سال زد
                    بورس هم به لجن ته جوب رسیده یا بقول تحلیلگری قیمت سهم ها به شاخص 1200 رسیده....شاخص جعلی 2060

نظر

• اسد-ص
                      ستاره دار(5)
                      • Feb 2011
                      • 666

سلام اینها که مینویسید تکنیکال نیست . باید کلاس برید .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                        دلار به آرامش نرسیده
                        سقف 70 تومن قرار بود تا آخر سال باشه اول سال زد
                        بورس هم به لجن ته جوب رسیده یا بقول تحلیلگری قیمت سهم ها به شاخص 1200 رسیده....شاخص جعلی 2060
                        فرق میکنه

اول سال تیم بی سواد حاکم بود ...

ماه آینده ممکنه دوم خردادی دیگر داشته باشیم ...

پزشکیان ، اهل علم و دانش هست ...

دلار هم رفت زیر ۵۹

عبا و عمامه هم نداره ....

در جناح سرخ و سیاه هم نیست ...
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

تغییرات ارزش یک اسکناس صد دلاری در ⁧ بورس ⁩ تهران :

رفتار تاریخی بورس تهران از سال 72 تاکنون بر اساس دو طیف سیاسی نشان میدهد اصلاح طلبان بازدهی دلاری و اصول گرایان ریزش دلاری برای بورس تهران رقم زده اند.

بطوریکه
                          یک اسکناس 100 دلاری از سال 72 به دو هزار دلار طی بیست سال در دولتهای اصلاح طلبان تبدیل شده ...

درحالیکه در
                          دولتهای اصولگرایان یک اسکناس صد دلاری را طی یازده سال نهایتا با 68 دلار تحویل سرمایه گذاران داده اند.

‏دلایل متعددی برای این موضوع وجود دارد ولی به طور کلی
                          خالی بودن این جریان از مدیران تکنوکرات دارای توانمندی سیاستگذاری توسعه گرای اقتصادی و سیاسی و بینش کلی این جریان به امور داخلی و خارجی که خود را در ناکارامدی اداره کشور نشان می دهد دلیل اصلی این موضوع است ...

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/06/10, 13:27.
                          .

نظر

• Bourse-Plan
                            عضو فعال
                            • Jun 2020
                            • 491

ما مردم چندان باهوشی نداریم بهرام خان. درسته که بیست‌و‌چهار ساعته در فضای مجازی از همدیگه تعریف می‌کنیم و می‌گیم «دیگه آگاه شدیم.» ولی واقعیت اینه که همیشه بازیچه بودیم و همچنان هم هستیم. سر همین قضیۀ صندوق رأی. تو انتخابات اخیر مجلس اعلام شد آرای مشارکت تهران با کسر باطله‌ها چیزی حدود سه درصد بوده. یکی از حکومتی‌ها فریادش بلند شد که «آی مردم، اشتباه نکنید، چه نشسته‌اید که دارن سیاه‌نمایی می‌کنن و دروغ می‌گن، سه درصد نبوده، هفت درصد بوده!!» یعنی این‌ها به هفت درصد راضی هستند و وزیر کشور از این انتخابات با عنوان «حماسه‌ای شکوهمند» نام می‌بره، ولی باز در فضای مجازی می‌بینیم هم‌وطنان عزیز ما تو این فاز هستند که «صندوق رأی برای جمهوری اسلامی مهمه». نمی‌دونم حکومت دیگه چه‌جوری، به چه زبونی، با چه شیوه‌ای باید بگه والله بالله تالله رأی مردم کوچک‌ترین اهمیتی از باب مشروعیت برای نظام نداره. صندوق رأی 98 مُرد، 1400 گواهی فوتش صادر شد، 1402 سالش برگزار شد، 1403 هم در چینش «5+1» فاتحۀ مجددی براش خونده شد. بنده فعلاً تصمیمی برای شرکت ندارم. نه به این خاطر که «همه‌شون سر و ته یک کرباسن»، که واضحه نیستن، به این خاطر که پزشکیان رو در حد خاتمیِ 76 و روحانیِ 92 به اصطلاح «game changer» نمی‌بینم. به اضافۀ اینکه متأسفانه در بازه‌ای کوتاه با چهار مشکل اساسی مواجه خواهد شد. از همین الان، البته در صورت پیروزی پزشکیان که این رو هم چندان بهش خوشبین نیستم چون خارج از چند گروه و پیج و فروم بورسی هنوز جو مثبت خاصی راه نیفتاده، می‌تونم تیتر کیهان و مشرق و فارس و... رو پیش‌بینی کنم که «ببینید مردم، تا شهید جمهور روی کار بود هیچ دردی نداشتیم ولی الان دوباره بدبخت شدیم.». رئیسی خوش به حالت که رفتی و کارنامۀ افتضاحت شامل شکستن رکورد تورم 80 ساله و همچنین رکورد بیشترین میزان تورم ممتد اونم با نفت +80 دلاری در برابر نفت 9 دلاری خاتمی و 30 دلاری روحانی، بدون ترامپ و کرونا و حمله‌های داخلی، به همین سادگی تطهیر شد و تازه به چهار مشکل پایین هم که گریبان نفر بعدی رو می‌گیره، بر نخوردی:

- افزایش فیمت بنزین
                            - بازگشت ترامپ و لغو معافیت‌های تحریمی بایدن
                            - فاصله گرفتن معنادار اروپا از برجام و خطر مکانیسم ماشه
                            - شروع مجدد کارشکنی داخلی‌ها و سفارت‌نوردی و کفن‌پوشی

افسوس همان مردم هشت سال بعد یعتی سال ۱۳۸۴ ، دکتر مصطفی معین ، گم کردند و نتیجه اش را می بینیم ...
                            یادمه مجری تلویزیون به معین گفت : اگر برنامه ات مخالف نظر رهبری باشه؟
                            معین بلافاصله جواب محکمی داد و گفت برنامه ام را در هر شرایطی به پیش می برم حتی اگر مجبور به شکستن خطوط قرمز بشم ...
                            و همان سال به جای دکتر مصطفی معین ، مردم فریب شعارها ی پوپولیستی محمود احمدی‌نژاد را خوردند و ....
                            و کشور رفت به قهقرا...

در مورد انتخابات 1384، من که تا ابد به خاطر رأی ندادن به رفسنجانی در دور دوم خودم رو نمی‌بخشم. گفتم حالا که معین نشده، ولش کن. احمق بودم و رؤیایی فکر می‌کردم. تصور می‌کردم با رأی ندادن امثال من، اتفاق خاصی قراره بیفته. این روزها مدام می‌بینم مردم حسرت عربستان سعودی رو می‌خورن. پدر معنوی و در واقع الگوی اصلی بن سلمان کسی جز هاشمی رفسنجانی نبوده و نیست. مطمئنم اگه 84 انتخاب می‌شد، امروز اون‌ها داشتند حسرت ما رو می‌خوردن. هر دو نفر خوی دیکتاتوری دارن/داشتن (یکی کمتر و دیگری بیشتر) و البته هر دو مایل به عمران و آبادی. حالا ممکنه یکی بگه اگه پهلوی ادامه پیدا می‌کرد وضع فلان بود و چنان و بهتر و عالی‌تر، بسیار خوب، حرفی نیست، منتها داریم راجع به واقعیت زندگی خودمون صحبت می‌کنیم و امکانات و پتانسیلی که داشتیم و تو مشت‌مون بود، نه در مورد وضعیتی که نه نقشی توش داشتیم، نه امکانی از باب ادامه‌اش در این مقطع فراهم بوده که بخوایم درباره‌اش نظریه‌پردازی کنیم. در مجموع «کثافتِ احمدی‌نژاد» به قدری غلیظ بوده که هیچ‌وقت پاک نمی‌شه. مسیری از رانت و لقمۀ‌حروم و فساد مالی و اخلاقی و بریز و بپاش و هرج و مرج رو باز کرد و سفره‌ای رو از جلوی مردم جمع و جلوی خودی‌ها پهن کرد که دیگه نمی‌شه کاری‌اش کرد. آخرین شانس ما برای جلوگیری از تبدیل شدن «شبه-جمهوری» به «امارت/حکومت» همون سال 84 بود که از دست دادیم. نه نیروهای نظامی قدرت سرکشی داشتن، نه «میدان» حرفی برای گفتن داشت، نه حاکمیت جرأت دخالت مستقیم در مشارکت و اعمال فشار و نه جو امنیتی در سطوح بالا وجود داشت و نه البته در اون مقطع کسی می‌تونست با رفسنجانی درگیر بشه. به هر حال، اون دوران گذشته و ما موندیم و توهمات هم‌وطنان عزیز. وقتی هم می‌پرسیم مسیر فعلی که جز بدبختی و سیاهی مطلق چیزی تهش نیست و یک بچۀ پنج ساله هم می‌تونه بفهمه آخرش غیر از تباهی نخواهد بود، پس حداقل بگید برنامه و نقشۀ راه چیه تا شاید ما هم حالی‌مون بشه، می‌گن «نه، تولید ناامیدی نکنید، خودش درست می‌شه!» بله، حتماً، با غر زدن در فضای مجازی درست می‌شه. مشکل اینه که فرق «واقعیت» و «سلیقه» رو نمی‌دونیم. یک روز باید در کارزار «به پهلوی وکالت می‌دهم» شرکت کنیم، روز دیگه منتظر اومدن ترامپ باشیم که مثلاً قراره نجات‌مون بده (!)، یک روز هم درگیر اینکه لاریجانی می‌خواد تأیید بشه یا پزشکیان و مسائلی از این دست. خشم من از فرصت‌های از دست رفته است. از مسیری که می‌تونست در سه مقطع وضعیت نکبت‌بار فعلی رو بهبود ببخشه، ولی هر دفعه از شانس گند ما به بی‌راهه رفت:

1. انتخابات 2000 آمریکا اگر اَل گور به جای جرج بوش انتخاب می‌شد، امروز ایرانی و آمریکایی با یک پرواز مستقیم داشتن تور مشترک حافظیه/مجسمۀ آزادی برگزار می‌کردن.
                            2. انتخابات 1384 اگر ابتدا معین، و بعد که نشد در دور دوم رفسنجانی انتخاب می‌شد...
                            3. انتخابات 2016 اگر کلینتون به جای ترامپ رأی می‌آورد و برجام ادامه پیدا می‌کرد، چیزی از سرکشی «میدان» باقی نمونده بود و «دیپلماسی» ما رو به سرمنزل مقصود می‌رسوند. نکتۀ جالب این‌که هم 2000 هم 2016 رأی مردمی اَل گور و هیلاری کلینتون بیشتر بود، ولی حیف که انتخابات الکترال هست و شیوه‌اش متفاوت.

هر یک از این سه اتفاق، مسیر زندگی من و شما رو خیلی عوض می‌کرد. بیش از اونی که بشه تصور کرد...
                            آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2024/06/10, 14:04.

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1189

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                              ما مردم چندان باهوشی نداریم بهرام خان ...
                              قبول دارم مردم چندان باهوشی نداریم .. ولی قطعا من و شما هم جزو همین مردم هستیم و اصلا باهوش نیستیم

واقعا عجیبه .. چطور میگید که رای برای این‌ها مهم نیست .. چرا نمی‌خواهیم چیزهای واضحی که جلوی چشممون هست رو ببینیم

گذشته از تبلیغات وسیع و حربه‌های مختلفی که برای کشوندن مردم پای صندوق استفاده می‌کنند .. تا اونجاییکه بتونند افراد رو مجبور به شرکت در انتخابات می‌کنند .. شما گویا از من هم بی‌خبرترید

شاید چیزی حدود یک ملیون نفر نه به خواست خودشون که به اجبار باید در انتخابات شرکت کنند .. و این مسئله کاملا جدیه .. چرا باید تا این حد به خودشون زحمت بدهند .. بررسی کنند که حتما تک تک افراد زیرنظرشون در انتخابات شرکت کرده باشند

بعد می‌فرمایید شرکت در انتخابات برای این‌ها مهم نیست!! .. البته من بر خلاف شما به رفسنجانی در دور دوم رای دادم .. ولی اون با توجه به شرایط اون زمان بود

نظر

• reza@bourse2024
                                عضو عادی
                                • May 2024
                                • 152

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                                قبول دارم مردم چندان باهوشی نداریم .. ولی قطعا من و شما هم جزو همین مردم هستیم و اصلا باهوش نیستیم

واقعا عجیبه .. چطور میگید که رای برای این‌ها مهم نیست .. چرا نمی‌خواهیم چیزهای واضحی که جلوی چشممون هست رو ببینیم

گذشته از تبلیغات وسیع و حربه‌های مختلفی که برای کشوندن مردم پای صندوق استفاده می‌کنند .. تا اونجاییکه بتونند افراد رو مجبور به شرکت در انتخابات می‌کنند .. شما گویا از من هم بی‌خبرترید

شاید چیزی حدود یک ملیون نفر نه به خواست خودشون که به اجبار باید در انتخابات شرکت کنند .. و این مسئله کاملا جدیه .. چرا باید تا این حد به خودشون زحمت بدهند .. بررسی کنند که حتما تک تک افراد زیرنظرشون در انتخابات شرکت کرده باشند

بعد می‌فرمایید شرکت در انتخابات برای این‌ها مهم نیست!! .. البته من بر خلاف شما به رفسنجانی در دور دوم رای دادم .. ولی اون با توجه به شرایط اون زمان بود
                                درود .... اگر قرار بر این موضوع "کشاندن مردم به پای صندوق های رای" بود عدم صلاحیت تعداد زیادی از کاندیدها رو صادر نمیکردند! برای حکومت اصلا مهم نیست که مردم رای بدهند و یا در انتخابات حضور گسترده داشته باشند. مهم خواسته خودشان در تعیین رئیس جمهور است.

نظر

در حال کار...
                                X