تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1492

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    فرق میکنه

اول سال تیم بی سواد حاکم بود ...

ماه آینده ممکنه دوم خردادی دیگر داشته باشیم ...

پزشکیان ، اهل علم و دانش هست ...

دلار هم رفت زیر ۵۹

عبا و عمامه هم نداره ....

در جناح سرخ و سیاه هم نیست ...
    نظام در 45 سال یک روند پیچیده در مقاطع مختلف در پیش گرفته
    مثلا در زمان خاتمی مقداری فضا باز بود ولی در زمان مموتی بگیر بنند
    بستگی به شرایط روز داره
    در زمان فعلی نظام سر مسله حجاب سختگیری میکند
    اقتصاد علنا دست مافیا ست
    کسانی که ارز 4500 تومن میگرفتن و شاسی بلند وارد میکردن و در بازار با دلار 30 هزار تومن میفروختن
    با همه این تفاسیر شما واقعا فکر میکنید پزشکیان حریف مافیای افعی میتونه بشه؟
    همیشه این چرخه تکرار میشه بقول دوستی بین خر و خرتر
    پزشکیان اینقدر شهامت داره که بگه دختران ما حق دارن هر جور دوست دارن بگردن و کسی هم حق تعرض به آنان رو ندارد
    ختم کلام
    اگر دیدید پزشکیان انتخاب شد و جو اجتماعی و اقتصادی تا حدی بهبود پیدا کرد به حساب پزشکیان ننویسید
    نظام به نقطه صفر مرزی رسیده و میخواد به بهانه انتخاب پزشکیان فضا رو مقداری ارام کنه ولی سیاست کلی بعد از مدتی دوباره از نوع شروع میشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2774

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
      درود .... اگر قرار بر این موضوع "کشاندن مردم به پای صندوق های رای" بود عدم صلاحیت تعداد زیادی از کاندیدها رو صادر نمیکردند! برای حکومت اصلا مهم نیست که مردم رای بدهند و یا در انتخابات حضور گسترده داشته باشند. مهم خواسته خودشان در تعیین رئیس جمهور است.
      اختیار دارید آقا رضا...در مقطع فعلی برای اینها اهمیت نداره مشارکت مثلا ۴۰ درصد باشه یا ۷۰ درصد؟
      اینها نیاز به ابزار پزشکیان دارند برای جلب مشارکت مردم...موفق هم خواهند شد...به دو منظور...زمینه ایجاد یک جو مثبت برای معرفی جانشین رهبری...دوم اینکه یک دستی به سر و گوش سیاست خارجی بکشه...همه این شش نفر خواسته خودشان هست
      اما در مورد عدم تایید صلاحیت ها...مثلا جهانگیری..یا همتی...یا آخوندی رو چرا تایید صلاحیت نکردند؟ چون هیچکدام مثل پزشکیان نمی‌توانند مردم رو پای صندوق رای بیاورند
      چند روزی صبر کنیم تا مناظره اول پخش بشه...احتمالا این آقا مجوز ریدن به بقیه رو تا حدودی از معظم له گرفته...ببین تو سطح جامعه چه خبر میشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2774

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
        نظام در 45 سال یک روند پیچیده در مقاطع مختلف در پیش گرفته
        مثلا در زمان خاتمی مقداری فضا باز بود ولی در زمان مموتی بگیر بنند
        بستگی به شرایط روز داره
        در زمان فعلی نظام سر مسله حجاب سختگیری میکند
        اقتصاد علنا دست مافیا ست
        کسانی که ارز 4500 تومن میگرفتن و شاسی بلند وارد میکردن و در بازار با دلار 30 هزار تومن میفروختن
        با همه این تفاسیر شما واقعا فکر میکنید پزشکیان حریف مافیای افعی میتونه بشه؟
        همیشه این چرخه تکرار میشه بقول دوستی بین خر و خرتر
        پزشکیان اینقدر شهامت داره که بگه دختران ما حق دارن هر جور دوست دارن بگردن و کسی هم حق تعرض به آنان رو ندارد
        ختم کلام
        اگر دیدید پزشکیان انتخاب شد و جو اجتماعی و اقتصادی تا حدی بهبود پیدا کرد به حساب پزشکیان ننویسید
        نظام به نقطه صفر مرزی رسیده و میخواد به بهانه انتخاب پزشکیان فضا رو مقداری ارام کنه ولی سیاست کلی بعد از مدتی دوباره از نوع شروع میشه
        دقیقا همین هست...چرا همه عروسک رو می‌بینند..عروسک گردان شخص دیگریست...کل ماجرا خیمه شب بازیه...فقط میخواند تعداد تماشاگر بالا باشه

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1190

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
          درود .... اگر قرار بر این موضوع "کشاندن مردم به پای صندوق های رای" بود عدم صلاحیت تعداد زیادی از کاندیدها رو صادر نمیکردند! برای حکومت اصلا مهم نیست که مردم رای بدهند و یا در انتخابات حضور گسترده داشته باشند. مهم خواسته خودشان در تعیین رئیس جمهور است.
          عزیز جان بالاخره یک ترید آفی هست دیگه .. من هم عرض نکردم شرکت در انتخابات مهم‌ترین موضوع براشون هست .. و مثلا حاضرند رضا پهلوی رو هم برای بالا بردن مشارکت، صلاحیتش رو تایید کنند

اصلا همون ۱۴۰۰ رو در نظر بگیریم که هیچ رقابتی نبود و کسی تایید نشد .. همون زمان هم مشارکت براشون اهمیت بالایی داشت .. اینکه حالا تو اتاق فکرشون به چه نتیجه‌ای برسند .. چه کسی رو باید تایید کنند و چه کسی را نه .. بحث دیگریست .. و یا اینکه اصلا برای بالا بردن مشارکت نیازی به تایید صلاحیت هست یا خیر

هر چند به نظرم اتاق فکر اون‌ها .. خیلی از مردم جلوتر و باهوش‌ترند .. ولی دلیلی نداره لزوما اوضاع مطابق خواسته و پیش‌بینی اون‌ها رقم بخوره .. و همون اتاق فکر هم ممکنه در محاسباتش دچار اشتباه بشه .. ولی در هر صورت فکر می‌کنم در پست قبل دلایل روشنی رو بیان کردم که قطعا شرکت در انتخابات برای این‌‌ها با اهمیت هست و فکر نمی‌کنم لزومی به تکرارش باشه

نظر

• Bourse-Plan
            عضو فعال
            • Jun 2020
            • 491

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            قبول دارم مردم چندان باهوشی نداریم .. ولی قطعا من و شما هم جزو همین مردم هستیم و اصلا باهوش نیستیم

واقعا عجیبه .. چطور میگید که رای برای این‌ها مهم نیست .. چرا نمی‌خواهیم چیزهای واضحی که جلوی چشممون هست رو ببینیم

گذشته از تبلیغات وسیع و حربه‌های مختلفی که برای کشوندن مردم پای صندوق استفاده می‌کنند .. تا اونجاییکه بتونند افراد رو مجبور به شرکت در انتخابات می‌کنند .. شما گویا از من هم بی‌خبرترید

شاید چیزی حدود یک ملیون نفر نه به خواست خودشون که به اجبار باید در انتخابات شرکت کنند .. و این مسئله کاملا جدیه .. چرا باید تا این حد به خودشون زحمت بدهند .. بررسی کنند که حتما تک تک افراد زیرنظرشون در انتخابات شرکت کرده باشند

بعد می‌فرمایید شرکت در انتخابات برای این‌ها مهم نیست!! .. البته من بر خلاف شما به رفسنجانی در دور دوم رای دادم .. ولی اون با توجه به شرایط اون زمان بود
            اینکه هر سیستمی دوست داره انتخاباتش با مشارکت بالا برگزار بشه که بدیهی و واضحه. اصلاً محل بحث نیست. صحبت دربارۀ الاهم فالاهم ماجراست. به عبارت ساده‌تر، کدوم گزینه برای جمهوری اسلامی در مقطع فعلی مطلوب‌تره؟

الف: مشارکت بیشتر مردم
            ب: انتخاب کاندید مورد نظر سیستم

در اینکه جواب ایده‌ال «هر دو گزینه» است که اصلاً شک و تردیدی وجود نداره. منتها بحث اینه که از سال 98 به بعد، «ب» بر «الف» ارجحیت داره. به همین سادگی. پس، مشارکت 3 درصدی مردم پایتخت این کشور هم می‌تونه «حماسۀ شگفت‌انگیز» خونده بشه. از انتخابات 98، در واقع استارت اصلی از زمزمۀ فروپاشی برجام در 96 خورد و استارت فرهنگی-رسانه‌ای از 97 و استارت انتخاباتی از 98، این مقوله روشن و عیان شده. در مورد این‌که ما هم از همین مردم هستیم هم مجدد، بدیهی‌ست و مورد قبول.

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1190

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
              اینکه هر سیستمی دوست داره انتخاباتش با مشارکت بالا برگزار بشه که بدیهی و واضحه. اصلاً محل بحث نیست. صحبت دربارۀ الاهم فالاهم ماجراست. به عبارت ساده‌تر، کدوم گزینه برای جمهوری اسلامی در مقطع فعلی مطلوب‌تره؟

الف: مشارکت بیشتر مردم
              ب: انتخاب کاندید مورد نظر سیستم

در اینکه جواب ایده‌ال «هر دو گزینه» است که اصلاً شک و تردیدی وجود نداره. منتها بحث اینه که از سال 98 به بعد، «ب» بر «الف» ارجحیت داره. به همین سادگی. پس، مشارکت 3 درصدی مردم پایتخت این کشور هم می‌تونه «حماسۀ شگفت‌انگیز» خونده بشه. از انتخابات 98، در واقع استارت اصلی از زمزمۀ فروپاشی برجام در 96 خورد و استارت فرهنگی-رسانه‌ای از 97 و استارت انتخاباتی از 98، این مقوله روشن و عیان شده. در مورد این‌که ما هم از همین مردم هستیم هم مجدد، بدیهی‌ست و مورد قبول.
              از نظر من مشارکت یا عدم مشارکت ما (در حال حاضر) قرار نیست هیچ اتفاق خاص و ویژه‌ای رو رقم بزنه .. ولی عدم مشارکت .. حداقل کاری هست که در اعتراض به وضع موجود میشه انجام داد

اینکه یه احمقی بیاد و بگه "حماسه‌ی شگفت‌انگیز" رخ داده که در اصل قضیه تاثیری نداره .. یعنی نه چنین صحبتی .. که هزاران خزعبل و مزخرف دیگه‌ای که هر روز مطرح می‌کنند .. مگه اهمیتی داره

کلا چرا حالمون از صدا و سیما به هم میخوره .. چون تحمل این حجم از مزخرفات احمقانه رو نداریم دیگه .. ولی ما می‌دونیم و اون‌ها خیلی بهتر از ما می‌دونند که چه افتضاحی رقم خورد .. و بارها و بارها و بارها .. افراد مختلف .. در جاهای مختلف .. به مسئله‌ی مشارکت پایین اشاره کردند .. در موردش بحث شد .. صحبت شد .. پس اهمیت داره .. در کنار خیلی خیلی موضوعات و عوامل دیگه‌ای که وجود داره و اهمیت داره .. عدم مشارکت هم یک عاملی هست که اهمیت داره

عدم مشارکت .. نه همه چیزه .. و نه هیچ چیز .. حداقل اعتراضی هست که می‌تونیم انجام بدیم .. و می‌دونیم که این اعتراض دیده میشه .. و به همین دلیل برای حاکمیت اهمیت داره .. پس از نظر من خوبه که برای خودمون و شعور و شخصیتمون و انسانیتمون .. احترام قائل باشیم .. و به انتخابات فرمایشی و احمقانه .. نه بگیم .. همین

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

ما مردم چندان باهوشی نداریم بهرام خان. درسته که بیست‌و‌چهار ساعته در فضای مجازی از همدیگه تعریف می‌کنیم و می‌گیم «دیگه آگاه شدیم.» ولی واقعیت اینه که همیشه بازیچه بودیم و همچنان هم هستیم. سر همین قضیۀ صندوق رأی. تو انتخابات اخیر مجلس اعلام شد آرای مشارکت تهران با کسر باطله‌ها چیزی حدود سه درصد بوده. یکی از حکومتی‌ها فریادش بلند شد که «آی مردم، اشتباه نکنید، چه نشسته‌اید که دارن سیاه‌نمایی می‌کنن و دروغ می‌گن، سه درصد نبوده، هفت درصد بوده!!» یعنی این‌ها به هفت درصد راضی هستند و وزیر کشور از این انتخابات با عنوان «حماسه‌ای شکوهمند» نام می‌بره، ولی باز در فضای مجازی می‌بینیم هم‌وطنان عزیز ما تو این فاز هستند که «صندوق رأی برای جمهوری اسلامی مهمه». نمی‌دونم حکومت دیگه چه‌جوری، به چه زبونی، با چه شیوه‌ای باید بگه والله بالله تالله رأی مردم کوچک‌ترین اهمیتی از باب مشروعیت برای نظام نداره. صندوق رأی 98 مُرد، 1400 گواهی فوتش صادر شد، 1402 سالش برگزار شد، 1403 هم در چینش «5+1» فاتحۀ مجددی براش خونده شد. بنده فعلاً تصمیمی برای شرکت ندارم. نه به این خاطر که «همه‌شون سر و ته یک کرباسن»، که واضحه نیستن، به این خاطر که پزشکیان رو در حد خاتمیِ 76 و روحانیِ 92 به اصطلاح «game changer» نمی‌بینم. به اضافۀ اینکه متأسفانه در بازه‌ای کوتاه با چهار مشکل اساسی مواجه خواهد شد. از همین الان، البته در صورت پیروزی پزشکیان که این رو هم چندان بهش خوشبین نیستم چون خارج از چند گروه و پیج و فروم بورسی هنوز جو مثبت خاصی راه نیفتاده، می‌تونم تیتر کیهان و مشرق و فارس و... رو پیش‌بینی کنم که «ببینید مردم، تا شهید جمهور روی کار بود هیچ دردی نداشتیم ولی الان دوباره بدبخت شدیم.». رئیسی خوش به حالت که رفتی و کارنامۀ افتضاحت شامل شکستن رکورد تورم 80 ساله و همچنین رکورد بیشترین میزان تورم ممتد اونم با نفت +80 دلاری در برابر نفت 9 دلاری خاتمی و 30 دلاری روحانی، بدون ترامپ و کرونا و حمله‌های داخلی، به همین سادگی تطهیر شد و تازه به چهار مشکل پایین هم که گریبان نفر بعدی رو می‌گیره، بر نخوردی:

- افزایش فیمت بنزین
                - بازگشت ترامپ و لغو معافیت‌های تحریمی بایدن
                - فاصله گرفتن معنادار اروپا از برجام و خطر مکانیسم ماشه
                - شروع مجدد کارشکنی داخلی‌ها و سفارت‌نوردی و کفن‌پوشی

در مورد انتخابات 1384، من که تا ابد به خاطر رأی ندادن به رفسنجانی در دور دوم خودم رو نمی‌بخشم. گفتم حالا که معین نشده، ولش کن. احمق بودم و رؤیایی فکر می‌کردم. تصور می‌کردم با رأی ندادن امثال من، اتفاق خاصی قراره بیفته. این روزها مدام می‌بینم مردم حسرت عربستان سعودی رو می‌خورن. پدر معنوی و در واقع الگوی اصلی بن سلمان کسی جز هاشمی رفسنجانی نبوده و نیست. مطمئنم اگه 84 انتخاب می‌شد، امروز اون‌ها داشتند حسرت ما رو می‌خوردن. هر دو نفر خوی دیکتاتوری دارن/داشتن (یکی کمتر و دیگری بیشتر) و البته هر دو مایل به عمران و آبادی. حالا ممکنه یکی بگه اگه پهلوی ادامه پیدا می‌کرد وضع فلان بود و چنان و بهتر و عالی‌تر، بسیار خوب، حرفی نیست، منتها داریم راجع به واقعیت زندگی خودمون صحبت می‌کنیم و امکانات و پتانسیلی که داشتیم و تو مشت‌مون بود، نه در مورد وضعیتی که نه نقشی توش داشتیم، نه امکانی از باب ادامه‌اش در این مقطع فراهم بوده که بخوایم درباره‌اش نظریه‌پردازی کنیم. در مجموع «کثافتِ احمدی‌نژاد» به قدری غلیظ بوده که هیچ‌وقت پاک نمی‌شه. مسیری از رانت و لقمۀ‌حروم و فساد مالی و اخلاقی و بریز و بپاش و هرج و مرج رو باز کرد و سفره‌ای رو از جلوی مردم جمع و جلوی خودی‌ها پهن کرد که دیگه نمی‌شه کاری‌اش کرد. آخرین شانس ما برای جلوگیری از تبدیل شدن «شبه-جمهوری» به «امارت/حکومت» همون سال 84 بود که از دست دادیم. نه نیروهای نظامی قدرت سرکشی داشتن، نه «میدان» حرفی برای گفتن داشت، نه حاکمیت جرأت دخالت مستقیم در مشارکت و اعمال فشار و نه جو امنیتی در سطوح بالا وجود داشت و نه البته در اون مقطع کسی می‌تونست با رفسنجانی درگیر بشه. به هر حال، اون دوران گذشته و ما موندیم و توهمات هم‌وطنان عزیز. وقتی هم می‌پرسیم مسیر فعلی که جز بدبختی و سیاهی مطلق چیزی تهش نیست و یک بچۀ پنج ساله هم می‌تونه بفهمه آخرش غیر از تباهی نخواهد بود، پس حداقل بگید برنامه و نقشۀ راه چیه تا شاید ما هم حالی‌مون بشه، می‌گن «نه، تولید ناامیدی نکنید، خودش درست می‌شه!» بله، حتماً، با غر زدن در فضای مجازی درست می‌شه. مشکل اینه که فرق «واقعیت» و «سلیقه» رو نمی‌دونیم. یک روز باید در کارزار «به پهلوی وکالت می‌دهم» شرکت کنیم، روز دیگه منتظر اومدن ترامپ باشیم که مثلاً قراره نجات‌مون بده (!)، یک روز هم درگیر اینکه لاریجانی می‌خواد تأیید بشه یا پزشکیان و مسائلی از این دست. خشم من از فرصت‌های از دست رفته است. از مسیری که می‌تونست در سه مقطع وضعیت نکبت‌بار فعلی رو بهبود ببخشه، ولی هر دفعه از شانس گند ما به بی‌راهه رفت:

1. انتخابات 2000 آمریکا اگر اَل گور به جای جرج بوش انتخاب می‌شد، امروز ایرانی و آمریکایی با یک پرواز مستقیم داشتن تور مشترک حافظیه/مجسمۀ آزادی برگزار می‌کردن.
                2. انتخابات 1384 اگر ابتدا معین، و بعد که نشد در دور دوم رفسنجانی انتخاب می‌شد...
                3. انتخابات 2016 اگر کلینتون به جای ترامپ رأی می‌آورد و برجام ادامه پیدا می‌کرد، چیزی از سرکشی «میدان» باقی نمونده بود و «دیپلماسی» ما رو به سرمنزل مقصود می‌رسوند. نکتۀ جالب این‌که هم 2000 هم 2016 رأی مردمی اَل گور و هیلاری کلینتون بیشتر بود، ولی حیف که انتخابات الکترال هست و شیوه‌اش متفاوت.

هر یک از این سه اتفاق، مسیر زندگی من و شما رو خیلی عوض می‌کرد. بیش از اونی که بشه تصور کرد...

درود ...

تمام سخنان تان متین و وزین ...
                اما ....
                جنگیدن و باختن، بهتر از نشستن و غصه خوردنه.. چرا که ته ماجرا نه شکست‌ها که حسرتِ نکرده‌هاست که سوهان روح‌مون میشه ( رأی ندادن به رفسنجانی)

پزشکیان تایید کردند ، چون فکر می کردند همتی و جهانگیری مهره های اصلی هستند ...

شاید شورای نگهبان با تایید پزشکیان، رکب خورده باشه ...
                .

نظر

• Bourse-Plan
                  عضو فعال
                  • Jun 2020
                  • 491

از نظر من مشارکت یا عدم مشارکت ما (در حال حاضر) قرار نیست هیچ اتفاق خاص و ویژه‌ای رو رقم بزنه .. ولی عدم مشارکت .. حداقل کاری هست که در اعتراض به وضع موجود میشه انجام داد

اینکه یه احمقی بیاد و بگه "حماسه‌ی شگفت‌انگیز" رخ داده که در اصل قضیه تاثیری نداره .. یعنی نه چنین صحبتی .. که هزاران خزعبل و مزخرف دیگه‌ای که هر روز مطرح می‌کنند .. مگه اهمیتی داره

کلا چرا حالمون از صدا و سیما به هم میخوره .. چون تحمل این حجم از مزخرفات احمقانه رو نداریم دیگه .. ولی ما می‌دونیم و اون‌ها خیلی بهتر از ما می‌دونند که چه افتضاحی رقم خورد .. و بارها و بارها و بارها .. افراد مختلف .. در جاهای مختلف .. به مسئله‌ی مشارکت پایین اشاره کردند .. در موردش بحث شد .. صحبت شد .. پس اهمیت داره .. در کنار خیلی خیلی موضوعات و عوامل دیگه‌ای که وجود داره و اهمیت داره .. عدم مشارکت هم یک عاملی هست که اهمیت داره

عدم مشارکت .. نه همه چیزه .. و نه هیچ چیز .. حداقل اعتراضی هست که می‌تونیم انجام بدیم .. و می‌دونیم که این اعتراض دیده میشه .. و به همین دلیل برای حاکمیت اهمیت داره .. پس از نظر من خوبه که برای خودمون و شعور و شخصیتمون و انسانیتمون .. احترام قائل باشیم .. و به انتخابات فرمایشی و احمقانه .. نه بگیم .. همین
                  من تأثیرش رو تا این لحظه ندیدم. اگر اهمیت داشت، باید تغییری هم ملاحظه می‌شد. نمی‌دونم در عمل، یا حتی روی کاغذ، پس از قهر مردم در خلال انتخابات 98، 1400، 1402 (و به فرض در ادامه 1403) چه تغییری در رفتار حکومت دیده شده. شاید من ندیدم. تغییر قابل سنجشی در رفتار دیگر کشورها هم مشاهده نکردم. لذا - با ذکر مجدد این نکته که تا این لحظه تصمیم به رأی دادن ندارم ولی دلیلم با شما متفاوته و پیش‌تر عرض کردم - به نظر بنده قهر از صندوق در این حکومت نه اعتراض، که نوعی خودزنی محسوب می‌شه. همچنین معتقدم «اعتراض از دریچۀ عدم مشارکت»، ترفندی هوشمندانه و تکنیکی از سوی حکومت بوده تا کار خودش رو راحت‌تر پیش ببره و این، البته بحثی جداست و طولانی و خارج از حوصله.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2774

درود ...

تمام سخنان تان متین و وزین ...
                    اما ....
                    جنگیدن و باختن، بهتر از نشستن و غصه خوردنه.. چرا که ته ماجرا نه شکست‌ها که حسرتِ نکرده‌هاست که سوهان روح‌مون میشه ( رأی ندادن به رفسنجانی)

پزشکیان تایید کردند ، چون فکر می کردند همتی و جهانگیری مهره های اصلی هستند ...

شاید شورای نگهبان با تایید پزشکیان، رکب خورده باشه ...
                    /:.grlim:.//.:biggrinsmiley.:/
                    اگر دردت پزشکیان هست که رئیس جمهور میشه...دیگه این حرفا چیه سر هم میکنی!؟

نظر

• عباس انصاری
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1795

فرصتی همانند سال ۷۶ برای مردم فراهم آمده است.
                      صرف نظر از تمام ناکامی ها ،اعتراضات، زخم های عمیق و نا امیدی ها ، امروز دریچه ای برای امید گشوده شده است .
                      اینکه این فرصت برای مغتنمی شمرده می شود یانه !؟
                      بستگی به درک شرایط جوانان تحصیلکرده بیکار، تورم افسار گسیخته ، تن فروشی ها ، رانت و فساد و اختلاس ها و فلاکت و...دارد که آیا مسوولیتی بردوش خود احساس می کنیم که برای تغییر دست به تلاش بزنیم .
                      یا همچنان در کنج عزلت و چه بسا به عافیت طلبی عادت دیرینه داریم و صرفا بدنبال هزینه کرد دیگران هستیم و پا به دوش دیگران نهیم و در آرزوی یک تغییر مبهم ، غیر ممکن بدون هیچ کوششی ادامه دهیم !
                      امروز جرم افراد بدنبال تغییر موهومی کمتر از خالص سازان متوهم نیست .
                      هر دو در صدد انهدام جامعه هستند .

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1190

من تأثیرش رو تا این لحظه ندیدم. اگر اهمیت داشت، باید تغییری هم ملاحظه می‌شد. نمی‌دونم در عمل، یا حتی روی کاغذ، پس از قهر مردم در خلال انتخابات 98، 1400، 1402 (و به فرض در ادامه 1403) چه تغییری در رفتار حکومت دیده شده. شاید من ندیدم. تغییر قابل سنجشی در رفتار دیگر کشورها هم مشاهده نکردم. لذا - با ذکر مجدد این نکته که تا این لحظه تصمیم به رأی دادن ندارم ولی دلیلم با شما متفاوته و پیش‌تر عرض کردم - به نظر بنده قهر از صندوق در این حکومت نه اعتراض، که نوعی خودزنی محسوب می‌شه. همچنین معتقدم «اعتراض از دریچۀ عدم مشارکت»، ترفندی هوشمندانه و تکنیکی از سوی حکومت بوده تا کار خودش رو راحت‌تر پیش ببره و این، البته بحثی جداست و طولانی و خارج از حوصله.
                        واقعا چه تاثیری انتظار داشتید ببینید که ندیدید؟ .. مگه کودتاست که ما بتونیم بلافاصله تاثیرش رو ببینیم؟ .. اصلا مسئله انتخابات رو بگذاریم کنار .. یک فردی داره ظلم میکنه .. یک نفر اعتراض میکنه

شما برمیگردی بهش میگی .. من که تاثیری از اعتراض به این آدم زورگو ندیدم .. ولی آیا باید به ظالم اعتراض کرد یا نه؟ .. تاثیر اعتراض به اون فرد زورگو در لحظه نیست .. ولی از نظر من قطعا اعتراض ما بهتر از سکوته .. و حتما احتمال تاثیرگذاری هم وجود داره .. البته من به نظر خودم تاثیرش رو هم تا حدودی دیدم .. ولی ترجیح میدم وارد اون مبحث نشم

در هر صورت چه من و شما تاثیرش رو ببینیم یا نبینیم .. این حاکمیت هست که تاثیرش رو بهتر از ما میدونه .. و شاید بشه گفت برای هیچ چیز و دقیقا هیچ چیز به اندازه‌ی ترغیب مردم به شرکت در انتخابات .. وقت، انرژی، نقشه و هزینه صرف نمیکنه

ضمن اینکه قهر مردم صرفا مربوط به این سال‌ها نیست .. و در دوره‌ی دوم هاشمی هم این قهر وجود داره

خب دوست دارم این رو برای من توضیح بدید .. که چطور و کجا از طریق عدم مشارکت حکومت تونسته کار خودش رو راحت‌تر پیش ببره .. اگر منظورتون مثل جناب بهرام .. رای نیاوردن همتی هست .. که خیلی راحت میتونست .. با رد صلاحیت بذارتش کنار و دیگه منتظر عدم مشارکت مردم نمونه .. پس کجا این عدم مشارکت برای حکومت منفعت داشته؟

تنها موردی که به نظرم میرسه .. حکومت منفعتی داشت .. در مورد معین هست .. که اون هم در واقع عدم همراهی مردم با جریان اصلاحات بود .. و نه عدم مشارکت

در مورد معین هم از نظر من اگر حکومت به این جمع‌بندی می‌رسید که مردم هم‌چنان از اصلاحات حمایت می‌کنند و به معین رای می‌دهند .. هرگز خامنه‌ای با حکم حکومتی دستور به تایید صلاحیت معین نمی‌داد

در واقع ابتدا جوانب امر رو سنجیدند و بعد دستور به تایید صلاحیت معین داده شد .. و به این ترتیب، یک تیر و دو نشان شد!

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

واقعا چه تاثیری انتظار داشتید ببینید که ندیدید؟ .. مگه کودتاست که ما بتونیم بلافاصله تاثیرش رو ببینیم؟ .. اصلا مسئله انتخابات رو بگذاریم کنار .. یک فردی داره ظلم میکنه .. یک نفر اعتراض میکنه

شما برمیگردی بهش میگی .. من که تاثیری از اعتراض به این آدم زورگو ندیدم .. ولی آیا باید به ظالم اعتراض کرد یا نه؟ .. تاثیر اعتراض به اون فرد زورگو در لحظه نیست .. ولی از نظر من قطعا اعتراض ما بهتر از سکوته .. و حتما احتمال تاثیرگذاری هم وجود داره .. البته من به نظر خودم تاثیرش رو هم تا حدودی دیدم .. ولی ترجیح میدم وارد اون مبحث نشم

در هر صورت چه من و شما تاثیرش رو ببینیم یا نبینیم .. این حاکمیت هست که تاثیرش رو بهتر از ما میدونه .. و شاید بشه گفت برای هیچ چیز و دقیقا هیچ چیز به اندازه‌ی ترغیب مردم به شرکت در انتخابات .. وقت، انرژی، نقشه و هزینه صرف نمیکنه

ضمن اینکه قهر مردم صرفا مربوط به این سال‌ها نیست .. و در دوره‌ی دوم هاشمی هم این قهر وجود داره

خب دوست دارم این رو برای من توضیح بدید .. که چطور و کجا از طریق عدم مشارکت حکومت تونسته کار خودش رو راحت‌تر پیش ببره .. اگر منظورتون مثل جناب بهرام .. رای نیاوردن همتی هست .. که خیلی راحت میتونست .. با رد صلاحیت بذارتش کنار و دیگه منتظر عدم مشارکت مردم نمونه .. پس کجا این عدم مشارکت برای حکومت منفعت داشته؟

تنها موردی که به نظرم میرسه .. حکومت منفعتی داشت .. در مورد معین هست .. که اون هم در واقع عدم همراهی مردم با جریان اصلاحات بود .. و نه عدم مشارکت

در مورد معین هم از نظر من اگر حکومت به این جمع‌بندی می‌رسید که مردم هم‌چنان از اصلاحات حمایت می‌کنند و به معین رای می‌دهند .. هرگز خامنه‌ای با حکم حکومتی دستور به تایید صلاحیت معین نمی‌داد

در واقع ابتدا جوانب امر رو سنجیدند و بعد دستور به تایید صلاحیت معین داده شد .. و به این ترتیب، یک تیر و دو نشان شد!
                          عدم مشارکت مردم برای بخشی از حکومت منفعت داره

معروف هستند به کاسبان تحریم ...

ارتش سایبری هم دارند و تقریبا کل اقتصاد در چنگشون هست

حقوق های نجومی قرارگاه خاتم یه تحقیق کنید متوجه میشین ...

دیپلمه اونجا ، حقوقی بیشتر از متخصصان و پزشک ها دریافت میکنه .

از سردارها و شکم گنده هاشون نگفتم .....

یه کارگر عادی دیپلمه !!
                          .

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2020
                            • 1969

بهرام خان
                            8 روز پیش گفتم
                            یه چیزی دل بگیر نذر ملا ابرام قدیم رحیل
                            /.:biggrinsmiley.:/ کن
                            همتی ات رو تایید صلاحیت کنن
                            نکردی
                            لرگری کردی نذز نکردی
                            نتیجش دیدی
                            هنوز دیر نشدی
                            حالا باز چسبیدی به حاج مسعود
                            حاج مسعودتون مثل ممدگ خانمی اسهالی.
                            کله میش نمی ارزه
                            :D
                            مثلا جراح قلب هست
                            پک و پوزش مثل چوپونای شهرکرده
                            /:.yead.:/
                            خلاصه کارتون خیلی پیچیده
                            خیلی باید نذر ملا بکنید تا بتونه چوپونو اونم از طایفه
                            ممدگ اسهالی
                            ریس جمبور بکنه
                            مخلصیم بهتر باشی ایشالا ماشالا
                            [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• Bourse-Plan
                              عضو فعال
                              • Jun 2020
                              • 491

عدم مشارکت صرفاً معطوف به نامزدهای نهایی نیست. جمهوری اسلامی بسیار هوشمندتر از اونی‌ست که بخواد تازه موقع رد و تأیید صلاحیت‌ها دست به عمل بزنه. مثال بزنم؛ سال 1395/1396 - یعنی اوج محبوبیت دولت قبل - از هرکی می‌پرسیدی بعد از روحانی، چه کسی مسیر رو ادامه می‌ده، پاسخ می‌داد قطعاً و مشخصاً ظریف. خود ظریف هم در مقطعی از این موضوع استقبال کرده بود. سیستم چه‌طور می‌تونه کاری کنه که با عدم مشارکت و کاهش اقبال عمومی، این گزینه خود به خود حذف، و کاندید مورد نظر یعنی رئیسی جایگزین بشه؟ خیلی ساده، ارتش سایبری رو فعال می‌کنه، صدر تا ذیل نظام از مداح و امام جمعه و نمایندۀ مجلس رو به خط می‌کنه، برجامِ هوا شده رو هم با یک دستور 9 بندی در اسفند 99 زمین‌گیر می‌کنه، اجازۀ ترخیص واکسن‌های خریداری شده رو نمی‌ده و هزار و یک کار دیگه و به همین راحتی به طور سیستماتیک و خودکار این گزینه، که عنصری نامطلوب به حساب می‌آد، حذف می‌شه و خودش اصلاً نامزد نمی‌شه. این مسئله حالت پسینی/پیشینی داره. نمونۀ لحظه‌ایش هم می‌شه حذف امثال لاریجانی که سبد رأی بالایی دارند.

در مورد تأثیر هم به هر حال اختلاف نظر داریم. شما معتقدید عدم مشارکت سیگنالی رو به حکومت ارسال می‌کنه، بنده عرض می‌کنم جمهوری اسلامی در صورت لزوم کرۀ شمالی و سوریه رو هم می‌گذاره تو جیبش و با 1% مشارکت کار خودش رو پیش می‌بره. حالا ما مُرده و شما زنده. 10 سال دیگه برگردیم ببینیم کی درست گفته /:.winksmiley02.:/

نظر

• Bikhabar
                                ستاره‌دار(22)
                                • Sep 2020
                                • 1190

...
                                حقوق های نجومی قرارگاه خاتم یه تحقیق کنید متوجه میشین ...

دیپلمه اونجا ، حقوقی بیشتر از متخصصان و پزشک ها دریافت میکنه .

از سردارها و شکم گنده هاشون نگفتم .....

یه کارگر عادی دیپلمه !!
                                آخه چه جوری انتظار دارید پزشکیان بتونه جلوی قرارگاه خاتم بایسته؟!! /.:biggrinsmiley.:/ .. این واقعا خیلی خیلی خیلی با واقعیت اونچه که می‌دونیم در جریانه فاصله داره

موضوع اینه که از نظر من اصلاحات مرده .. و بعد از ۸۸ من برای از دست رفتن اصلاحات عزاداری‌هام رو کردم!! .. از نظر من موجودی مثل روحانی .. یک بی‌شرف تمام عیاره .. و خاتمی و معین که ازش حمایت می‌کنند میشن نماد بلاهت و حماقت

آدمی مثل پزشکیان هم (حداقل در حال حاضر) هیچی نیست .. خیلی کوچک‌تر از اونه که بخواهد غلطی بکنه .. اون جریان بزرگ اصلاحات .. با اون حمایت عجیب و سراسری مردمی .. رو زدند دهنش رو آسفالت کردند .. این‌ که دیگه به قول آیدی "دفتردار" .. مقام معظم رهبری .. مقام معظم رهبری .. از دهنش نمی‌افته!

نظر

در حال کار...
                                X