تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط شیخ مسعودخان خانان پست شده است View Post
    چاکریم
    بهرام خان
    چه شد به اینجا رسیدیم
    مقصر کیست
    سیاست دشمن سازی ...

ایران همیشه با قدرت‌های جهانی درگیر بوده ...

امپراتوری ایران باستان با امپراتوری یونان درگیر بوده ...

اما با امپراتوری چین خوب رابطه ‌ای داشت ...

دیشب خاطرات علم می خوندم نکته جالبی داشت :

خشم انگلیسی ها از محمدرضا شاه پهلوی!

چون رابطه اش با آمریکا گرم و قوی بوده !

بن سلمان همزمان با آمریکا و چین و روسیه روابط خوبی داره و این توازن کمک بزرگی به پایداری اقتصاد عربستان کرده ...

شاه به سفیر انگلیس چی گفته ؟! و پشت بند اون چی شد !

و این داستان ادامه داره هنوز ....

..................................

یادداشت‌های علم، چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۴۹:

سفیر انگلیس گفت اگر وزیر اقتصاد اجازه تأسیس کارخانه لاستیک سازی در ایران به ما نمی دهد به علت نفوذ آمریکایی هاست

یادداشت‌های اسدالله علم: سفیر انگلیس مکاتبه مضحکی با من کرده بود نامه ای از رئیس شرکت دنلپ فرستاده بود که اگر وزیر اقتصاد اجازه کار تأسیس کارخانه لاستیک سازی در ایران به ما نمی دهد به علت نفوذ آمریکایی هاست. شاهنشاه خیلی برآشفتند. فرمودند: او را بخواه و بگو این گه های زیادی را شما در دوران ملکه ویکتوریا شاید می توانستید بخورید [ولی] حالا نمی شود. درست هم میفرمودند. البته اطاعت کردم
    .

نظر

• ققنوس14
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1544

افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های ایران خودرو دوباره کلید خورد و مسئولینش هم مشخص شدند.
      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
        تکنیکال خشرق :

.

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

بگذار قشنگ به بن بست بخوری، خوب ناامید شوی و به قدر کفایت به استیصال برسی

تازه می‌فهمی چقدر قدرت داری و
          تا چه اندازه جسور هستی!

تازه می‌فهمی قادری حتی در دل بن‌بست‌‌ هم راه باز کنی و از دل عمیق‌ترین بخش‌های اقیانوس، خودت را به ساحل برسانی.

بگذار زمین بخوری و کسی نباشد دستانت را بگیرد و تو را از زمین بلند کند،
          تازه می‌فهمی چطور باید بدون نیاز به یاری آدم‌ها بلند شد و جوری ایستاد که احتمال افتادنت صفر باشد!

تازه می‌فهمی چقدر می‌توان به سختی‌های جهان پیروز شد و مشکلات لاینحل و مسائل دشوار را حل کرد.

بگذار خوب به ته خط برسی؛ به تو می‌گویم چطور می‌توانی فقط با تکیه به
          باورها و توانایی‌های وجود خودت، از نو شروع کنی و به بهترین شکل ممکن به مقصدهای خوب برسی.

باید
          خوب ناامید شوی تا در تاریکی‌های یاس، روزنه‌های کوچک امید را پیدا کنی.

باید خوب از همه چیز و همه‌کس قطع امید کنی و باید باورت بشود که به جز خودت هیچ‌کس را برای ادامه نداری ...
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

صف فروشی درکار نیست ...

بازار را
            خوب می خرند ... خوب

.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

هاآرتص:

ترامپ مرد هوس‌هاست؛ هوس بعدی او می‌تواند آشتی آمریکا و ایران باشد!
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

دو سیاستمدار داشتند
                در داخل یک رستوران با هم بحث می کردند.

گارسون از آنها پرسید: در مورد چه چیزی بحث می کنید؟
                سیاستمدار: ما داشتیم برای کشتن ١۴ هزار نفر انسان و یک الاغ برنامه ریزی می کردیم.
                گارسون: چرا یک الاغ ؟!
                سپس سیاستمدار رو به همکارش کرد و گفت: ببین، نگفتم با این روش هیچکس به ١۴ هزار نفر انسان اهمیتی نمی دهد!

خیلی مسائل جزئی و کم اهمیت که در اخبار صدا و سیما مطرح میشود، برای این است که مسائل مهم و اصلی را به حاشیه ببرد و توجه کسی به آنها جلب نشود ...
                .

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 1969

سیاست دشمن سازی ...

ایران همیشه با قدرت‌های جهانی درگیر بوده ...

امپراتوری ایران باستان با امپراتوری یونان درگیر بوده ...

اما با امپراتوری چین خوب رابطه ‌ای داشت ...

دیشب خاطرات علم می خوندم نکته جالبی داشت :

خشم انگلیسی ها از محمدرضا شاه پهلوی!

چون رابطه اش با آمریکا گرم و قوی بوده !

بن سلمان همزمان با آمریکا و چین و روسیه روابط خوبی داره و این توازن کمک بزرگی به پایداری اقتصاد عربستان کرده ...

شاه به سفیر انگلیس چی گفته ؟! و پشت بند اون چی شد !

و این داستان ادامه داره هنوز ....

..................................

یادداشت‌های علم، چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۴۹:

سفیر انگلیس گفت اگر وزیر اقتصاد اجازه تأسیس کارخانه لاستیک سازی در ایران به ما نمی دهد به علت نفوذ آمریکایی هاست

یادداشت‌های اسدالله علم: سفیر انگلیس مکاتبه مضحکی با من کرده بود نامه ای از رئیس شرکت دنلپ فرستاده بود که اگر وزیر اقتصاد اجازه کار تأسیس کارخانه لاستیک سازی در ایران به ما نمی دهد به علت نفوذ آمریکایی هاست. شاهنشاه خیلی برآشفتند. فرمودند: او را بخواه و بگو این گه های زیادی را شما در دوران ملکه ویکتوریا شاید می توانستید بخورید [ولی] حالا نمی شود. درست هم میفرمودند. البته اطاعت کردم
                  بهرام خان

اصل این بود شاهان اون دوره
                  دانشمند پرور بودند
                  به عالم -دانش- دانشمند اهمیت دادند وشد ابن سینا ابوریحان رازی و....

هیچ ربطی هم به اسلام و کاس شعرا نداشت

اما الان برعکس شده
                  نخبه هامون فراری دادند
                  پخمه پرور و دزد پرور شدند
                  نخبه هامون وشاگرد اول مون تو اروپا وانگلیس و
                  برا اونا کار میکنن
                  ابن سینا مون تو ناسا است

به یزدان که گر خرد داشتند
                  کجا این روزگار بد داشتند
                  [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                    دیشب موقع دیدن مناظره داشتم به دو موضوع فکر می‌کردم:

- پزشکیان تا همین دو هفته پیش تقریباً به طور کامل اوت شده بود و شانس انتخابش از صفر هم کمتر بود. سخنرانی 8 دقیقه‌ای ظریف در تلویزیون ورق رو برگردوند و حال و هوای انتخابات رو عوض کرد، اسب مُرده در راند اول رو هم تبدیل کرد به اسب برنده. علاوه بر ظریف، بازوی دوم پزشکیان که صفر تا صد کمپین مجازی‌اش رو داره مدیریت می‌کنه و این کار رو هم هوشمندانه انجام می‌ده و خوب کسب امتیاز می‌کنه آذری‌جهرمی‌ست. بدون این دو نفر، پزشکیان در بهترین حالت 4، 5 میلیون رأی می‌آورد. با خودم می‌گفتم وقتی پزشکیان که در برابر امثال خاتمی و روحانی و ظریف عددی به حساب نمی‌آد و تا پیش از انتخابات پایگاه و اعتبار و مقبولیت قبلی به خصوصی نزد مردم نداشت، تونست 10، 11 میلیون رأی بیاره، اگر یکی مثل ظریف نامزد می‌شد چه‌قدر می‌آورد؟ +18 میلیون؟

- می‌دونم اعضای انجمن بورسی ارادت خاصی به حسن روحانی دارند (!!). کاری نداریم که بسباری از اعضای محترم فروم تا قبل از دورۀ روحانی پراید 79 هم نداشتند و بعدش به بالا بالاها رسیدند و حالا بهش فحاشی می‌کنند، این مسائل محل بحثم نیست. موقع دیدن مناظره به این فکر می‌کردم که فن سخن‌وری، حاضرجوابیِ تلفیق شده با آمار و سند و مهارت حمله از دریچۀ تخصص در دوره‌های 92 و 96 در چه سطح و میزانی بود، و الأن که یک نفر نهج‌البلاغه می‌خونه و دیگری داستان حسین کرد شبستری تعریف می‌کنه در چه حد. یادش بخیر، روحانی تو اون دو مناظره یک جمله می‌گفت، قالیباف و جلیلی و رئیسی و رضایی و میرسلیم تا نیم‌ساعت فقط سرخ و سفید می‌شدند و به لرزه می‌افتادند که حالا چه‌جوری باید جواب این رو بدن! خوب یا بد، درست یا غلط، زشت یا زیبا، پتانسیل این مملکت در «دورۀ جمهوری‌اسلامی» همین بوده. همین نام‌ها و افراد. اینکه گذشته چی بوده و چی شد که به اینجا رسیدیم بحثی دیگه است. ما با توهمِ سوئیس و لوکزامبورگ بودن و البته نبوغ بی‌اندازه‌ای که داریم، دستی‌دستی همون چهار تا مهره‌ای که امکان فشار درون سیستمی رو تقویت می‌کردند رو هم با هم‌دستی خود سیستم نابود کردیم و البته خیال کردیم داریم مبارزه می‌کنیم...
                    برخی کاربران قلم توانایی دارند از جمله borse plan

این مدل کاربران صرفا به منافع ملی می اندیشند

انشالله هرکجا هستند تندرست باشند و شادکام ....
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                      دکتر موسی غنی نژاد یکی از تئوریسین های مشهور اقتصاد سیاسی در ایران ، و از مخالفان برجسته نفکر چپ، دور اول رای نداده میگه ولی در دور دوم به پزشکیان رای می دهد.

غنی نژاد:"اما در دور دوم صورت مساله عوض شده و کنش سیاسی باید متناسب با آن انجام شود"

غنی نژاد " از رای دادن و رای ندادن نباید تابو ساخت بلکه باید صدای عقلانیت ملت ایران را به گوش حاکمان رساند "

بنده هم دور اول رای ندادم

ولی فعلا تصمیم بنده ، ، هرجند بسیار سخت بود برام ، اینه در این شرایط

با آغوش باز منتظر انتقادات و حتی حملات دوستان گرامی به بنده هستم @};-

البته بخوام صادق باشم ، ازصبح شنبه این تصمیم رو گرفتم

و سلام بر افشین ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

وقتی انیشتین در دانشگاههای ایالات متحده سخنرانی می کرد، سوال تکراری بیشتردانشجویان از او این بود:

"آیا به خدا اعتقاد دارید؟"
                        و او همیشه پاسخ می داد:

"من به خدای اسپینوزا ایمان دارم."

باروخ دواسپینوزا فیلسوف هلندی می‌گفت؛
                        خدا می‌گوید:

[کاری که من میخواهم انجام دهی این است که از زندگی لذت ببری.
                        من از تو می‌خواهم آواز بخوانی واز همه چیزهایی که برای توساخته‌ام لذت ببری.

دیگر از رفتن به آن معابد تاریک و سرد که خود ساخته ای دست بردار و نگو فقط آنجا خانه خداست.
                        خانه من در کوه ها، جنگل‌ها، رودخانه ها، دریاچه ها و سواحل است.
                        من در همه جا با تو زندگی می‌کنم و عشق خود را به تو ابراز می کنم.
                        از سرزنش خود در زندگی دست بردار. من هرگز به تو‌ نمی‌گویم مشکلی داری یا گناهکاری؟!
                        مرا بخاطر هر آنچه باور تو را برانگیختند، سرزنش نکن.
                        اگر نمی‌توانی مرا در طلوع آفتاب، در منظره‌ای، در نگاه دوستان یا در چشمان فرزندت و یا در ذره ذره وجودت دریابی، در هیچ کتابی پیدا نخواهی کرد!
                        دیگر از من نپرس که چگونه کارم را انجام می‌دهم؟ به عقلت رجوع کن خواهی فهمید!
                        دست از ترس من بردار!
                        من تو را نه قضاوت می کنم، نه انتقادی. نه عصبانی می شوم و نه اذیت میشوم. من عشق خالص هستم. تقاضای بخشش را متوقف کن، چیزی برای بخشش وجود ندارد. اگر تو را ساخته ام؛ پر از احساسات، محدودیت ها، لذت ها، ، نیازها، ناسازگاری ها و اراده آزاد و اندیشمند ساخته‌ام.
                        اگر به چیزی که در تو قرار داده‌ام، پاسخ دهی چگونه می‌توانم تو را سرزنش کنم؟

اگر من آنم که تو را آفریده، چگونه می‌توانم تو را مجازات کنم که چرا اینگونه هستی؟!
                        فکر می کنی آیا می‌توانم مکانی برای سوزاندن همه فرزندانم که رفتار بدی داشته اند ایجاد کنم؟ چه خدایی این کار را می‌کند؟
                        به همسالان خود احترام بگذار و آنچه را برای خود نمی خواهی برای دیگران هم نخواه!
                        تنها چیزی که از تو می خواهم این است .
                        به زندگی خود توجه کن، هوشیاری، راهنمای توست.
                        محبوب من!
                        این زندگی نه امتحان است، نه یک قدم در راه، نه یک تمرین و نه مقدمه ای برای بهشت.
                        این زندگی در اینجا و اکنون تنها چیزی است که به آن نیاز داری.
                        من تو را کاملا با اراده آزاد و عقل خلق کرده ام، نه جایزه و مجازاتی!
                        نه گناه و فضیلتی!
                        هیچکس سابقه ای را ثبت نمی کند. در زندگی کاملا آزادی.
                        بهشت یا جهنم؟
                        من به تو نمی‌گویم که آیا چیزی بعد از این زندگی وجود دارد یا نه،
                        اما می‌توانم یک نکته را به تو بگویم: طوری زندگی کن که انگار بعد از این زندگی چیزی نیست.
                        این تنها شانس برای لذت بردن و دوست داشتن است.
                        بنابراین، اگر بعد از این چیزی وجود نداشته باشد، از فرصتی که به تو داده ام لذت خواهی برد.
                        و اگر وجود دارد، مطمئن باش که نمی‌پرسم که آیا رفتار صحیحی داشته ای یا اشتباه،
                        من می پرسم،خوشت آمد؟ خوش گذشت؟ از چه چیزی بیشتر لذت بردی؟ چی یاد گرفتی؟ به چه حدی از کمال رسیدی؟
                        دیگر از اعتقاد به من دست بردار. ایمان، فرض و حدس و تخیل است.
                        من نمی‌خواهم به من ایمان داشته باشی، می خواهم که به خود ایمان داشته باشی.
                        می‌خواهم وقتی معشوق خود را می بویی، وقتی دختر کوچک خود را لمس می کنی، وقتی سگ خود را نوازش می کنی، وقتی در دریا استحمام می‌کنی مرا در خود حس کنی.
                        دیگر از تعریف و تمجید من دست بردار، فکر می کنی من چه نوع خدای خودخواهی هستم؟ حوصله ستایش ندارم.
                        خسته شدم از تشکر، احساس قدردانی می‌کنی؟
                        این را با مراقبت از خود، سلامتی، روابط خود و دنیا ثابت کن. شادی را ابراز کن!
                        این راه ستایش من است.
                        دیگر چیزهای پیچیده را متوقف کن و آنچه را در مورد من آموخته‌ای یک بار دیگر مرور کن. به چه معجزات بیشتری نیاز داری؟!
                        این همه توضیح!
                        تنها چیز مطمئن این است که تو اینجایی ‌و زنده، و این دنیا پر از شگفتی‌ست.
                        پس انسان باش وزندگی کن ]
                        .

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

میداس حرف جالبی میزد ...

می گفت اگر چیزی خواستی پنهان کنی از کسی ، مستقیم بزارش مقابل چشمش ...!

قیمت سهام به قدری پایین کشیدند و مردم عادت دادند به این قیمت ها ، که کسی باور نمیکنه مال مفت مقابلش هست

مال و سرمایه مفت اندر مفت ...

میداس منتظریم دوباره بنگاری ....
                          درود

ای بسا زر که سیه تابش کنند * تا شود آمن ز تاراج و گزند
                          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

بهرام خان صحبتی نمانده، الا اینکه بشینیم و نظاره گر باشیم این درخت بامبویی که 10 سال منتظر جوانه زدنش بودیم

به چه ارتفاعی میرسه

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

شصفها و شمواد سال 99 که 100 برابر شدن

غنوش و وشمال که 200 برابر شدن

کدما و وبرق n برابر شدن ...

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                                بهرام خان صحبتی نمانده، الا اینکه بشینیم و نظاره گر باشیم این درخت بامبویی که 10 سال منتظر جوانه زدنش بودیم

به چه ارتفاعی میرسه

درود بر میداس ...

دقیقا همینه ....

برخی ایراد می گیرند که تاپیک از چارت و نمودار گاهی اوقات بسیار فاصله‌ می گیره ...

این فاصله صرفا در راستای همین کامنت شماست ....

نظاره گر بودن و فرصت دادن ... و در دام نیفتادن و تقدیم نکردن مال مفت شده به بازیگران و غارتگران بزرگ روزگار !
                                .

نظر

در حال کار...
                                X