پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )
سیاست دشمن سازی ...
ایران همیشه با قدرتهای جهانی درگیر بوده ...
امپراتوری ایران باستان با امپراتوری یونان درگیر بوده ...
اما با امپراتوری چین خوب رابطه ای داشت ...
دیشب خاطرات علم می خوندم نکته جالبی داشت :
خشم انگلیسی ها از محمدرضا شاه پهلوی!
چون رابطه اش با آمریکا گرم و قوی بوده !
بن سلمان همزمان با آمریکا و چین و روسیه روابط خوبی داره و این توازن کمک بزرگی به پایداری اقتصاد عربستان کرده ...
شاه به سفیر انگلیس چی گفته ؟! و پشت بند اون چی شد !
و این داستان ادامه داره هنوز ....
..................................
یادداشتهای علم، چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۴۹:
سفیر انگلیس گفت اگر وزیر اقتصاد اجازه تأسیس کارخانه لاستیک سازی در ایران به ما نمی دهد به علت نفوذ آمریکایی هاست
یادداشتهای اسدالله علم: سفیر انگلیس مکاتبه مضحکی با من کرده بود نامه ای از رئیس شرکت دنلپ فرستاده بود که اگر وزیر اقتصاد اجازه کار تأسیس کارخانه لاستیک سازی در ایران به ما نمی دهد به علت نفوذ آمریکایی هاست. شاهنشاه خیلی برآشفتند. فرمودند: او را بخواه و بگو این گه های زیادی را شما در دوران ملکه ویکتوریا شاید می توانستید بخورید [ولی] حالا نمی شود. درست هم میفرمودند. البته اطاعت کردم
در اصل توسط شیخ مسعودخان خانان پست شده است
View Post
ایران همیشه با قدرتهای جهانی درگیر بوده ...
امپراتوری ایران باستان با امپراتوری یونان درگیر بوده ...
اما با امپراتوری چین خوب رابطه ای داشت ...
دیشب خاطرات علم می خوندم نکته جالبی داشت :
خشم انگلیسی ها از محمدرضا شاه پهلوی!
چون رابطه اش با آمریکا گرم و قوی بوده !
بن سلمان همزمان با آمریکا و چین و روسیه روابط خوبی داره و این توازن کمک بزرگی به پایداری اقتصاد عربستان کرده ...
شاه به سفیر انگلیس چی گفته ؟! و پشت بند اون چی شد !
و این داستان ادامه داره هنوز ....
..................................
یادداشتهای علم، چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۴۹:
سفیر انگلیس گفت اگر وزیر اقتصاد اجازه تأسیس کارخانه لاستیک سازی در ایران به ما نمی دهد به علت نفوذ آمریکایی هاست
یادداشتهای اسدالله علم: سفیر انگلیس مکاتبه مضحکی با من کرده بود نامه ای از رئیس شرکت دنلپ فرستاده بود که اگر وزیر اقتصاد اجازه کار تأسیس کارخانه لاستیک سازی در ایران به ما نمی دهد به علت نفوذ آمریکایی هاست. شاهنشاه خیلی برآشفتند. فرمودند: او را بخواه و بگو این گه های زیادی را شما در دوران ملکه ویکتوریا شاید می توانستید بخورید [ولی] حالا نمی شود. درست هم میفرمودند. البته اطاعت کردم
نظر