تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • morteza1358
    عضو جدید
    • May 2020
    • 13

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

سلام و عرض ادب
    لطفا شلرد را هم تحلیل بفرمایید
    خریدم و در ضررم
    میخوام بدونم کی باید مینگین کم کنم
    ممنون میشم

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
      با سلام خدمت دوستان خصوصا بهرام خان
      قربان دتماد رو از لحاظ تکنیکالی چطور میبینید؟؟
      سلام ...
      در اولین فرصت که دسترسی به pc داشتم ok

عصر نمودارش دا دیدم با سقف قبلی درگیری جزئی داشته است و شاید داشته باشد ..
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط morteza1358 پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب
        لطفا شلرد را هم تحلیل بفرمایید
        خریدم و در ضررم
        میخوام بدونم کی باید مینگین کم کنم
        ممنون میشم
        سلام ...
        دسترسی به pc پیدا کنم ok
        .

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

پیش بینی بنده از بازار سهام فردا در نیم خط :

فردا نیمه ی اول نیمه ی سهام دولتی است و نیمه ی دوم نیمه ی سهام ملت ...
          آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/12/28, 23:06.
          .

نظر

• محمد.
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 810

خیلی ممنون بهرام خان

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

درود بهرام خان و دوستان
              لسرما رو مختصر نگاهی به نمودارش انداختم، 3000تومن حمایت مهمی هست و قاعدتا فردا باید براش روز مهمی باشه.
              چیزی که به ضررش هست چرخش فعلی بازار به سمت سهام بزرگ و بی اقبالی بازار به سهام کوچک هست. احیانا دلیل اینکه امروز روی این حمایت به این مهمی صف فروش بوده هم متاثر از جو بازار و گروهش بوده.
              به نظر میرسه اگر زیر 3000 یکی دو روز معامله بشه کار برای صعودش خیلی سخت میشه و این بدشانسی میتونه از جهت چرخش بازار به سمت شاخص سازها گریبانگیر لسرما هم بشه که خوب نیست!
              نکته منفی دیگه در مورد این سهم عدم اقبال معامله گران بهش در روزهای قبل که سهام خرد بخر بخر بودند میباشد! پر واضح هست که سهامدار حقیقی خسته زیاد داشته و داره که چنین شده! و البته چه چیزی بهتر از این برای آنهایی که برای سهام کوچک برنامه های بزرگ دارند!!!

سهم جالبیه در هر صورت.
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                پیش بینی بنده از بازار سهام فردا در نیم خط :

فردا نیمه ی اول نیمه ی سهام دولتی است و نیمه ی دوم نیمه ی سهام ملت ...
                مثل اینکه به نیمه نکشید! کل نود دقیقه رو کلهم از دولت گرفته تا ملت از علاقه مندان پرسپولیس هستند!
                هرچند دلیلش مهم نیست ولی همچنان کلیت بازار را کاهش قیمت دلار ( کاهش انتظارات تورمی ) حاصل از علاقه وافر ما ملت با حضرت جو بایدن داره رقم میزنه.
                اما بعد بهرام خان
                لسرما هم من که هرچی نگا میکنم حال گروهش خرابه...حال خودش خرابه...ولی همین پست رو که نوشتم تمام شد، بعدش به افتخار خودت از صف فروش یک میلیونی اش یک پله میخرم که پیگیر این سهم باشم...
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

تنها تهدید سهام کوچک و البته کل بازار ، رنج مثبت کشیدن روی غول هاست ...

ر
                  نج مثبت روی غول ها ، نقدینگی موجود در سهام کوچک را تحریک می کند که آنها هم وارد غول ها شوند ، غافل از آنکه غول ها پول های ورودی را از بازار خارج می کنند !

زیرا غول های بورسی به صندوق های بازنشستگی وصل هستند و این صندوق ها برای پرداخت های آخر سال به شدت پول لازم !

حدود 10 روز پیش پیش بینی داشتم و هشدار به سهامداران سهام غیر دولتی دادم ...

متاسفانه فریب خوردند با یک رنج مثبت روی شاخص سازها

گفتم هر پولی وارد شاخص سازها شود از بازار خارج می شود و چنین هم شد ...
                  آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/12/29, 10:40.
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                    مثل اینکه به نیمه نکشید! کل نود دقیقه رو کلهم از دولت گرفته تا ملت از علاقه مندان پرسپولیس هستند!
                    هرچند دلیلش مهم نیست ولی همچنان کلیت بازار را کاهش قیمت دلار ( کاهش انتظارات تورمی ) حاصل از علاقه وافر ما ملت با حضرت جو بایدن داره رقم میزنه.
                    اما بعد بهرام خان
                    لسرما هم من که هرچی نگا میکنم حال گروهش خرابه...حال خودش خرابه...ولی همین پست رو که نوشتم تمام شد، بعدش به افتخار خودت از صف فروش یک میلیونی اش یک پله میخرم که پیگیر این سهم باشم...

سلام آقا مهدی ...

آخرین آپدیت نمودار لسرما مشخصه کف هست ...

البته به شدت بازیگر محور هست ..

بازیگری که هم سهم زیاد دارد و هم پول ! , و به آسانی می تواند با قیمت بازی کند ...

.

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

حدود 10 روز پیش پیش بینی داشتم و هشدار به سهامداران سهام غیر دولتی دادم ...

متاسفانه فریب خوردند با یک رنج مثبت روی شاخص سازها

گفتم هر پولی وارد شاخص سازها شود از بازار خارج می شود و چنین هم شد ...
                      نگاه من به بازار اینگونه است:
                      کلیت بازار با توجه به کاهش انتظارات تورمی کاهشی است. قاعدتا این دیدگاه کاهشی بیشتر در تایمهای بلندمدت تر معنی داره. یعنی دست کم میان مدت کلیت بازار کاهشی بوده و هست.
                      طی ماه گذشته پول هوشمند از سهام خرد یک نوسان مشتی! گرفت و اول این هفته خالی کرد!
                      یک نوسان مختصر به قول خودتان حدود 10درصدی هم از سهام بزرگ گرفت.
                      طبیعی است که از سهام کوچک نوسان بزرگتر در مدت بیشتر (چند هفته ای) میشد گرفت که گرفتند ولی سهام سنگین را بیشتر از همان چند درصد امکانپذیر نبود
                      و امروز برگشتیم به اول بازی! کاهش کلیت بازار که قاعده اصلی در میان مدت است.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

هر مثبتی در شاخص سازها صرفا فرصت خروج است ...

غولی مثل شپنا را در سالهای قبل با p/e حدود 5 نمی خریدند ! حال p/e حدود 27 مثبت هم بشود ؟!!

جالب آنجاست که p/e غول پالایشی 5 واحد بیشتر از سهم کوچکی مثل لسرما است !

اینجاست که تعادل بازار به هم می ریزد ...
                        .

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2439

مهم

گویادلارهای که آمریکابابت حمله تروریستی 11سپتامبرکه ایران راهم متهم کرده بوددادگاه لاهه ایران راتبریه کرده ودلارهای توقیفی آزادشده مبلغ130میلیارددلار
                          برابر3سال فروش نفت

بیشترتحقیق کنید
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                            مهم

گویادلارهای که آمریکابابت حمله تروریستی 11سپتامبرکه ایران راهم متهم کرده بوددادگاه لاهه ایران راتبریه کرده ودلارهای توقیفی آزادشده مبلغ130میلیارددلار
                            برابر3سال فروش نفت

بیشترتحقیق کنید

بدون تحقیق مشخصه که خبر نمیتونه درست باشه!
                            اصلا ایران پیش امریکا پولی نداره! بجز دلارهایی که قبل انقلاب اونجا بوده
                            اونم 130 میلیارد!!!
                            مجموع پول بلوکه شده ایران در کل دنیا خیلی کمتر از این حرفاست و اشتبا نکنم مجموعش 30-40تا بیشتر نیست. اکثرش هم در کره جنوبی و چین و هند هست. 130میلیارد کجا بود!

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

بدون تحقیق مشخصه که خبر نمیتونه درست باشه!
                              اصلا ایران پیش امریکا پولی نداره! بجز دلارهایی که قبل انقلاب اونجا بوده
                              اونم 130 میلیارد!!!
                              مجموع پول بلوکه شده ایران در کل دنیا خیلی کمتر از این حرفاست و اشتبا نکنم مجموعش 30-40تا بیشتر نیست. اکثرش هم در کره جنوبی و چین و هند هست. 130میلیارد کجا بود!

موافقم ...
                              .

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

تابلوی لسرما به شکل بسیار تابلو و ضایعی نشون میده که بازیگر داره در حد لالیگا!
                                چسبیده به کف ولی صف فروش نمیشه...قشنگه خدایی!! ولی شیطونه میگه تا 2700 هم شاید بشه خرید.
                                حدس میزنم که آخر وقت اجازه میدن یک کم صف فروش بشه!

نظر

در حال کار...
                                X