تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Lamour
    عضو عادی
    • Apr 2020
    • 249

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
    درود،

شما که تجربه استفاده اینترنت با سرعت بالا را دارید، لطف می کنید به این سوال پاسخ دهید:

آیا سرعت اینترنت در سرخطی زدن تاثیری دارد؟

سلام Midas جان :)

من تا به الان تجربه سرخطی زدن نداشتم. اما خودم فکر می کنم مهم ترین فاکتور در این زمینه کارگزاری باشه نه سرعت اینترنت.

ریت دانلود من حتی به 100 تا 120 MB/S هم می رسه. با این حال بعضی وقت ها پیش می آد که من دستور خرید و یا فروش می ذارم، اما تاخیر زمانی 1 تا 5 ثانیه هم دارم تا روی سیستم ثبت بشه!
    پس این موضوع بیشتر به کارگزاری مربوط می شه تا به سرعت اینترنت. ظاهرا اونها که توی کارگزاری و پشت استیشن هستن، وضع بهتری دارن.

آخرین ویرایش توسط Lamour؛ 2020/12/30, 20:24.
    [B]ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است![/B]

نظر

• AMD
      عضو جدید
      • Sep 2020
      • 18

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
      درود،

شما که تجربه استفاده اینترنت با سرعت بالا را دارید، لطف می کنید به این سوال پاسخ دهید:

آیا سرعت اینترنت در سرخطی زدن تاثیری دارد؟
      سرعت تاثیری نداره ، ping اینترنت شما و کارگزاریتون اهمیت داره.

نظر

• Mohammad.B
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 103

مالیات خانه های خالی چقدر است؟ - ایسنا

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

سلام ...

دو مسیر برای شاخص کل متصور هستم :

1 - در صورت عبور از مقاومت 16500000 واحدی هدف 2,100,000 واحدی در دسترس خواهد بود ...

2 - اصلاح قیمتی و بیشتر زمانی ( 4 ماهه ) تا حمایت قدرتمند 1,050,000 واحدی ( اردیبهشت 1400)

روند بلند مدت شاخص صعودی است ( حتی اگر 1,050,000 واحد را ببیند )

.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط Lamour پست شده است View Post
            :)/:.rolleyessmileyani

.................

درود بر کاربر ژنو نشین و خوش نشین سایت , جناب

سرعت اینترنت شما مثل بقیه ی شاخص های زتدگی سوئیس است ...

در گزارش ­های جهانی سوئیس یکی از بهترین مکان ­های جهان برای تولد، زندگی و خوشبختی است ...

.

نظر

• کاوه آهنگر
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 423

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
              .................

درود بر کاربر ژنو نشین و خوش نشین سایت , جناب

سرعت اینترنت شما مثل بقیه ی شاخص های زتدگی سوئیس است ...

در گزارش ­های جهانی سوئیس یکی از بهترین مکان ­های جهان برای تولد، زندگی و خوشبختی است ...

جناب بهام خان
              یک سوال داشتم ؟
              این سوییس که شما میفرمایید که بهترین جا برای زندگی و خوشبختی هست چند تا قاسم سلیمانی و موشک و سپاه قدس داره.چون قراره ما با اینا به همین اهداف برسیم؟!
              میخوام مقایسه کنم ببینم یوقت کمتر نداشته باشیم
              آیا وزیر اقتصادش اگه اینهمه اختلاس و فسادی در دورانش بوده بجای استعفا چیکار میکنه؟!
              آیا اونجا هم آدمایی مثل دژ پسند و همتی دارن که سالانه تورم 100% اتفاق بیافته و خم به ابروشون نیارن و تازه تشویق بشن!!؟؟

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3150

در اصل توسط Lamour پست شده است View Post
                سلام Midas جان :)

من تا به الان تجربه سرخطی زدن نداشتم. اما خودم فکر می کنم مهم ترین فاکتور در این زمینه کارگزاری باشه نه سرعت اینترنت.

ریت دانلود من حتی به 100 تا 120 MB/S هم می رسه. با این حال بعضی وقت ها پیش می آد که من دستور خرید و یا فروش می ذارم، اما تاخیر زمانی 1 تا 5 ثانیه هم دارم تا روی سیستم ثبت بشه!
                پس این موضوع بیشتر به کارگزاری مربوط می شه تا به سرعت اینترنت. ظاهرا اونها که توی کارگزاری و پشت استیشن هستن، وضع بهتری دارن.

در این امر(سرخطی)،اگر سرعت را موثر بدانیم،اصلا سرعت دانلود مهم نیست و آپلود مهمه!

نظر

• hasan666
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1104

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
                  سناریوی شاخص کل

صعودی که شاخص کل زد در قالب X موج بود و تاییدیه اش گرفته شد...احتمالا الگوی بعدی مثلث خواهد بود و بازار مجدد در آینده سقف قبلی را پس خواهد گرفت!

نقاط برگشت شاخص کل
                  هنوز الگوی بزرگ اصلاحی شاخص کل مشخص نیست و باید زمان بدیم

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

بلحاظ تکنیکالی تحلیلی که در پست قبل از کاربر عزیز hasan666 نقل کردید ، تحلیل قابل توجهی است. به نظر من هم محتمل ترین مسیر شاخص همین است. بشخصه از دنیای تکنیکال بیش از همه روند و خطوط حمایت و مقاومت و از آن گذشته موج شماری الویت را بیش از بقیه قبول دارم. بخصوص الیوت به نظرم حرفهای قابل تامل تری در تکنیکال دارد تا بقیه داستانهایی که ارائه شده. هرچند همه تکنیکال از این اشکال اساسی رنج میبرد که تکرار گذشته در آینده را فرض میگیرد! ولی تکنیکال دست کم در توضیح آنچه رخ داده است بسیار کمک رسان است. که البته فهم اینکه تاکنون چه رخ داده و هم اکنون بر روی میز چه چیزی در حال رخ دادن است خودش خیلی کار است! این یعنی فهم بازار (آنچه در بازار رخ داده و میدهد) از اساسی ترین کارهایی است که تکنیکال در اختیار میگذارد. ولی آنجا که باید به تکنیکال با شک و تردید فراوان نگاه کرد بخش پیش بینی آینده است!
                    به هر حال تحلیل ساده و جالبی از نمودار شاخص ارائه داده . هماهنگی این تحلیل با نظر خودم به بازار (نزول شاخص در میان مدت ) که در پستهای قبلی بارها به آن اشاره کردم، برای خودم جالب بود.
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• hasan666
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1104

شاخص هم وزن

در مورد شاخص هم وزن نکته خوبی وجود دارد اگر سازمان پلیس بازی درنیارد!

در نمودار زیر مشاهده میکنید که 63 کندل نزول داشتیم اما در 32 کندل بیش از 61.8 درصد بازگشت داشتیم؟!.....این یک حرکت پسا الگویی قوی هست یعنی یک موج صعودی شروع شده....فعلا هم کاری نداریم الگوی اصلاحی که تموم شده قبل چی بوده... اگر در نظر بگیریم موج فعلی هم وزن تموم شده باشه بعد از اصلاح ،مجدد سهام هم وزن بالا خواهند زد

ورود به سهام هم وزن نسبت به شاخص کل بنظر بازدهی بهتری خواهد داشت با توجه به تکمیل نبودن و مشخص نشدن الگوی اصلاحی شاخص کل و شروع حرکت صعودی قوی در هم وزن...اما عرض کردم سازمان یه مقدار حساس شده و باید این ریسک رو پذیرفت در صورت خرید

نظر

• hasan666
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1104

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                        بلحاظ تکنیکالی تحلیلی که در پست قبل از کاربر عزیز hasan666 نقل کردید ، تحلیل قابل توجهی است. به نظر من هم محتمل ترین مسیر شاخص همین است. بشخصه از دنیای تکنیکال بیش از همه روند و خطوط حمایت و مقاومت و از آن گذشته موج شماری الویت را بیش از بقیه قبول دارم. بخصوص الیوت به نظرم حرفهای قابل تامل تری در تکنیکال دارد تا بقیه داستانهایی که ارائه شده. هرچند همه تکنیکال از این اشکال اساسی رنج میبرد که تکرار گذشته در آینده را فرض میگیرد! ولی تکنیکال دست کم در توضیح آنچه رخ داده است بسیار کمک رسان است. که البته فهم اینکه تاکنون چه رخ داده و هم اکنون بر روی میز چه چیزی در حال رخ دادن است خودش خیلی کار است! این یعنی فهم بازار (آنچه در بازار رخ داده و میدهد) از اساسی ترین کارهایی است که تکنیکال در اختیار میگذارد. ولی آنجا که باید به تکنیکال با شک و تردید فراوان نگاه کرد بخش پیش بینی آینده است!
                        به هر حال تحلیل ساده و جالبی از نمودار شاخص ارائه داده . هماهنگی این تحلیل با نظر خودم به بازار (نزول شاخص در میان مدت ) که در پستهای قبلی بارها به آن اشاره کردم، برای خودم جالب بود.
                        درود
                        در مورد تکنیکال معتبرترین و سخت ترین روش رو الیوت اقای گلن نیلی میدونم.....بخاطر قوانین سخت و منطقی در موج شماری و پیدا کردن الگوهای اصلاحی

هیچ سهمی رو نمیتوانید پیدا کنید قبل از تکمیل کردن الگو روند صعودی را شروع کند...اما نه هر الگویی که در کانال های تلگرامی میزنند ... به جرات میگم 90 درصد اشتباه میزنند

قبلا از این روش اقای مهراد پایدار استفاده کرد...خیلی ها سفته باز میخواندند ولی موفقیت ایشون بخاطر الیوت گلن نیلی بود که سودهای سرشاری بدست آوردند.

پ .ن:خیلی ها فکر میکنند این روش رو یاد بگیرند دیگر ضرر نمیکنند !....نه اینطور نیست همه ضرر میدن همه... شک نکنید بهترین بازیگردان و حتی حرفه ای ها ضرر میدهند اما برایند معاملاتشون سود هست ...مهم این هست ابزاری داشته باشیم که کمک حالمون در این بازار باشد...تو این مدت ضرر کردیم یکی کمتر یکی بیشتر.....متاسفانه بخاطر قفل بودن سهما در صف فروش رعایت حدضرر عملا انجام نمیشد و یک حالت پانیک در بازار ایجاد شد که چنین تجربه ای نداشتم و سال 92 بازار این چنین نبود

در هر حال باید دوباره بلند شد و تلاش کرد و امیدوار به آینده
                        یقین دارم روزهای خوب دوباره خواهند آمد و زمان همه چیز را حل خواهد کرد

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

یکی از سهم هایی که در گزارش شش ماهه زیان چند ساله را به سود رسونده و در کف قیمت قرار داره خریخت هست،
                          فعلا بازار خبر نداره چه اتفاقاتی داره در سهم میفته ولی وقتی مثل بقیه قطعاتی ها قیمت چند برابر شد توجه بازار بهش جلب میشه

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                            جناب بهام خان
                            یک سوال داشتم ؟
                            این سوییس که شما میفرمایید که بهترین جا برای زندگی و خوشبختی هست چند تا قاسم سلیمانی و موشک و سپاه قدس داره.چون قراره ما با اینا به همین اهداف برسیم؟!
                            میخوام مقایسه کنم ببینم یوقت کمتر نداشته باشیم
                            آیا وزیر اقتصادش اگه اینهمه اختلاس و فسادی در دورانش بوده بجای استعفا چیکار میکنه؟!
                            آیا اونجا هم آدمایی مثل دژ پسند و همتی دارن که سالانه تورم 100% اتفاق بیافته و خم به ابروشون نیارن و تازه تشویق بشن!!؟
                            ؟

سلام بر کاوه آهنگر ...

اول گریزی بزنیم به تاریخ : ( طبق مستندات تاریخی، بعثی‌ها با ۵۲ فروند هواپیما، حملات هوایی خود را به شهر اندیمشک در خوزستان از ساعت ۱۱:۴۵ روز ۴ آذر سال ۱۳۶۵ آغاز و به صورت ممتد تا ۱۳:۲۵ دقیقه همان روز ادامه دادند.
                            طی این حمله، میدان راه‌آهن، مناطق مسکونی، بازار تره‌بار، پادگان دوکوهه، پایگاه چهارم شکاری (بین دزفول و اندیمشک) و مدارس مورد اصابت ۵۲ فروند هواپیمای نظامی قرار گرفت که بیش از ۴۰۰ شهید و ۷۰۰ مجروح را در پی داشت.این بمباران بعد از بمباران‌های جنگ جهانی دوم، از نظر تعداد هواپیما و زمان حمله، بزرگ‌ترین حمله هوایی به یک شهر محسوب می‌شود.)

..........................................

اگر ما جغرافیای سویس و همسایگان سوئیس را داشتیم , تضمین میدهم نه قاسم سلیمانی نیاز داشتیم , نه موشک و سپاه و ارتش و تکمیل کنم ,
                            حتی قاضی و پلیس هم نیاز نداشتیم ...

کاوه جان , ریشه ی مشکلات عمیق تر از دو خط نوشته ی بنده است , باید
                            کتابی را بخوانی تا ....

کتاب دو قرن سکوت نوشته عبدالحسین زرین کوب، دانشمند برجسته فرهنگ، تاریخ و ادبیات ایران :
                            ( وی، فاتحان عرب را به عنوان افراد غیر متمدن، وحشی، و ساده لوح در دوره ی سکوت ایرانیان توصیف می کند و ادامه داستان .........))

1400 سال پیش هم اندیمشک های ایران سلاخی شدند ...

.

نظر

• amirparsamosavi
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 606

پایان ......بدرود دوستان

موفق باشید

بازار جای نگرانی ندارد

نقاط برگشت شاخص کل
                              هنوز الگوی بزرگ اصلاحی شاخص کل مشخص نیست و باید زمان بدیم

با سلام آقای hasan666. ضمن تشکر از تحلیل های خوب شما

خواهش می کنم حسن خان برای جمع آوری همه این تحلیلهای خوب شما ، کلیه پستها را در تاپیک خودتان ، (( نقطه ورود )) بگذارید .

همیشه احتمال توهین یکسری کاربران هست و متاسفانه مدیریت در آن زمان با کاربر خاطی برخورد نکرد و شما هم مناسفانه به دلیل ناراحت شدنتان دیگر پستی در تاپیک خود از تاریخ 1399.05.29 نزدید

شاید اگر می زدید خیلی ها جلوی ضررشان گرفته می شد.

من خواهش می کنم شما به بزرگی خودتان ببخشید و در تاپیک خودتان مطلب بزنید

بگذارید اون عده که هم خودتان و هم نوشته هاتان رو دوست دارند استفاده کنند

توی تاپیک خودتان همه پستها یکجا هست و قابل دسترس حتی در چندیت سال بعد

ولی اینطوری متاسفانه در لابلای پستها مطالب بسیار خوب گم میشه

الان تحلیلی از شپنا توی تاپیک خودش داشتید

من خواهش می کنم توی تاپیک خودتان هم همه را درج کنید

ممنون از بزرگواری شما

من خواهش می کنم پرقدرت در تاپیک خودتان بنویسید ، شاید ضرر خیلی از دوستان جبران بشه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=4128&page=18

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

شاخص هم وزن

در مورد شاخص هم وزن نکته خوبی وجود دارد اگر سازمان پلیس بازی درنیارد!

در نمودار زیر مشاهده میکنید که 63 کندل نزول داشتیم اما در 32 کندل بیش از 61.8 درصد بازگشت داشتیم؟!.....این یک حرکت پسا الگویی قوی هست یعنی یک موج صعودی شروع شده....فعلا هم کاری نداریم الگوی اصلاحی که تموم شده قبل چی بوده... اگر در نظر بگیریم موج فعلی هم وزن تموم شده باشه بعد از اصلاح ،مجدد سهام هم وزن بالا خواهند زد

ورود به سهام هم وزن نسبت به شاخص کل بنظر بازدهی بهتری خواهد داشت با توجه به تکمیل نبودن و مشخص نشدن الگوی اصلاحی شاخص کل و شروع حرکت صعودی قوی در هم وزن...اما عرض کردم سازمان یه مقدار حساس شده و باید این ریسک رو پذیرفت در صورت خرید

سلام بر حسن 666 ...

موافقم ...

شاخص هم وزن به سرعت بخش مهمی از ریزش را جبران کرد ...

معتقدم سقف قبلی را هم خواهد زد ...

شاخص کل تا گزارش های 9 ماهه ارسال نشود و کیفیت این گزارش ها توسط بازار تایید نشود حرکت مهمی نخواهد داشت ...
                                .

نظر

در حال کار...
                                X