تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1471

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

بهرام خان :

به این نکته توجه کردی ؟

اکثر ترورها روز جمعه صورت میگیره

ترور سردارسلیمانی هم صبح جمعه بود

ترور محسن فخری زاد رو هم جمعه بود

نکنه مسئولان امنیتی جمعه ها تعطیل هستند

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

بهرام خان یه سهم که به ارزد رو پیدا نمیکنم؟؟ تو این مشکل رو نداری؟
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
        بهرام خان یه سهم که به ارزد رو پیدا نمیکنم؟؟ تو این مشکل رو نداری؟
        سلام محمد ...

بستگی به درجه ی ریسک پذیری شما دارد ...

مثلا این سهم 2 هدف 18,000 تومانی و 50,000 تومانی دارد ...

اما چون پرریسک است از بردن نام آن معذورم ..

قیمت سهم از تابستان 98 تا امروز ثابت بوده ( 15 ماه ) و هنوز در شاخص 200,000 واحدی متوقف است ...

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/27, 22:48.
        .

نظر

• gaara
          عضو عادی
          • Jun 2020
          • 93

سلام بهرام خان تحلیلی از ختوقا نداری عینه باتلاق شده

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط gaara پست شده است View Post
            سلام بهرام خان تحلیلی از ختوقا نداری عینه باتلاق شده
            سلام ...
            الان دسترسس به PC ندارم ...

اولین فرصت ، ok
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

پیش بینی بازار فردا :

بازار در هفته گذشته با روندی صعودی همراه بود و شاهد رشد قیمت ها در بازار بودیم. در این هفته کاهش نرخ ارز تا حدودی بازار را متاثر کرد و در نهایت رشد جهانی ها و تزریق نقدینگی به بازار رشد شاخص کل را به دنبال داشت.
              در بازارهای جهانی نیز همچنان رشد قیمت ها در فلزات اساسی و نفت را تجربه میکنیم و همین موضوع از محرک های اصلی بازار سهام در گروه های متاثر بوده است. به نظر می رسد رشد آرام این بازارها به خصوص نفت با توجه به خوش بینی های صورت گرفته نسبت به برطرف شدن محدودیت های وسیع یکساله اخیر همچنان ادامه داشته باشد.
              در بازار ارز اما شاهد افت کم شیب قیمت ها هستیم و احتمالا روند مذکور ادامه دار نیز باشد هرچند تحولات پایان هفته می تواند تا حدودی بازار ارز را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
              در بازار سهام نیز رشد قیمت ها در بازارهای کالایی جهانی و امید به اصلاح دستورالعمل های قیمت گذاری غیر منطقی، نکات مثبت بازار در هفته آینده است و افزایش مجدد ریسک سیستماتیک از مهم ترین نکات منفی متاثر بر بازار خواهد بود. به نظر می رسد در بازار و در ابتدای معاملات روز آینده شاهد افزایش نسبی عرضه ها باشیم و رفته رفته بهبود معاملات خصوصا در نمادهای پتروشیمی و فلزات اساسی را تجربه کنیم.
              در گروه های کوچکتر نیز همچنان روند چرخش نقدینگی محتمل خواهد بود.
              به صورت کلی بازار تجربه کافی در افزایش ریسک های سیستماتیک را دارد و به نظر می رسد در این مورد رفتاری منطقی را در کوتاه مدت در پیش خواهد گرفت. با توجه به روند اخیر بازار می توان گفت که بازار روند نزولی اخیر را پشت سر گذاشته و با روندی آرام به سمت تعادل بیشتر پیش خواهد رفت ..
              .

نظر

• che guevara
                Banned
                • Jun 2012
                • 92

امارات رو میزنی و یا اسرائیل رو ؟؟؟؟

نظر

• che guevara
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 92

در اصل توسط che guevara پست شده است View Post
                  امارات رو میزنی و یا اسرائیل رو ؟؟؟؟
                  شاید هم باید اربابتان ، آ شیخ طائب رو زد . . .

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4137

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                    کاربر دیگری داریم به نام b4city که رفیق همین dadash هست و هردو در اولین صفحه های تاپیک به بنده تاختند و اتهام های بی اساسی به بنده زدند ...

dadash را دیگر همه می شناسند , کسی که از شکست ترامپ عصبانی است و بنده ایشان را درک میکنم ...

حتی جمهوری خواهان هم به اندازه ی این فرد برای ترامپ و موفقیت انتخاباتی اش دعا نکردند و سینه ها چاک نزدند !

b4city حتی به شاخص 400,000 واحدی هم اعتقاد نداشت ( طبق سند زیر ))

مردک پلید و کثیف با این سن و سالت دهنم را باز نکن . فکر نمیکنم مدارا در این سایت به میزان تالار باشد . مجبورم فعلا خودسانسوری کنم تا مسدود نشوم و به ارزویت نرسی
                    هر کی باهات در تالار زاویه داشت و تو را یک جیره مواجب بگیر سیستم میدانست به خیال خودت میخوای زیر سوال ببری . کور خوندی
                    ننگ بر ان نانی که تو حرام کردی از سفره پدر مادرت که با 55 سال سن به قول خودت مثل بچه ها کم بیاری و حالا بیای تصویر برداری های عقده گونه ات از ارشیو سایتی دیگر را بالا بیاری
                    اراجیف خودت کم بود ؟؟ منتها دیگران به مثال خودت نبودند که تصویر برداری کنند و به این روش ها روی بیارند
                    من گفتم در مقطع فعلی فکر نمیکنم به 400 هزار برسد و زمانش نیمه شهریور 98 بود و با فرض گشایش نسبی در تنش های بین ایران و امریکا بود و فرض بر گشایش بود و در انتها گفتم بلند مدتش را نمیدونم

من و امثال من نان کارگری و سالم خوردیم . شیر پاک از پستان مادر خوردیم . ریال تا ریال سرمایه زندگیمون از بدختی و جان کندن و فکر و بازو بوده . سر سفره ای بزرگ شدیم که اخلاق و منش انسانی و عدالت و حساب کتاب ریالی که از حق دیگری به سمت ما نیاید حاکم بوده
                    ولی تو ؟ .... انگل دزد بی وجود
                    تو انگل کومونیست بی وطن و بی همه چیز همانی هستی که سال گذشته پس از حوادث ابان 98 اومدی گفتی زیاده روی کردیم . اعتراف کردی که یکی از عوامل کشتار مردم بودی . دهنم را باز نکن
                    بارها در اون تالار تهدید به کشتن دیگران کردی با گلوله سربی و تصویر تفنگ . اگر وصل نبودی به این سیستم راحت و 3 سوت میشد بازداشتت کرد
                    تخم نا صواب
                    اولین کسی بودم که گفتم این مردک کمونیست است و عقاید ایدئولوژیکت را فاش کردم و زدم به هدف و گفتم بوق چی است و هیچ اصولی براش ارزشمند نیست . حتی قبل از شروع رالی رشد بورس بود . 3 سال پیش شناختمت
                    کسی هستی که ریال تا ریالت الوده در خون و جیب دیگران است . مایه ننگ بختیاری های غیور هستی
                    بختیاری نان ننگ و خون و دزدی و اتصال به هسته قدرت نمیخوره
                    بیا از فضای مجازی بیرون ...

نمیذارم اینجا کسی را سرکیسه کنی مثل تالار . تو الوده ای و نان ننگ و خونابه سر سفره ات مواج است . این دفعه دیگه نمیتونی در این انجمن به هدفت برسی
                    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/11/28, 01:28.

نظر

• QARTAL
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 544

.
                      آخرین ویرایش توسط QARTAL؛ 2020/11/28, 01:49.

نظر

• amirparss
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 48

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                        گفتیم شاید یکی جواب ما رو بده این باگ بخاطر چی هستش!؟
                        اما دریغ از یک تحلیل
                        شنبه بعد از زدن کف کف کف تاریخی در صف خرید قفلش میکنیم ان شاا... بدلایل بالا
                        به نظرم خیلی خوشبینی که فکر میکنی ۴۵۰ کف تاریخیه خکاوه باشه، شخصا به هیچ وجه توصیه به ورود در این قیمت نمیکنم هرچند با توجه به پستهای رگباری شما در تاپیکهای مختلف به نظر میاد شما قبلا خریدتو زدی
                        باران باش و ببار
                        نپرس پیاله های خالی از ان کیست

نظر

• amirparss
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 48

پیش بینی بازار فردا :

بازار در هفته گذشته با روندی صعودی همراه بود و شاهد رشد قیمت ها در بازار بودیم. در این هفته کاهش نرخ ارز تا حدودی بازار را متاثر کرد و در نهایت رشد جهانی ها و تزریق نقدینگی به بازار رشد شاخص کل را به دنبال داشت.
                          در بازارهای جهانی نیز همچنان رشد قیمت ها در فلزات اساسی و نفت را تجربه میکنیم و همین موضوع از محرک های اصلی بازار سهام در گروه های متاثر بوده است. به نظر می رسد رشد آرام این بازارها به خصوص نفت با توجه به خوش بینی های صورت گرفته نسبت به برطرف شدن محدودیت های وسیع یکساله اخیر همچنان ادامه داشته باشد.
                          در بازار ارز اما شاهد افت کم شیب قیمت ها هستیم و احتمالا روند مذکور ادامه دار نیز باشد هرچند تحولات پایان هفته می تواند تا حدودی بازار ارز را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
                          در بازار سهام نیز رشد قیمت ها در بازارهای کالایی جهانی و امید به اصلاح دستورالعمل های قیمت گذاری غیر منطقی، نکات مثبت بازار در هفته آینده است و افزایش مجدد ریسک سیستماتیک از مهم ترین نکات منفی متاثر بر بازار خواهد بود. به نظر می رسد در بازار و در ابتدای معاملات روز آینده شاهد افزایش نسبی عرضه ها باشیم و رفته رفته بهبود معاملات خصوصا در نمادهای پتروشیمی و فلزات اساسی را تجربه کنیم.
                          در گروه های کوچکتر نیز همچنان روند چرخش نقدینگی محتمل خواهد بود.
                          به صورت کلی بازار تجربه کافی در افزایش ریسک های سیستماتیک را دارد و به نظر می رسد در این مورد رفتاری منطقی را در کوتاه مدت در پیش خواهد گرفت. با توجه به روند اخیر بازار می توان گفت که بازار روند نزولی اخیر را پشت سر گذاشته و با روندی آرام به سمت تعادل بیشتر پیش خواهد رفت ..
                          سلام،
                          بهرام جان به نظرم عرضه های فردارو سخت بشه جذب کرد و به تعادل امیدوار بود. خوشبینانه شاید بشه به اخر وقت یکشنبه واسه حمایت قوی امیدوار بود و بدبینانه شاید یبار دیگه ۱۲۵۰ رو ببینیم. ترور امروز اتفاق کوچیکی نبود هرچند تا اینجا واکنشهای لفظی نسبتا هوشمندانه بوده که نشون میده هر دو جناح اصلی تحلیل درستی از وضعیت دارند و به نظر نمیاد ایران بخاد وارد این بازی پینگ پونگ طراحی شده بشه و توپ رو به زمین پومپو برگردونه.
                          جو حاضر خیلی ملتهبه و قطعا تاثیرگذار روی بازار خواهد بود ولی تجربه این قبیل اتفاقا از جمله ترور شهید تهرانی مقدم و دانشمندای هسته ای و نطنز و... نشون میده که التهابات ناشی از اینجور حوادث معمولا سریع میخابه ،ولی لاقل ۴۸ ساعت جو روانی داغ داره
                          آخرین ویرایش توسط amirparss؛ 2020/11/28, 03:51.
                          باران باش و ببار
                          نپرس پیاله های خالی از ان کیست

نظر

• che guevara
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 92

ترس شما و چگوارا و سایر وطن فروشان , ناشی از خیانت به ملت و رفتن به دامان ترامپ است و طبیعی هم است ...
                            وطن فروش تو هستی ای مزدور انیرانی و لا غیر . . .
                            همانی که نسخه میدان تیان ان من را در فقره اعتراضات بحق مردمان این ملک اهورایی تجویز می کند و یا در باب پر پر شدن انسانهای بیگناه در ان پرواز کذایی وکیل مدافع شیطان میگردد . . .
                            جناب کسروی راست گفته اند که امثال تو ادم بشو نیستید . . .عریضه ای برایتان بنویسم که در فقره کرامول نیز نوشته نشد . . . هر چه هیچ نمی گوئیم این مردک امنیتی بر خزعبلات خویش فزون می کند . . .

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 2057

در اصل توسط che guevara پست شده است View Post
                              وطن فروش تو هستی ای مزدور انیرانی و لا غیر . . .
                              همانی که نسخه میدان تیان ان من را در فقره اعتراضات بحق مردمان این ملک اهورایی تجویز می کند و یا در باب پر پر شدن انسانهای بیگناه در ان پرواز کذایی وکیل مدافع شیطان میگردد . . .
                              جناب کسروی راست گفته اند که امثال تو ادم بشو نیستید . . .عریضه ای برایتان بنویسم که در فقره کرامول نیز نوشته نشد . . . هر چه هیچ نمی گوئیم این مردک امنیتی بر خزعبلات خویش فزون می کند . . .
                              درود
                              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                                ستاره‌دار(1)
                                • Sep 2020
                                • 2057

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                مردک پلید و کثیف با این سن و سالت دهنم را باز نکن . فکر نمیکنم مدارا در این سایت به میزان تالار باشد . مجبورم فعلا خودسانسوری کنم تا مسدود نشوم و به ارزویت نرسی
                                هر کی باهات در تالار زاویه داشت و تو را یک جیره مواجب بگیر سیستم میدانست به خیال خودت میخوای زیر سوال ببری . کور خوندی
                                ننگ بر ان نانی که تو حرام کردی از سفره پدر مادرت که با 55 سال سن به قول خودت مثل بچه ها کم بیاری و حالا بیای تصویر برداری های عقده گونه ات از ارشیو سایتی دیگر را بالا بیاری
                                اراجیف خودت کم بود ؟؟ منتها دیگران به مثال خودت نبودند که تصویر برداری کنند و به این روش ها روی بیارند
                                من گفتم در مقطع فعلی فکر نمیکنم به 400 هزار برسد و زمانش نیمه شهریور 98 بود و با فرض گشایش نسبی در تنش های بین ایران و امریکا بود و فرض بر گشایش بود و در انتها گفتم بلند مدتش را نمیدونم

من و امثال من نان کارگری و سالم خوردیم . شیر پاک از پستان مادر خوردیم . ریال تا ریال سرمایه زندگیمون از بدختی و جان کندن و فکر و بازو بوده . سر سفره ای بزرگ شدیم که اخلاق و منش انسانی و عدالت و حساب کتاب ریالی که از حق دیگری به سمت ما نیاید حاکم بوده
                                ولی تو ؟ .... انگل دزد بی وجود
                                تو انگل کومونیست بی وطن و بی همه چیز همانی هستی که سال گذشته پس از حوادث ابان 98 اومدی گفتی زیاده روی کردیم . اعتراف کردی که یکی از عوامل کشتار مردم بودی . دهنم را باز نکن
                                بارها در اون تالار تهدید به کشتن دیگران کردی با گلوله سربی و تصویر تفنگ . اگر وصل نبودی به این سیستم راحت و 3 سوت میشد بازداشتت کرد
                                تخم نا صواب
                                اولین کسی بودم که گفتم این مردک کمونیست است و عقاید ایدئولوژیکت را فاش کردم و زدم به هدف و گفتم بوق چی است و هیچ اصولی براش ارزشمند نیست . حتی قبل از شروع رالی رشد بورس بود . 3 سال پیش شناختمت
                                کسی هستی که ریال تا ریالت الوده در خون و جیب دیگران است . مایه ننگ بختیاری های غیور هستی
                                بختیاری نان ننگ و خون و دزدی و اتصال به هسته قدرت نمیخوره
                                بیا از فضای مجازی بیرون ...

نمیذارم اینجا کسی را سرکیسه کنی مثل تالار . تو الوده ای و نان ننگ و خونابه سر سفره ات مواج است . این دفعه دیگه نمیتونی در این انجمن به هدفت برسی
                                احسنت
                                ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

در حال کار...
                                X