تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    باز بچه های بازار دارن فراموش میکنن که همه تو یه کشتی سواریم
    اگر شستا ریزش داشته باشه تمام بازار سقوط میکنه
    شستا با پی به ای 11
    پی به ای کلی بازار 25
    من کاری به اززندگی سهام ندارم
    ولی دولت و بازار ساز خوب میدونه بازار بدون شستا جایی نمیره
    فعلا سکاندار شستا است باید باهاش مهربان باشن
    سلام ...
    بر خلاف نظر شما , معتقدم ما در یک کشتی ننشسته ایم ...
    ما در قایق های مختلفی نشسته ایم که تفاوت آنها در سرعت حرکت آنهاست ...
    بنده صرفا عرض کردم شستا در این قیمت ها ارزش خرید ندارد و بازار هم با بنده هم عقیده بود ...
    شستا وزنه ی مهمی است در بورس , این وزنه باید متعادل باقی بماند ( متعادل یعنی بدون صف خرید یا صف فروش , و بازار ساز هم همین کار را به خوبی انجام می دهد ))
    آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/23, 11:06.
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
      درود بر رفقای قدیم و جدید ...
      قیمت پایانی امروز سهم 3037 تومان ( به تاریخ 25 آبان 1399 ))
      هدف سهم : 6400 تومان
      بازدهی مورد انتظار : حداقل 100 درصد
      این نوشته صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک می باشد و به هیچ وجه سیکنال خرید یا فروش نیست ...

بورس باز کسی است که ذاتا ریسک پذیر است و این ریسک پذیری در روحیات او نهفته است ...

اگر ریسک گریز بود می رفت سپرده بانکی یا اوراق مشارکت یا اخزا های (درنا )) را می خرید ...

.

نظر

• لیورپول
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 547

با سلام و الحترام
        عرض ادب خدمت بهرام خان عزیز
        پیش بینی جنابعالی درخصوص تصمیم برروی فولادیها در روز چهارشنبه رو میشه بفرمایید
        ممنون

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
          با سلام و الحترام
          عرض ادب خدمت بهرام خان عزیز
          پیش بینی جنابعالی درخصوص تصمیم برروی فولادیها در روز چهارشنبه رو میشه بفرمایید
          ممنون

سلام ...
          اخباری منفی می فرستند در کف قیمتی جمع می کنند ...
          و تصویب نمی شود و تکذیب می شود و تمام ....
          سناریو تابلوست ...

آنها روی سهام بزرگ می توانند نوسان درشت بگیرند پس اخبار فولادی ها طبیعی است ...

صرفا یک حیله و ترفند موجه و قانونی ! است ...
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            هیچ اشکالی ندارد اسم سهم ببرید خیلی هم خوب است . عالی است . خودم هم هر از گاهی چنین میکنم ولی بحث بر سر تکرار و پست بالا اوردن است که این رفتار شما را دوستانی که از قبل روتون شناخت دارند کاملا باهاش اشنا هستند
            در این بازار نمیشه سهمی را که معرفی میکنیم و 3 تا مثبت میخوره بازم بوق بزنیم . چرا شما اینکارو میکنید نمیدونم . در مثبت های دوم و سوم به بالا خریدش ریسک داره . دارید میبینید که . کلوندی که بعد از 3 مثبت مدام اوردید بالا ، متعاقبش منفی هاش شروع شده

در ضمن این بازار فرصت در تک سهم ها زیاد دارد
            بازار فقط همین تک و توک ها نیست که شما بخری و مدام کامنت بیاری بالا
            خیلی بهتر از اینها درش نهفته است
            از گروه زراعت و 10% هاش بگیر تا مواردی خیلی بهتر از کلوند و شکربن که در 10 روز گذشته هیچ شق القمری نکردند . 10 روز گذشته متوسط بازار در پیشروها 25% و بالاتر بازدهی بوده پس کلوند و شکربن به چه دلیل باید بارها و بارها بوق زده شود ؟ چون شما خریدی ؟؟؟!!!!
            در این دو سهم شما خوبیش این بوده که هر کی خریده، همچون خیلی از گروه های کوچک دیگر ، ضرر نداده ولی در مقایسه با سود 10 روز گذشته در پیشروهای بازار عقب هم مونده

جان کلام اینه ، موارد پیشنهادی شما اونقدرا اش دهان سوزی هم نیست که اینقدر روش تاکید دارید
            اسم سهمی را میبریم خیلی هم خوب ، ولی تکرارش بیش از حد ... !! مشکل اینجاست
            هدف از این تکرار چیست . من رو این مورد مشکل دارم که هدف از تکرار چیست

این محفل برای گفتگوهای دوستانه و خودمانی است و با هدف خیر رسانی به یکدیگر بطور متقابل . هدف شخصی خودم همینه
            نباید خدای ناکرده تبدیل شود به محلی برای منافع شخصی که من سهمی بخرم و بخوام در قیمت های بالاتر انگیزه خرید ایجاد کنم و سود بیشتری از خرید خودم ببرم ... دیگه نقطه چینش مشخصه
            اگر هدف ما در این انجمن بخواد بره سمت و سوی منافع شخصی و مسائل حاشیه ای و بی اخلاقی های مربوطه ، بحثی دیگر است و خلاف اخلاق حرفه ای و منش انسانی است و من یکی تو کتفم نمیره و ببینم کسی این رویه را داره میره جلو واکنش نشون میدم

در مورد تحلیل بازار و شاخص و تکنیکال تک سهم ها شما را قابل میدونم و کامنت هاتون مفید است و جای قدردانی دارد و علاقمندم بیش از پیش فعال باشید و تسکر هم میکنم ولی در مورد بیش از حد تکرار کردن موارد معرفی شده ... ؟!
            عملکرد شما در تالار هم مزید بر همه دلائل است . منافع شخصی را ارجح بر همه مسائل میدونید و این برای من و خیلی های دیگر اشکار شده
            سواری گرفتن از جیب دیگران در منش شماست و از شخصیت بورسیتون جدا ناشدنی است ...

کسانی هم که نشناخته میان در کامنت ها دفاع میکنند که بذاریم طرف حرفشو بزنه و ... هنوز شب دراز است و قلندر بیدار
            در ضمن کسی نگفته حرفشو نزنه . موضوع چیز دیگری است که در همین کامنت شکافته شد و پیچش مو که گویا برخی هنوز دوزاریشون نیفتاده
            وقتی شناخت از کسی ندارید زود در مقام دفاع شمشیر نکشید

هر کسی با تحلیل بنده کلوند خریده است امروز در سود یا حداقل سر به سر است , رفقا بفروشند تا بعدا ماجیب انها را نزنیم و از جیب آنها سواری نگیریم ...

آقای b4city سری به تاپیک های دیگر بزنید تا مفهوم بوق زدن در سقف را متوجه شوید ... ( سهم داریم 15000 تومان , برایش بوق میزنند حسابی !!))

سهمی که در کف کانال صعودی قرار دارد را تحلیل کنیم , می شود بوق زدن و سواری گرفتن از جیب دیگران ؟!

بنده اگر اطمینان 90 درصدی از سهمی نداشته باشم , ریسک تحلیل آن و ریسک بزرگ تر , تارگت دادن را نخواهم پذیرفت ...

.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
              همه نظرات محترمه چه بهرام چه B4city،. چه مثبت چه منفی و....
              ولی باید دید کدوم ارزشمند تره.... تا اینجا در این تاپیک بهرام زحمت کشیده وقت گذاشته تایپ کرده، چارت زده،... مهم تر از همه ریسک کرده ووو اسم از سهم برده و تارگت داده....
              بنابراین اجازه بدیم بهرام ادامه بده ووو ما هم ازش یاد بگیریم...

درود بر وحید ...

خوشحالم که ریسک بزرگ نام بردن از سهمی خاص و تارگت دادن را درک نمودید و به ان اشاره کردید ...

.

نظر

• جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • Jul 2020
                • 1992

یک کانال شستا رو میکوبه

یک کانال خودرو میکوبه

یک کانال فولاد میکوبه

همین عدم همبستگی اینطور به سر بورس آورده

اگه به کانال ها و دلالای دلاری نگاه کنید متوجه منظورم میشین

حالا جدیدنم مد شده صاحب کانالای دیگه رو فحش میدن

کاش اول فرهنگ استفاده از یک چیز و یاد بگیریم بعد ازش استفاده کنیم������
                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط خسی در میقات پست شده است View Post
                  با سلام
                  بهرام خان به نظرتون خرید وغدیر تو این قیمت ها ارزشمند هست یا خیر؟؟؟؟
                  احتمال افت بیشترش هست به نظرتون؟؟

سلام ...

طبق تحلیلی که قبلا قرار دادم در حال حرکت به طرف اهداف گفته شده است ...

در اصلاح ها بخرید با هدف 2000 خوب است البته مقاومت 1500 هم مقاومتی مهم است ...
                  .

نظر

• shadi
                    کاربر فعال
                    • Jul 2011
                    • 914

درود میشه لطفا نظرتون را نسبت به سهم شبندر و نوع معاملات امروزش بفرمایید

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                      درود میشه لطفا نظرتون را نسبت به سهم شبندر و نوع معاملات امروزش بفرمایید
                      سلام ...
                      شبندر را قبلا بررسی کردم ... همین تاپیک
                      از کف فاصله گرفته و عرضه ها طبیعی است ...

.

نظر

• gaara
                        عضو عادی
                        • Jun 2020
                        • 93

از بهرام خان نماد بخاور رو حوالی 200 تومن سیگنال گرفتیم بعدش سقوط کرد 140 ولی خدارو شکر بعدش سود خوبی داد

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

قیمت امروز سهم 6800 تومان ( به تاریخ 25 آبان 1399 ))

هدف اول : 9500 تومان

هدف دوم : 14000 تومان

این نوشته صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک می باشد و به هیچ وجه سیکنال خرید یا فروش نیست ...

رشد شارپ و حرکت در مسیر گفته شده ....
                          ....

.

نظر

• سهامدار خرد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 2323

بهرام خان نظرتون راجع به دی وتحلیلتون چیه؟
                            ممنون میشم

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4097

هر کسی با تحلیل بنده کلوند خریده است امروز در سود یا حداقل سر به سر است , رفقا بفروشند تا بعدا ماجیب انها را نزنیم و از جیب آنها سواری نگیریم ...

آقای b4city سری به تاپیک های دیگر بزنید تا مفهوم بوق زدن در سقف را متوجه شوید ... ( سهم داریم 15000 تومان , برایش بوق میزنند حسابی !!))

سهمی که در کف کانال صعودی قرار دارد را تحلیل کنیم , می شود بوق زدن و سواری گرفتن از جیب دیگران ؟!

بنده اگر اطمینان 90 درصدی از سهمی نداشته باشم , ریسک تحلیل آن و ریسک بزرگ تر , تارگت دادن را نخواهم پذیرفت ...

حوصله و وقت بحث ندارم
                              همین که پاتو گذاشتی در این انجمن دیدی که ریختند سرت اونائی که میشناختنت از قبل . من از صفحه اول این فروم را بعد عضویتم مطالعه کردم و انتقادها را مشاهده کردم
                              دیگه چیزی که عیان است نمیتونی ازش فرار کنی و جان کلام هم گفتم . دست از این رویه بردار . اینو دارم برای کسانی میگم که شناختی ازت ندارند . بازار یکم جون گرفت و بازم پیدات شد . از مرداد تا اخر نیمه ابان کجا بودی
                              تالار باز بود و تو ماه ها غیب شده بودی چون روت نمیشد افتابی بشی
                              ادم نرمالی نیستی و گرنه چه دلیلی داشت انتقاد کنم . از روز روشن تر است این موضوع . بحث نکن و جا نماز اب نکش . سواری گرفتن از دیگران ممنوع

شاید برای قضاوت و گواهی بهتر بود مرا به این انجمن فرا نمیخواندی ولی حالا که اومدم نمیتونم بشینم همون دلقک بازی های قبلی از تو و امثال تو مشاهده کنم و سکوت کنم
                              منم قبلا در جواب ایدی عزیز ( داور تالار )گفتم بهرام را میذاریم کنار و گذشته اش را نادیده میگیرم بنا بر عوض شدن رویه شما و تصورم بر این بود که تغئیر کردی ، ولی دیدم بازم همون رویه تالار را داری اینجا برای اعضای این انجمن که شناختی ازت ندارند پیاده میکنی و نادیده گرفتن گذشته ات خطاست . مشکل ما ادمها به جائی میخوره و بن بست میشه که رویه و رفتارمون را هرگز تغئیر نمیدیم . اینجا مشکل پیدا میشه
                              این دلقک بازی تصویر برداری و بچه بازی از tse و اپلود کردن یه مشت دری وری را تموم کن . اکثر اعضای اینجا طبق چیزی که دارم میبینم حرفه ای هستند و پا منبری های تازه وارد در پیج های مهناز دغل نیستند ، اینها اکثرشون حرفه ای هستند و خریدهاشونم اغلب خوبه و نیازی به این بچه بازیا ندارند . این نگاه ارباب رعیتی به اعضای تالارهای مجازی را تموم کن

اینجا کودکستان نیست که تصویر برداری از قیمت و صف خرید سهام میکنی . مگه بقیه دور از جونشون کورند که برند ببینند ؟
                              خیلی حرفها میشه زد ولی تکراری میشه
                              ادمی هستی که هر طرف باد بیاد همون طرفی و کمترین ارزشی برای اصول انسانی قائل نیستی بر خلاف لفظ قلم حرف زدنت و فقط منافع شخصیت ارجح است . هیچیش اتهام نیست . حرف دل اکثریت تالاری هاست و دیدی که چند نفرشون هم بهت تاختند
                              منتها من قبل از اینکه در تالار و ماه های اخیر خودتو نشون بدی و بقیه بشناسنت ، رویه ات از سالها قبل دستم اومده بود که ماه های اخیر مهر تائید سیم و سرب شده خورد بر ان
                              دیگه چندین سال سابقه ات در فضای مجازی اینو تائید میکنه و خلاص

تو اینقدر وجدان نداری که از دولت و ادم هاش در ارتباط با بورس رگباری دفاع میکردی و هنوزم میکنی و شهامت نداری نقدشون کنی ... چون حکم جیره خور سیستم را داری و مدافع همه جو.ره انها
                              مثنوی هفتاد من است اگر بخوام بازش کنم
                              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/11/23, 13:46.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3099

بازی همان بازیست

معرفی دو سهم در منفی و مثبت پی در پی روزهای بعد.

سپس تشویق سهامداران به خرید در شاخص فضایی یا خودروی 800

هنوز خونه های دوم و سوم و N ام رو فراموش نکردیم

ولی عجب کارت درسته بهرام!!!!!، هر سهمی معرفی میکنی فردا و پس فرداش مثبت میشه!!!

این رویه ادامه داره تا شاخص فضایی رو از پهنا بکنی توی آستین خلق الله.

نتیجه چی میشه؟؟ کسری بودجه دولت مطبوعت، که ازش حقوق میگیری، جبران میشه

یعنی کسی هست که بین مهناز و بهرام تفاوتی نبینه؟؟؟

مهناز هم دقیقا مثل بهرام، اوایل فعالیتش سهمها و سودهای خوبی داد

ولی شاخص فضایی خوبی درست کردند و فرو کردند به ....

هیچ فرقی بین مهناز و بهرام نیست.

.
                                آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2020/11/23, 14:34.

نظر

در حال کار...
                                X