تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

‍ در اين روز در سال 1940 (در آن سال مصادف با 13 آذر 1319 شمسی) دكتر محمد مصدق كه در بيرجند زندانی بود به احمدآباد ساوجبلاغ (نزديک كرج) منتقل و در اينجا به حالت تبعيد تحت نظر ماموران انتظامی در آمد.
    رضا شاه با دكتر مصدق كه طبيعتی دمكرات و ضد زورگويی داشت ميانه خوبی نداشت و وی را در بيرجند زندانی كرده بود تا از نيش انتقادهايش آسوده شود. دكتر مصدق پس از تبعيد رضاشاه از ايران آزاد شد و مردم تهران بار ديگر او را به عنوان نماينده اول خود به مجلس فرستادند و او از اينجا بود كه به سلطه طولانی انگلستان بر ايران پايان داد و ايرانيان را در طول حكومت دو سال و نيمه خود به صورت مردمی مبارز در افكار جهانيان در آورد.
    دكتر مصدق در 1335 نيز پس از تحمل سه سال زندان به احمد آباد تبعيد شده بود و تا پايان عمر (اسفند 1345) به صورت تبعيد غير قانونی در آنجا باقی ماند و در همانجا هم مدفون است كه مقبره و تبعيدگاه او كه هر سال مورد ديدار بسياری از ايرانيان قرار می گيرد اخيرا جز آثار ملي در آمده و محفوظ خواهد ماند. در سال 1358 (چند ماه پس از پيروزی انقلاب) و در زادروز مصدق يک ميليون ايرانی برای بزرگداشت او از تهران و شهرهای اطراف به احمدآباد رفتند.

.........

[url=http://up.boursy.com/][/url
    .

نظر

• بامبو
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 467

یزد- ایرنا- شنبه اول آذر ۱۳۹۹ شنبه‌ای تلخ در طول دوران طبابتم بود؛ روزی غم‌انگیز، تاسف‌بار و پر غصه.

بعنوان یک فوق تخصص ریه، تلخ و شیرینی های زیادی در طول دوران فعالیتم تجربه کردم اما شنبه گذشته یک استثنا بود، شنبه‌ای تلخ که هیچگاه از ذهنم پاک نخواهد شد.

ماههاست که با بیماران کرونایی در تماس هستم و در کنار آنها با کرونا می جنگم، درگیری روزانه ما با حوادث و خاطرات تلخ ویروس کرونایی، تمام شدنی نیست، از ورود بیماران بدحال تا فوت آنهایی که هنوز به زندگی امید داشتند و می خواستند به خانه برگردند!

اما شنبه اول آذرماه را هرگز فراموش نخواهم کرد روزی جانگداز و جانسوز که شاهد سه صحنه تلخ، غم انگیز و تاسف بار بودم و به اتفاق دیگر حاضران در بیمارستان به گریه افتادیم و اشک ریختیم.

صحنه اول: صبح شنبه شاهد مرگ مادری ۵۰ ساله در آغوش پسر جوانش بودم که مثل ابر بهار گریه می کرد؛ مادر را روی تخت بیماری بغل کرده بود و ماسک اورونازال را روی صورت مادر کم رمقش نگه داشته بود.

صحنه‌ای از عشق فرزند به مادر، آنچنان گریه می کرد و ضجه میزد که همه حاضران را به شدت متاثر کرده بود و آنها هم به همراه این پسر جوان اشک می ریختند.

صحنه دوم: بر بالین زن جوانی در icu حاضر شدم که ۲ هفته بود در این بخش با مرگ دست و پنجه نرم کرده و حالا به ساحل سلامتی بازگشته بود و احوال شوهر مبتلا به کرونایش را از من می پرسید.

درخواست داشت تا او را بر بالین همسرش ببریم تا مطمئن شود حال او خوب است در حالی که همسرش چند ساعت قبل و چند تخت آنطرف‌تر در آی سی یو جان داده بود.

چه باید به او می گفتم؟ صبر کن تا بهتری شوی و همسرت را ببینی آن هم همسری که دیگر در قید حیات نیست؟ دیگر همسرت را نخواهی دید؟ سکوت کنم؟ چه باید به او می گفتم؟ شما جای من بودید چه جوابی برای این همسر دلسوخته و چشم انتظار داشتید؟

صحنه سوم: زن جوانی پس از سه هفته جنگ با کرونا، بالاخره در "آی سی یو" تسلیم مرگ شد؛ سه روز قبل از فوتش از من پرسید "کی مرخص می شوم"؟ و منم گفتم انشالا ۲ هفته بعد؛ گفت "خیلی دیره دلم برای فرزند هشت ساله ام تنگ شده است".

به او گفتم دوست داری فرزندت را به اینجا بیاوریم که گفت "می ترسم بیمار شود"؛ گفتم از پشت پنجره او را ببین که گفت "نه، من را اینطوری ببیند ناراحت می شود، صبر می کنم بروم خانه و او را ببینم" .

او از پیش ما رفت اما دیگر فرزندش را ندید، او امید داشت به خانه برگردد و فرزند خردسالش را بار دیگر ببیند، اما هرگز این اتفاق، رخ نداد!

کاش این کابوس تمام شود؛ خدایا قوت قلبی عنایت کن تا بتوانم تحت این شکنجه روحی تاب بیاورم؛ تا کی باید شاهد مرگ هموطنانم باشم و تا کی باید ضجه و گریه همراهان بیمارانم را ببینم و کاری از دستم ساخته نباشد؟

تا کی باید فرزندی چشم به راه مادر بیمارش باشد و مادر پیری در انتظار خروج تنها فرزند مبتلا به کرونایش از بیمارستان؟

"فوق تخصص ریه

================================================
      رعایت کنید!!!

نظر

• بامبو
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 467

حیف که آدمی تنها وقتی آن چین و چروک‌های ترسناک، سرزمین نازک پوستش را تسخیر می‌کند و وقتی شتر مرگ به خانه‌اش نزدیک می‌شود تازه می‌فهمد که باید ببیند؛
        باید بیشتر ببیند، بیشتر نفس بکشد، بیشتر راه برود، بیشتر زندگی کند، بیشتر عشق بورزد و شاید این تقدیر آدمی است که دیر بفهمد.
        آن‌هم خیلی دیر.

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

کاش می شد قلب ها آباد بود
          کینه و غم ها بدست باد بود
          کاش می شد دل فراموشی نداشت
          نم نم بارون هم آغوشی نداشت
          کاش می شد کاشهای زندگی،
          گم شوند پشت نقاب زندگی
          کاش می شد کاشها مهمان شوند،
          در میان غصه ها پنهان شوند...

( نیما یوشیج )
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

یاد ایام ...

.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

روند شومی که به شکل گیری مفهومی به نام «تاریخ تجزیهٔ ایران» در متن‌های تاریخی ایران معاصر انجامید، از دوم امرداد 1162 خورشیدی و با امضای قرارداد تحت‌الحمایگی میان گرجستان و روسیه آغاز شد. پس از آن، در دوره‌ای یکصد و پنجاه ساله، بزرگترین «تجزیهٔ سرزمینی» در تاریخ جهان شکل گرفت و طی آن، نزدیک به دو سوم از پهنهٔ کشور ایران با دست‌اندازی‌های روسیهٔ تزاری و توطئه‌های دولت انگلستان از پیکر آن جدا شد.

محمود محمود، تاریخنگار ایرانی در این باره در کتاب تاریخ روابط سیاسی ایران و انگلیس در قرن نوزدهم می‌نویسد:
              « در این یکصد و پنجاه سال، روس و انگلیس، به قدری به ایران صدمه رسانیده‌اند که قلم از شرح آن عاجز است. هرگاه منصفانه در تاریخ یکصد و پنجاه سالهٔ ایران نظر شود، صدمات و تعدیّات و تجاوزات روس‌ها بر ایران، محرک اصلی همان دولت انگلستان است.»

دکتر هوشنگ طالع، پژوهشگر معاصر با بررسی متن‌های تاریخی و سندهای سیاسی، چگونگی تجزیهٔ ایران و عامل‌های موثر در آن را نشان داده و تاریخی مستند از روند تجزیهٔ ایران به دست داده است.
              این کتاب چکیده‌ای از یک کتاب چندی‌جلدی (6 دفتر) به نام تاریخ تجزیهٔ ایران است.

....................

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/12/03, 22:45.
              .

نظر

• بامبو
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 467

به دلیل تحریمها شرکت پارس رسا نتونسته هزینه لایسنس بروکر اصلی رو پرداخت کنه چند بار پول رو ارسال کردن ولی برگشت خورده احتمالا از شنبه متاتریدر4 از کار خواهد افتاد

میگن به احتمال قوی این مشکل به سراغ مفیدتریدرهم خواهدآمد

برباعث و بانی تحریم لعنت/:.zzzzzz.://:.zzzzzz.://:.zzzzzz.:/

نظر

• TARGET
                  عضو فعال
                  • Nov 2014
                  • 2282

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                  به دلیل تحریمها شرکت پارس رسا نتونسته هزینه لایسنس بروکر اصلی رو پرداخت کنه چند بار پول رو ارسال کردن ولی برگشت خورده احتمالا از شنبه متاتریدر4 از کار خواهد افتاد

میگن به احتمال قوی این مشکل به سراغ مفیدتریدرهم خواهدآمد

برباعث و بانی تحریم لعنت/:.zzzzzz.://:.zzzzzz.://:.zzzzzz.:/
                  شایعه درست نکنید
                  پول چهار تا مربی و فوتبالیست رو چه شکلی میدن؟

نظر

• منیب
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 2438

حتما حتما حتما بخوانید ?

یکی از کارمندان شهرداری ارومیه می گفت: تازه ازدواج کرده بودم و با مدرک دیپلم دنبال کار می گشتم.
                    از پله های شهرداری می رفتم بالا که یکی از کارکنان شهرداری را دیدم و ازش پرسیدم آیا اینجا برای من کار هست؟تازه ازدواج کردم و دیپلم دارم.

یه کاغذ از جیبش درآورد و یه امضاء کرد و داد دستم گفت بده فلانی، اتاق فلان.
                    رفتم و کاغذ را دادم دستش و امضاء را که دید گفت چی می خوای؟
                    گفتم :کار
                    گفت : فردا بیا سرکار
                    باورم نمی شد
                    فردا رفتم مشغول شدم .
                    بعد از چند روز فهمیدم اون آقایی که امضاء داد شهردار بود.

چند ماه کارآموز بودم بعد یکی از کارمندان که بازنشست شده بود من جای اون مشغول شدم.
                    شش ماه بعد رئیس شهرداری استعفاء کرد و رفت جبهه. بعد از اینکه در جبهه شهید شد یکی از همکاران گفت :توی اون مدتی که کارآموز بودی و منتظر بودیم که یک نفر بازنشسته بشه تا شما را جایگزین کنیم، حقوقت از حقوق شهردار کسر و پرداخت می شد. یعنی از حقوق شهید باکری
                    این درخواست خود شهید بود.

امثال این بزرگواران باید برن جونشونو بدن تا فضا و جا برای دزدی ها و اختلاس ژن های برتر باشه.

کجایند مردان بی ادعا
                    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 2438

[ Photo ]
                      ?۵ نشانه مثبت ماندن روند بازار سهام

1⃣تداوم نیاز دولت به کسب درآمد از بازار سهام در سال ۱۴۰۰

2⃣بازگشت سیاست عرضه اولیه

3⃣پیش‌بینی افزایش فروش نفت ایران

4⃣اعلام رشد مثبت اقتصادی برای کشور

5⃣اخبار مربوط به بازگشت بایدن به برجام

?موارد بالا هرکدام سیگنال‌های مثبتی برای بازار سهام هفته بعد هستند.

?همچنین محمدمهدی عشریه، کارشناس بازار سهام در رابطه با بورس هفته بعد گفت:

?شاخص کل محدوده‌های مقاومتی خود را پشت سر گذاشته و روند صعودی بازار سهام شروع شده است.

? @Mariwan_arz
                      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• بامبو
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 467

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                        شایعه درست نکنید
                        پول چهار تا مربی و فوتبالیست رو چه شکلی میدن؟
                        شایعه نیست جناب!

خود پارس رسا بهم گفت

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

واقعیت دارد .....
                          ....

انجمن
                          .

نظر

• بامبو
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 467

بهم گفتن داریم تلاش میکنیم پول پرداخت بشه در ضمن گفتن از پس مخارج هم برنمیان

خلاصه نا امیدانه بامن حرف زد

تمام امیدمون به خداست

متا4و5 ابزار کارما محسوب میشه اونم ازمون بگیرن دیگه هیچی!

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                              بهم گفتن داریم تلاش میکنیم پول پرداخت بشه در ضمن گفتن از پس مخارج هم برنمیان

خلاصه نا امیدانه بامن حرف زد

تمام امیدمون به خداست

متا4و5 ابزار کارما محسوب میشه اونم ازمون بگیرن دیگه هیچی!
                              تو ایران همش الکیه این سوسول بازیا
                              مخصوصا با حذف ویرایش از ۱۸ آذر ماه
                              فقط و فقط پول حرف اول و آخر را خواهد زد و پیش بینی از آینده سهام و اقتصاد و سیاست
                              کار چهار تا خط و موج و اینا نیست

نظر

• بامبو
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 467

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                                تو ایران همش الکیه این سوسول بازیا
                                مخصوصا با حذف ویرایش از ۱۸ آذر ماه
                                فقط و فقط پول حرف اول و آخر را خواهد زد و پیش بینی از آینده سهام و اقتصاد و سیاست
                                کار چهار تا خط و موج و اینا نیست
                                نظر شما محترمه

وقتی اعتقاد نداری من چی بگم
                                تا صبح باهم بحث کنیم هم بیفایده ست

باشه همش سوسول بازیه!!!

نظر

در حال کار...
                                X