تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
    یک احتمال دیگر هم وجود دارد ...

پولبک به خط مقاومتی شکسته شده , در نقطه ی 1,385,000 واحد ...

خط مقاومتی شکسته شده , حمایت شاخص خواهد بود ... حدود 1,380,000 واحد
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

⭕️ دستور بی سابقه رهبر انقلاب برای بررسی FATF

محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

موافقت رهبری با بررسی مجدد لایحه یا موضوعی در مجمع تشخیص مصلحت نظام پدیده‌ای جدید به شمار می‌رود و هرگز چنین مساله‌ای سابقه نداشته است.

مشخص نیست که مجمع تشخیص مصلحت نظام چه سازوکاری را برای بررسی مجدد لوایح در ارتباط با گروه ویژه اقدام مالی در پیش خواهد گرفت.

عدم تصویب لوایح FATF در ایران کمکی است به تحریم‌های ایالات متحده آمریکا. واشنگتن امروز تلاش می‌کند تمام روابط تجاری، مالی و اقتصادی ایران با جهان را قطع کند.
      _اعتماد
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

افزایش قابل توجه قیمت نفت سنگین ایران در یک ماه اخیر ...
        .

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

تحلیلی از دوست عزیز هلالات :

بازار طی یک ماه اخیر همه مدل روندی را به نمایش گذاشت و بسیاری از واقعیت های جدید خود را نیز نمایان کرد. ابتدا اینکه پس از یک دوره سقوط، در یک محدوده ای با وجود آنکه خروج پول صورت می گرفت اما در همانجا 3همت حقوقی ها از حقیقی ها خریدند و بازار کف قیمتی ساخت لذا این بحث که بازار خوب ، بازاری است که حقیقی از حقوقی می خرد، اینجا نقض می شود.

به نظر کف قبلی را حقوقی ساخته و حقیقی هایی که در نقطه نهایی نا امید بودند در پایین ترین قیمت سهم را به حقوقی فروختند. حالا وقتی به 4هفته اخیر نگاه می کنیم عمدتا ارزش معاملات در سطح 19 تا 20 همت بوده و میانگین هفتگی هم همین حوالی است.

در هر هفته عمدتا نیمی از روزها ورود پول حقیقی و نیم دیگر خروج پول داشته ایم. با این حال در دو هفته نخست روند اخیر که از شاخص یک میلیون و 220هزار واحد آغاز شد، با یک ورود پول منطقی و نرمال بازار به راحتی صعودی می کرد، در هفته سوم شیب صعود کُند شد و عمده بازدهی در شاخص هم وزن صورت گرفت اما در مجموع دو هفته اخیر وقتی به قیمت سهام شرکت های بزرگ بازار از گروه هایی با ارزش بازار بالا نگاه می کنیم، جمع بازدهی صفر داشته اند.

اصل جریان به این صورت است که بازار وقتی چند روز پول تزریق می کند، سهم می خرد و بازار بالا نمی رود، به این نتیجه می رسد که اگر بازار رشد نکند پس باید اصلاح کند و این تصمیم جمعی باعث قرمز شدن تابلو و صف فروش های اپیدمی می شود. در واقع حقوقی ها در دو هفته اخیر روی قیمت های خاصی در نمادهای بزرگ، هر صف خریدی را عرضه کردند و مانع از رشد شدند.

وقتی حقیقی ها دیدند که زورشان نمی رسد! پس به جای نگهداری، سهام فروختند! این دقیقا رفتاری است که در تناقض با آن چیزی است که در سال های قبل می دیدیم.

یعنی وقتی ما می گفتیم دید کوتاه مدت، مقصود چیزی حدود یک فصل مالی بود. سرمایه گذار هم وقتی سهام می خرید انتظار رشد قیمت در کوتاه مدت نداشت اما همکنون بازده مورد انتظار کوتاه مدت بسیار متفاوت از دیدگاهی است که در گذشته وجود داشت.

بر این اساس آن هایی که به دید p.e و dps خرید و فروش می کنند باید در قیمت های مناسب خرید کنند و به هیجان بازار توجه نکنند.

آن هایی هم که به قصد نوسان گیری وارد بازار می شوند و بازده مورد انتظار کوتاه مدت آن ها عدد بالایی است باید دقت کنند که این بازار هرجا که خرید کند اما توان عبور از مقاومت را نداشته باشد، آنچنان می فروشد که ...

این رفتار دقیقا در دلاری ها هم دیده می شود. یعنی آنجایی که توان رشد وجود ندارد و بانک مرکزی در فروش می آید، خود این ها زیر قیمت بانک، می فروشند!

من برخلاف بسیاری از دوستان تصور نمی کنم که این مدل معاملاتی صف خرید و صف فروش به این زودی ها تمام شود. یعنی ما همیشه روی نمودار طی 1-2 کندل برگشت می کنیم و شارپ حرکت می کنیم. به قولی V شکل است حرکت هایمان و U شکل نیست. خیلی شارپ می رویم و می آییم چون تریدرها، پوزیشن خود را به سرعت معکوس می کنند و فارکس گونه رفتار می کنند گویی که می شود پوزیشن معکوس گرفت!

طبعا حالا وقتی بازار می ریزد به نفع هیچ کس نیست ازین زاویه هم باید عادت کنیم که وقتی بازار منفی می شود همه دنبال مقصر باشند.

به نظر می رسد آرزوی همه این است که مثلا وقتی شاخص به 1.5 میلیون واحد رسید در آن نقطه متعادل می شد و برای مدت ها در همان حوالی می ماند اما به نظرم این آرزو برآورده نمی شود یعنی به کف قیمتی هم که برسیم، شارپ بر می گردیم بالا و باز به مقاومت که رسیدیم، همین تکرار می شود.
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

تحلیلی از برادر عزیزمان نیما :

بازار سرمایه

اینکه یک شبه مکلف کردیم بازارگردان معرفی کنند بدون آنکه دستورالعمل حرفه ای برایش تعریف کنیم

اینکه در صف های خرید نامحدود فروشنده هستند.
            اینکه در صف های فروش نظاره گر هستند.

اسم این بازار گردانی نیست! بازار گردانی یعنی چیدن ساز و کاری که بازار به شکل نرمال و آرام به سمت اهداف بنیادی خود پیش برود.

اینجا بازارگردانی نمی شود! این رفتار بیشتر شبیه سوداگری است!

رفتار برخی بازارگردان ها رو می بینم واقعاً تاسف می خورم اینها حتی به درد "بزگردانی" نمی خورند چه برسد به بازارگردان.

پی نوشت1: بازار گردان کیست؟ شرکتی که با ناشر وارد قرار داد رسمی می شود که با مالکیت بخشی از سهام و نقدینگی معاملات سهم را از حالت هیجانی خارج کرده و در میان مدت به سمت اهداف بنیادی خود ببرد.
            پی نوشت 2: بز گردان کیست؟ افرادی که به واسطه مهارت های جانبی گاهی بز را برای گردش به اینور و آنور می برند.

باید طرحی نو در انداخت....
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

قبلا عرض کردم پالایشی ها در این قیمت ها ارزنده نیستند ...

نماد بی اعتمادی و شروع دعوا اینجاست ...

گران فروشی کردند ...

صندوق را متاسفانه انداختند به خلق الله

.

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

تحلیل شاخص کل ( آپدیت ) :

1,360,000 حمایت داریم ...

اگر از دست برود , حمایت قدرتمند 1,270,000

.

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                  ⭕️ دستور بی سابقه رهبر انقلاب برای بررسی FATF

محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

موافقت رهبری با بررسی مجدد لایحه یا موضوعی در مجمع تشخیص مصلحت نظام پدیده‌ای جدید به شمار می‌رود و هرگز چنین مساله‌ای سابقه نداشته است.

مشخص نیست که مجمع تشخیص مصلحت نظام چه سازوکاری را برای بررسی مجدد لوایح در ارتباط با گروه ویژه اقدام مالی در پیش خواهد گرفت.

عدم تصویب لوایح FATF در ایران کمکی است به تحریم‌های ایالات متحده آمریکا. واشنگتن امروز تلاش می‌کند تمام روابط تجاری، مالی و اقتصادی ایران با جهان را قطع کند.
                  _اعتماد
                  سلام بهرام خان

یکی از دلایل ریزش بازار همین مورد بالا میباشد ترس از رفع تحریم ها و برگشت رابطه بانکی و کاهش قیمت دلار و تایید نهایی بایدن

بازار تا اوایل بهمن ماه نوسانی خواهد بود تا تکلیف برجام سرابی قیمت دلار معلوم بشه با اظهار نظر جو خواب آلود
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

رفتار بازار خیلی دستوری شده و تحلیل هیچ جایگاهی نداره در این بازار،
                    مگه میشه سهم هایی که در چند هفته اخیر هیچ رشدی نداشتن با سهم هایی که رشد داشتن با سهم هایی که صف خرید بودن همه و همه یک دست صف فروش بشن!

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

بشدت توصیه میکنم از صفها خارج شوید!
                      هر لحظه امکان جمع شدن وجود دارد
                      ساعت ۱۰:۰۵

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

قابل توجه اون دوستانی! که میگفتند به من که تو دیگه خیلیییی بدبینی! و بازار برگشت و از بازار جا موندی!!!! البته یک کم جا موندم! منتهی در فروش همون پله های اول که خریده بودم...همونا هم دستم باد کرد!
                        بازار کله پایی اش تکمیل شد امروز. الکی هم به خودتون وعده ندید. رفتیم یک پله پایین تر در بازه میان مدت البته!
                        دم نقدی اگر اون حدود 10درصد که روی سهم هستم و نشد که نقد کنم ، بتونم دربیام! اونم تازه اگر و اما و ایشالا...گوش شیطان کر! احتمالا حاصل معاملات یک ماه اخیربا اندک ضرر دوباره همون اخزا جان!!! رو بخرم هنر کردم.

خوش بحال اونایی که همش سود میکنن توی این بورس...هی همینطور پول رو پول میزارن! خخخ
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

صفهای فروش عمدی است ودستوری که توی سرقالیباف زدن بایدصف فروش شوندفولادصف جمع کرددوباره صف فروشش کردن

راستی گفتن چندین نفررادست گیرکردن که باعث منفی شدن بازاربودن چه شد؟
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

.

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

یک چیز قابل توجه بود. اونم اینکه مقاومت محدوده 1500 مهم بود! رفتار قیمتی این رو نشون میده. عدد محاسبه شده خودم 1480 بود. که درسته به بالای اون نفود کرد. ولی یک نکته مهم داشت که بهش مشکوک بودم و شک ام درست بود! درستش این بود که به خاطر ناهمگنی رشد سهام شاخص ساز با سهام کوچک باید این محدوده مقاومتی رو با یک مقدار تلورانس در نظر میگرفتیم! در روزهای اخیر رشد نسبی شاخص هم وزن و ریزش شاخص کل و کاهش شاخص سازها این نکته رو نشون میداد.
                              ریزش شارپ از این محدوده کاملا معنی دار هست.
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

تحلیل تکنیکال :

نسبت شاخص کل به هم وزن ...

[url=http://up.boursy.com/][/url
                                .

نظر

در حال کار...