تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در تایم بلند مدت تر میتوان تصور کرد بازارساز با دامنه ی نامتقارن می خواهد زمان بخرد ...

اصلاح زمانی بیشتر تا اردیبهشت و اصلاح قیمتی کمتر و حفظ کف کانال صعودی و حفظ حمایت 1,050,000 واحدی را می توان از اهداف بازیگر اصلی بازار در نظر گرفت ...

.

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
      شپنا از میدلاین کانال عبور کرد ...

1325 تومان هدف سهم ( سقف کانال نزولی )

( 15 درصد دیگر ظرفیت رشد دارد )

قبلا عرض کردم بهمن و دهه ی فجر برای شعاردادن از اقتصاد و بورس , قیمت های شاخص سازان را بالا می کشند ...

حدس میزنم از 17 و 18 بهمن خالی کنند و آوار شوند روی بازار ...

به هدف رسید ...

شپنا بر خلاف بسیاری از سهام دیگر , تکنیکال شسته و رفته ای داشت و تکنیکال پذیر تر هم بود!

.

نظر

• SARDAR_S
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 506

نوری را هم بررسی بفرمایید سهمی که 10ماهه 28هزار میلیارد تومن فروش داشته و در بهمن ماه رکورد فروش4500میلیارد تومنی را ثبت کرده

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

به هیچ وجه صحبت بنده سهام بنیادی و سودساز نیست ...

انصافا در بخشی از بازار حباب قیمتی بزرگی درست کردند...

نمونه بسیار داریم ...

بله گروه کاشی که شما هم هی نقل قول میکنید که سوپر حباب هایی هستند در این بازار بسیار ارزنده و ارزان مثلا فقط کلوند هر چند روز نقل قول میکنی من گفتم بخرید

تو اون برهه شاخص از1200 اومده تتا 15409 سهام کوچک کلا رشد کردند و در حدود 30 تا 100 درصد مثلا غدیس و غبهنوش و ... بیش از 100 درصد بازدهی دادند اکثر سهام همینطور بود همین برکت از 1100 استارت زد تا 2900 اومد تا 1800 بعد امروز 2800
          پس کار خاصی نکردید

دقیقا رو سهام کوچک و پروژه ای کار میکنی خوبه ، هر کی ته دیگه با شما همراه بشه بدبخت میشه

از والبر 2250 تومانی و لسرما 3100 تومانی و سایر سهام دیگه ای که پیشنهاد کردید هم مطلب بزاید لذت ببریم

البته سیگنال خاص شما در شاخص 1500 و با خط خطی هم کف رو 1400 دونستید

در کل مطالب ارزنده هم دارید و ما استفاده میکنیم ولی متخصص پروژه کردن هستید وگرنه تحلیل های شما روی سهام بزرگ و بنیادی جواب نداده و نمیده

انتقادکردم و رک بود حتما دلخور خواهید شد اما واقعیته ولی این جسارت من رو ببخشید

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

درود بر رفقای قدیم و جدید ...

قیمت پایانی امروز سهم 3037 تومان ( به تاریخ 25 آبان 1399 ))
            هدف سهم : 6400 تومان

بازدهی مورد انتظار : حداقل 100 درصد
            این نوشته صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک می باشد و به هیچ وجه سیکنال خرید یا فروش نیست ...

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
            بله گروه کاشی که شما هم هی نقل قول میکنید که سوپر حباب هایی هستند در این بازار بسیار ارزنده و ارزان مثلا فقط کلوند هر چند روز نقل قول میکنی من گفتم بخرید

تو اون برهه شاخص از1200 اومده تتا 15409 سهام کوچک کلا رشد کردند و در حدود 30 تا 100 درصد مثلا غدیس و غبهنوش و ... بیش از 100 درصد بازدهی دادند اکثر سهام همینطور بود همین برکت از 1100 استارت زد تا 2900 اومد تا 1800 بعد امروز 2800
            پس کار خاصی نکردید

دقیقا رو سهام کوچک و پروژه ای کار میکنی خوبه ، هر کی ته دیگه با شما همراه بشه بدبخت میشه

از والبر 2250 تومانی و لسرما 3100 تومانی و سایر سهام دیگه ای که پیشنهاد کردید هم مطلب بزاید لذت ببریم

البته سیگنال خاص شما در شاخص 1500 و با خط خطی هم کف رو 1400 دونستید

در کل مطالب ارزنده هم دارید و ما استفاده میکنیم ولی متخصص پروژه کردن هستید وگرنه تحلیل های شما روی سهام بزرگ و بنیادی جواب نداده و نمیده

انتقادکردم و رک بود حتما دلخور خواهید شد اما واقعیته ولی این جسارت من رو ببخشید

سلام ...

کدام ته دیگ برادر ؟

بنده صرفا روی 4 سهم تاکید داشتم ...

بقیه سهام معرفی شده را دنبال نکردم ...

در این 4 سهم هدف قیمتی را دقیق قرار دادم ...

مثلا شنوکا هدف قیمتی که اعلام کردم را زد , شکربن و کلوند هم اهداف را دیدند ....

وقتی هدف را اعلام کردم , همان جا دوستان فروختند ...

کدام ته دیگ ؟!

شتوگا را گفتم 6400 بفروش ... کلوند را گفتم با 200 درصد سود بفروش و شکربن را گفتم مقاومت کجاست و ...
            (نقطه فروش )

7500 را هم دید !!

ما رانت نداریم و بیشتر از این هم در توانمان نیست ...

شما را هم مجبور به خرید نکرده ایم و در تمام پست ها اخطارها داده شد

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/02/24, 12:36.
            .

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              همین که اعتراف کردید دیگر حاضر نیستید از دولتیان دفاع کنید ...جای بحث بیشتری نمی ماند
              همیشه دو موضوع خلط میشه!
              مثلا به نظر من سیاست پولی دولت در جمع کردن نقدینگی از طریق اوراق بهترین سیاستی هست که فعلا میشد انجام داد. ولی این به معنی نیست که سیاست بی عیبی است. امثال همتی کار بهتری از دستشان بر نمی اید. چون کارهای بهتر نیاز به تغییرات اساسی تر و بنیادی تر و طولانی تر دارد که از دستشان خارج است. این داستان در مورد کلیت دولت روحانی...و اصلا در مورد کلیت اصلاح طلبان صادق است. بهترین کار ممکنه را میکنند نه بهترین کاری که باید بشود!
              اشکال اساسی تیم دولت و کلیه اصطلاح طلبان این است که اینها دو رو هستند...مزور هستند....امثال روحانی نمیاد بگه هیچ کاره است...نمیاد بگه که تا فلان شرایط باشه! هیچ غلطی نمیتونه بکنه، چه برسه به بهبود مملکت ، میاد میگه ای مردم اگر به من رای بدهید فلان خواهم کرد و بهمان! دروغ گویی و تزویر اصطلاح طلبان این شقه قضیه هست. وگرنه در مقام مقایسه نگاه کنید دولت خاتمی مثلا بهترین عملکرد اقتصادی را داشت بین دولتها. روحانی هم بدشانسی آورد از ترامپ گرفته تا کرونا وگرنه قطعا در مقام مقایسه مثلا از دولت احمدی نژاد به مراتب کاربلد تر هستند. چهار تا آدم حسابی بالاخره توشون پیدا میشه .
              بعدش چون اینها نمیتوانند کار اساسی بکنند و معمولا گند زده اند و میزنند به مملکت، یک عده نادان (شبیه آن موتور سواران 22بهمن!) شروع میکنند به مرگ بر روحانی گفتن! که یعنی تقصیرها همش گردن تیم دولت هست و فقط اینهاهستند که بلد نیستند! وگرنه نظام که در جهان نمونه هست ماشششالا!!! انگار مثلا اینا نبودند گل و بلبل میشد...خوب ما که دیدیدم سوابق هر دو طرف را دیگه! به شما قول میدهم اگر روحانی نبود الان وضع به مراتب فاجعه بارتر هم بود! ولی این به معنی این نیست که روحانی ای ول داره! به هیچ وجه!
              این تفکیک را باید قائل باشیم همیشه.
              و یادمان باشه که خانه از پای بست....
              اینجوریه خلاصه!
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• sundaaay
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 742

با وجود اینکه من خدا ناباور هستم و خوب دینی هم ندارم، اما مثلا هفته ای یک بار یا 10 روز یکبار وقتی سرم رو روی بالش میزارم و میخوام بخوابم، میگم اگر بلند نشم... ممکنه حق چند نفر به گردنم باشه و بی خبر باشم؟ به ایران قسم اگر ذره ای دروغ بگم در این جمله که گفتم...

حالا یک عده حرف از شاخص 8 میلیونی و اینکه بورس یکه تاز بازار برای سالیان خواهد بود و اصلا حرف از ریاست جمهوری همتی میزدن(رجوع کنید به نوشته هلالات)
                میگفتن دیگه اقتصاد ایران مسیر خودش بعد از 40 سال اشتباه فهمیده و شیفت کرده رو بورس....
                برید فرش زیر پاتون و خونه های 1 و 2 و n ام رو بفروشید بیارید بورس...

حالا هم با کمال پُر رویی میگن ما کی گفتیم؟ ما دراز مدتی گفتیم... اصلا ما این حرف رو 3 سال پیش زدیم نه الان... یا اصلا میگن سود و زیان هر کسی پای خودش...

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  همیشه دو موضوع خلط میشه!
                  مثلا به نظر من سیاست پولی دولت در جمع کردن نقدینگی از طریق اوراق بهترین سیاستی هست که فعلا میشد انجام داد. ولی این به معنی نیست که سیاست بی عیبی است. امثال همتی کار بهتری از دستشان بر نمی اید. چون کارهای بهتر نیاز به تغییرات اساسی تر و بنیادی تر و طولانی تر دارد که از دستشان خارج است. این داستان در مورد کلیت دولت روحانی...و اصلا در مورد کلیت اصلاح طلبان صادق است. بهترین کار ممکنه را میکنند نه بهترین کاری که باید بشود!
                  اشکال اساسی تیم دولت و کلیه اصطلاح طلبان این است که اینها دو رو هستند...مزور هستند....امثال روحانی نمیاد بگه هیچ کاره است...نمیاد بگه که تا فلان شرایط باشه! هیچ غلطی نمیتونه بکنه، چه برسه به بهبود مملکت ، میاد میگه ای مردم اگر به من رای بدهید فلان خواهم کرد و بهمان! دروغ گویی و تزویر اصطلاح طلبان این شقه قضیه هست. وگرنه در مقام مقایسه نگاه کنید دولت خاتمی مثلا بهترین عملکرد اقتصادی را داشت بین دولتها. روحانی هم بدشانسی آورد از ترامپ گرفته تا کرونا وگرنه قطعا در مقام مقایسه مثلا از دولت احمدی نژاد به مراتب کاربلد تر هستند. چهار تا آدم حسابی بالاخره توشون پیدا میشه .
                  بعدش چون اینها نمیتوانند کار اساسی بکنند و معمولا گند زده اند و میزنند به مملکت، یک عده نادان (شبیه آن موتور سواران 22بهمن!) شروع میکنند به مرگ بر روحانی گفتن! که یعنی تقصیرها همش گردن تیم دولت هست و فقط اینهاهستند که بلد نیستند! وگرنه نظام که در جهان نمونه هست ماشششالا!!! انگار مثلا اینا نبودند گل و بلبل میشد...خوب ما که دیدیدم سوابق هر دو طرف را دیگه! به شما قول میدهم اگر روحانی نبود الان وضع به مراتب فاجعه بارتر هم بود! ولی این به معنی این نیست که روحانی ای ول داره! به هیچ وجه!
                  این تفکیک را باید قائل باشیم همیشه.
                  و یادمان باشه که خانه از پای بست....
                  اینجوریه خلاصه!

یکی به نعل میزنی، یکی به میخ....
                  هنور هم میگی 4 تا ادم حسابی تو اصلاح چی ها(یعنی در کل نظام) هست... اگر حسن کلید نبود وضع بدتر بود... همین دوگانه بد و بدتر...
                  من که میگم وضعیت فعلی لیاقت ما هست همینه....

نظر

• webbadboy
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 145

سلام ...

کدام ته دیگ برادر ؟

بنده صرفا روی 4 سهم تاکید داشتم ...

بقیه سهام معرفی شده را دنبال نکردم ...

بی خیال خان. دیگه بیا نگیم که گفتیم ضرر و زیان هرکس برعهده ی خودش است و ما فقط نظر خودمان را به اندازه ی سواد و عقل خودمان ابراز کردیم. شاید برای بعضی ها واقعن باید گفت به .... که ضرر کردید! می خواستید بازاری را انتخاب کنید که توش ضرر وجود نداشته باشه. می خواستید برید سهم های دیگر را بخرید نه آنهایی که اینجا گفته شد. قیمت خرید لسرما در امضای بنده وجود دارد، شهادت بدهید از چه زمانی وجود داشته! پایانی امروز را هم در سایت بورس ببینید. چندتا پست قبلتر هم نوشتم که چند درصد سبدم لسرما هست و با سیگنال خان در همین تاپیک خریدم. دیگه مرض اینا چیه من واقعن درک نمی کنم!!! همون شتوکا که سود معرکه ازش گرفتیم و به قول شما 7500 را هم دید، امروز چقدر از قله پایینتره مگه؟! 6 روز کاری پایینتره! فقط 6 روز. طرف زنگ زد نمایندگی ایران خودرو گفت خودتونو مسخره کردید با این ماشیناتون. نمایندگی گفت چطور مگه ؟ مشکل ماشین چیه؟! طرف گفت همش می خوره به درودیوار!
                    لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

کلوند 1900 تومانی را در همین تاپیک تحلیل کردم ( به رایگان )

باید بازخواست شوم ...

بروید تاپیک غدام را ببینید ! روی 50 هزار تومان می گفتند بخرید ...

وملی را کاربر قدیمی همین سایت روی 70 هزار تومان می گفت بخرید !

چرا یک نفر از آنها را مورد سوال و جواب قرار نمی دهید ؟!

یا کاربر قدیمی دیگر تالار کسرام 1300 تومانی را بوق میزد ...

حتی یک بار به این کاربران حباب فروش , انتقاد نشد !

مثال های بیشماری دارم با ( مدرک ) ...

کارنامه ها را کنار هم بگذاریم و بعد قضاوت کنیم ...

.

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
                        با وجود اینکه من خدا ناباور هستم و خوب دینی هم ندارم، اما مثلا هفته ای یک بار یا 10 روز یکبار وقتی سرم رو روی بالش میزارم و میخوام بخوابم، میگم اگر بلند نشم... ممکنه حق چند نفر به گردنم باشه و بی خبر باشم؟ به ایران قسم اگر ذره ای دروغ بگم در این جمله که گفتم...

حالا یک عده حرف از شاخص 8 میلیونی و اینکه بورس یکه تاز بازار برای سالیان خواهد بود و اصلا حرف از ریاست جمهوری همتی میزدن(رجوع کنید به نوشته هلالات)
                        میگفتن دیگه اقتصاد ایران مسیر خودش بعد از 40 سال اشتباه فهمیده و شیفت کرده رو بورس....
                        برید فرش زیر پاتون و خونه های 1 و 2 و n ام رو بفروشید بیارید بورس...

حالا هم با کمال پُر رویی میگن ما کی گفتیم؟ ما دراز مدتی گفتیم... اصلا ما این حرف رو 3 سال پیش زدیم نه الان... یا اصلا میگن سود و زیان هر کسی پای خودش...
                        شروان عزیز. من ندید میگم که با شما بیش از 99درصد در اصول هم عقیده ایم! البته شما شجاع تر هستی که بیان هم کردی!
                        ولی نظر من این هست که ما سیاه و سفید نبینیم. هیچ چیز را. هیچ چیز سیاه مطلق و سفید مطلق نیست. بخصوص وقتی ما در جایگاه تحلیل گر میخواهیم اظهار نظر کنیم. سیاه و سفیددیدن انسان را در تله تعصب گرفتار میکنه.
                        وانگهی! در بحث های این سایت بهتر این هست که سمت و سوی تحلیل ها و نظرات توضیح و توصیف وضع موجود باشد. نه جانبداری یا تخطئه وضع موجود! این دو خیلی فرق داره!
                        این شیوه نگاه کردن به مساله را شما تعبیر به یکی به نعل و یکی به .... میپندارید. در حالی که دست کم من آخر عرایضم خیلی شفاف! وضع خانه را که از پای بست ویران است عرض کردم!!
                        همانگونه که بارها هم عرض کردم ، بیان شدید و غلیظ اینکه همتی یا روحانی چه کار باید بکند کمترین کمکی به ما نمیکند! بهتر این است که ما بگوییم همتی و روحانی فلان کار را کرده اند و این کار چه تاثیری در بازار خواهد داشت. حال میخواهد این تاثیر دلخواه ما باشد یا نباشد....مهم فهم مسائل روی میز است.
                        متاسفانه بسیاری از دوستان چه فعالان اقتصادی..چه حتی اجتماعی و سیاسی همواره درتئوری توطئه گرفتار میشوند. نفس این دیدگاه تقصیر را به گردن دیگران انداختن و در اصل نپذیرفتن مسئولیت شخصی است.
                        اینکه در بورس زیان کرده تقصیر مهناز و شهناز و فلان بوده! تقصیر روحانی بوده...تقصیر همتی بوده....یا حتی در بعد سیاسی ببینید نظرات تئوری توطئه را! مثلا بایدن را در آمریکا کمپانی های فلان و فلان سر کار آوردند! اصلا همه دنیا را دارند اینها کنترل میکنند!(معنی اش این هست که ما کاری نمیتونیم بکنیم!) یا کار کار انگلیسی هاست ! از رضا شاه تا آخوندها را اینها سر کار آورده اند!!!( خوب اگر اینها صد سال هست همه چیز را کنترل میکنند خوب پس شما چی میگی ؟ بعد از این هم دست اینها خواهد بود دیگه!)
                        پرواضح است که آدمها با نیات مختلف نظرات مختلف و عملکردهای مختلف دارند. ولی مهم این است که همواره اساس باید مسئولیت شخصی باشد. ولی درافتادن در تئوری توطئه این مهم را از ما سلب میکند و اشکال کار تئوری توطئه این است!
                        بحث در این موارد زیاده ولی بهتره که سمت و سوی صحبتها جوری باشد که کمکی در بهبود تحلیل های بورسی و فعالیت در بازار باشه!
                        مانا باشید
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• siavashdabiri
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 55

عرض ادب خدمت رفقا
                          استری و شتری با هم دوست بودند، روزی استر به شتر گفت: ای رفیق! من در هر فراز و نشیبی و یا در راه هموار و در راه خشک یا تر همیشه به زمین می‌افتم ولی تو به راحتی می‌روی و به زمین نمی‌خوری. علت این امر چیست؟ بگو چه باید کرد. درست راه رفتن را به من هم یاد بده.

شتر گفت: دو علت در این کار هست: اول اینکه چشم من از چشم تو دوربین‌تر است و دوم اینکه من قدّم بلندتر است و از بلندی نگاه می‌کنم، وقتی بر سر کوه بلند می‌رسم از بلندی همه راه‌ها و گردنه‌ها را با هوشمندی می‌نگرم. من ازسر بینش گام بر می‌دارم و به همین دلیل نمی‌افتم و براحتی راه را طی می‌کنم. تو فقط تا دو سه قدم پیش پای خود را می‌بینی و در راه دوربین و دور اندیش نیستی.
                          برای یکایک دوستان آرزوی سلامتی،دور اندیشی،خرد و معرفت از خداوند متعال دارم
                          [B][SIZE=3][COLOR=#b22222]i am nobody[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#ff8c00][/COLOR]

نظر

• trojan
                            ستاره دار(1)
                            • Nov 2013
                            • 881

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                            بیت کوین افتاده توی سراشیبی سقوط :D
                            چه سرمایه هایی که در ارزهای دیجیتال نابود بشه، حسن چه بر سر مردم آورده که برای حفظ ارزش سرمایه میرن باد هوا میخرن ولی ریال نگه نمیدارن.
                            بعضی ها برای جبران ضرر بورس سهامشون را در کف فروختن سکه ۱۵ میلیونی و بیت کوین ۵۰ هزار دلاری خریدن!
                            نگاهتون به رمزارزها يه نگاه جهاني باشه و روند قيمتي اونها رو مطابق با فضاي جهاني تحليل كنيد نه اتفاقات داخل ايران .
                            قيمت اين رمزارزها در داخل تابع قيمت جهاني اونهاست و چه مردم ايران اقبال نشون بدن و چه نشون ندن داره كار خودش رو ميكنه و قيمت ميخوره .
                            فقط يه نكته كه به نظر ميرسه اينه كه دست كم امسال اين رمزارزها بازدهي خوبي ميدن . فقط هم بيت كوين نيست كلي رمز ارز هست كه تازه داره شكوفا ميشه با ريسك هاي خودش . اگه اين روزها ورود نمي كنيد بعدا ريسكتون افزايش پيدا مي كنه چون قيمت ها رو به بالاست . از ماه قبل تا الان خيلي از اونها دوبرابر شدن .

نظر

• بورس باز قهار
                              عضو فعال
                              • May 2020
                              • 1979

کلوند 1900 تومانی را در همین تاپیک تحلیل کردم ( به رایگان )

باید بازخواست شوم ...

بروید تاپیک غدام را ببینید ! روی 50 هزار تومان می گفتند بخرید ...

وملی را کاربر قدیمی همین سایت روی 70 هزار تومان می گفت بخرید !

چرا یک نفر از آنها را مورد سوال و جواب قرار نمی دهید ؟!

یا کاربر قدیمی دیگر تالار کسرام 1300 تومانی را بوق میزد ...

حتی یک بار به این کاربران حباب فروش , انتقاد نشد !

مثال های بیشماری دارم با ( مدرک ) ...

کارنامه ها را کنار هم بگذاریم و بعد قضاوت کنیم ...

همه اونها که گفتید من رفتم تو تاپیک انتقاد کردم بله کاربر پوچ گرا در گروه چی چرا که وملی تو 34000 سیگنال کرده و شپنای 2000 تومانی و یا خودروی 400 تومانی تو همین 1 ماهو اندی اخیر نه شاخص 2 میلیون که ادعا هم داشت و هر روز میگکفت بازار برمیگرده کلا تاپیگ رو تعطیل کرده ، اخه مگه تاپیک زدن بچه بازیه ، فکر کرده با دو تا از ادمین ها دوسته میتونه هرکاری کنه ، خیلی ها رو بدبخت کرد البته اخرا کسی که مطالعه نمیکرد مطالبشو

یا جناب تمام کسرام و چند سهم دیگر یا وحید 20 عزیز روی چندین نماد اسیا و بترانس و .... ولی خب اینها پیشنهاد دادن و بوق رو نمیدونم

اما شما مطالب ارزنده هم داری ولی بیشتر میری رو سهام پرزوژه ای و سفته بازی خودتم میدونی چی میگم

من تشکر کردم از مطالب ارزشمندت و هم انتقاد مثل سایر دوستان ، این باعث میشه هم احتیاط کنید هم پیشرفت

البته خود ما هم اشکال داریم در حدالمپیک اما سیگنال باز نیستم و بیشنر نوسان

اما امثال شما برای تالار نیاز هست اما تنها ایرادت سهام پروژه ای هست که همیشه یک عده بدبخت میشن وگرنه تکنیکالت حرف نداره
                              آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2021/02/24, 13:27.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
                                بی خیال خان. دیگه بیا نگیم که گفتیم ضرر و زیان هرکس برعهده ی خودش است و ما فقط نظر خودمان را به اندازه ی سواد و عقل خودمان ابراز کردیم. شاید برای بعضی ها واقعن باید گفت به .... که ضرر کردید! می خواستید بازاری را انتخاب کنید که توش ضرر وجود نداشته باشه. می خواستید برید سهم های دیگر را بخرید نه آنهایی که اینجا گفته شد. قیمت خرید لسرما در امضای بنده وجود دارد، شهادت بدهید از چه زمانی وجود داشته! پایانی امروز را هم در سایت بورس ببینید. چندتا پست قبلتر هم نوشتم که چند درصد سبدم لسرما هست و با سیگنال خان در همین تاپیک خریدم. دیگه مرض اینا چیه من واقعن درک نمی کنم!!! همون شتوکا که سود معرکه ازش گرفتیم و به قول شما 7500 را هم دید، امروز چقدر از قله پایینتره مگه؟! 6 روز کاری پایینتره! فقط 6 روز. طرف زنگ زد نمایندگی ایران خودرو گفت خودتونو مسخره کردید با این ماشیناتون. نمایندگی گفت چطور مگه ؟ مشکل ماشین چیه؟! طرف گفت همش می خوره به درودیوار!

سلام ...

درست می فرمایید و متین ...

به قول شما هر وقت شماره کارت ما را گرفتند و پولی ریختند در حساب مان ! بعد طلبکار شوند ...

4 سهم را همیشه تاکید داشتم : کلوند , شکربن , شتوکا و لسرما ...

3 تا به هدف رسید ...

لسرما هم هیچ مشکلی ندارد و نموداری هم عالی ...

.

نظر

در حال کار...
                                X